Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
290 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 290 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσαρες !πριν απο λιγο γυρισα απο την βολτιτσα μου στην λουτσα και βρηκα το 20 θεματακι μπραβο σας!σημερα η μπεμπα με ζοριζει αρκετα λετε να εχω κανενα καλο ???

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επιτέλους ήρθαν!!!

20/08/12 Elpida Aksiwth ΠΗΤ 07/09 Αγοράκι 2850γρ.
20/08/12 georgiap ΠΗΤ 05/10 Κοριτσάκι 1680γρ.
25/08/12 Λίλα Κοριτσάκι 2650γρ.
27/08/12 desT ΠΗΤ 12/9 Κοριτσάκι 3070γρ.
31/08/12 Κωνσταντινα ΠΗΤ 28/09 Κοριτσάκι 2270γρ.
08/09/12 Athinabehappy ΠΗΤ 08/09 Αγοράκι 3230γρ.

Σεπτέμβριος 2012

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Annia 10/9/2012 Κοριτσάκι
flower Ελπιδα 14/09/2012 Αγοράκι
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] sofouli 21/09/2012 Κοριτσάκι
flower giotaki2 21/9/2012 Αγοράκι
flowervgog 23/9/2012 Αγοράκι
@XRUSA 23/9/2012 (φύλο άγνωστο)
flower emilou 26/9/2012 Αγοράκι
flower joanna100883 27/9/2012 Αγοράκι
flower letitsa 27/9/2012 Αγοράκι
flower Lia1987 27/09/2012
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Κωνσταντίνα 28/9/2012 Κοριτσάκι Despoina83 29/9/2012 Κοριτσάκι foteini35 29/9/2012 Κοριτσάκι
flowerLizaG 30/9/2012 Αγορακι

Οκτώβριος 2012

flowerInakriti 01/10/2012 Αγοράκι
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Deb 03/10/2012 Κοριτσάκι Λίλα 03/10/2012 Κοριτσάκι
flower Panik11 4/10/12 Αγοράκι
flower Κat3rina 5/10/12 Αγοράκι
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Iokasti 6/10/12 Κοριτσάκι Tini13 6/10/12 Κοριτσάκι
flowervasoula27 07/10/12 Aγοράκι
flower Annast 07/10/12 Αγοράκι
flowerMarianthi_m 11/10/12 Aγοράκι
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Anna_gt 12/10/12 Κοριτσάκι Kristinaki 13/10/12 Κοριτσάκι
flowerKiriakits 15/10/12 Αγορακι
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Gaga-vouza 15/10/12 Κοριτσάκι Rita_ki 17/10/12 Κοριτσάκι
flowerPepelitsa 17/10/2012 Αγορακι
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] Bebamou 19/10/12 Κοριτσάκι maroulo 21/10/12 Κοριτσάκι KLELIANNA 21/10/12 Κοριτσάκι
flowerΑurora 23/10/12 Αγοράκι
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.] xara64 24/10/12 Κοριτσάκι katkout 24/10/2012 Κοριτσάκι
flowerkate27 27/10/12 Αγοράκι
flower lista 28/10/12 Αγοράκι
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]Koutsounaki2810 28/10/2012 Κοριτσάκι
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]alexia-marinos 31/10/2012 Κοριτσάκι

Αγοράκια - Κοριτσάκια
21 - 22

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σε οσες γεννησαν να σας ζησουν κοριτσια!να χαιρεστε τα μωρακια σας και να ειναι γερα!!!!οι υπολοιπες κουραγιο κοριτσια που θα παει θα τελειωσουμε κι εμεις!οσο πιο συντομα γινεται ευχομαι!!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Να σας ζήσει Αθηνούλα!
Καλή λοχεία να έχεις!
Σε έβαλα και σένα μπέμπαμου Εύη στη λίστα. Πλέον 22 κοριτσάκια έναντι 21 αγοριών.
Πάντως κορίτσια αλήθεια δε θέλω να χάσω την παρέα σας. Μπορεί να μη προλαβαίνω να γράφω αλλά σας διαβάζω σχεδόν καθημερινά... όποτε σας προλαβαίνω... γλωσσούδες Razz . Φροντίστε το θέμα των μαμάδων να συμπεριλαμβάνει και μαμάδες του Αυγούστου, ντάξει; Very Happy
Ξέχασα να σας πω ότι εγώ έκανα τελικά δωρεά βλαστοκυττάρων. Ήταν πολύ εύκολο. Μας δώσανε έναν "ασκό" από το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου και αφού πήραν το αίμα και συμπληρώσαμε τα χαρτιά (τα είχα έτοιμα από πριν) τα πήγε ο άντρας μου πάλι στην αιμοδοσία και τελείωσε. Αναλαμβάνουν αυτοί να τα στείλουν στην τράπεζα. Νομίζω είναι στο Παπαγεωργίου ή στο Παπανικολάου στη Θεσ/νίκη. Σε κάποιο Παπα...κάτι τελοσπάντων... Razz
Αυτή τη στιγμή που σας γράφω έχω τη μικρή στα γόνατά μου και κοιμάται και στραβολαιμιάζω αλλά χαλάλι. Είναι τόσο όμορφη όταν κοιμάται...
Ο θηλασμός στο τρίτο παιδί γίνεται πολύ εύκολα. Δεν έχω τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες που είχα ειδικά στο πρώτο. Είμαι σίγουρη ότι χορταίνει και γενικώς όποτε γκρινιάζει τη βάζω στο στήθος ώστε να είμαι σίγουρη για το αν πεινάει η όχι. Για σας που θα θηλάσετε πάντως μην αφήσετε κανέναν να σας δημιουργήσει ανασφάλειες για το αν το παιδί χορταίνει με το δικό σας γάλα ή όχι. Έτσι με κάνανε εμένα στο πρώτο... ακόμα και η μάνα μου. Έπρεπε να κάνω το τρίτο για να πειστεί ότι τα παιδιά χορταίνουν αποκλειστικά και μόνο με το θηλασμό.
Αυτό που λέτε με τη μέση το πάθαινα και εγώ ειδικά στην κουζίνα. Μετά από ένα πεντάλεπτο όρθια συνήθως κουραζόμουν και με πονούσε πολύ (και μου φαίνονται τόσο μακρινά όλα αυτά). Από το βάρος είναι όλα αυτά. Πλησιάζει ο καιρός και θα αναπολείτε σε λίγο τις στιγμές της εγκυμοσύνης σας. Και να σας πω ότι ...ΝΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΣΑΣ!

giotaki2

giotaki2
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μπα πως και μου είσαστε ακόμη στην 4η σελίδα???? Rolling Eyes
Εγώ ξάπλωσα λίγο το μεσημεράκι, μιας και ζαλιζομουν αρκετα, τώρα πήγαμε για λίγο περπάτημα και πάλι πίσω, μπανάκι, σταφυλάκια και λαπτοπ...

Δεσποινάκο τι συγκινιτικό το μήνυμά σου πάντα μας γεμίζεις ελπίδες και μας δίνεις κουράγιο... κι εμας μας λείπεις και εννοείται δε θα χαθούμε όλες οι μανούλες μαζί θα τα λέμε...
Εχεις πολύ λίγο χρόνο είναι σίγουρο με 3 παιδάκια πάλι καλά που μπορείς και μπαίνεις και λίγο, φαίνεται η ζουζούνα σου τι όμορφη που είναι όταν κοιμάται (αλλά δε στο λέμε συχνά μη τη ματιάσουμε Smile )
Ανυπομονώ πραγματικά να ζήσω όσα μας περιγράφεις...

Καλώς μας ήρθες Ευη με το καλό το μωράκι σου...

pepelitsa

pepelitsa
Na mai k egw!!Kaloriziko to 20 !!!

Eyh kalwshrthes,me to kalo to nini sou!

Xarouli mou sthn diaita s exei h pethera!

Emako ontws paraksena ta ygra sou,mhpws einai ayto p lene apokolhsh ymenwn?Den exw idea fysika ti einai ayto,alla kapou eixa diavasei pws an den symvei apo mono tou to kanei o giatros me to xeri.

Stellitsa me pethanes me thn karmponara na ksereis!

Giotaki,Sofouli,Vikako ypomonh syntoma poly tha kseberdepsete!

Despoina kulaei hsyxa h zwh sas,exeis k thn empeiria apo ta alla 2 kai den tha se paidepsei katholou.Einai toso glykia!

Diavasa gia mesoules pou ponane,emena eytyxws katholou,kapou ston 6o me eixe piasei gia ligo k einai ontws asxhmo pragma.
Twra den thymamai ti allo hthela na grapsw!

Emeis eixame paei Lagonhsi boltitsa k meta Kalybia gia faghto,htan ekei stis tavernes alles 3 egkuoules!!Gyrisame evala plynt.aplwsa ekana k to mpalkoni k twra ekatsa k xazeyw mia ellhnikh tainia sto Star.

Filia se oles :****

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου τωρα εκατσα εφτιαξα ενα κεικ,καθαρισα φασολακια κ τα εφτιαξα για αυριο κ καθαρισα κ λιγο την κουζινα!!αυτη η μεση με πεθαινει ετσι οπως λεει το Δεσποινακι 5 λεπτα ορθοστασια κ με πιανει!!
Δεσποινακι το ειχα ξαναακουσει απο αλλες κοπελες οτι σου λειπει η κοιλια μετα κ δεν το πιστευα γιατι αυτη τη στιγμη δεν την μπορω καθολου!! Mad Mad

Βικακι μου σχετικα καλα ειμαι εκτος απο τους κλασικους πονους χεριων,μεσης και οπως λες κ εσυ δυσκολια με την κοιλια γενικα!!

marianthi_m

marianthi_m
Γεια σας και απο μένα! Τωρα μαζευτήκαμε απο το μεσημέρι! Ειχα παει στη μαμα μου για φαγητο αλλα είχε αρνακι με πατατες και δε μπορούσα να φαω πολύ.. γενικα δε μπορω να τρωω πολυ πλεον... νιωθω φουσκα! (μα ειμαι φουσκα!) .. μετα πηγαμε σε παιδοτοπο... ήρθε και μια φίλη και μου εφερε πολλα μπεμπε ρουχαλακια!! τρελαθηκα!! εχω και εγω αλλα και αυτα μια χαρα μου εκατσαν!!!

Τωρα τσακισα ενα τοστακι και λιγο γλυκακι... με επιασε λιγουρα...

Και εγω τη ταινια στο σταρ βλεπω και περιμενω μετα που εχει Ταραντινο τον λατρευω!!! Το εχω δει 3 - 4 φορες αυτο το εργο... ειναι λιγο βιαιος αλλα μάρεσει πολύ.. ειναι απο τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες.

http://www.creativebeez.gr

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Giotaki kai viky με το καλό τα μωράκια σας,ακόμη προσπαθώ να σας μάθω όλες εδώ,αλλά είμαι πολύ αρχή ακόμη και μπερδεύομαι,θα τα καταφέρω όμως..χαρα εγώ μένω κοντά στο κατράκειο-αγιο φίλιππο

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑλησπερα και απο μας.Και εμεις αργα μαζευτηκαμε σημερα.Ειμαι λιγο καλυτερα με το κρυωμα και μωλις τσακισα ενα μπωλ γεματο κοτοσουπα(λατρευω).Εσκασα αλλα θελω να φαω κι αλλο.Και μαλλον προς την κουζινα με βλεπω για συμπληρωματικο.... Laughing

Ρε κοριτσια σκεφτομαι να φτιαξω αυτα http://mamadoparea.blogspot.gr/2012/05/cake-pops.html ως κερασμα στο νοσοκομειο.Τυλιγμενα με ναιλον και κορδελα με καρτελακι it's a boy.Πως σας φαινεται η ιδεα μου.Χαρουλα περιμενω και την δικη σου αποψη που εισαι ειδημων σε αυτα γιατι με τα γλυκα ειμαι σκραπας!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Panik11 στις Κυρ Σεπ 09, 2012 10:54 am, 1 φορά

Tini13

Tini13
Κορίτσια πολύ κούραση σήμερα με τη γενική..ξεπατωθήκαμε στις δουλειές και τώρα δεν μπορούμε να πάρουμε τα πόδια μας κι εγώ κι ο Μάνος..μόλις φάγαμε το βραδινό μας, πήραμε αγκαλιά και τη συσκευασία του παγωτού τη δίλιτρη με 2 κουταλάκια και αράξαμε στην τιβί..

Θα σας διαβάσω αύριο αναλυτικά γιατί με βλέπω να με παίρνει ο ύπνος στον καναπέ από την κούραση..

Πέρασε το σ/κ και καμιά δεν γέννησε! Το Σοφάκι σκέφτομαι όμως που κάτι πήρε το μάτι μου για νοσοκομείο, έχει γούστο!

Καληνύχτα από μένα, καλή εβδομάδα να έχουμε!

Despoina83

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Να μαι και γω λίγο πριν πάω τη βραδινή βολτούλα!!!!
Πηνελόπη ζηλεύω όλη μέρα έξω...δυστυχως δεν έχω τόσες αντοχές!!!
Τώρα πεινάω και ζηλεύω κοτόσουπα Νίκης και καρμπονάρα Στέλλας!!!!!
Χαρά πάρε και καμια άδεια από την κουζίνα....σε βλέπω στο τέλος να γεννάς με την κουτάλα στο ένα χέρι και με τον πλάστη στο άλλο....  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 4 564595  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 4 564595
Δέσποινα από το παπανικολάου το παίρνεις το κιτ για τη δωρεα στα βλαστοκύτταρα για όσες κοπέλες είναι από θεσσαλονίκη.....τι ώραία που τα γράφεις.... δεν ξέρω αν θα μου λέιψει η κοιλίτσα...εγώ τώρα όμως θέλω μπεμπούλα...ααα και κούκλα η μικρή σου!!!!
Φιλιά στα υπόλοιπα κορίτσια....αν έχω κουράγιο θα ξαναμπώ πιο αργά!!!!

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μπράβο φουσκίτσες μου που κάνατε και τόσεςδουλίτσες εγώ πολύ τεμπελία το σκ,από αύριο πάλι.αρχέςοκτώβρη θα κατέβει και η μαμά να κάνουμε και τις κουρτίνες και να είναι εδώ να περιμένουμε την μπεμπα

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσακια μου τι κανετε; εγω ειχα παει λιγο να δω τη γιαγια μου την αγαπημενη και επεστρεψα.. Εχω αναγκη να νιωθω οτι εχω και εγω οικογενεια μιας και εχασα τη μαμα μ προσφατα και μου λειπει αφανταστα και τα αδελφια μου μενουν εξωτερικο.. τους αγαπω πολυ τον παππου και τη γιαγια αυτοι με ειχαν μεγαλωσει Very Happy

Νικυ μου περαστικουλια καλη μου.. ειναι πολυ ασχημο να αρρωστας στην εγγυμοσυνη ειδικα χωρις αγωγη, αλλα θα περασει.. ΤΕΛΕΙΑ τα κεραστικα αυτα να κανεις θα τα καταευχαριστηθουν ολοι και θα ειναι και απο το χερακι σου!

Βικακι μου κοντευεις πολυ να μην κουραζεσαι και αυτα με τη μεσουλα τα εχω και εγω σε σημειο που ο πονος επεκτεινεται στο ποδι και δε μπορω να περπατησω!

Γιωτακι μου καλησπερα! ειδες που τελικα μπηκαμε στο 20 και περιμενουμε,..εσενα να γεννησεις!  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 4 215994

Δεσποινακι και Χαρα μου, εγω πιστευω θα μας λειψει η κοιλιτσα μωρε!!
ισως τωρα το βλεπουμε διαφορετικα ε ειναι και οι ορμονες που μας ανεβαζουν τα νευρα στα υψη!!
Δεσποινα μ ελπιζω να περασες ωραια στη βολτουλα σου το χρειαζομαστε τωρα να ξεσκαμε λιγο!

Εμη μου εγω στη θεση σου θα ρωτουσα το γιατρο τι ειναι αυτα τα υγρα.. αν ειναι αυριο παρε τον ενα τηλεφωνο εστω αν δε τα εχεις πια δε χανεις τιποτα...

Τινη μου - μοντελακι καλησπερα!εισαι λιγο καλυτερα; πηγαινε να ξεκουραστεις και ολα θα ειναι καλυτερα αυριο θα δεις!

Μαριανθη μου καλησπερα και σε σενα! επιζω να απολαυσες εκτες το κοκταιλ απιθανο ακουγοτανε παντως Very Happy

Ευη μου καλωσορισες! εγω ειμαι η Χριστινα και περιμενω κοριτσακι!
Φωτεινη μου ουτε με σενα εχω γνωριστει, σου ευχομαι με ενα πονο!

Πηνελοπη μου χαιρομαι που μια απο μας εχει ορεξη και γυριζει ακομη!! και πολυ καλα κανεις! θα εχεις ομορφες στιγμες να διηγεισαι στο νινακι σου οταν η μαμα ηταν εγγυουλα!  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 4 215994  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 4 215994  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 4 215994

marianthi_m

marianthi_m
Γεια σου Χριστινακι  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 4 215994 Πολυ ωραια η καινούρια φωτό! Η κοιλίτσα μεγάλωσε!!!
Ναι ήταν πολυ ωραιο το κοκταιηλ! Καλα εκανες και πηγες να δεις τη γιαγιακα σου! Συλλυπητήρια για τη μανούλα σου.. δεν το ξερα... Sad

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαριανθηηηη μου καλη!
Ευχαριστω.. εχει δυο χρονια αλλα για μενα ειναι σα να και περασαν δυο μερες μονο.. ειμαι σιγουρη με βλεπει και χαιρεται για το εγγονακι της ομως.. απλα μου λειπει πολυ ειδικα τωρα.

Ευχαριστω και για τα καλα σ λογια για τη φωτο αν και εγω νιωθω φαλαινιτσα χιχι. μεγαλωσε η κοιλια μου ναι απο μερα σε μενα αυξανεται!

Ο γιοκας σου ο ομορφος τι κανει;  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 4 215994

marianthi_m

marianthi_m
Ρε κοριτσια να σας πω κατι να γελάσετε! Απο κάτω μας μένει μια γιαγια που εχει 2 κόρες. Η μια κόρη 48 χρονων μενει με τη μαμα της και προσφατα μενει και εδω ο γκομενος της! Τωρα η γιαγια εχει φύγει ταξίδι και λειπει καμια 10αρια μερες και απο κατω γινεται παρτυ! Οι τυποι ακουνε μουσικη trance!!! όλη μέρα!!! έλεος! σε ποια δεκαετια εχουν μεινει??? Ασε το τι καπνίζουν!! Κ όλα αυτα τωρα που εφυγε η γιαγια.. αλλιως εχει ησυχία!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νικακι καταρχην με τσακισες με την κοτοσουπα ειναι η αγαπημενη μου!!!
εγω ειχα σκεφτει να κανω muffins κ να τα τυλιξω με διαφανια κ ροζ κορδελιτσα αλλα επρεπε να εχω χωρο στην καταψυξη κ δεν εχω οποτε δεν θα μπορεσω να κανω!!οσο γι΄αυτα που λες ειναι πολυ ωραια αλλα δεν μπαινουν καταψυξη γιατι εχουν την κουβερτουρα σαν επικαλυψη(εκτος κ αν τα κανεις τελευταια στιγμη)αυτο ειναι κ το κυριοτερο προβλημα ενω τα muffins με το που θα βγουν απο την καταψυξη ειναι ετοιμα αν πας τελικα με ραντεβου για καισαρικη μπορεις να τα κανεις!!
αν θελησεις καμια συνταγη πεσμου

Δεσποινακο στανταρ θα γεννησω στην κουζινα εγω Razz Razz Razz Razz

Πηνελοπη μου χαιρομαι που περασες καλα κ ειχες μια γεματη μερα!!
ειδες ποσο με προσεχει η πεθερουλα μου,διαιτης ηταν!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Ευη μου κατι ρωτησες αλλα το ξεχασα αχχαχ στο επομενο σου απανταω να το ξαναδιαβασω Embarassed Embarassed

Τινακι καλη ξεκουραση να εχεις

Χριστινακι,Στελλιτσα,Εμη,Γιωτακι  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 4 417472  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 4 417472  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 4 417472  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 4 667478 αν ξεχασα καμια!!

marianthi_m

marianthi_m
Kristinaki έγραψε:Μαριανθηηηη μου καλη!
Ευχαριστω.. εχει δυο χρονια αλλα για μενα ειναι σα να και περασαν δυο μερες μονο.. ειμαι σιγουρη με βλεπει και χαιρεται για το εγγονακι της ομως.. απλα μου λειπει πολυ ειδικα τωρα.

Ευχαριστω και για τα καλα σ λογια για τη φωτο αν και εγω νιωθω φαλαινιτσα χιχι. μεγαλωσε η κοιλια μου ναι απο μερα σε μενα αυξανεται!

Ο γιοκας σου ο ομορφος τι κανει;  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 4 215994

Φυσικα και σου λειπει... το εχω ζήσει με τον άντρα μου που την έχασε μικρός... δε φευγει ποτε απο τη σκέψη σου... αχ ασε τωρα μωρε μη στεναχωριομαστε.. ειμαι και εγω πολυ ευαισθητη!

Ο γιοκας καλα! Περιμενει να αρχισει το σχολειο... και το αδερφακι σου φυσικα!

pepelitsa

pepelitsa
Nikako fainontai TELEIA!! sxedon ta erwteythka!!
Kalh oreksh me thn soupitsa sou!

Tinh ksekourasou twra..ksereis esy pws!!

Despoina :**

Xristinaki wraia h foto,makrynan k esena ta mallakia sou!

Marianthi pou exei thn tainia p eleges?edw sto Star? Ma 48xronwn akoun Trans kai pinoun tsigara??? xaxaaxaxxa..hksera ta tsigara einai na xalarwneis,xaxaxaxaxxa fadasou na gyrisei h giagia kai na tous katsadiasei pou tis hpian ta xapia!xaxaxaxax..eides omws kamia fora anden exeis zhsei thn zwh sou otan prepei,to parakaneis otan den xreiazetai.

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αααα Ευη μου τελικα δεν ρωτησες τπτ!!να πω την αληθεια δεν ξερω που ακριβως ειναι ο αγ,φιλιππος αλλα απότι ρωτησα τον Γιαννη μου ειπε ειμαστε σχετικα κοντα!!
κ εγω μια απο τα ιδια περιμενω τη μαμα αρχες Οκτωβρη για κουρτινες ααχαχαχ κ για την μπεμπα!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαριανθη μου και δω αυριο αρχιζουν τα σχολεια για τα μωρα. αντε καλη αρχη στον μικρο σου!! Θα τους ρωταει η δασκαλα πως περασαν το καλοκαιρακι και θα λεει ιστοριες με την κοιλιτσα της μανουλας τωρα να δεις Very Happy

αχαχαχα πολλη πλακα η 48χρονη αλλα δεν ειναι λιγο χαζο να ακουνε τρανς σε αυτη την ηλικια; τουλαχιστο στη διαπασων! και το τσιγαριλικι; λες αλλες μερες να βαζουν και της γιαγιας γιαυτο να ειναι τοση ησυχια;

Πηνελοπηηηηη μου γεια σου ταξιδιαρα ψυχη μου!!!

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Kristinaki έγραψε:Κοριτσακια μου τι κανετε; εγω ειχα παει λιγο να δω τη γιαγια μου την αγαπημενη και επεστρεψα.. Εχω αναγκη να νιωθω οτι εχω και εγω οικογενεια μιας και εχασα τη μαμα μ προσφατα και μου λειπει αφανταστα και τα αδελφια μου μενουν εξωτερικο.. τους αγαπω πολυ τον παππου και τη γιαγια αυτοι με ειχαν μεγαλωσει Very Happy

Νικυ μου περαστικουλια καλη μου.. ειναι πολυ ασχημο να αρρωστας στην εγγυμοσυνη ειδικα χωρις αγωγη, αλλα θα περασει.. ΤΕΛΕΙΑ τα κεραστικα αυτα να κανεις θα τα καταευχαριστηθουν ολοι και θα ειναι και απο το χερακι σου!

Βικακι μου κοντευεις πολυ να μην κουραζεσαι και αυτα με τη μεσουλα τα εχω και εγω σε σημειο που ο πονος επεκτεινεται στο ποδι και δε μπορω να περπατησω!

Γιωτακι μου καλησπερα! ειδες που τελικα μπηκαμε στο 20 και περιμενουμε,..εσενα να γεννησεις!  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 4 215994

Δεσποινακι και Χαρα μου, εγω πιστευω θα μας λειψει η κοιλιτσα μωρε!!
ισως τωρα το βλεπουμε διαφορετικα ε ειναι και οι ορμονες που μας ανεβαζουν τα νευρα στα υψη!!
Δεσποινα μ ελπιζω να περασες ωραια στη βολτουλα σου το χρειαζομαστε τωρα να ξεσκαμε λιγο!

Εμη μου εγω στη θεση σου θα ρωτουσα το γιατρο τι ειναι αυτα τα υγρα.. αν ειναι αυριο παρε τον ενα τηλεφωνο εστω αν δε τα εχεις πια δε χανεις τιποτα...

Τινη μου - μοντελακι καλησπερα!εισαι λιγο καλυτερα; πηγαινε να ξεκουραστεις και ολα θα ειναι καλυτερα αυριο θα δεις!

Μαριανθη μου καλησπερα και σε σενα! επιζω να απολαυσες εκτες το κοκταιλ απιθανο ακουγοτανε παντως Very Happy

Ευη μου καλωσορισες! εγω ειμαι η Χριστινα και περιμενω κοριτσακι!
Φωτεινη μου ουτε με σενα εχω γνωριστει, σου ευχομαι με ενα πονο!

Πηνελοπη μου χαιρομαι που μια απο μας εχει ορεξη και γυριζει ακομη!! και πολυ καλα κανεις! θα εχεις ομορφες στιγμες να διηγεισαι στο νινακι σου οταν η μαμα ηταν εγγυουλα!  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 4 215994  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 4 215994  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 4 215994
Γειά σου χριστίνα με το καλό τα κοριτσάκια μας,εσύ θα έχεις και έναν παραπάνω φύλακα άγγελο να σας προσέεχει

pepelitsa

pepelitsa
Xara mou an exeis,lew an kapoia syntagh gia krouasanakia poly tha to ektimousa! Mou zhthse o Mpampinos shmera k lew na mhn tou xalasw xathri mias k se ligo tha einai ligo paramelhmenos!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι εχουν μεγαλωσει πολυ τα μαλλια μου ! ως τη μεση πηγανε και χαιρομαι πολυ γιατι τα ηθελα να μεγαλωσουν ξανα. τα ειχα καταστρεψει με τις βαφες πριν 3 χρονια και τα ειχα κοψει για να επανελθουν και μου στοιχισε!. παντα μακρια τα ειχα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις