Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
643 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 643 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Tini13

Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Πηνελόπη μου, προσπάθησα να διαβάσω για το σαραντισμό αλλά το παράτησα γιατί έχει πολύ ζουμί και πρέπει να ετοιμαστώ να πάρω τους δικούς μου από το αεροδρόμιο, θα το διαβάσω όμως όλο με την πρώτη ευκαιρία γιατί είμαι περίεργη για το πόσο ξεκατίνιασμα έπεσε..ένα θέλω να πω, κορίτσια είμαστε πολύ τυχερές που δεν έχουμε στραβωμένες και παρεξηγησιάρες ανάμεσά μας, τόσα θέματα, τόσες σελίδες, τόσες εγκυούλες, άγνωστες μέχρι πριν λίγο καιρό μεταξύ μας, τόσο διαφορετική η μία από την άλλη, ποτέ δεν έπεσε στην αντίληψή μου κοπέλα που να παρεξηγήθηκε ή να στράβωσε με τα λεγόμενα κάποιας άλλης, διορθώστε με αν κάνω λάθος γιατί εγώ μπήκα αργά στην παρέα σας, αρχές Ιουνίου..ευτυχώς είμαστε όλες από καλή πάστα φαίνεται..και πιστέψτε με δεν έχει διαφορά στην πραγματικότητα..όταν γνώρισα από κοντά την Ίνα, τη Στέλλα και την Αννούλα, είχα μπροστά μου ακριβώς αυτό που περίμενα και μάλιστα σε καλύτερη βέρσιον απ'ότι περίμενα! αγάπες μου!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Δευ Σεπ 10, 2012 7:06 am, 3 φορές συνολικά

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σας και παλι.πηρα τηλ το χαζο-γιατρο για να κανουμε το ραντεβου αυριο.μ'εβαλε το μεσημερι και λεει:θα λειψω λιγες μερες γιατι μιλαω στο παρισι.και του λεω:αν γεννησω; -Γιατι να γεννησεις- -γιατι εχω πονακια. -Και;εισαι πρωτοτοκη. Γκρρρ.και ερχομαι και ερωτω:που ξερεις ρε φιλαρακο ποτε θα ερθει;θα σε ρωτησει;

Tini13

Tini13
sofouli έγραψε:Γεια σας και παλι.πηρα τηλ το χαζο-γιατρο για να κανουμε το ραντεβου αυριο.μ'εβαλε το μεσημερι και λεει:θα λειψω λιγες μερες γιατι μιλαω στο παρισι.και του λεω:αν γεννησω; -Γιατι να γεννησεις- -γιατι εχω πονακια. -Και;εισαι πρωτοτοκη. Γκρρρ.και ερχομαι και ερωτω:που ξερεις ρε φιλαρακο ποτε θα ερθει;θα σε ρωτησει;

ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΑ ΠΑΡΙΣΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΥΣ !!! Κι εσένα Παρίσι σαν της Έμης;; καλέ στο μήνα σας είστε, πού πάνε και σας αφήνουν;; και πότε γυρίζει Σοφάκι μου; Εγώ μόνο σκέφτομαι μην μας επηρεάσουν οι απεργίες των νοσοκομειακών γιατρών από βδομάδα!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Δευ Σεπ 10, 2012 6:54 am, 1 φορά

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τινη,εμεις καταληξαμε ολες να ειμαστε ΕΝΑ.και δε νομιζω οτι θα χαθουμε και μετα τη γεννα.

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δε μ'απασχολει ποτε γυριζει γιατι δε θα γεννησω μ'αυτον.απλα οπως με 'παιζει' τον 'παιζω'.χιχι.

pepelitsa

pepelitsa
Xarouli mou den mporw,kanw ta patwmata alla k na mhn ta ekana ksereis..prepei prwta na exw synenohthei me ton khdemona mou gia na me ferei ws ekei.
An deis tpt kalo na mou peis!!Koita k thn kounia p sou elega!

Tinako xara sto kouragio sou p to diavazeis olo! Na pas na pareis tous dikous sou kai na perasete omorfa!!!

Sofaki telika aytos o giatros twra poios ienai denkatalava..aytos p eixes apo prin?den tha gennhseis telika se dhmosio? exw xasei mallon epeisodeia.

emilou

emilou
sofouli έγραψε:Γεια σας και παλι.πηρα τηλ το χαζο-γιατρο για να κανουμε το ραντεβου αυριο.μ'εβαλε το μεσημερι και λεει:θα λειψω λιγες μερες γιατι μιλαω στο παρισι.και του λεω:αν γεννησω; -Γιατι να γεννησεις- -γιατι εχω πονακια. -Και;εισαι πρωτοτοκη. Γκρρρ.και ερχομαι και ερωτω:που ξερεις ρε φιλαρακο ποτε θα ερθει;θα σε ρωτησει;

Α παρεακι με τον δικο μου!!! κ εμενα μου ειπε οτι μιλαει!! αρε μια χαρα διακοπουλες κανουνε κ εμεις εδω με την αγωνια αν θα γεννησουμε!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ειναι αυτος που με παρακολουθει στη θεσσαλονικη.ε θα παω μια τελευταια φορα αυριο για χαρη στο Γιωργο που θελει να δει ποσο εφτασε η μπεμπα.σε δημοσιο θα γεννησω με οποιον πετυχω!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
emilou έγραψε:

Α παρεακι με τον δικο μου!!! κ εμενα μου ειπε οτι μιλαει!! αρε μια χαρα διακοπουλες κανουνε κ εμεις εδω με την αγωνια αν θα γεννησουμε!!

ναι και το λεει με περηφανεια κιολας οτι παει να μιλησει...εγω απορω...που ξερει ποτε θα γεννησω!!!!!!!??????τα βαζει με τη φυση?οταν εκλεισα το τηλ ελεγα ΄΄βγες μπεμπα να του βαλουμε τα γυαλια΄΄.

emilou

emilou
Tini13 έγραψε:Πηνελόπη μου, προσπάθησα να διαβάσω για το σαραντισμό αλλά το παράτησα γιατί έχει πολύ ζουμί και πρέπει να ετοιμαστώ να πάρω τους δικούς μου από το αεροδρόμιο, θα το διαβάσω όμως όλο με την πρώτη ευκαιρία γιατί είμαι περίεργη για το πόσο ξεκατίνιασμα έπεσε..ένα θέλω να πω, κορίτσια είμαστε πολύ τυχερές που δεν έχουμε στραβωμένες και παρεξηγησιάρες ανάμεσά μας, τόσα θέματα, τόσες σελίδες, τόσες εγκυούλες, άγνωστες μέχρι πριν λίγο καιρό μεταξύ μας, τόσο διαφορετική η μία από την άλλη, ποτέ δεν έπεσε στην αντίληψή μου κοπέλα που να παρεξηγήθηκε ή να στράβωσε με τα λεγόμενα κάποιας άλλης, διαψεύεστε με αν κάνω λάθος γιατί εγώ μπήκα αργά στην παρέα σας, αρχές Ιουνίου..ευτυχώς είμαστε όλες από καλή πάστα φαίνεται..και πιστέψτε με δεν έχει διαφορά στην πραγματικότητα..όταν γνώρισα από κοντά την Ίνα, τη Στέλλα και την Αννούλα, είχα μπροστά μου ακριβώς αυτό που περίμενα και μάλιστα σε καλύτερη βέρσιον απ'ότι περίμενα! αγάπες μου!!!

Τινη εχεις δικιο και φαντασου οτι ο γραπτος ο λογος μπορει να περεξηγηθει πολυ ευκολα γιατι δεν βλεπεις και τις εκφρασεις του αλλου την ωρα που γραφει... που μπορει να γραψει κατι με καλη διαθεση και τελικα απο καποιον αλλον να παρεξηγηθει!!
Τι καλα που θα ηταν να μπορουσαμε να συναντηθουμε ολες μαζι...
Εδω εμεις στην αθηνα δυσκολο το βλεπω τελικα... ειναι αυτες οι αποστασεις Mad Mad

emilou

emilou
sofouli έγραψε:
emilou έγραψε:

ναι και το λεει με περηφανεια κιολας οτι παει να μιλησει...εγω απορω...που ξερει ποτε θα γεννησω!!!!!!!??????τα βαζει με τη φυση?οταν εκλεισα το τηλ ελεγα ΄΄βγες μπεμπα να του βαλουμε τα γυαλια΄΄.

Εμενα Σοφακι φαντασου μου εδωσε χαπια για να κρατηθω!! Τι να τους κανουμε εχουν κ αυτα...

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σιγα να μη παρω και χαπια....ξερει αυτη ποτε θα ερθει...χιχι!!!!!

Tini13

Tini13
Πρωτότοκη σημαίνει καθυστερεί να γεννήσει δηλαδή;; Sad

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι....η μητερα μου ολα μας εκανε στην 37η εβδομαδα.τα κοριτσια που γεννησανε μεχρι τωρα δηλαδη ητανε οοοοολες ''παλιες?''.αν ειναι να ερθει θα ερθει.αλλα μπορει να εισαι γιατρος αλλα οχι Θεος!

emilou

emilou
Ναι κ μενα η μαμα μου 2 εβδομαδες νωριτερα με γεννησε (που ειμαι κ πρωτοτοκη)... καλη ωρα πως ειμαι εγω τωρα! οταν του το ειπα μου ειπε, αλλο η μανα σου αλλο εσυ!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ δεν ξερω τι με εχει πιασει,τωρα βαριεμαι να ντυθω κ να βγω αλλα βαριεμαι να κατσω κ μεσα,αχ τι να κανω??αμα ερχοταν κ το Πηνελοπακι θα ξεσηκωνομουνα!

Εμη κ εγω δεν το βλεπω να βρησκομαστε τελικα αφου δεν κανονιστικε προχθες τωρα παει!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
emilou έγραψε:Ναι κ μενα η μαμα μου 2 εβδομαδες νωριτερα με γεννησε (που ειμαι κ πρωτοτοκη)... καλη ωρα πως ειμαι εγω τωρα! οταν του το ειπα μου ειπε, αλλο η μανα σου αλλο εσυ!

με την ιδια λογικη και εμεις δεν ειμαστε το ιδιο με ολες τις γυναικες! Mad

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τωρα με πηρε τηλ ο Γιωργος και λεει γεννησε η ταδε με ΠΗΤ 26/09.το πρωτο.γεννησε στο νοσοκομειο με εφημερευων γιατρο γιατι ο δικος της ειναι στη Γαλλια για συνεδριο!!!!!!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!

pepelitsa

pepelitsa
Perimenw na stegnwsei edw gia na paw kai mesa..eglwvistika!!
Loipon tha sas pw mia istoria gia enan gynaikologo eparxias alla k gia ena asteri ths Athinas..pou mou kostisan kai oi 2 3 xeirourgia! Me poly pono omws!
Eimai sthn Kalamata(1,5 xrono emeina ekei) kai aisthanomai prismenh apo katw,pernw thl to Asteri-gynaikol. sthn athina..einai o vartholinios adenas mou leei..an den sou exei perasei se 3 meres pare aythn thn antiviwsh..k etsi kanw..htan omws arga na drasei adibiwsh meta apo 3 meres priksimatos!!!ftanw pyreto 40 k pono oxi asteia,oute na kanw pipi..san na eixa @@ sto pipi mou..paw se ena gynaikologo pou mou eipan pws einai top...pas spiti m leei den trws tpt kai to prwi pame xeirourgio tha skasei ayto kai tha molyntheis!!!K ontws etsi egine..afairei loipon to ygro..250ml pyon!Me ravei mazi em mia gaza mesa apo ta ramata giati etsi ginete leei kai otan aferesoume ta ramata tha vgaloume thn gaza kai tha eisai OK!..2 meres meta perpatwntas me to zori ftanw sto iatreio tou me poly pono pali..a!!mou leei prepei na vgaloume ta ramata,exei mazepsei poly ygro h gaza mallon,tha kselafrwseis amesws!!MOU KOVEI 6 RAMMATA ekeimesa..xwris anaisthitiko..velaksa koritsia!
Erxomai athina kai kanw check ston diko mou giatro..a mou leei den sou exei kanei kalh douleia..exoun meinei ypoloimata..KSANA TA IDIA!!..kai ftanw 1 xrono meta mesa sto aeroplano na exw fovero pono kai enw eixa nyxterinh pthsh na niwthw oti den tha thn vgalw katharh..me to pou ftanoume athina allazw k paw na vrw enan giatro..grhgora k opoion na nai giati ponousa..SOK!! mou leei prepei na afairesoume OLO ton adena AMMESA giati exei arwsthsei,tha kanoume k viopsia..ma pws to afhses ayto na ginei etsi??To afairesa telika olo..1 mhna ta podia mou den mporousa na klisw k fysika kamia fora akoma ponaw! Thelw na pw koritsia oti gynaikologoi exoun tetoia epiroh panw mas pou dystyxws dyskola katalavainoume oti mas douleyoun..Sofaki kakws pas akoma s ayton gia pollous logous k as gennhseis me allon,den se prosexei katholou,ap thn arxh kai na eisai sigourh thn kalyterh douleia kaneis pou den tha gennhseis mazi tou!

giotaki2

giotaki2
Γλυκές μου νυστάζω................  *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* - Σελίδα 13 850933 ξέρω είμαι στην κοσμάρα μου αλλά δε μπορώ να ξυπνήσω με τίποτα..... συνέχεια πάω και κάνω απο μια βουτιά στο κρεβάτι για κανα 10λεπτο και επανέρχομαι....

Μη λέτε για παρίσια κι ακούσει τίποτα κι ο δικός μου και την κάνει μέρες που είναι...

Ανυπομονώ να μάθω νέα από τη Νικολέτα!

θελω κι εγώ να σας συναντήσω..(καθένας με τον πόνο του) αλλά εδώ που είμαι που να βολέψει... Sad

Δε ξέρω αν σας το πα, αλλά νυστάζω............. Sleep

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια στειλτε μ το λινκ με αυτο για το σαραντησμο δεν το βρισκω. τινη που το βρηκες;

Πηνελοπη μου περασες μεγαλη ταλαιπωρια με αυτο τον βλαμμενο γιατρο συγγνωμη κιολας αλλα πως μπορουν να λενε και να κανουν οτι θελουν και να την πληρωνουν οι ασθενεις; ειναι η διαψευση της φημης οτι αυτοι που λεγονται τοπ γιατροι ειναι οντως τοπ..
θα μ πεις που ξερω τοτε ποιος γιατρος ειναι καλος και κανει για μενα; υποθετω ποτε δε ξερουμε.. ακολουθουμε απλα το ενστικτο μας...

Σοφακι μου καλα και ο δικος σου ειναι σοβαρος ανθρωπος;; ναι οντως πεστου θα ρωτησω εσενα πρωτα και μετα θα ενημερωσω το μωρο στην κοιλια μου για το ποτε θα βγει!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kristinaki στις Δευ Σεπ 10, 2012 7:36 am, 1 φορά

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαρα μου αν μεναμε στην ιδια χωρα δε φανταζεσαι ποσο θα ηθελα να πηγαιναμε καμια βολτουλα.. και γω βαριεμαι ευκολα ειδικα αμα μενω μονη που σε γενικες γραμμες μενω συχνα..

Και να σας γνωρισω κοριτσακια μ θα ηθελα πολυ..

emilou

emilou
xara64 έγραψε:αχ δεν ξερω τι με εχει πιασει,τωρα βαριεμαι να ντυθω κ να βγω αλλα βαριεμαι να κατσω κ μεσα,αχ τι να κανω??αμα ερχοταν κ το Πηνελοπακι θα ξεσηκωνομουνα!

Εμη κ εγω δεν το βλεπω να βρησκομαστε τελικα αφου δεν κανονιστικε προχθες τωρα παει!!

Ναι.. κριμα, ελπιζω μετα με τα μωρακια κατι να κανουμε! δεν γινεται να μην βρεθουμε...

pepelitsa

pepelitsa
Kris grapse sthn anazhthsh me ellhnika chars eklhsiak saradismos kai tha sto vgalei!
Oi gynaikologoi genika einai k ligo emporoi..alla telospadwn egw epatha k ematha,den thelw polla-polla den denomai me giatrous kai frontizw na enhmerwnomai oso mporw.
Xara egw s exw sto programma molis ksemperdepseis me to spiti mou les kai kanonizoume,emeis tha milame gia koilies-syntages-kila-karotsia-kounies k oi antres mas gia mplouzakia! xaxaxaxaxaxEinai olympiakos o dikos sou toulaxiston na poune k gia kamia mpala!

pepelitsa

pepelitsa
K esy Emako eisai koda mou otan epistrepsw sthn Douleia,douleyeis se tameio sthn trapeza h se grafeio?Exw thn asfaleia tou amaksiou sthn marfin an einai na thn kanw me sena otan erthei h wra!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις