876 Απ: *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου - Οκτωβρίου 2012 Νο 20!!!* Τετ Σεπ 12, 2012 9:15 am
ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Το παλιολεξικο!!! Γκρρρρ... Έτρεξε η μασκαρα ήθελα να πω.. Χαχαχαελπιζω να καταλάβατε!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Tini13 έγραψε:ΓΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ !! ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ!!! Είδες ο παίδαρος 3450γρ., δεν ήταν τόοοοσο μεγάλος τελικά που αγχωνόσουν πόσο θα φτάσει!! κορίτσια κάθε γέννα τη χαίρομαι λες και την έζησα λίγο και εγώ, τόσο πολύ δέθηκα μαζί σας!(
γεια σου ελευθερια μου.δεν εχουμε συστηθει ειμαι η φωτεινη και εχω πητ 29/9 και περιμενω κοριτσακιKoutsounaki2810 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ?ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΜΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΒΗΣΩ!
foteini35 έγραψε:παλι καλα βρε κοριτσια που πεφτουν και μερικες ατακες τυπου βικης και αννας και γεννες και ξεχναμε λιγο τον πονο μας εδω περα!δεν ξερω τι την εχει πιασει σημερα την μπεμπα μου,αλλα μαλλον προπονειται στο μπαλετο...δεν εξηγουνται αλλιως αυτα τα τεντωματα που κανει σε διαφορετικη θεση καθε φορα...μηπως νομιζει οτι η κοιλια μου ειναι απο καουτσουκ και αντεχει στο ξεχιλωμα που της κανει???δεν νομιζω τακη
Koutsounaki2810 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΙΑ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ?ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΜΜΙΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΒΗΣΩ!
emilou έγραψε:Ελευθερια μην το αλλαξεις στο προφιλ, απλα βαλε το ονομα σου να φαινεται στην υπογραφη σου.. πηγαινε στο προφιλ εκει που λεει υπογραφη κ γραψτο να φαινεται συνεχεια!!!
Πηνελοπη το ξερω κ μαλλον το ξερει κ ο μπεμπης γιατι εχω κανει αρκετες συσπασεις τωρα το απογευμα!!!!!!!!!!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης