551 Απ: *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* Τρι Σεπ 11, 2012 3:27 am
letitsa
Η ψυχή της παρέας!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ....
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.....
ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΑΚΙ.....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
´Εμη κι εγ´ώ ρεα γεννάω,πότε έχεις πητ;emilou έγραψε:Τα ποδια εκανα! οι κοπελες εκει μου ειπαν οτι στο Ρεα που γενναω δεν τα ξεβαφουν, στο Ιασω ειναι πιο αυστηροι και τα χερια να εχεις αβαφτα σου ξεβαφουν κ τα ποδια! Ελπιζω να μην τα πειραξουν... ειναι και οι παντοφλες που εχω παρει ανοιχτες, οχι τιποτα αλλο!!
Μανικιουρ δεν εκανα βαρεθηκα! Κια μαλλον θα τα κοψω εντελως τα νυχια απο τα χερια οταν θα φευγουμε για το μαιευτηριο... νομιζω θα φοβαμαι να πιασω το μωρο και να εχω νυχια!
Bebamou έγραψε:´Εμη κι εγ´ώ ρεα γεννάω,πότε έχεις πητ;emilou έγραψε:Τα ποδια εκανα! οι κοπελες εκει μου ειπαν οτι στο Ρεα που γενναω δεν τα ξεβαφουν, στο Ιασω ειναι πιο αυστηροι και τα χερια να εχεις αβαφτα σου ξεβαφουν κ τα ποδια! Ελπιζω να μην τα πειραξουν... ειναι και οι παντοφλες που εχω παρει ανοιχτες, οχι τιποτα αλλο!!
Μανικιουρ δεν εκανα βαρεθηκα! Κια μαλλον θα τα κοψω εντελως τα νυχια απο τα χερια οταν θα φευγουμε για το μαιευτηριο... νομιζω θα φοβαμαι να πιασω το μωρο και να εχω νυχια!
Άντε με το καλό,να μου πεις και για το ρεα εντυπώσειςemilou έγραψε:Bebamou έγραψε:´Εμη κι εγ´ώ ρεα γεννάω,πότε έχεις πητ;emilou έγραψε:Τα ποδια εκανα! οι κοπελες εκει μου ειπαν οτι στο Ρεα που γενναω δεν τα ξεβαφουν, στο Ιασω ειναι πιο αυστηροι και τα χερια να εχεις αβαφτα σου ξεβαφουν κ τα ποδια! Ελπιζω να μην τα πειραξουν... ειναι και οι παντοφλες που εχω παρει ανοιχτες, οχι τιποτα αλλο!!
15 μερουλες μου εμειναν... αλλα ελπιζω να τον εχουμε τον μπεμπη μεχρι το τελος αυτης της εβδομαδας!!!
Bebamou έγραψε:
Άντε με το καλό,να μου πεις και για το ρεα εντυπώσεις
Kristinaki έγραψε:ti sas eipe to Giotaki? ti egine akrivos koritsia? spasan ta nera tis ennoeite?
emilou έγραψε:Kristinaki έγραψε:ti sas eipe to Giotaki? ti egine akrivos koritsia? spasan ta nera tis ennoeite?
Οχι Χριστινακι δεν εσπασαν κανονικα τα νερα της, ο σακος ειχε κανει τρυπα και εχανε λιγα λιγα! ...δεν ξερω περισσοτερα να σου πω!!
Kristinaki έγραψε:ti sas eipe to Giotaki? ti egine akrivos koritsia? spasan ta nera tis ennoeite?
emilou έγραψε:Bebamou έγραψε:
Άντε με το καλό,να μου πεις και για το ρεα εντυπώσεις
Σ ευχαριστω κ εσυ επισης... εσυ εισαι οκτωβρη ε?
Παντως οι πρωτες εντυπωσεις απο το Ρεα ειναι οτι οι εγκαταστασεις ειναι τελειες... αλλα οι κοπελες που δουλευουν εκει (γραμματεις, νοσοκομες...) ειναι λιγο αγενεις!
Bebamou έγραψε:
ΚΙ ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ,ΕΣΥ ΓΙ ΔΩΜΑΤΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ;ΜΕ ROOMING IN, ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΒΕΒΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ;
Σ´ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΗ ΜΠΟΡΩ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ,ΜΠΟΡΕΙΣΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ;emilou έγραψε:Bebamou έγραψε:
ΚΙ ΕΓΩ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕ ΒΟΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ,ΕΣΥ ΓΙ ΔΩΜΑΤΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ;ΜΕ ROOMING IN, ΒΛΑΣΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΩ ΒΕΒΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ;
Μια φιλη μου που γεννησε περισυ δεν την βοηθησαν καθολου με τον θηλασμο! Εγω θα εχω δικια μου μαια οποτε δεν με πολυπειραζει. Παντως προχτες που πηγα να κανω το nst η εξυπηρετηση δεν ηταν κ η καλυτερη απο την ρεσεψιον, οχι οτι μας καθυστερησαν... αλλα ηταν λιγο ειρωνικες, λιγο εκνευρισμενες και ετσι μιλαγαν σε ολους!
Το σκεφτομουν το rooming in αλλα μαλλον δεν θα το κανω, θα προσπαθησω λιγο να ξεκουραστω εκεινες τις
μερες (δεν ξερω αν ειναι εφικτο!!), βλαστοκυτταρα θα τα
κανουμε δωρεα στη δημοσια τραπεζα εχουμε ηδη
παραλαβει το κιτ απο εκει.
Οσο για παιδιατρο δεν εχω ιδεα, ειναι 2 που ειναι στο Ρεα και τους εχουν φιλοι μας και ειναι ευχαριστημενοι, μας εχουν συστησει κ αλλους 2... δεν εχουμε ασχοληθει ακομα πολυ!
Bebamou έγραψε:
Σ´ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΗ ΜΠΟΡΩ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΩΡΑ,ΜΠΟΡΕΙΣΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης