601 Απ: *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* Τρι Σεπ 11, 2012 8:24 am
Iokasti27
Η ψυχή της παρέας!
Σε ευχαριστω εμη μου! Μαλλον υπερεβαλε η κοπελα.. Και εμενα πλεον δε νομιζω να με αφησουν τα πετρωματα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
emilou έγραψε:Αχ βρε Αννα τωρα το θυμηθηκα (στον κοσμο μου!!!) το σχολιο της μικρης σου... καλα θεα !!! ακου τα ιδια και τα ιδια θα λεμε!!!!
ANNAST έγραψε:emilou έγραψε:Αχ βρε Αννα τωρα το θυμηθηκα (στον κοσμο μου!!!) το σχολιο της μικρης σου... καλα θεα !!! ακου τα ιδια και τα ιδια θα λεμε!!!!
το σκ@το!! ετσι μου ερχοταν να την πνιξω.
αντε να γεννησει η γιωτα μας...να παιρνουμε σειρα οι υπολοιπες!!
emilou έγραψε:ANNAST έγραψε:emilou έγραψε:Αχ βρε Αννα τωρα το θυμηθηκα (στον κοσμο μου!!!) το σχολιο της μικρης σου... καλα θεα !!! ακου τα ιδια και τα ιδια θα λεμε!!!!
το σκ@το!! ετσι μου ερχοταν να την πνιξω.
αντε να γεννησει η γιωτα μας...να παιρνουμε σειρα οι υπολοιπες!!
Μου θυμησε την διαφημιση με το παριζακι, που λεει ποιον αγαπας πιο πολυ και απαντα ο μικρος τον μπαμπα!!!!
Σε τρελαινουν οταν λενε τετοια!!!!!
sofouli έγραψε:μ'εβαλε 26 ο γιατρος για να εφημερευει και το νοσοκομειο!οσο για τις εξετασεις ουρων δειξανε οτι καθαρισα και απο μυκητες και απο ουρολοιμωξη!λαμπω εκει κατω τωρα!χιχι!!!!
μωρε δε περιμενα να παρει τοσα γραμμαρια στο τελος αλλα ο ντοκτορ ειπε πως ετσι γινεται!πηρε και θεση και δε προκειται να το κουνησει απο κει απ'οτι μας ειπε!ουφ!μου εφυγε ενα βαρος!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Τρι Σεπ 11, 2012 9:15 am, 1 φορά
sofouli έγραψε:μ'εβαλε 26 ο γιατρος για να εφημερευει και το νοσοκομειο!οσο για τις εξετασεις ουρων δειξανε οτι καθαρισα και απο μυκητες και απο ουρολοιμωξη!λαμπω εκει κατω τωρα!χιχι!!!!
μωρε δε περιμενα να παρει τοσα γραμμαρια στο τελος αλλα ο ντοκτορ ειπε πως ετσι γινεται!πηρε και θεση και δε προκειται να το κουνησει απο κει απ'οτι μας ειπε!ουφ!μου εφυγε ενα βαρος!
pepelitsa έγραψε:
Re sy Emh ti ennoei eixe diaroh alla to prwi to eide? ti eide????? na kserw ama dw tpt. Ayto to prasino htan pali?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Τρι Σεπ 11, 2012 9:29 am, 1 φορά
pepelitsa έγραψε:Ekana step kai mpanio! Kai milisa k me thn mana m sto thl. kai ola ayta akoma 1 selida mono grapsate..epesan oi rythmoi!!!
axxaxa
Anna oxi mwre proklhsh toso nwris katse na pas 38 k meta kaneis ama einai,vevaia k egw pou sta lew apo xtes hthela na exw gennhsei!
Elena kala les htan ypervolikh ayth p to egrapse ayto,proves kanei gia na vgei.
Nikoleta,Sofaki,Viky kai oles oi alles kopelitses :**
Re sy Emh ti ennoei eixe diaroh alla to prwi to eide? ti eide????? na kserw ama dw tpt. Ayto to prasino htan pali?
Kristinaki έγραψε:
αλλα αυτο με τις φιλες με πειραζει πολυ ρε παιδι μου..
Tini13 έγραψε:Kristinaki έγραψε:
αλλα αυτο με τις φιλες με πειραζει πολυ ρε παιδι μου..
μην ξύνεις πληγές γλυκιά μου..και δυστυχώς ένας άντρας δεν μπορεί να είναι τα ΠΑΝΤΑ στη ζωή μιας γυναίκας, δεν μπορεί να παίξει όλους τους ρόλους..εγώ τουλάχιστον δεν πιστεύω ότι υπάρχει..μια γυναικεία φιλία είναι απαραίτητη στη ζωή μας, κι εγώ 4 χρόνια υποφέρω..
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης