Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
391 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 391 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γεια σας κοριτσια!!!!!
αντε γιωτακι το ελεγα εγω πας για γεννα αν δεις πρασινα, με ενα πονο αντε να μαθουμε νεα συντομα  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 24 215994  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 24 215994  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 24 215994
εμυ αυτο με τα βλαστοκύτταρα τι ακριβώς κανεις περνεις τηλέφωνο και τι ετσι απλα τα περνουν?

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΤΑΚΙ.ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΜΕΣΑ.ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΟΛΗ 2 ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΝΑ ΤΗ ΔΟΥΝΕ ΞΑΝΑ ΣΤΙΣ 7.ΘΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΝΜ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΞΑΠΛΩΣΕ.ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΓΥΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ.3ΚΙΛΑ Η ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΤΣΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΜΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.26 ΤΟΥ ΜΗΝΑ Μ ΕΧΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ ΑΑΑΑΝ Η ΜΠΕΜΠΑ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ! :-)

pepelitsa

pepelitsa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Sofouli s evale kai radeyou?xaxaxaxx plaka exei aytos!! Mia xara to koritsaki sou ! Ade teleiwneis k esy!
To giotaki..einai ksapla kai perimenei e??Xm ,ti kala! To vradaki logika tha einai edw o mpemphs ths!!! Razz

marianthi_m

marianthi_m
Ξυπνησα και εγωωωω.. πωπω ειμαι στον κοσμο μου σήμερα... αλλαξαμε ωράρια και δεν το χω!!!

Αχ τι καλα που γενναει το Γιωτάκι!! Με ενα πονο ευχομαι!!!
 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 24 875502  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 24 875502  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 24 875502

Σοφία τι καλα που είναι 3 κιλακια η μικρη! σουπερ! Λιγο αργα δε σου κλεισε το ραντεβου? εγω πιστευω θα εχεις γεννησει μεχρι τοτε!!!

Πηνελόπη τι μου κάνεις? Όλα καλα?

http://www.creativebeez.gr

pepelitsa

pepelitsa
Marianthako ola kala!!! Mono pou mou thn dinei pou pianw ton popo tou mwrou pio xamhla sta deksia..mhpws ayto shmenei pws gyrizei? Ma ti kanei k ayto ekeimesaaaa?? tha vgei k tha kovei voltes twra sto telos hsyxia den exei!!!
Ola kala omws..pinw to pagwmeno mou tsai xwris zaxarh,me fysaei k o aeras kai eimai super!Se ligaki thelw na kanw kai 15 lepta step k meta beaute,mpanio ksyrisma,malli,na dw tv kai na fygei k ayth h mera!

marianthi_m

marianthi_m
α Πηνελόπη λίγα πραγματα... Razz
αστο βρε να παει οπου θέλει εχεις χρονο ακομα.. λες να γυρναει? ζουζουνος...

εγω εχω να μαγειρεψω βραδυνο.. ο άντρας μου θέλει dinner... δεν τρωει μεσημεριανο...

Χαρα τι μεγαλη κοιλιτσα ειναι αυτη?? τελεια!!! Very Happy Very Happy Very Happy

pepelitsa

pepelitsa
K egw oso douleya mono apogeyma h vrady etrwga,pote meshmeri,twra anapoda!
A!!! den exei xrono,se mia vdomada mpainoume ston mhna mas e ti sto kalo olo tha ton paroume?Afou viazetai na dei ton mpampa tou(etsi leei o mpamphs!!)
Ti mageireyeis loipon gia dinner?

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
με το καλο γιωτακιιιιιι!!!!!!!!!!με κανεναν πονο!!!αντε,να μας ενημερωσεις,μην μας κρατας σε αγωνια!!

πηνελοπακι μου,γιατι ζοριζεσαι τοσο πολυ?μην εχεις τρεχαματα στο τελος..να προσεχεις!

πω πω κοριτσια δεν ειμαι καθολου καλα..εκτος της ταχυπαλμιας κ ζαλαδας που εχω σημερα,το μωρο τουρλωνει τον πισινο του ολη την ωρα,κ σπρωχνει με τα ποδαρακια του το διαφραγμα μου,ουτε ανασα δεν μπορω να παρω.. ουφ.. αντε,αυριο το απογευμα εχω να παρω τα αποτελεσματα των εξετασεων,να δουμε τι γινεται..

pepelitsa

pepelitsa
Annako s exasa!! Vre sy ..kai ti tha pathw p zorizomai??to poly-poly na gennhsw!!Eimai genika yper-kinhtikh,an katsw tha me piasei melanxolia,mou leipei h douleia mou mallon.
Se zorizei k esena e? ekei ta podia sto diafragma..thee mou poso ponaw otan to kanei?!Ypomonh Annouli mou ligos o kairos pou emeine.
Koitakses gia to pragmataki mou???????????????

marianthi_m

marianthi_m
Πηνελόπη θα φτιάξω κοτόπουλο με μουστάρδα μαγειρεμένο σε μπύρα.. γινεται πολυ τρυφερο!
και εγω τρωω μαζι του βραδυ...

Αννούλα καλα αποτελέσματα.. υπομονη τι να πω.. όλα τωρα ετυχαν...

pepelitsa

pepelitsa
Pw-pw nai me mpyra to kotopoulo ginetai teleio!!!Kala mageiremata loipon!!

Tini13

Tini13
Καλησπέρα κορίτσια!!

Γιωτάκο μου!!! Μακάρι να είχα το τηλ. σου, θα σε είχα πάρει να μάθω νέα σου..σε σκέφτομαι συνέχεια!

Πηνελόπη μου super girl! εγώ μαζί σου, όσο νιώθουμε και είμαστε καλά, είναι προτιμότερο να είμαστε δραστήριες και να κάνουμε δουλίτσες. Καλό beaute καλή μου!

Χαρούλα μου! τί χρωματάκι βάψατε το παιδικό και την κρεβατοκάμαρα; να το χαρείτε το σπιτάκι σας, τελειώνετε και θα ησυχάσεις.

Στελλίτσα και Ίνα μου, καλή σχολική χρονιά για τα αγόρια σας, να σας κάνουν περήφανες! πάλι σας πεθύμησα, ειδικά εσένα Ίνα που έχω να σς δω ένα μήνα! Δόση Στελλίτσας πήρα!

Άννα μου! καλωσήρθες στο κλάμπ που έχω με την Έμη! εκτός της ταχυκαρδίες, είδες πόσο δυσκολεύει και η αναπνοή με τη στάση που παίρνουν; εγώ πονάω κιόλας με την πίεση στο διάφραγμα..και δεν χαμπαριάζουν να μετακινηθούν με τίποτα!

Χριστινάκι μου λατρεμένο! είσαι μια beauty queen και θέλω την άποψή σου! μέχρι τώρα έκανα ακρυλικό στα νυχάκια, αν είναι να αφήσω άβαφα των ποδιών, ακρυλικό στο χεράκι επιτρέπεται στον τελευταίο μήνα;;; με τη μυρωδιά δεν έχω πρόβλημα..αλλιώς εναλλακτικά gel; δεν αντέχω άλλο μόνο απλό γαλλικό βαμμένο! θα σε στείλω φώτο στο φέις να σου δείξω το αγαπημένο μου σχεδιάκι που έκανα πέρσι και το ξαναθέλω!

Σοφούλι μου! μια χαρά με το γιατρό διαβάζω, αν και δεν πιστεύω καλή μου να κάνεις άλλες 2 εβδομάδες να γεννήσεις, μετά το Γιωτάκι εσένα ή την Έμη περιμένω! καλά αποτελέσματα και από την κ/α ούρων, κι εγώ έδωσα σήμερα και βλέπουμε.

Βικάκο μου! κι εσύ έφτασες 38 και 2 ημερών, τώρα είδα το τικεράκι σου! εσένα αγάπη μου σε ξεχάσαμε με τόσες ετοιμόγενες! ο γιατρός τί λέει; πότε ξαναπάς;

Έλενα, Νικόλ και Νικολέτα μου, Μαριανθάκο, Έμη, Φωτεινούλα, μπέμπα, Λία μου την καλησπέρα μου!!

Εμείς όλη μέρα ήμασταν στη γύρα με τους δικούς μου, τώρα πλένουμε μωρουδιακά με τη μαμά (είπα να αφήσω κάτι να το χαρεί κι αυτή!) και προβλέπεται πολύ μάσα μεσημέρι - βράδυ..μου έχουν λείψει όλα της τα φαγητά!
Γιατρό από δω και στο εξής κάθε Παρασκευή, και αφού τώρα λόγω γονιών θα περιοριστεί το σεξ θα το ρίξω στο βραδυνό περπάτημα! η κοιλιά μου είναι πολύ ψηλά ακόμη ρε κορίτσια..τί να κάνω;;;

pepelitsa

pepelitsa
Tini!!!!! ta nyxia sou mporeis na ta kaneis oti ma oti theleis!!!!!!
7-8 xronia to fysiko mou pws einai den eixa dei pote ektos apo thn synthrhsh! Twra 2-3 mhnes kanw to shelac pou einai pio grhgoro gia na mporw meta me to mwro na vriskw xrono na ta kanw kai na mhn thelw 2 wres..emena erxetai kopela sto spiti,asxeto omws ayto!
K an thes sxedia koita edw..
https://www.facebook.com/pages/%CE%9C%CE%91%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%99%CE%9F%CE%A5%CE%A1-%CE%A3%CE%A4%CE%9F-%CE%A3%CE%A0%CE%99%CE%A4%CE%99-%CE%9C%CE%95-%CE%95%CE%9D%CE%91-%CE%A4%CE%97%CE%9B%CE%95%CE%A6%CE%A9%CE%9D%CE%97%CE%9C%CE%91-NICKYS-NAIL-ART/104592502922187#!/media/set/?set=a.104595492921888.2907.104592502922187&type=3

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα κοριτσαρες!ωραια τα νεα απο το γιωτακι!ειπαμε να παιρνουμε σειρα και οι υπολοιπες μια μια ή και δυο δυο χαχαχαχ!αντε να τελειωνουμεεεεε

emilou

emilou
Καλησπερα ξανα...

Αχ Αννουλα ποσο σε καταλαβαινω με τις ταχυπαλμιες... προσπαθησα λιγο να κοιμηθω. ελεγα θα πεταχτει η καρδια απ εξω! τελικα διαπιστωσα οτι χαλαρωνω αν ειμαι καθιστη και μισοσκυμμενη μπροστα!! Αν μπορουσα να κοιμηθω σ αυτη τη σταση θα το εκανα!!!!!

Πηνελοπη να χα την ενεργεια σου... θελω να κανω τοσα στο σπιτι και ουτε τα μισα απ οσα θελω δεν μπορω να κανω!!

Μαρια με τα βλαστοκυτταρα για δωρεα πρεπει να πας να παρεις απο εκει ενα βαλιτσακι που σου δινουν για να το δωσεις την μερα του τοκετου στον γιατρο σου και μετα πρεπει να αναλαβει καποιος δικος σου να τους το παραδωσει πισω!

Τινακι καλησπερα!!!!!!!!!! σαν της μαμας το φαγητο δεν υπαρχει!!!!!!

Α πηρα την μαια τηλ, αν εχω μονο συσπασεις μου ειπε χωρις πονο δεν πειραζει ειναι προετοιμασιας, ας ειναι και περιοδικες! Για τα υγρα μου ειπε τιποτα δεν θα ειναι αφου δεν ξαναεμφανιστηκαν!

Σοφακι μια χαρα τα νεα απο τον γιατρο... αλλαγη ε? ε φοβηθηκε τωρα στο τελος και λεει κατσε να της κανω κανα χατηρι!! μια χαρα Very Happy ... και η μπεμπουλα μοντελακι... δεν θα σε παιδεψει κιολας!!

pepelitsa

pepelitsa
Emilou pali kala pou thn phres mhn exoume anxos palito vrady Smile
Edwmetaksy skeftomai esy me toses taxypalmies pou exeis edw kai kairo molis gennhseis tha sou fainetai parakseno pou den tha exeis,ade na gyrisei o giatros sou na pairneis seira,ayto to mwro sou to perimenw pio poly apo to diko mou!xaxaxxa

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
pepelitsa έγραψε:Annako s exasa!! Vre sy ..kai ti tha pathw p zorizomai??to poly-poly na gennhsw!!Eimai genika yper-kinhtikh,an katsw tha me piasei melanxolia,mou leipei h douleia mou mallon.
Se zorizei k esena e? ekei ta podia sto diafragma..thee mou poso ponaw otan to kanei?!Ypomonh Annouli mou ligos o kairos pou emeine.
Koitakses gia to pragmataki mou???????????????

δεν σε ξεχασα καλη μου..τον περιμενω αυτες τις μερες..πρεπει να ερθει απο δω για να του τα δειξω κ να ρωτησω..

emilou

emilou
pepelitsa έγραψε:Emilou pali kala pou thn phres mhn exoume anxos palito vrady Smile
Edwmetaksy skeftomai esy me toses taxypalmies pou exeis edw kai kairo molis gennhseis tha sou fainetai parakseno pou den tha exeis,ade na gyrisei o giatros sou na pairneis seira,ayto to mwro sou to perimenw pio poly apo to diko mou!xaxaxxa

Ε μα αυτη τη γεννα σηριαλ την εχω κανει Razz Razz Razz Razz

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησμπερα κοιλίτσες όμορφες!!!
Γιώτα με ε΄να πόνο εύχομαι τα καλύτερααααααααα!!!!
Σοφάκι μια χαρά η μπέμπα....το φτάσε το 3κιλο άντε με το καλό!!!
Εγώ είπαμε όλες γενάτε εγώ παραμένω ακλόνητη...χθες που με είδε τίποτις το ιδιαιτέρο...δεν κατεβαίνει ο μπέμπης ο με τίποτις...και μάλλον με βλέπει και μένα μέχρι τέλος του μήνα μου 23/09 και μάλλον για καισαρική...αλλά περιμένουμε μέχρι τότες!!!Στις υπόλοιπες τα φιλιά μου...σας αφήνω ήρθε ο Μάκης να του βάλω να φάει!!!!

Iokasti27

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα κοριτσια παλι.. Να σας ρωτησω κατι; Αν κ παιρνω τα ytopar εχω πετρωματα στην κοιλια.. Πολυ συχνα... Αυτο που με προβληματισε ειναι οτι διαβασα στο google που εψαξα σε ενα φορουμ απο μια κοπελα οτι τα πετρωματα υποδηλωνουν δυσφορια του μωρου και φοβηθηκα! Το εχετε ακουσει;

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θελετε να γελασετε? μου λεει ο δικος μου.. την δευτερα που εχουμε ρσντεβου με τον γιατρο,θες να του πουμε να μπουμε με προκληση την τεταρτη?  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 24 534787 δεν το περιμενα αυτο..αλλα με βλεπει κ χαλια ο κακομοιρης κ θελει να ξεμπερδευω.του ειπα θα βαλω τον γιατρο να με σκαλισει εκει κατω(μαζοχα ειμαι,δεν εξηγειται)για να γεννησω..χαχαχα.αλλα ειπαμε 23 θελω να γεννησω,οχι νωριτερα,αρα την κυριακη παρακαλω!!!

εμη,πηνελοπη,πολυ χαλια η κατασταση..νομιζω καθε μερα ειμαι κ χειροτερα..

τινακοοοοοοο!!μια χαρα περνας με τους γονεις!!!αντε τυχερουλα!!

εγω εδω κ μια εβδ φωναζω να μου ανεβασει απο την αποθηκη το πορτ μπεμπε να το πλυνω,μονη μου τα λεω,μονη μου τα ακουω.. Twisted Evil μου φαινεται μονη μου θα το ανεβασω..η τουλαχιστον θα προσποιηθω οτι παω να το κανω..να τρεξει λιγο. το σαβ θα παμε στο λητω,να δουμε αν ηρθε η κουνια κ να δουμε αν ειναι ολα οκ κ να παρουμε τα τελευταια πραγματακια του μπεμπη..

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vgog65 έγραψε:Καλησμπερα κοιλίτσες όμορφες!!!
Γιώτα με ε΄να πόνο εύχομαι τα καλύτερααααααααα!!!!
Σοφάκι μια χαρά η μπέμπα....το φτάσε το 3κιλο άντε με το καλό!!!
Εγώ είπαμε όλες γενάτε εγώ παραμένω ακλόνητη...χθες που με είδε τίποτις το ιδιαιτέρο...δεν κατεβαίνει ο μπέμπης ο με τίποτις...και μάλλον με βλέπει και μένα μέχρι τέλος του μήνα μου 23/09 και μάλλον για καισαρική...αλλά περιμένουμε μέχρι τότες!!!Στις υπόλοιπες τα φιλιά μου...σας αφήνω ήρθε ο Μάκης να του βάλω να φάει!!!!

βικακο,γιατι με καισαρικη?κ εγω στην κορη μου μπηκα με ραντεβου την τελευταια μερα του πητ.κ ηταν πολυ ψηλα.. κ αν θελουν στο κατεβαζουν. μου το κατεβασαν οι μαιες,πηρε λιγο χρονο παραπανω,αλλα κατεβηκε..

ελενα δεν το ακουσα αυτο που λες..δεν ξερω

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αστα αννουλα ετσι ειναι!εγω για να μην τσαντιζομαι τα εκανα ολα μονη μου εκτος απο τα βαρια γιατι αν περιμενα να μου τα κανει θα εφτανε σε ηλικια γαμου η κορη μου!παντως αν πεις οτι θα το κανεις εσυ μπορει και να πιασει...

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
foteini35 έγραψε:αστα αννουλα ετσι ειναι!εγω για να μην τσαντιζομαι τα εκανα ολα μονη μου εκτος απο τα βαρια γιατι αν περιμενα να μου τα κανει θα εφτανε σε ηλικια γαμου η κορη μου!παντως αν πεις οτι θα το κανεις εσυ μπορει και να πιασει...

χαχα,τωρα του το ειπα φωτεινη μου κ μου λεει θα στο ανεβασω σημερα.. Laughing

emilou

emilou
Iokasti27 έγραψε:Καλησπερα κοριτσια παλι.. Να σας ρωτησω κατι; Αν κ παιρνω τα ytopar εχω πετρωματα στην κοιλια.. Πολυ συχνα... Αυτο που με προβληματισε ειναι οτι διαβασα στο google που εψαξα σε ενα φορουμ απο μια κοπελα οτι τα πετρωματα υποδηλωνουν δυσφορια του μωρου και φοβηθηκα! Το εχετε ακουσει;

Εγω Ελενα τα εχω αυτα απο αρχες του 6ου που αρχισα να εχω πετρωματα και να παιρνω και γιουτοπαρ... ποτε δεν μου σταματησαν οσο μεγαλη δοση και να επαιρνα (φαντασου ειχα φτασει μισο ανα 2ωρο!), κατα την διαρκεια της συσπασης μικραινει ο χωρος της μητρας και πατιεται λιγο το μωρο... αλλα διαρκει λιγο και δεν νομιζω να δυσφορουν τα μωρακια!! μην ανησυχεις, ασε που στην φαση που εισαι καλο ειναι να μην απενεργοποιηθει η μητρα σου...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις