301 Απ: *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* Δευ Σεπ 10, 2012 6:48 am
Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Δευ Σεπ 10, 2012 7:06 am, 3 φορές συνολικά
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Δευ Σεπ 10, 2012 7:06 am, 3 φορές συνολικά
sofouli έγραψε:Γεια σας και παλι.πηρα τηλ το χαζο-γιατρο για να κανουμε το ραντεβου αυριο.μ'εβαλε το μεσημερι και λεει:θα λειψω λιγες μερες γιατι μιλαω στο παρισι.και του λεω:αν γεννησω; -Γιατι να γεννησεις- -γιατι εχω πονακια. -Και;εισαι πρωτοτοκη. Γκρρρ.και ερχομαι και ερωτω:που ξερεις ρε φιλαρακο ποτε θα ερθει;θα σε ρωτησει;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Δευ Σεπ 10, 2012 6:54 am, 1 φορά
sofouli έγραψε:Γεια σας και παλι.πηρα τηλ το χαζο-γιατρο για να κανουμε το ραντεβου αυριο.μ'εβαλε το μεσημερι και λεει:θα λειψω λιγες μερες γιατι μιλαω στο παρισι.και του λεω:αν γεννησω; -Γιατι να γεννησεις- -γιατι εχω πονακια. -Και;εισαι πρωτοτοκη. Γκρρρ.και ερχομαι και ερωτω:που ξερεις ρε φιλαρακο ποτε θα ερθει;θα σε ρωτησει;
emilou έγραψε:sofouli έγραψε:Γεια σας και παλι.πηρα τηλ το χαζο-γιατρο για να κανουμε το ραντεβου αυριο.μ'εβαλε το μεσημερι και λεει:θα λειψω λιγες μερες γιατι μιλαω στο παρισι.και του λεω:αν γεννησω; -Γιατι να γεννησεις- -γιατι εχω πονακια. -Και;εισαι πρωτοτοκη. Γκρρρ.και ερχομαι και ερωτω:που ξερεις ρε φιλαρακο ποτε θα ερθει;θα σε ρωτησει;
Α παρεακι με τον δικο μου!!! κ εμενα μου ειπε οτι μιλαει!! αρε μια χαρα διακοπουλες κανουνε κ εμεις εδω με την αγωνια αν θα γεννησουμε!!
Tini13 έγραψε:Πηνελόπη μου, προσπάθησα να διαβάσω για το σαραντισμό αλλά το παράτησα γιατί έχει πολύ ζουμί και πρέπει να ετοιμαστώ να πάρω τους δικούς μου από το αεροδρόμιο, θα το διαβάσω όμως όλο με την πρώτη ευκαιρία γιατί είμαι περίεργη για το πόσο ξεκατίνιασμα έπεσε..ένα θέλω να πω, κορίτσια είμαστε πολύ τυχερές που δεν έχουμε στραβωμένες και παρεξηγησιάρες ανάμεσά μας, τόσα θέματα, τόσες σελίδες, τόσες εγκυούλες, άγνωστες μέχρι πριν λίγο καιρό μεταξύ μας, τόσο διαφορετική η μία από την άλλη, ποτέ δεν έπεσε στην αντίληψή μου κοπέλα που να παρεξηγήθηκε ή να στράβωσε με τα λεγόμενα κάποιας άλλης, διαψεύεστε με αν κάνω λάθος γιατί εγώ μπήκα αργά στην παρέα σας, αρχές Ιουνίου..ευτυχώς είμαστε όλες από καλή πάστα φαίνεται..και πιστέψτε με δεν έχει διαφορά στην πραγματικότητα..όταν γνώρισα από κοντά την Ίνα, τη Στέλλα και την Αννούλα, είχα μπροστά μου ακριβώς αυτό που περίμενα και μάλιστα σε καλύτερη βέρσιον απ'ότι περίμενα! αγάπες μου!!!
sofouli έγραψε:emilou έγραψε:sofouli έγραψε:Γεια σας και παλι.πηρα τηλ το χαζο-γιατρο για να κανουμε το ραντεβου αυριο.μ'εβαλε το μεσημερι και λεει:θα λειψω λιγες μερες γιατι μιλαω στο παρισι.και του λεω:αν γεννησω; -Γιατι να γεννησεις- -γιατι εχω πονακια. -Και;εισαι πρωτοτοκη. Γκρρρ.και ερχομαι και ερωτω:που ξερεις ρε φιλαρακο ποτε θα ερθει;θα σε ρωτησει;
Α παρεακι με τον δικο μου!!! κ εμενα μου ειπε οτι μιλαει!! αρε μια χαρα διακοπουλες κανουνε κ εμεις εδω με την αγωνια αν θα γεννησουμε!!
ναι και το λεει με περηφανεια κιολας οτι παει να μιλησει...εγω απορω...που ξερει ποτε θα γεννησω!!!!!!!??????τα βαζει με τη φυση?οταν εκλεισα το τηλ ελεγα ΄΄βγες μπεμπα να του βαλουμε τα γυαλια΄΄.
emilou έγραψε:Ναι κ μενα η μαμα μου 2 εβδομαδες νωριτερα με γεννησε (που ειμαι κ πρωτοτοκη)... καλη ωρα πως ειμαι εγω τωρα! οταν του το ειπα μου ειπε, αλλο η μανα σου αλλο εσυ!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Kristinaki στις Δευ Σεπ 10, 2012 7:36 am, 1 φορά
xara64 έγραψε:αχ δεν ξερω τι με εχει πιασει,τωρα βαριεμαι να ντυθω κ να βγω αλλα βαριεμαι να κατσω κ μεσα,αχ τι να κανω??αμα ερχοταν κ το Πηνελοπακι θα ξεσηκωνομουνα!
Εμη κ εγω δεν το βλεπω να βρησκομαστε τελικα αφου δεν κανονιστικε προχθες τωρα παει!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης