801 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65 Τρι Σεπ 11, 2012 5:38 am
eirini7
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ?
ποιά;;
Γειά σου Τόνια!πάλι φωτιά;;αμάν πια
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ?
toniach29 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟΛ ΛΙΓΟ..ΔΕΝ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΙΑΣ Κ ΕΧΕΙ ΠΥΡΓΚΑΓΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ Κ ΚΟΝΤΕΨΑ ΝΑ ΣΚΑΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΡΩΔΙΑ..
ΠΑΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ...
eirini7 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ?
ποιά;;
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:eirini7 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ?
ποιά;;
ΕΣΥ!!ΝΑΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΙΧΝΩ!!!
αφρουλα έγραψε:ΗΡΘΑ ΠΑΛΙ! ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ
christinageo έγραψε:Κοριτσια καλησπερα !!!
Κανουμε με τον αντρα μου προσπαθειες για παιδακι , αυτον τον μηνα (αν και περιμενω να αδιαθετησω την Παρασκευη που μας ερχεται ) ειχα καποια απο τα συμπτωματα και μου εχει μπει στο μυαλο οτι μπορει και να ειναι η πολυποθετη φορα .Το θεμα πιο ειναι εχθες σηκωσα κατι πολυ βαρυ και απο εκεινη την ωρα ποναει η κοιλια μου μεχρι σημερα σαν πονοι περιοδου , και μου μπηκαν ψιλοι στα αυτια οτι ημουν εγκυος και απεβαλα αιμα ομως δεν ειχα και ειναι νωρις (ασε που εγω στην περιοδο δεν ποναω ) για να ειναι απο περιοδο
eirini7 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:eirini7 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ?
ποιά;;
ΕΣΥ!!ΝΑΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΙΧΝΩ!!!
σε βλέπω!
μπαίνω μόνο όταν είναι οι φίλες μου ον,που τις αγαπάω και που περνάμε όμορφα..!
eirini7 έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΗΡΘΑ ΠΑΛΙ! ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ
καλώς την!υποψιάζεσαι σποράκι ε;;μακάρι!!!!πότε ΔΕΝ περιμένεις;;
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:eirini7 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:eirini7 έγραψε:ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ?
ποιά;;
ΕΣΥ!!ΝΑΙ ΕΣΕΝΑ ΔΕΙΧΝΩ!!!
σε βλέπω!
μπαίνω μόνο όταν είναι οι φίλες μου ον,που τις αγαπάω και που περνάμε όμορφα..!
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ?ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΗ ΣΟΥ?ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....ΘΥΜΩΣΑ ΤΩΡΑ.
ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΙΩ ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΘΥΜΩΣΩ!
toniach29 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΦΩΤΙΑ ΕΙΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ...ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ..ΜΙΛΑΜΕ ΑΦΟΡΗΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ!!!ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ....
ΑΦΡΟΥΛΑ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ..Κ ΜΑΚΑΡΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΜΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ
xaftounaki έγραψε:Βρε κορίτσια τι εγινε πάλι;
Πειραιωτισσες θα βρεθούμε αύριο; Τι λέτε;
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΩΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙ.
ΕΙΜΑΙ Η ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ.ΒΥΕ!!!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #65
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης