76 Απ: Τι να κανω αν τελικα ειμαι εγκυος ? Τετ Οκτ 17, 2012 7:37 am
Asabache
Η ψυχή της παρέας!
oxi entaksi edw mesa epikinonoume me ton grapto tropo kai einai polu eukolo na pareksigi8oume.. egw sugnomi
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Δεκτή η συγνώμη σου Δέξου και τη δικιά μου αν νόμιζες ότι ήθελα να σε θίξω με το χθεσινο μου σχόλιο, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου ποτέ, απλώς εγώ έγραψα την προσωπική μου γνώμη και τον προβληματισμό μου και το σχόλιό σου για κακοπροαίρετα σχόλια και ζήλεια, όντως φαινόταν σαν να απευθυνόταν και σε εμένα, για αυτό και σε ρώτησα για το πώς βγάζεις αυτό το συμπέρασμα. Εύχομαι η ζωή σου να σου τα φέρνει όλα θετικά και να σου χαρίσει ένα μωράκι που τοσο λαχταράς!eva evaki έγραψε:LOIPON GIOA NA TELEIWSEI AUTO TO THEMA EDW...GIATI ME STENAXWRISE POLU....EGW APO MERIAS MOU AN KAI DEN NOMIZW NA UPARXEI LOGOS...GT DEN ETHIXA PROSWPA...ZHTW SUGNWMH AN NOMIZATE KATI TETOIO!
ΝΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ!!! ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΠΟΡΩ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!eva evaki έγραψε:SE EUXARISTW MHTSAINA MOU KAI EGW EUXOMAI TA IDIA KAI GIA SENA...KAI ESENA ASABACHE GIA THN OMORFH EUXOULA SOU...MAKARI TO THELW POLU... TELOS PANTON ELPIZW NA LUTHIKE H PAREXIGUSARA...?E? POPI MOU AXAXXAXAXAXXAXAXA
mhtsaina έγραψε:Δεκτή η συγνώμη σου Δέξου και τη δικιά μου αν νόμιζες ότι ήθελα να σε θίξω με το χθεσινο μου σχόλιο, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου ποτέ, απλώς εγώ έγραψα την προσωπική μου γνώμη και τον προβληματισμό μου και το σχόλιό σου για κακοπροαίρετα σχόλια και ζήλεια, όντως φαινόταν σαν να απευθυνόταν και σε εμένα, για αυτό και σε ρώτησα για το πώς βγάζεις αυτό το συμπέρασμα. Εύχομαι η ζωή σου να σου τα φέρνει όλα θετικά και να σου χαρίσει ένα μωράκι που τοσο λαχταράς!eva evaki έγραψε:LOIPON GIOA NA TELEIWSEI AUTO TO THEMA EDW...GIATI ME STENAXWRISE POLU....EGW APO MERIAS MOU AN KAI DEN NOMIZW NA UPARXEI LOGOS...GT DEN ETHIXA PROSWPA...ZHTW SUGNWMH AN NOMIZATE KATI TETOIO!
Και μια μεγάλη συγνώμη να ζητήσω από την Asabache, η οποία ενεπλάκη στο θέμα αυτό σχολιάζοντας πάνω σε δικό μου σχόλιο και πραγματικά έφαγε πυρά χωρίς να φταίει. Χίλια συγνώμη κορίτσι μου!
Asabache έγραψε:mhtsaina έγραψε:Δεκτή η συγνώμη σου Δέξου και τη δικιά μου αν νόμιζες ότι ήθελα να σε θίξω με το χθεσινο μου σχόλιο, δεν ήταν αυτός ο σκοπός μου ποτέ, απλώς εγώ έγραψα την προσωπική μου γνώμη και τον προβληματισμό μου και το σχόλιό σου για κακοπροαίρετα σχόλια και ζήλεια, όντως φαινόταν σαν να απευθυνόταν και σε εμένα, για αυτό και σε ρώτησα για το πώς βγάζεις αυτό το συμπέρασμα. Εύχομαι η ζωή σου να σου τα φέρνει όλα θετικά και να σου χαρίσει ένα μωράκι που τοσο λαχταράς!eva evaki έγραψε:LOIPON GIOA NA TELEIWSEI AUTO TO THEMA EDW...GIATI ME STENAXWRISE POLU....EGW APO MERIAS MOU AN KAI DEN NOMIZW NA UPARXEI LOGOS...GT DEN ETHIXA PROSWPA...ZHTW SUGNWMH AN NOMIZATE KATI TETOIO!
Και μια μεγάλη συγνώμη να ζητήσω από την Asabache, η οποία ενεπλάκη στο θέμα αυτό σχολιάζοντας πάνω σε δικό μου σχόλιο και πραγματικά έφαγε πυρά χωρίς να φταίει. Χίλια συγνώμη κορίτσι μου!
kalispera ti sugnomi kale siga simbenoun auta...entaksi afou li8ike h pareksigisei 8a mou epitrepsete na sas kanw kai tis duo mia megali agkalia kai polla filakia
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης