51 Απ: *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* Κυρ Σεπ 09, 2012 4:59 am
Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
sofouli έγραψε:βλεπω και αλλες θεσσαλονικιες ε??????
ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΤΗ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΣΟΦΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΑΧ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΞΕΝΙΤΙΑ!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
sofouli έγραψε:βλεπω και αλλες θεσσαλονικιες ε??????
Το φαντάζεσαι,γιατί όχι,πότε έχεις πητ;xara64 έγραψε:Κ.Καραμανλη με Μαρτιου!
λες να γεννησουμε κ να ειμαστε μαζι στο ΡΕΑ?
Bebamou έγραψε:Το φαντάζεσαι,γιατί όχι,πότε έχεις πητ;xara64 έγραψε:Κ.Καραμανλη με Μαρτιου!
19/10, εύη είναι τ´ονομά μουxara64 έγραψε:Bebamou έγραψε:Το φαντάζεσαι,γιατί όχι,πότε έχεις πητ;xara64 έγραψε:Κ.Καραμανλη με Μαρτιου!
24/10 εχω εγω,εσυ??
πες μας κ το ονοματακι σου αν θελεις
Kristinaki έγραψε:Χαρα μου διερωτουμαι αν εχει κατι να κανουμε για το θεμα της μεσης περα απο τα μαξιλαρια που εμενα προσωπικα μου χειροτερευουν την κατασταση..
Καλησπερα Τινη μου!!
Εγώ μετακόμισα πριν απο 5 χρόνια εδώ,εσεις;Tini13 έγραψε:Bebamou έγραψε:Κοντά στον οσε,εσυ;xara64 έγραψε:ελα ρε συ!!Θεσ/νικη που εμενες?
Μια από τα ίδια μπέμπα μου..μετακόμισα Κρήτη αλλά είμαι από Θεσσαλονίκη, το πρώτο μου σπίτι ήταν Αγ. Δημητρίου στο ύψος της εκκλησίας και τα τελευταία χρόνια Εύοσμο πίσω από το γήπεδο του Αγρ. Αστέρα.
Εγώ μετακόμισα πριν απο 5 χρόνια εδώ,εσεις;Tini13 έγραψε:Bebamou έγραψε:Κοντά στον οσε,εσυ;xara64 έγραψε:ελα ρε συ!!Θεσ/νικη που εμενες?
Μια από τα ίδια μπέμπα μου..μετακόμισα Κρήτη αλλά είμαι από Θεσσαλονίκη, το πρώτο μου σπίτι ήταν Αγ. Δημητρίου στο ύψος της εκκλησίας και τα τελευταία χρόνια Εύοσμο πίσω από το γήπεδο του Αγρ. Αστέρα.
Bebamou έγραψε:Δε θα ήταν κακή ιδέα, το ξανασυζητάμε όμως γιατί εγώ είμαι και με τις ναυτίες μου
Despoina83 έγραψε:Πάντως το πρώτο που θα κάνω χωρίς κοιλιά είναι να ξαπλώσω μπρούμυτα!!! Θα πάρω φόρα και θα πέσω στο κρεβάτι!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης