626 Απ: *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* Τρι Σεπ 11, 2012 10:14 am
Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
kanume ti psixotherapia mas ontos xexe !!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
emilou έγραψε:και εκει που νομιζα οτι ενα συμπτωμα της εγκυμοσυνης το ειχα γλυτωσει... με χτυπησε κ αυτο!! ΟΙ ΚΑΟΥΡΕΣ... νιωθω τα παντα μεσα μου να καιγονται!!!
ANNAST έγραψε:Αχ κορίτσια κ που να ξέρατε ποσους φίλους θα χάσετε όταν έρθουν τα μωρακια σας.. Το έχω βιώσει.. Κ Πραγματικά δεν με νοιάζει.. Θα κάνουμε άλλες παρέες με μανουλες που έχουν παιδάκια..
Να σας πω κάτι για την κουμπαρα μας που έχει βάπτισει την κόρη.. μια μέρα είχαμε Παει για καφε κ μας λέει: είχαμε βγει με τον άντρα μου κ παιζαν κάτι " μουλικα" δίπλα κ ησυχία δεν είχαμε.. Σοκ εγω!!! Μετα σπο αυτο κρυωσα κ δεν πολυγουσταρω την παρέα τους, αλλα αναγκαστικά κάνουμε, γιατί έχουμε κ την μικρη στη μέση..να συμπληρώσω ότι είναι παντρεμένοι 2 χρόνια κ
" φοβάται " λέει να κάνουν παιδι..no comments..
Θα έχετε να ακούσατε κ εσείς πολλα κ διάφορα..
ANNAST έγραψε:emilou έγραψε:και εκει που νομιζα οτι ενα συμπτωμα της εγκυμοσυνης το ειχα γλυτωσει... με χτυπησε κ αυτο!! ΟΙ ΚΑΟΥΡΕΣ... νιωθω τα παντα μεσα μου να καιγονται!!!
Εμη τίποτα δεν έχεις αφησει πια;; Χαχαχα !!! Άντε να γεννήσεις καλη μου να ησυχασεις κ ΕΣΥ!!!!Πάντως κ εγω είχα καουρα σήμερα.. Μήπως εφαγες κάτι κ σε πείραξε;;
marianthi_m έγραψε:Εμυ μου, σε καταλαβαινω απολυτα... είναι ενα μεγάλο κεφάλαιο αυτο της γυναικείας φιλίας... εγώ πέρασα τη φάση να στεναχωριέμαι επειδή χάθηκα με κάποιες που ήμουν "κολλητή" .. αλλα τελικά αυτες οι φιλιες δεν αξίζουν... αυτο καταλαβα και αρχισα να κάνω καινούριες παρέες με το μωρό... στην παιδική χαρα, στο σχολειο, σιγα σιγα γνωρισα και μανούλες και επισης απο το χορό που πάω βγάζω πολυ ενέργεια και μιλάω με άλλες κοπέλες και νιώθω πολύ καλυτερα! Βρήκα δλδ καινούριες δραστηριότητες και παρέες και δεν αισθανόμουν μόνη... επίσης μετά που καποιες παλιες μου φίλες έγιναν τωρα μαμαδες ξανασμίξαμε...
marianthi_m έγραψε:τι λες ρε Άννα.. μούλικα?? έλεος...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης