726 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 Δευ Σεπ 10, 2012 10:38 pm
toniach29
Πρωταγωνιστής!!
ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφρουλα έγραψε:ΤΙ ΝΕΟ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ?! ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΡΕΛΗ! ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΟ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΤΡΕΛΗ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ....
characy έγραψε:Τονια μου, ολοι αυτο μου λενε! Δεν ειναι ευκολο, με τις 2 δουλειες και με το σπιτι ευτυχως εχω βοηθεια απο τον αντρα μου.
Πηγαμε χθες γιατρο και αγχωθηκαμε παρα πολυ, γιατι το μικρουλι δεν φαινοταν πουθενα, εκανε πολυωρα να το βρει και δεν ηταν σιγουρος για τους καρδιακους παλμους, εντελει μας ειπε οτι ολα ειναι μια χαρα αλλα μας εμεινε το αγχος. Μας ειπε να ξαναπαμε σε δυο βδομαδες για να ηρεμισουμε
Εσεις???
Αφρουλα μου τρελη ή λογικη καλα κανεις και πιστευεις στα ενστικτα σου, εσυ ξερεις το σωμα σου καλυτερα απο τον καθενα! Μακαρι Παναγιτσα μου!!!
toniach29 έγραψε:
ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 28 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ...ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ Κ ΟΙ ΜΕΡΕΣ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ...ΝΙΩΘΩ Κ ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ
characy έγραψε:toniach29 έγραψε:
ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ 28 ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΧΕΝΙΚΗ...ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ Κ ΟΙ ΜΕΡΕΣ Κ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ...ΝΙΩΘΩ Κ ΤΟΣΟ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΩ
Ειναι πολλα τα σταδια, καθε εξεταση νεο αγχος! Ολα καλα θα πανε Τονια μου!
Αυτο με την κουραση δεν παλευεται, εσυ εχει και το μικρο σου να φροντισεις!!! Λιγο ακομα να κλεισει το 3μηνο και μετα τουλαχιστον θα χεις περισσοτερη ενεργεια!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΑΚΙ! ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΡΟΛΑΚΤΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΕΣΤΕΡΟΝΗΣ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ! ΑΛΛΙΩΣ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΠΟΥ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΠΙΣΩ...
αφρουλα έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ! ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ!
αφρουλα έγραψε:ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ! ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ! ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΕΧΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης