Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
667 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 667 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Στέλλα μου έτσι γίνεται συνήθως.. τα δικά μας τα αφήνουμε τελευταία!!
Κ εγώ θέλω sling αλλά έχω 1-2 απορίες να μου λύσεις το απόγευμα πριν σου παραγγείλω! Άντε καλή ξεκούραση τώρα..

Γιωτάκι έχει πάρει θέση κανονικά το μωρό??

Ναι Έμυ.. όπως το πες.. πάνε οι καλές εποχές με τα ΑΛΛΑ όνειρα.. χαχαχαχα!!!

Αννούλα καλή όρεξη!!

pepelitsa

pepelitsa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Diavaza-diavaza-diavaza..epitelous teleiwsa!!!

Xara eyxaristw p me thymhthikes me ta krouasanakia,syntoma tha ta kanw k tha sou pw!

Annoula mou exw shkwthei k kanw douleies apo to prwi,plysimo,aplwma,mageirema,mpalkonia,ekana k tzamia! twra kathomai ligo k meta patwmata kai sidero!
Ksepatwnomai mpas k kapsw kamia thermida apo ekino to keik p eixa faei!!xaxaxax

Nikoleta,perimenoume nea sou!!

Giotaki....nomizw o mpemphs sou exei apopsh gia to pote tha exei genethlia..einai apofasismenos!!

Koritsia mou den thymamai kai polla..ektos apo mia omeleta ths Stellas Smile opote se oles sas filakia!

Emeis twra fagame psaraki,mprokolo kai ligo ntako,o Mpamphs kserathike sto krevati,egw tha kanw ena tsigaro kai isws tou kanw parea!

Hrthe shmera k ayth h tsada-alaksiera pou eixa parei..wraia einai me pollous xwrous,skeftomai na thn exw monima sto amaksi me rouxalakia,kremes,manthlakia,panes klp giati sigoura tha xreiazetai.
Kala den lew alla..Smile

emilou

emilou
Καλησπερα Πηνελοπη, χαρας στο κουραγιο σου να κανεις τοσες δουλειες! εγω σιδερο εκανα σημερα κ ειμαι ηδη κομματια!!
Τι τσαντα αλλαξιερα πηρες? εμενα μου εκαναν μια δωρο αλλα ειναι μικρη και μαλλον θα χρειαστουμε αλλη!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσακια μου....Ειχαμε γιατρο σημερα ολα ειναι μια χαρα.Μας ειπε οτι αμα εχω συνελθει απο το κρυωμα θα γεννησουμε την αλλη βδομαδα.Αλλιως θα περιμενουμε να συνελθω εντελως οποτε παμε για την μεθεπομενη.Και θα επιδιωξω την μεθεπομενη γιατι εγω παρθενο δεν γενναω Razz Razz .Ραντεβου παλι την αλλη Δευτερα.Ηρθε και η μανουλα σημερα και επιτελους αρχισαμε να φτιαχνουμε και την περιβοητη βαλιτσα.Κατι τελευταια και θα κλεισει επιτελους!!!Πηγαμε και jumbo να ψωνισουμε κατι τελευταια και ψωφησα.Νιωθω ενα πτωμα!!!!

Tini13

Tini13
Νικόλ μου σου έστειλα κι εγώ αίτημα φιλίας στο φέισμπουκ!

Στελλάκι μου καλή σχολική χρονιά στον ταρζανάκο σου! πώς τα πήγε; έμεινες κι εσύ εκεί ή έφυγες και θα ξαναγυρίσεις να τον πάρεις;;

Χριστινάκο μου από χθες με χαιρετάς κι εγώ όλο μπαινοβγαίνω! Αγάπη μου, πόσο κουκλίτσα πια μπορεί να είσαι!!! πάλι με χάζεψες με τη φώτο σου! καλό τελευταίο μήνα κοριτσάκι μου! πώς τα πάει η μπεμπούλα; μεγαλώνει; εμένα τελικά σε 2 βδομάδες πήρε 700 γρ. και μπήκα στο μήνα μου με την μπουμπού στα 2700 γρ. περίπου. εσύ γιατρό πότε θα πηγαίνεις τώρα; ανά βδομάδα λογικά..

Έμη, Γιωτάκι, Σοφάκι, Νικολέτα μου σας ζηλεύω που είστε τόσο κοντά, αρχίσαν τα σημαδάκια στην καθεμιά που δείχνει ότι έρχεται η μεγάλη στιγμή! άντε να δούμε ποιό μπεμπάκι θα είναι το πιο βιαστικό!

Αννούλα μου, καλά λέει το Χριστινάκι, ελάττωσε τις ώρες τουλάχιστον στο μαγαζί και δες πώς θα πάει, αφού δεν γίνεται να μην το κόψεις τελείως..Εννοείται καλή μου πώς δεν θα σας ξεχάσω τώρα που έρχονται οι δικοί μου! Μην νομίζεις, ξέρει τί κόλλημα έχω φάει με εσάς εδώ! οι φίλες μου οι εγκυούλες της λέω!

Φωτεινούλα, μπέμπα μου καλησπέρα κορίτσια!!!

Πηνελόπη μου!!! σε διαβάζω κοριτσάκι μου και σε χαίρομαι..είσαι η χαρά της ζωής, τέλος! πόσο θα ήθελα να γνωριστούμε ρε κορίτσια..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Δευ Σεπ 10, 2012 4:34 am, 1 φορά

pepelitsa

pepelitsa
Emh! Ena fyto p exw eswterikou xwrou,den thymamai pws to lene..moiazei na kahke kapws..swzetai h na to petaksw???Mallon epeidh to varouse to air-codition,ta fylla tou akoma prasina einai alla to xrwmatisto tou meros..apokahdia!
H tsada einai megalh Samsonite xwraei pragmata akoma k diakopes na ton parw!!Thn xreiazomai egw mias k exw skopo na ton afhnw kathe Savvato stous dikous mou gia na xairontai k aytoi alla na vgainoume k me ton Mpampino.Fysika einai kai aparaithth gia to aytokinhto gia na exw to kefali mou hsyxo oti den tha exw skexasei tpt se periptwsh anagkhs!

emilou

emilou
pepelitsa έγραψε:Emh! Ena fyto p exw eswterikou xwrou,den thymamai pws to lene..moiazei na kahke kapws..swzetai h na to petaksw???Mallon epeidh to varouse to air-codition,ta fylla tou akoma prasina einai alla to xrwmatisto tou meros..apokahdia!
H tsada einai megalh Samsonite xwraei pragmata akoma k diakopes na ton parw!!Thn xreiazomai egw mias k exw skopo na ton afhnw kathe Savvato stous dikous mou gia na xairontai k aytoi alla na vgainoume k me ton Mpampino.Fysika einai kai aparaithth gia to aytokinhto gia na exw to kefali mou hsyxo oti den tha exw skexasei tpt se periptwsh anagkhs!

αναλογα τι φυτο ειναι, βγαλε αν μπορεις μια φωτο να το δειξω στον Πανο, γιατι εγω τα γεωπονικα τα εχω ξεχασμενα!!! και θα σου πω...

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Πηνελόπη το είδες τελικά χθες στο σκαι,ήταν καλό;εμένα με πήρε ο ύπνος στον καναπέ και δεν είδα τίποτα,κοιμήθηκα σούπερ,ξύπνησα αργά και κάνω δουλειές συνέχεια,τι να πω σήμερα νιώθω πολυ power

emilou

emilou
Νικη και Τινη καλησπερα!!!!!!!!!!

ΝΙκη τελικα ειχε και ενα καλο το κρυωμα!!!!! παντως ολες ζυγο θελουμε να βγαλουμε!!

Τινακι καλως να τους δεχτεις τους δικους σου... κ εμενα ερχεται η μαμα μου τεταρτη μαλλον!!!

Α το ειδα κ εγω το ντοκυμαντερ στον σκαι!! καλα πιο ευκολο ειναι να πιασεις το τζοκερ απο το να μεινεις εγτκυος!!!!!!! μπραβο μας!!!!!!!!!!1

pepelitsa

pepelitsa
Tinako mou erxetai h manoula sou shmera??Tha sou ftiaksei h diathesh k pragmatika tha niwseis vasilisa..vevaia tha perioriseis to allo alla dense fovamai tha vreis akrh Smile
Hsyxia den exw to kserw!!!
Edwmetaksy koritsia perimenw pws kai pws ta lefta tou IKA gia na paw gia malli kati kalhntyka p thelw kai na symplhrwsw na parw epitelous to Smartaki!
Emh..esas sas exoun idiwtikh asfalish sthn douleia?Tha pareis tpt apo kei??Emas sthn ethnikh mas exoun,1000 eyrw leei einai.
Eyh mou nai to eidame,htan poly kalo!Emena m aresoun k ayta peri antrwpinhs viologias,einai to eidos mas h teleia mhxanh!Epishs poly endiaferon htan oti ekshghse pws oi gynaikes telika exoun Oistro opws ola ta zwa kai tis meres tis woriksias elkuoun ta arsenika perisotero.Poly kalo!

emilou

emilou
pepelitsa έγραψε:
Emh..esas sas exoun idiwtikh asfalish sthn douleia?Tha pareis tpt apo kei??Emas sthn ethnikh mas exoun,1000 eyrw leei einai.
!

Εχουμε κ εμεις σε μια κυπριακη ασφαλιστικη, σε μας ειναι 1250 για φτ και 1350 για κτ... μια χαρα βγαινουν τα εξοδα του μαιευτηριου! αλλα θα τα παρω τουλαχιστον 1-1,5 μηνα μετα!!

pepelitsa

pepelitsa
http://www.actionindoorplants.com.au/nis-2.htm
Emako an kateveis ligo exei mia foto sta aristera me xrwmatistes glastres,ayto me thn mayrh glastra exw,apla se portokali xrwma.
A!mas rixnoun emas me thn asfaleia m fainetai!!Egw exw k dikh mou asfaleia zwhs,kai pairnw k apo kei 1000-1500 den kserw akrivws opote tha to valw to katitis mou sthn akrh! xexexe

emilou

emilou
Η απαντηση του ειδικου ειναι να το πεταξεις!!! δεν εχουν κ πολυ ζωη αυτα!!! ... τι να πω ειναι λιγο σκληρος με τις απαντησεις του Razz Razz

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κρίμα που το έχασα κι εμένα μου αρέσουν αυτά,παω να ξαπλώσω λιγάκι και να σηκωθώ για να συνεχίσω μετά τις δουλειές μου καλό υπόλοιπο μεσημεριού

Tini13

Tini13
Πηνελόπη μου, εγώ το είπα στη μαμά, ο γιατρός είπε επαφές φουλ! ευτυχώς αν θέλω βάζω το σιγαστήρα και δεν με παίρνουν χαμπάρι!! εντωμεταξύ και οι δικοί μου είναι τρελοκομεία και οι δυο! ο πατέρας μου πριν ξεκινήσει η ταλαιπωρία του με τα νοσοκομεία, τα χειρουργεία και τα ουρολογικά του το καλοκαίρι που μας πέρασε, την κυνηγούσε τη μαμά μου κι εκείνη έκανε τη δύσκολη! έχουμε το kinky γονίδιο μάλλον!

Αννούλα μου παρεπιπτόντως γι'αυτό το θέμα, εγώ όπως βλέπεις όταν ήσασταν εδώ οργίασα να λέω στόρις της εγκυμοσύνης μπας και ψήσουμε το Σταύρο και το Στέλιο της Στέλλας αλλά φοβούνται ρε οι δικοί σας..ο Μάνος πάλι ο δικός μου, το κρυφό ποταμάκι, δεν χαμπαριάζει!

pepelitsa

pepelitsa
Tini gelasa..xaxaxax kai h mpempa Kinky tha vgei,dentha symazeyetai!!!!
K emena o dikos mou fovatai,alla egw den psinomai kiolas prin orgiazame alla twra me thn koilia ksenerwnw me thn party mou!
Emh Krimaaaaaaaaaa zouse to kahmeno,alla m epiase na to stolisw sthn trapezaria kai to varouse to a/c kai mallon krywse!T agapw ta louloudaki,mou omorfainoun to spiti,tha paw t apogeyma na parw allo.
Sas afhnw twra paw na ksypnhsw ton Mpamph na ton xouzourepsw na tou dwsw k portokalada mpas kai shkwthei xwris grinia gia to grafeio,exei poly anxos teleytaia me thn douleia kai olo einai katsoufakos.
Filia se olessssssssss

Tini13

Tini13
Κορίτσια λέγατε το πρωί για ένα θέμα που κλειδώθηκε σχετικά με το σαραντισμό και είμαι πολύ περίεργη να το διαβάσω αλλά δεν το βρίσκω..καλά τώρα σοβαρά υπήρχαν μανούλες που κατηγορούσαν ως αιρετική τη μανούλα που ήθελε να βγει έξω;; ξέρει καμιά λινκ να μου στείλει;;

Tini13

Tini13
pepelitsa έγραψε:Tini gelasa..xaxaxax kai h mpempa Kinky tha vgei,dentha symazeyetai!!!!
K emena o dikos mou fovatai,alla egw den psinomai kiolas prin orgiazame alla twra me thn koilia ksenerwnw me thn party mou!
Emh Krimaaaaaaaaaa zouse to kahmeno,alla m epiase na to stolisw sthn trapezaria kai to varouse to a/c kai mallon krywse!T agapw ta louloudaki,mou omorfainoun to spiti,tha paw t apogeyma na parw allo.
Sas afhnw twra paw na ksypnhsw ton Mpamph na ton xouzourepsw na tou dwsw k portokalada mpas kai shkwthei xwris grinia gia to grafeio,exei poly anxos teleytaia me thn douleia kai olo einai katsoufakos.
Filia se olessssssssss

Φιλιά κουκλίτσα μου! σαν το χουζούρι στην αγκαλιά του αγαπημένου μας δεν έχει!!

giotaki2

giotaki2
Τι λέτε πάλι ρε τρελές μεσημεριάτικα????
κ είμαι χωρις ταίρι σήμερα πως θα ξεδώσω Razz

Πηνελοπάκο δε σε πρόλαβα, καλο απόγευμα θα τα πούμε μετα, τι καλή που είσαι με το αγόρι σου... τι καλά που τον σκέφτεσε...

Νικολ νομίζω εσύ με ρωτούσες, έχει πάρει θέση ναι καιρό τώρα κανονικότατα χωρίς περιτύληξη τα πάντα όλα, είναι και μεγαλούτσικο, την Τεταρτη μου βρήκε ανοιχτό τράχηλο με 1 εκ. διαστολή και από τότε τπτ!

Α! είμαι άυπνη και δε καλοθυμάμαι... Νίκη τέλεια τα νεάκια πλησίασε και δική σου μερούλα!!!! Μη κολλάτε στα ζώδια ρε τα παιδάκια μας να είναι καλά, εγώ προς τα δω δεν είχα σχέση όλο μου το σόι είναι κριοι ο αντρας μου επίσης κι εγώ ταύρος!
Μονο ο μπαμπούλης μου είναι ζυγός που τον υπεραγαπώ και πολύ θα θελα κι εγώ... αλλά πέφτειπολύ μακρυα!

Εμη κι εμένα μάλλον Τετάρτη θα έρθει η μανα μου το αποφάσισε!

Tini13

Tini13
Γιωτάκι μου αν με γνωριζε κάποιος στα καλά μου, προ εγκυμοσύνης, άλλη κουβέντα δεν είχα στο στόμα μου από το φίκι φίκι, τώρα πάλι καλά είμαι, σε καταστολή! Smile Κάπου διάβασα ότι αύριο πας γιατρό καλή μου; Λογικά θα δείτε πώς πάει η διαστολή.

Εμάκο μου κι εγώ έχω τα ποδαράκια της σφηνωμένα μέρες τώρα κάτω από το στέρνο..εσύ βρήκες καμιά λύση να την ξεκουνήσω κι εγώ λίγο μπας και μπορέσω να πάρω ανάσα;

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πηγα..ηρθα ακομα δεν γεννησε καμια εε??
πηραμε τα χρωματα για το δωματιο της μικρης κ χαρηκα πολυ!!αυριο εχει τρηψιμο δηλαδη φουλ σκονη κ μετα ξεκιναμε βαψιμο,ελπιζω Πεμπτη-Παρασκευη να εχουμε τελειωσει κ μετα καθαρισμα κ στησιμο!αντε επιτελους για να χαλαρωσω λιγακι κ να φτιαξω κ καμια βαλιτσα!!

Νικολετα μου θα φας το Γιωτακι???αν κ μου φαινεται οτι σαν να της αρεσει η κοιλιτσα της κ δεν θελει να την αποχωρηστει!!με το καλο κοριτσακι μου κ με εναν πονο αν ειναι να γεννησεις σημερα και φυσικα θα περιμενουμε νεα!!

σε ολες τις υπολοιπες πολλα  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 11 417472  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 11 417472  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 11 417472 :

δεν σχολιαζω τπτ αλλο γιατι τα ξεχασα ολα  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 11 667478

emilou

emilou
Γιωτακι καλως να την δεχτεις κ εσυ!

Τινη εκκλησια και σαραντισμος λεγοταν το θεμα... δεν ξερω πως μπορεις να το βρεις... μιλαμε για μεγαλο ξεκατινιασμα!! ειχε πλακα! ηταν μια κοπελα θεολογος + παπαδια η οποια ελεγε οτι ποτε η εκκλησια δεν ειπε οτι πρεπει να κατσει η λεχωνα 40 μερες μεσα για να παρει την ευχη το μωρο! κ πεσαν να την φανε!!!

Tini13

Tini13
Xαρά μου, μπράβο τελειώνετε τέλος της εβδομάδας, όλα τα προλάβατε τελικά..τα μαγειρέματα ακόμη καλά κρατούν; η βαλιτσούλα μετά που λες θα σε εγκλιματίσει για τον ερχομό του μωρού, εγώ το μόνο σιδέρωμα στη ζωή μου που καταευχαριστήθηκα ήταν αυτό με τα ρουχαλάκια της μπέμπας για τη βαλίτσα!

Tini13

Tini13
Εμάκο!! άμα την σκουντήσω την μπέμπα να πάει λίγο πιο εκεί προκειμένου να φύγει από το στέρνο μου, πειράζει????????? ΠΟΝΑΩ!!!!!!!!!!

emilou

emilou
Α μπα Τινη ακομα εκει το εχει το ποδαρακι, δεν το βλεπω να το παιρνει συντομα! τι περπατημα εκανα, τι το εσπρωχνα με το χερι, τι εκατσα λιγο σκυφτη μπας και ξεκολλησει, το χαιδευα, του μιλαγα... τιποτα δεν πιανει!!

Αντε Χαρα λιγες μερες υπομονη ακομα και μετα αρχιζουν τα ωραια... θα ασχολεισαι με την διακοσμηση!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις