Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
546 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 546 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΟΥΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΙΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ Η ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΧΑΙΡΕΗΤΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΙΤΗΔΕΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ Κ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΑΝΕΤΑ

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΕΥΟΥΛΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ Κ ΕΣΥ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ Κ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΤΙΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ Η ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΧΑΙΡΕΗΤΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΩ ΕΠΙΤΗΔΕΣ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ Κ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΑΝΕΤΑ

Σ'ευχαριστώ Τόνια μου!!!!!!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 654316

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΗ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 654316 ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΩΣ Η' ΑΛΛΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ! ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ! ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΥΡΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΑΣ ΛΟΓΟΥΣ!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μιας και αναφέρεστε σε θέμα "πίκρας" να εξομολογηθώ ότι κι εγώ μια φορά ένιωσα πικραμένη από το φόρουμ...Ενώ γενικά νιώθω ότι υπάρχει καλή διάθεση και αρκετή συμπαράσταση και κατανόηση ανάμεσά μας, ένιωσα υπερβολικα μόνη όταν σας μίλησα για την τελευταία κρίση... Crying or Very sad Περίμενα λίγο περισσότερη κατανοηση (όχι απ'όλα τα κορίτσια) μιας και εμένα όλο αυτό που περνάω είναι πρωτόγνωρο και τρομακτικό θα έλεγα...Νιώθω ακόμα λίγο στεναχωρημένη, αλλά απ'την άλλη σκέφτομαι πως θα ήταν άδικο να ζητάω να με καταλάβουν άτομα που ούτε καν με ξέρουν...Εδώ μπορεί να τύχει ούτε κι οι δικοί σου να μη σε καταλάβουν!Οπότε προσπαθώ να μη το σκέφτομαι!Αλλωστε κάποια κορίτσια ήταν πολύ καλά μαζί μου και τα ευχαριστώ!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΝΟΣ ΦΟΡΟΥΜ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ!

ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑΚΙ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΔΩ Κ ΚΑΙΡΟ ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ...ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΞΕΧΝΑΤΕ

ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΚΑΝΕΝΑΝ! ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΡΕΛΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ "ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΙΣΜΟΣ". ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΠΑ!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Κοριτσάκια μιας και αναφέρεστε σε θέμα "πίκρας" να εξομολογηθώ ότι κι εγώ μια φορά ένιωσα πικραμένη από το φόρουμ...Ενώ γενικά νιώθω ότι υπάρχει καλή διάθεση και αρκετή συμπαράσταση και κατανόηση ανάμεσά μας, ένιωσα υπερβολικα μόνη όταν σας μίλησα για την τελευταία κρίση... Crying or Very sad Περίμενα λίγο περισσότερη κατανοηση (όχι απ'όλα τα κορίτσια) μιας και εμένα όλο αυτό που περνάω είναι πρωτόγνωρο και τρομακτικό θα έλεγα...Νιώθω ακόμα λίγο στεναχωρημένη, αλλά απ'την άλλη σκέφτομαι πως θα ήταν άδικο να ζητάω να με καταλάβουν άτομα που ούτε καν με ξέρουν...Εδώ μπορεί να τύχει ούτε κι οι δικοί σου να μη σε καταλάβουν!Οπότε προσπαθώ να μη το σκέφτομαι!Αλλωστε κάποια κορίτσια ήταν πολύ καλά μαζί μου και τα ευχαριστώ!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΗΨΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ Κ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΓΩΓΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ..ΕΚΕΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΣΕΝΑ...ΕΑΝ ΘΕΣ ΣΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟ ΓΡΑΦΩ Κ ΣΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΣΕ ΜΕΙΛ...

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΥΗ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 654316

Ευχαριστώ! I love you Να μάθουμε πρώτα από εσένα κοπελίτσα μου και μετά ξεχέζεις τον πελαργό ένα χεράκι για να έρθει και προς τα μέρη μας! Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:Κοριτσάκια μιας και αναφέρεστε σε θέμα "πίκρας" να εξομολογηθώ ότι κι εγώ μια φορά ένιωσα πικραμένη από το φόρουμ...Ενώ γενικά νιώθω ότι υπάρχει καλή διάθεση και αρκετή συμπαράσταση και κατανόηση ανάμεσά μας, ένιωσα υπερβολικα μόνη όταν σας μίλησα για την τελευταία κρίση... Crying or Very sad Περίμενα λίγο περισσότερη κατανοηση (όχι απ'όλα τα κορίτσια) μιας και εμένα όλο αυτό που περνάω είναι πρωτόγνωρο και τρομακτικό θα έλεγα...Νιώθω ακόμα λίγο στεναχωρημένη, αλλά απ'την άλλη σκέφτομαι πως θα ήταν άδικο να ζητάω να με καταλάβουν άτομα που ούτε καν με ξέρουν...Εδώ μπορεί να τύχει ούτε κι οι δικοί σου να μη σε καταλάβουν!Οπότε προσπαθώ να μη το σκέφτομαι!Αλλωστε κάποια κορίτσια ήταν πολύ καλά μαζί μου και τα ευχαριστώ!

ΕΥΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΛΕΣ! ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΞΩ ΚΑΠΟΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΩΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΗΨΙΑ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ Κ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΓΩΓΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΓΚΥΟΣ..ΕΚΕΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΕΣΕΝΑ...ΕΑΝ ΘΕΣ ΣΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΤΟ ΓΡΑΦΩ Κ ΣΤΟ ΣΤΕΛΝΩ ΣΕ ΜΕΙΛ...

Σ'ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες Τόνια μου!Με συγκινείς... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 534787 Εχω διαβάσει κι έχω μιλήσει με γιατρούς και ξέρω ότι οι περισσότερες πιθανότητες είναι να πάνε όλα καλά...Γι'αυτό και το αποφάσισα!Απλά υπάρχει αρκετό άγχος...Και όσο δεν έρχεται τόσο αγχώνομαι μήπως μας προκύψει και κάποιο άλλο πρόβλημα!Προσπαθώ όμως να έχω πίστη!Είναι το καταφύγιό μου!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΕΥΗ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 654316

Ευχαριστώ! I love you Να μάθουμε πρώτα από εσένα κοπελίτσα μου και μετά ξεχέζεις τον πελαργό ένα χεράκι για να έρθει και προς τα μέρη μας! Laughing

ΜΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΔΩ! ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ! Η' ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ! Laughing Laughing Laughing ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΩ ΚΑΤΩ! ΑΝΤΕ! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:

ΕΥΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΛΕΣ! ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ! ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ, ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΞΩ ΚΑΠΟΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ ΩΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΗ ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!

Εννοείται ότι δεν θα σε παρεξηγήσω κούκλα μου αν θες να ρωτήσεις κάτι!Διαφορετικά δεν θα το δημοσίευα καν!Δεν μπορώ να σχολιάσω κάπως αλλιώς την απάντησή σου παρά μόνο με Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 379767

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσακια μου μπαίνω απο το κινητο και δεν μπορω να παρακολουθήσω πολυ
Θα προσπαθήσω να σας διαβάσω αργότερα

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΕΥΗ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΕΝΑ ΜΠΕΜΠΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 654316 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 654316 ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΩΣ Η' ΑΛΛΩΣ ΕΙΜΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ! ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ! ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΕΥΡΕΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΑΣ ΛΟΓΟΥΣ!

Αφρούλα κατάλαβα ακριβώς σε ποιο άτομο αναφέρεσαι αλλά τα είπες λίγο γενικά και ήθελα να κάνω σχόλιο σε όσα έγραψες..συμφωνώ στα υπόλοιπα

Ευούλι να ξέρεις πως όλες στεναχωρηθήκαμε με όσα έγραψες εκείνη την ημέρα..επίσης θυμήσου ότι λίγο πριν σου είχαμε πει μπράβο και είχαμε χαρεί που οι εξετάσεις σου ήταν καλές..για να μιλήσω για εμένα προσωπικά δεν ήξερα τι να σου γράψω εκείνη τη στιγμ'η(και δε θυμάμαι τι έγραψα τελικά)..έχεις απόλυτο δίκιο να νιώθεις ότι δε δώσαμε σημασία στο πρόβλημά σου απλά σκέψου λίγο αν ήσουν στη θέση μας τι θα έλεγες...στεναχωρηθήκαμε και δεν είπαμε κάτι για να μην σε βάζουμε να αναλύσεις ή να το ξαναθυμάσαι(τουλάχιστον εγώ έτσι σκέφτηκα εκείνη τη στιγμη και ζητώ συγγνώμη αν σε έκανα να νιώσεις κάπως)

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Κοριτσακια μου μπαίνω απο το κινητο και δεν μπορω να παρακολουθήσω πολυ
Θα προσπαθήσω να σας διαβάσω αργότερα

οκ!!!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 417472 φιλιά!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ!? ΑΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΕΤΕΣ ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ! ΕΕΕ? ΕΙΑΙ ΤΡΕΛΗ Η' ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ? Laughing Laughing Laughing

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="eirini7"]
αφρουλα έγραψε:
Ευούλι να ξέρεις πως όλες στεναχωρηθήκαμε με όσα έγραψες εκείνη την ημέρα..επίσης θυμήσου ότι λίγο πριν σου είχαμε πει μπράβο και είχαμε χαρεί που οι εξετάσεις σου ήταν καλές..για να μιλήσω για εμένα προσωπικά δεν ήξερα τι να σου γράψω εκείνη τη στιγμ'η(και δε θυμάμαι τι έγραψα τελικά)..έχεις απόλυτο δίκιο να νιώθεις ότι δε δώσαμε σημασία στο πρόβλημά σου απλά σκέψου λίγο αν ήσουν στη θέση μας τι θα έλεγες...στεναχωρηθήκαμε και δεν είπαμε κάτι για να μην σε βάζουμε να αναλύσεις ή να το ξαναθυμάσαι(τουλάχιστον εγώ έτσι σκέφτηκα εκείνη τη στιγμη και ζητώ συγγνώμη αν σε έκανα να νιώσεις κάπως)

Ειρηνάκι μου το ξέρω ότι συχνά δεν ξέρεις τι να γράψεις σε κάποιες περιπτώσεις...Δεν χρειάζεται να ζητάς συγγνώμη!Δεν με έκανες να νιώσω κάπως!Πιο πολύ μιλάω για τα κορίτσια που ήταν εκείνη την ώρα ον...Αλλά ίσως κι εκείνες να σκέφτηκαν πως δεν θα μου έκανε καλό να το συζητήσουμε και να το αναλύσουμε...Πάει!Τελείωσε!Δεν θέλω να χαλάμε τις καρδιές μας!Εχω δεθεί με όλες σας και ο κανόνας είναι ότι μαζί σας νιώθω καλύτερα!Γιατί ν'ασχοληθώ άλλο με την εξαίρεση;Ελπίζω και η Εύα μας να το δει παρόμοια και σύντομα να έρθει στο παρεάκι μας και μάλιστα με ευχάριστα!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 215994

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ!? ΑΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΕΤΕΣ ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ! ΕΕΕ? ΕΙΑΙ ΤΡΕΛΗ Η' ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ? Laughing Laughing Laughing

ΕΙΣΑΙ και γι'αυτό σε αγαπάμε!!!!!!!!!!!!

xrysaki!

xrysaki!
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα κοριτσια..διαβαζω τοση ωρα οσα γραφετε κ θα ηθελα να πω κ εγω κατι αν δεν σας πειραζει..οποια κοπελα εχει προβλημα με καποια αλλη γιατι δεν εχει τα κοτσια να μιλησει ανοιχτα?

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:
αφρουλα έγραψε:ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΩΡΑ!? ΑΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΕΤΕΣ ΕΝΩ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΧΑΡΙΣΜΑ! ΕΕΕ? ΕΙΑΙ ΤΡΕΛΗ Η' ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ? Laughing Laughing Laughing

ΕΙΣΑΙ και γι'αυτό σε αγαπάμε!!!!!!!!!!!!

Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 379767 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 379767

eirini7

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εύη μου χαίρομαι που κατάλαβες τι εννοώ... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 417472

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:Καλησπερα κοριτσια..διαβαζω τοση ωρα οσα γραφετε κ θα ηθελα να πω κ εγω κατι αν δεν σας πειραζει..οποια κοπελα εχει προβλημα με καποια αλλη γιατι δεν εχει τα κοτσια να μιλησει ανοιχτα?

Καλησπέρα Χρύσα!Προσωπικά δεν νομίζω ότι θα είχε νόημα να πω από ποια κορίτσια έχω αυτό το "παραπονάκι"...Το σκέφτηκα τότε αλλά μετά αναρωτήθηκα:"Και θα απαιτήσεις έτσι έμμεσα να σου δίνουν σημασία;".Οπότε προτίμησα να το προσπεράσω!Αλλωστε δεν είμαι άνθρωπος που κρατάει κακίες ούτε κρίνω κάποιον άλλο από μια στιγμιαία αντίδραση σε ένα φόρουμ!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άσχετο
Ευουλι θες να κανονησουμε άλλη μέρα να μπορείς η το προγραμμα σου είναι χάλια;

Εμένα κορίτσια αυτο που με ενοχλεί καμμια φορα είναι αυτο που είπε και κάποια άλλη, συγνώμη δεν συγκρατησα, να μπαίνουν διάφορες νέες και παλιές, να μιλάνε μόνο για τον εαυτο τους και γεια σας
Και έχω κατα καιρούς αγνοήσει αυτα τα άτομα
Αν το κατάλαβαν καλώς αν όχι δεν πειράζει

Αφρούλα εσυ έχεις θέμα το ξέρουμε
Αλλα έχεις και εμπειρία (διαβασμα)και ισως εσυ να έχεις πέσει μέσα πιο πολυ απο εμάς, στο θέμα καθυστέρηση εννοώ

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xrysaki! έγραψε:Καλησπερα κοριτσια..διαβαζω τοση ωρα οσα γραφετε κ θα ηθελα να πω κ εγω κατι αν δεν σας πειραζει..οποια κοπελα εχει προβλημα με καποια αλλη γιατι δεν εχει τα κοτσια να μιλησει ανοιχτα?

ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 - Σελίδα 35 417472 ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ! ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΗ Η ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ! ΑΠΛΩΣ Η ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ! ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννα μου ήρθε μια φίλη μου από επαρχία και ειχαμε πει να βρεθούμε Τετάρτη.Αλλιώς δεν έχω πρόβλημα!Αλλά θα την πάρω σε λίγο να το βεβαιώσουμε και θα σας πω!

xrysaki!

xrysaki!
κοριτσια κ εγω πολλες φορες εχω μπει βιαστικα εχω βγει επισης βιαστικα αλλα λογω του μωρου..ομως παντα σας εχω στο μυαλο μου να μπω εστω κ γρηγορα να δω τα νεα σας κ αν ειστε ολες καλα..
οταν μιλαμε γενικα κ αοριστα τοτε μπερδευομαστε ολες κ το κλιμα γινεται χειροτερο..αποψη μου..κ θελω να πω επισης πως εγω εδω μεσα δεν μπαινω για να περναω καλα μονο..οπως ειπα κ χτες νιωθω πως σας ξερω χρονια..τεσπα..μην χαλιομαστε αλλο..

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις