Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
658 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 658 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ....
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.....  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 23 215994  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 23 215994  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 23 215994  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 23 215994  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 23 215994

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
emilou έγραψε:Τα ποδια εκανα! οι κοπελες εκει μου ειπαν οτι στο Ρεα που γενναω δεν τα ξεβαφουν, στο Ιασω ειναι πιο αυστηροι και τα χερια να εχεις αβαφτα σου ξεβαφουν κ τα ποδια! Ελπιζω να μην τα πειραξουν... ειναι και οι παντοφλες που εχω παρει ανοιχτες, οχι τιποτα αλλο!! Razz Razz Razz
Μανικιουρ δεν εκανα βαρεθηκα! Κια μαλλον θα τα κοψω εντελως τα νυχια απο τα χερια οταν θα φευγουμε για το μαιευτηριο... νομιζω θα φοβαμαι να πιασω το μωρο και να εχω νυχια!
´Εμη κι εγ´ώ ρεα γεννάω,πότε έχεις πητ;

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Bebamou έγραψε:
emilou έγραψε:Τα ποδια εκανα! οι κοπελες εκει μου ειπαν οτι στο Ρεα που γενναω δεν τα ξεβαφουν, στο Ιασω ειναι πιο αυστηροι και τα χερια να εχεις αβαφτα σου ξεβαφουν κ τα ποδια! Ελπιζω να μην τα πειραξουν... ειναι και οι παντοφλες που εχω παρει ανοιχτες, οχι τιποτα αλλο!! Razz Razz Razz
Μανικιουρ δεν εκανα βαρεθηκα! Κια μαλλον θα τα κοψω εντελως τα νυχια απο τα χερια οταν θα φευγουμε για το μαιευτηριο... νομιζω θα φοβαμαι να πιασω το μωρο και να εχω νυχια!

15 μερουλες μου εμειναν... αλλα ελπιζω να τον εχουμε τον μπεμπη μεχρι το τελος αυτης της εβδομαδας!!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ αντε με το καλο να γεννησει!να παιρνουμε και οι υπολοιπες σειρα παρακαλω μια μια

marianthi_m

marianthi_m
Με το καλο Γιωτάκι!!!  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 23 215994
Περιμενουμε νεότεραααααα

http://www.creativebeez.gr

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
emilou έγραψε:
Bebamou έγραψε:

15 μερουλες μου εμειναν... αλλα ελπιζω να τον εχουμε τον μπεμπη μεχρι το τελος αυτης της εβδομαδας!!!
Άντε με το καλό,να μου πεις και για το ρεα εντυπώσεις

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ti sas eipe to Giotaki? ti egine akrivos koritsia? spasan ta nera tis ennoeite?

emilou

emilou
Bebamou έγραψε:

Σ ευχαριστω κ εσυ επισης... εσυ εισαι οκτωβρη ε?
Παντως οι πρωτες εντυπωσεις απο το Ρεα ειναι οτι οι εγκαταστασεις ειναι τελειες... αλλα οι κοπελες που δουλευουν εκει (γραμματεις, νοσοκομες...) ειναι λιγο αγενεις!

emilou

emilou
Kristinaki έγραψε:ti sas eipe to Giotaki? ti egine akrivos koritsia? spasan ta nera tis ennoeite?

Οχι Χριστινακι δεν εσπασαν κανονικα τα νερα της, ο σακος ειχε κανει τρυπα και εχανε λιγα λιγα! ...δεν ξερω περισσοτερα να σου πω!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πολλα φιλακια σας στελλει το Κατερινακι μας ειναι καλα και περιμενει να γεννησει μεσα στην αλλη εβδομαδα!!
μου ειπε θα μπει σε λιγες μερουλες και εδω!  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 23 415870

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
emilou έγραψε:
Kristinaki έγραψε:ti sas eipe to Giotaki? ti egine akrivos koritsia? spasan ta nera tis ennoeite?

Οχι Χριστινακι δεν εσπασαν κανονικα τα νερα της, ο σακος ειχε κανει τρυπα και εχανε λιγα λιγα! ...δεν ξερω περισσοτερα να σου πω!!

αχ μωρε ελπιζω να ειναι καλα η κοπελα.. ανησυχω τωρα.. μαλλον ομως θα της τα σπασουν τα νερα τωρα και να παει για να προχωρησουν σε τοκετο.. ναι πεσμας οτι σου πει Εμη μου!

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΘΑ ΤΗΣ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΕΝΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ ΕΞΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΗΣ ΗΜΕΡΩΝ  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 23 215994  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 23 215994  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 23 215994  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 23 215994
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
emilou έγραψε:
Bebamou έγραψε:

Σ ευχαριστω κ εσυ επισης... εσυ εισαι οκτωβρη ε?
Παντως οι πρωτες εντυπωσεις απο το Ρεα ειναι οτι οι εγκαταστασεις ειναι τελειες... αλλα οι κοπελες που δουλευουν εκει (γραμματεις, νοσοκομες...) ειναι λιγο αγενεις!

ΚΙ ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ,ΕΣΥ ΓΙ ΔΩΜΑΤΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ;ΜΕ ROOMING IN, ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΒΕΒΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ;

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπερα.....ΚΑλη σχολικη χρονια στα μεγαλα παιδακια της παρεας.....

*Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 23 215994  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 23 215994 Αντε Γιωτακι με κανεναν πονο.περιμενουμε νεα σου...

Εγω οσο παω και ειμαι καλυτερα.Υποχωρει ο βηχας και το μπουκωμα.ΚΑνουμε και κατι υπνους ξεγυρισμενους!!Ετοιμαζω τα τελευταια του μικρου.Σημερα πηραμε την καλαθουνα Laughing !!!τελευταια πλυσιματα και ειμαστε ετοιμοι...Με την βαλιτσα παραμασχαλα!!!

Νικολετα με πιο σπρευ καταπολεμας το μπουκωμα???

Κοριτσαρες μου υπολοιπες  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 23 417472  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 23 417472

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ και ποια δεν θελει?????μακαρι να πανε ολα καλα !κοριτσια σας αφηνω να ξαπλωσω λιγο γιατι εφαγα πολυ ορθοστασια στον αγιασμο και ποναει η μεση μου.θα μπω το απογευμα παλι και ελπιζω να εχουμε καλα νεα για το γιωτακι.φιλια

emilou

emilou
Bebamou έγραψε:
ΚΙ ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ,ΕΣΥ ΓΙ ΔΩΜΑΤΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ;ΜΕ ROOMING IN, ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΒΕΒΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ;

Μια φιλη μου που γεννησε περισυ δεν την βοηθησαν καθολου με τον θηλασμο! Εγω θα εχω δικια μου μαια οποτε δεν με πολυπειραζει. Παντως προχτες που πηγα να κανω το nst η εξυπηρετηση δεν ηταν κ η καλυτερη απο την ρεσεψιον, οχι οτι μας καθυστερησαν... αλλα ηταν λιγο ειρωνικες, λιγο εκνευρισμενες και ετσι μιλαγαν σε ολους!
Το σκεφτομουν το rooming in αλλα μαλλον δεν θα το κανω, θα προσπαθησω λιγο να ξεκουραστω εκεινες τις μερες (δεν ξερω αν ειναι εφικτο!!), βλαστοκυτταρα θα τα κανουμε δωρεα στη δημοσια τραπεζα εχουμε ηδη παραλαβει το κιτ απο εκει.
Οσο για παιδιατρο δεν εχω ιδεα, ειναι 2 που ειναι στο Ρεα και τους εχουν φιλοι μας και ειναι ευχαριστημενοι, μας εχουν συστησει κ αλλους 2... δεν εχουμε ασχοληθει ακομα πολυ!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Φωτεινη μ καλη ξεκουραση!

Νικακι χαιρομαι που εισαι καλυτερα!! ειμαι σιγουρη και η ψυχολογια ανεβηκε ε;; μεγεια η καλαθουνα σας οταν την παρετε!

Καλη επιτυχια στο Γιωτακι μας και με κανενα πονο!!!

marianthi_m

marianthi_m
φωτεινούλα και εγω μια απο τα ιδια!! Παω να ξαπλώσω γιατί με τον αγιασμο σήμερα κουραστήκαμε!!!

φιλακια κοριτσια ελπιζω να μπω και μετα
 *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 23 417472  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 23 417472  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 23 417472  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 23 417472

http://www.creativebeez.gr

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
emilou έγραψε:
Bebamou έγραψε:

Μια φιλη μου που γεννησε περισυ δεν την βοηθησαν καθολου με τον θηλασμο! Εγω θα εχω δικια μου μαια οποτε δεν με πολυπειραζει. Παντως προχτες που πηγα να κανω το nst η εξυπηρετηση δεν ηταν κ η καλυτερη απο την ρεσεψιον, οχι οτι μας καθυστερησαν... αλλα ηταν λιγο ειρωνικες, λιγο εκνευρισμενες και ετσι μιλαγαν σε ολους!
Το σκεφτομουν το rooming in αλλα μαλλον δεν θα το κανω, θα προσπαθησω λιγο να ξεκουραστω εκεινες τις

μερες (δεν ξερω αν ειναι εφικτο!!), βλαστοκυτταρα θα τα

κανουμε δωρεα στη δημοσια τραπεζα εχουμε ηδη

παραλαβει το κιτ απο εκει.

Οσο για παιδιατρο δεν εχω ιδεα, ειναι 2 που ειναι στο Ρεα και τους εχουν φιλοι μας και ειναι ευχαριστημενοι, μας εχουν συστησει κ αλλους 2... δεν εχουμε ασχοληθει ακομα πολυ!
Σ´ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΗ ΜΠΟΡΩ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ,ΜΠΟΡΕΙΣΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ;

emilou

emilou
Bebamou έγραψε:
Σ´ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΗ ΜΠΟΡΩ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ,ΜΠΟΡΕΙΣΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ;

http://hcbb.bioacademy.gr/ εμεις παρακολουθησαμε και το σεμιναριο και εκει μας εδωσαν το κιτ... αξιζει ο κοπος να πατε στο σεμιναριο, ακομα και αν εχετε αποφασισει να τα κρατησετε σε ιδιωτικη τραπεζα

Bebamou

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ευχαριστώ πολύ πολύ,είσαι τέλεια,το σάββατο έχω ραντεβού στο ρεα θα ρωτήσω κε εκεί,αν και πιστέυω οτι θα τα δώσω στη δημόσια

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλεεεε ελειψα λιγες ωριτσες κ παμε για γεννα????
Γιωτακιιιι μουυυυυμε εναν πονο κοριτσαρα μου!σε σκεφτομαστε κ περιμενουμε νεα!!  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 23 654316  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 23 654316  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 23 654316  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 23 654316

ευχαριστω ολα τα κοριτσακια για τα σχολια της κοιλουμπας μου αλλα κ αυπνη ειμαι κ χοντρη!! Crying or Very sad Crying or Very sad

Στελλακι μου το πηρα το σλιγκακιιιιιι
τελειο ειναιιιι φυσικα κ εγω φοβαμαι οτι το βαζω λαθος κ οτι θα μου φυγει το μωρο κ δεν εχω κ καμια κουκλα κ εγω σαν την Δεσποινα να βαλω μεσα αχαχαχχ

Μαριανθακο,Στελλακο,Φωτεινη καλη σχολικη χρονια κ σε σας!!

Φιλια κ στο Κατερινακι κ με το καλο!!

το Ναταλακι δεν ξερουμε τι κανει ρε γμτ!!οποτε λεω να την παρω ειναι ακαταλληλη η ωρα!!

λοιπον εμας τελειωσε το δωματιο της μπεμπας απο βαψιμο κ τωρα εμεινε η κρεβατοκαμαρα,η σκαλα κ στην κουζινα που εχω κατι ψιλα,μετα καθαρισμα κ τελος κοριτσακια μου δεν το πιστευωωωωω!!!

Aurora

Aurora
Αντε Γιωτάκι με το καλό αγάπη μου!
Και στα δικά μας κορίτσια!
Σε λίγο έχω μάθημα Η/Υ, επομένως πάω να ετοιμαστώ φιλάκια!

pepelitsa

pepelitsa
Koritsoudia mouuuu!!!Kala mhn fadasteite oti ta exw diavasei k ola!! Kalh sxolikh xronia sta mikra sas manoules!
Egw exw pali lysaksei shmera..polles douleies,mexri kai tis mpanieres etripsa,pws eftasa ekei me thn koilia oute egw kserw,mosxovolane ta mpania mas!Ekana pali ena swro les k paw se diagwnismo kathariothtas spitiou! xaxaxaxxa!! Twra kathisa ligo,exw k ligo sidero meta,kai einai h douleia pou sixainomai!Leipei omws akoma ayth pou mas siderwnei.
To giotaki den to syzhtw tha petaei apo thn xara tou!!!!Elpizw mono mhn ths valoun texnitous gt nomizw den tha kanei episkl.Opws k na exei me to kaloooooo!!!!
Kati gia nyxia eida legate..egw koritsia xeria podia kanw shelac ayto to monimo mano p lene..galliko k na sas pw k kati??kai na theloun na me ksevapsoun den tha mporoun!!!xaxaxaxxa.Padws,mhn anxwneste gia nyxia,o anaisthisiologos sthn ousia thelei na vlepei mhpws melaniasei o asthenhs alla ayta einai se periptwsh olikhs narkwshs! Eipame exw master sta xeirourgia!!
Emako thn phres thl??????Gia to rooming in pou les..nomizw pws den tha ton apoxwrizesai!!!
Ti alla? den thymamai,se oles filakiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:**********

pepelitsa

pepelitsa
Bravo Xara ksemperdepsate!!!!! Ti lene s aytes tis periptwseis?mm..den kserw..na ta xareite omws ola!
Epishs ksexasa k egw na sou pw gia thn foto sou..Sexy mama k esy k xontrh den eisai katholou,apla exoume ginei oles gynaikes me piasimata!exxexex
Mia xara eisai kai se ligo kairo tha deis tha ginesai olo kai kalyterh!
Aypnh k egw eimai..lysaksa xtes k den katafera na koimhthw kala..kata tis 7 me pire o upnos.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις