1 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* Κυρ Σεπ 09, 2012 12:15 am
Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ΕΛΑΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
marianthi_m έγραψε:Καλορίζικοοοοο
Με πολλά μωράκια!!!
Μη μιλάμε πολυ όμως να προλάβει η Γιώτα να γεννησει στο 20 που θέλει!!!
Bebamou έγραψε:Κι εγώ αυτές τις τιμές ξέρω αλλά άκουσα για κ´ατι έξτρα χρεώσεις για εξετάσεις του μωρού,νομίζω 250€,βέβαια λέει σε ρωτάνε πρώτα,να σε ρωτήσω και κάτι ακόμη θα επιλέξεις rooming-in?και με τα βλαστοκύτταρα?
Tini13 έγραψε:Κοριτσάκια μου αν και μας θεωρώ τις πιο γλωσσούδες από όλες τις ομαδούλες, βλέποντας πόσα θέματα έχουμε ανοίξει, φοβάμαι ότι μετά τις γέννες μας θα γίνει όπως και με τις άλλες ομαδούλες, θα κάνουμε μια στο τόσο να μπούμε να μιλήσουμε και δεν θέλω να σας χάσω ρε!!!!! έστω ένα μηνυματάκι την ημέρα είναι πολύ να στέλνουμε; μην το επιτρέψουμε να συμβεί αυτό.. Εγώ δεσμεύομαι από τώρα, σας δίνω το λόγο μου ότι εδώ θα είμαι και μετά τον ερχομό της μπέμπας..
Bebamou έγραψε:Κι εγω σκέφτομαι για τη δημόσια τράπεζα,έχεις βρει ήδη παιδίατρο?
xara64 έγραψε:Bebamou έγραψε:Κι εγω σκέφτομαι για τη δημόσια τράπεζα,έχεις βρει ήδη παιδίατρο?
εχει εναν εδω Νικαια-Αιτωλικου μου ειναι πολυ κοντα μου κ τον εχει η ξαδερφη του αντρα μου(που ειναι κ αυτη ψειρα και φοβιτσιαρα σαν κ εμενα)οποτε σκεφτηκα να παω σ΄αυτον ειναι κ οικονομικος 25 ή 30 παιρνει επισκεψει κ ειναι κ στον ΕΟΠΠΥ.φυσικα θα παω να τον γνωρισω κ απο κοντα γιατι τον ειδα μια φορα,του ειχε φτιαξει ο αντρας μου το ιατρειο οποτε ειναι κ γνωστοι!!μακαρι να ειναι καλος!
σε πια περιοχη μενεις εσυ??
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης