Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
657 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 657 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 40]

pepelitsa

pepelitsa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Nikol eides tis foto ap ta dika mou? K egw 2 germanika,eixa thn thylhkia mou 3xr. kai phra kai ton mikro meta gia na kanoun parea..zeygarwsan ..h thylhkia efage ta mwra ths!! ton arseniko den mporousa na ton krathsw meta apo ayta kai ton edwsa.Elpizw k eyxomai na einai kala,alla oso kai na ta latreyw skulo tha ksanaparw mono an mou zhthsoun epimona ta paidia mou!

pepelitsa

pepelitsa
Emh k ayth sto porto rafth..ta alla tha sta grapsw mia mera se pm http://www.e-portorafti.gr/eikones/agmarina/index.html

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τα είδα τώρα είναι κουκλιά!! Γιατί τα έφαγε ρε συ???
Άσε κ εγώ τώρα που θα φύγω από την μονοκατοικία θα πάω σε διαμέρισμα και δεν μπορώ να τον πάρω, αλλά θα τον πάω στο σπίτι των γονιών μου που έχει κήπο, ευτυχώς είναι κοντά αλλά όπως και να χει μέχρι να συνηθίσει κ αυτός θα την φάει την φρίκη του και τον λυπάμαι!! Αλλά δεν γίνεται διαφορετικά ρε γαμώτο!

emilou

emilou
Έχει αρχίσει να με παίρνει ο ύπνος...

Καληνυχτα!

pepelitsa

pepelitsa
Kalhnyxta emh!!!
Nikol ti na sou pw..k egw akoma den to pisteyw ayto p ekane..eleipa otan gennhse,den ta eida pote ta mikra ths,k aythn h teleytaia fora p thn eida tote htan.Symvainei eipe o kthniatros kamia fora h na ta trwne h na kathontai panw tosu na ta skane.
Paw k egw siga siga na ksaplwsw hrthe h wra mou,filakia,kalo sou vrady :*****

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καληνύχτα κοριτσάκια μου!!  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 20 417472  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 20 417472  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 20 417472
Πάω κ εγώ με ελαφρά πηδηματάκια!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοιλουμπιτσες!!!  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 20 215994  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 20 215994

πρωτη φορα γραφω πρωτη ....που ειναι η Ινα οεοοοο????

απ΄οτι ειδα Εμη μου ηρεμησες χθες και κοιμηθηκες!για να δουμε με την Νικολετα κ το Σοφακι τι εγινε!!

Πηνελοπη μου κ εγω θελω τη λιστα αν μπορεις με τα εκκλησακια!

αχ σημερα ειναι η χειροτερη μερα,σημερα ειναι τα τριψηματα κ η απιστευτη σκονη Mad Mad Mad Mad απο αυριο θα ειναι καλυτερα θα αρχισει να βαφει!!

Tini13

Tini13
Καλημέρα κορίτσια!!

Καλημέρα Χαρά μου! καλό κουράγιο σήμερα, σε 2 μερούλες θα έχετε τελειώσει και μετά θα ξετρελαθείς με τις ετοιμασίες! Σήμερα θα κάνω με τη μαμά κουρού ζαμπονοκασεροπιτάκια αυτή τη φορά, θα ξετρελαθούν οι δικοί μου!

Χθες κοιμηθήκαμε σχετικά νωρίς, κατά τις 1, και σηκωθήκαμε από τις 6:30, ήπιαμε το καφεδάκι μας, πλακώσαμε ένα τσουρέκι, και θα αρχίσουμε τις βόλτες μας με τη μαμά και τον μπαμπά.

Εμάκο να μας πεις πώς είσαι σήμερα κορίτσι, ναι; άντε από αύριο επιστρέφει ο γιατρός, όποτε θέλει ας έρθει το μπεμπάκι μετά..

Τα λέμε το μεσημεράκι πάλι, καλό πρωινό σε όλες μας!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τινακο καλημερα,καλη επιτυχια με τα ζαμπονοπιτακια!!!
καλα να περασεις πε τους γονεις σου!!

inakriti

xara64 έγραψε:καλημερα κοιλουμπιτσες!!!  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 20 215994  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 20 215994

πρωτη φορα γραφω πρωτη ....που ειναι η Ινα οεοοοο????

απ΄οτι ειδα Εμη μου ηρεμησες χθες και κοιμηθηκες!για να δουμε με την Νικολετα κ το Σοφακι τι εγινε!!

Πηνελοπη μου κ εγω θελω τη λιστα αν μπορεις με τα εκκλησακια!

αχ σημερα ειναι η χειροτερη μερα,σημερα ειναι τα τριψηματα κ η απιστευτη σκονη Mad Mad Mad Mad απο αυριο θα ειναι καλυτερα θα αρχισει να βαφει!!

xaxaaxaxaxaxxxaax

*Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 20 215994  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 20 215994  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 20 215994  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 20 215994

διαβαζω απο τις 8 παρα 13 σελιδες !!!

Ε Λ Α Λ Η Σ Α !!!

Την λαλημενη καλημερα μου λοιπον σε ολες ...σημερα εχουμε αγιασμο ...πρωτη μερα στο σχολειο

Τινη μου καλως τους δεχτηκες ... καλα να περασετε ...

Χαρα μου τελεια η περιγραφη με τα χρωματοταπετσαροφωτιστικα. .... θα μας τα δειξεις οταν θα ειναι ετοιμα!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!!!!!!!!!!
ολο το βραδυ δε κοιμηθηκα απο τις καουρες! Mad αναθεματισμενα τριγωνα...!!!!
σημερα εχουμε γιατρο 3 η ωρα το μεσημερι!προνοησα πηρα ρουχα για τον γιωργο αλλα ξεχασα τα παπουτσια! Rolling Eyes να δω τι θα βαλει...χιχι!!!με τις αρβυλες θα ερθει????????

μεχρι στιγμης καλα κρατω.κατι πονακια περιοδου εχω ανα διαστηματα αλλα μικρης διαρκειας!θα παω να δωσω και ουρα σημερα να δω αν εφυγε η ουρολοιμωξη!

inakriti

καλημερα Σοφακι ...καλα αποτελεσματα να εχετε με εξετασεις και γιατρο !!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ινα μου καλημεραααα καλη σχολικη χρονια κ καλη προοδο να εχει ο γιοκας σου!!εννοειται κοριτσακι μου οτι θα ανεβασω φωτος οταν ειναι ετοιμο!!

Σοφακι καλημερουδια αντε να δουμε τι θα πει ο τρελος παλι σημερα!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα ινα!καλη σχολικη χρονια να εχετε!!!!!
ευχαριστω πολυ...θα σας ενημερωσω!!!!αν δεν εχει φυγει η ουρολοιμωξη τι να κανω?να παρω παλι αντιβιωση? Shocked

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xara64 έγραψε:Ινα μου καλημεραααα καλη σχολικη χρονια κ καλη προοδο να εχει ο γιοκας σου!!εννοειται κοριτσακι μου οτι θα ανεβασω φωτος οταν ειναι ετοιμο!!

Σοφακι καλημερουδια αντε να δουμε τι θα πει ο τρελος παλι σημερα!!

καλημερα χαρα!!!τελεια η φωτο σου!η κοιλια θα παρει το κατηφορο απο δω και περα!ο τρελος δε παει να πει οτι θελει....η μικρη να ναι καλα!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω να δωσω τα ουρα!!!αν εχουμε εξελιξεις ενημερωστε με,με sms γιατι θα μπω μετα το γιατρο!!!!!  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 20 215994  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 20 215994  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 20 215994  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 20 215994

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μακαρι να παρει τον κατηφορο...ανηφορο να μην παρει κ με πιανει δυσπνοια!! Shocked Shocked Shocked Shocked

σου ειχα πει οτι η αδερφη μου ειχε ουρολοιμωξη σε ολη την εγκυμοσυνη κ πηρε οτι αντιβιωση μπορουσε αλλα τπτ,με το που γεννησε της εδωσε μια αλλη θεραπεια ισως πιο δυνατη κ τοτε της περασε!!

inakriti

Σοφακι μου ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ (ΑΝ ΕΧΕΙΣ) η κορακλα σου θα ερθει και θα πανε ολα καλα ...ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ...ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΕ

ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ !!! ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ !!!ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΥΡΟΛΟΙΜΩΞΗ ΟΥΤΕ ΤΠΤ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ!!!

Χαρουλιτα μου ΤΕΛΕΙΑΑΑ Η ΚΟΙΛΙΤΣΑ !!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ευχαριστω Ινα μου!!!βαλε μας κ εσυ καμια με κοιλιτσα!!! Razz Razz

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Χαρούλι με την όμορφη κοιλίτσα είσαι μια κούκλααααααααααααα!!!
Ινάκο με το καλό να έχετε μια καλή σχολική χρονιά!!!
Τινάκο καλώς δέχτηκες τους γονείς σου...φαντάζομαι χαρά...και τα τσουρέκια κόλααααααααααση!!!
Σοφάκο περιμένουμε νέ(το κινητό κάνει τα δικά του για αυτο δεν σου απαντάω..πρέπει να δώ τι γίνεται)
Καλημέρα και στις υπόλοιπες κοιλίτσες!!!
Με ανησύχησε η Έμυ χθές που διάβαζα....ευτυχώς συνήρθε με τα πετρώματα!!
Γιώτα...και εγώ αυτό ξέρω οτι το πράσινο είναι κακάκια του μωρού...τρελανέ μας να γεννάς σιγά σιγά!!!
Εγώ ακόμη τίποτις τζίφος ...όλοι γενάνε΄ή έχουν συμπ΄τωματα και εγώ είμαι καταφαντασίαν ετοιμόγεννη...το παιδάκι μου δεν βγαίνει με τίποτις...μου είπε να περπατάω και άλλο ε και της λέω να γίνω μαραθονοδρόμος.... η γυναίκα πόσο πια βαρέθηκα και εγώ με τη κοιλιά τούρλα πέρα δώθε πέρα δώθε και μόνη κιόλας!!!Της είπα σε αντίθεση με τη Νίκη ΄κοίτα αν δεν γενήσω από μόνη να μου το βγάλεις 22/09 θέλω Παρθένο το παιδί και μ εέβριζε κοροιδευτικά η γυναικολόγος...μου λέει σαν τη κόρη μου και εσύ είστε τρελές ...θα δούμε τι θα κάνουμε!!!Χθές ξύπνησα κατά τις 05:00 διότι γινότανε ένας γατοκαβγάς ανευ προηγουμένων...και έχω μια γάτα έξω...και αγχώθηκακαι σηκώθηκα...να δώ τι γίνεται τελικά ήταν κάτι γαμπροί (γάτοι) της Πιτσίλας(γάτας μου)που σφάζονταν η για τα μάτια της ή για το φαγητό της..επίσης παρατήρησα οτι την έκανε ο σκύλος χθές πάλι τον έχουμε περιφραγμένο....άλλο άγχος και αυτό(ξαναγύρισε βέβαια)και μετά που να με πιάσει ύπνος πήρα τα γαριδάκια και εγώ και την σερενάτα και τα τσάκισα...κοιμήθηκα καμιά ώρα 6:30-7:30 και να μαι!!!!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα!!! Βικακι τι επαθες νυχτιατικα με τις γατες;; Χαχα εμπνεει παθη η γατουλα σου!!
Ινα καλη σχολικη χρονια και δημιουργικη!!Smile
Σοφια μου καλα αποτελεσματα με την εξεταση;;
Χαρα μου καλημερα! Ωραια φοτο!! Θα ανανεωσω και εγωSmile

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα Ελενάκο μου!!!Πως είσαι καλύτερα???λίγεσ μέρεσ μείνανε υπομονής!!!!!!!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΜΑΝ ΠΙΑ!!! στη σελ 14 σας αφησα κ σας βρισκω στο 25 Shocked ,απο χθες διαβαζω,διαβαζω κ τωρα τελειωσα..ετσι οπως παμε,δεν την βλεπω την γιωτα να προλαβαινει το 20.. Razz

καλημερα σε ολες τις κοιλιτσες!
ινα καλη σχολικη χρονια να εχετε!!

χαρα τι ωραια φωτο ειναι αυτη που εβαλες!!!φτου σου!!

εμη,πως εισαι σημερα?σε περιμενουμε να ξυπνησεις,να μαθουμε τα νεα σου!!

σοφακι καλα αποτελεσματα σημερα!!

για την γιωτα δεν ρωταω..σπιτι θα ειναι Razz

κων/να να σου ζησει η μπουμπου σου κ να ειναι παντα ετσι ησυχη κ περαστικα στον μεγαλο σου!!

πηνελοπη μου,μπηκα χθες το βραδυ,αλλα εβλεπα κ dvd κ διαβαζα κ διαβαζα κ μετα νυσταξα κ κοιμηθηκα..ειχαμε βγει κ εξω,κ γυρισαμε κ ψιλοαργα κ μεχρι να κοιμησω την μικρη,πηγε 12.30..

τα  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 20 417472  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 20 417472  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 20 417472 σε ολες!!κ σιγουρα θα ξεχασα καποια!  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 20 667478

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
βικυ μου  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 20 417472

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα Χαρά, Ίνα, Βίκυ, Τίνη, Έλενα, Σοφάκι, Άννα!! Very Happy Very Happy
Εχθές κοιμήθηκα στις 4 τα ξημερώματα και ξύπνησα στις 8!! Sad Sad
Μαρτύριο έχει γίνει ο βραδυνός ύπνος πιά.. πονάω όταν γυρίζω πλευρό.. πιάνομαι.. δεν βολεύομαι με τίποτα πια! Αφήστε τα όνειρα!! Εχθές είδα ότι είχα γεννήσει δίδυμα Shocked και ότι δεν είχα γάλα να τα ταίσω!! Μες το άγχος ξύπνησα!! χαχααχαχα!!
Ινάκι καλή σχολική χρονιά να έχετε! αν και αύριο πάλι απεργία.. έλεος!
Σοφάκι καλά αποτελέσματα να έχεις σήμερα, μην φοβάσαι και αν πάρεις αντιβίωση πάλι δεν έγινε κάτι.. τώρα πια.. οι περισσότερες έτσι την βγάζουμε!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις