Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
593 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 593 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τις καλημέρες μου!!! Τι μου κάνετε;

Τιτικάκι για να την έστειλες σήμερα πάει να πει πως είναι πολύ καλά από βήχα, καλό αυτό! Για την προσαρμογή, όπως σου είπαν και τα κορίτσια, θέλει το χρόνο του. Στον από κάτω όροφο έχουμε άλλο ένα κοριτσάκι που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο και την πετυχαίνουμε το πρωί μέσα στο κλάμα και τη γκρίνια. Είναι λογικό και θέλει πολλή υπομονή, χωρίς να δυσανασχετείς. Είναι μικρούλια μωρέ!

Τρελοντόκτορα μου είχε μελαγχολίες σήμερα το αντράκι σου; Δεν πειράζει, θα δει τη μανούλα του το μεσημέρι και θα τα ξεχάσει όλα! Very Happy

Βιβήκο μπράβο σας που μαθαίνετε και την αλφαβήτα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 6 328109 (να υποθέσω από παιχνιδάκι της fisher-price το ακούτεWink Εμείς αλφαβήτα δε λέμε, αλλά ξέρει και μετράει εντελώς μόνη της από το 1-11, την άκουσα χτες που καθόταν μόνη της και τα έλεγε! Επίσης έχει μάθει και τραγουδάει (ο Θεός να το κάνει τραγούδι, χαχαχα) το φεγγαράκι μου λαμπρό και τη βαρκούλα του ψαρά, χαχαχα! Αυτά είναι!!!

Χτες βάλαμε μελάνι στον πωπάκο της μικρής (τελικά είχαν γίνει κανονικές πληγές! Mad ), αλλά αυτό το μελάνι είναι έτοιμο σκεύασμα (αυτό που έπαιρνε η μαμά μου κάποτε το έφτιαχνε ο φαρμακοποιός και ήταν πολύ πιο πηχτό γιατί γέμιζαν μελάνι τα δάχτυλά της) φαίνεται κάπως αραιωμένο. Έκανε κάπως δουλειά, αλλά οι πληγές δεν πρόλαβαν να κλείσουν. Την άφησα πολλή ώρα χωρίς πάνα (και έτρεχε όλο στη λεκανίτσα του γιογιό της να κάνει τσίσα όπως έλεγε) αλλά σήμερα που την πήγα πάλι παιδικό τους έδωσα και sudocream να βάλουν, άντε να δούμε! Μου φαίνεται μία η λύση: να κόψουμε την πάνα τελείως! Βρε κορίτσια χτες όση ώρα την είχα γυμνούλα από κάτω όλο έτρεχε μόνη της και καθόταν στη λεκάνη της! Βέβαια τελικά δεν έκανε τίποτα, αλλά λέτε να τα καταφέρουμε σιγά-σιγά; Άντε γιατί αυτό το σύγκαμα πολύ μου την έδωσε!
Κόπηκε χτες βαθιά στο δάχτυλο και ο αντρούλης μου και τους έχω όλους τραυματισμένους να τους φροντίζω... Shocked

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
grammatiki έγραψε:

μονο το βραδυ κοιμομαστε αγκαλιτσα αυτες τις ημερες λογω του βηχα της

Ωραίαααα! Φρόντισε λοιπόν να τη γεμίζεις "καθιστές" αγκαλίτσες γιατί του κακοφάνηκε του μωρού μας!!!
Ακόμα κοιμάστε μαζί το βράδυ ή μόνο για τώρα που είναι αρρωστούλα;

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:
και εχει και τον βηχα αυτες τις ημερες και οσο κλαιει γινεται πιο εντονος ο βηχας αλλα δεν το καταλαβαινει.εν τω μεταξυ εχω κοψει πλεον να την αλλαζω εγω και να την πλενω γιατι μου ειπε ο γυναικολογος προσοχη μεχρι τις 25 οκτωβρη καθολου αγκαλια οποτε της εχει κακοφανει και αυτο

Αααααα...ε, ναι! Τώρα έχει απόλυτα λογική εξήγηση η αντίδραση της!

Ναι, τώρα μπορεί να στο γυρίσει και σε μαμακίαση να ξέρεις! Εμένα μάλλον κάπως έτσι ξεκίνησε! Συνέπεσε και με τον παιδικό που ξεκινήσαμε...!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Τις καλημέρες μου!!! Τι μου κάνετε;

Τιτικάκι για να την έστειλες σήμερα πάει να πει πως είναι πολύ καλά από βήχα, καλό αυτό! Για την προσαρμογή, όπως σου είπαν και τα κορίτσια, θέλει το χρόνο του. Στον από κάτω όροφο έχουμε άλλο ένα κοριτσάκι που ξεκίνησε το Σεπτέμβριο και την πετυχαίνουμε το πρωί μέσα στο κλάμα και τη γκρίνια. Είναι λογικό και θέλει πολλή υπομονή, χωρίς να δυσανασχετείς. Είναι μικρούλια μωρέ!

Τρελοντόκτορα μου είχε μελαγχολίες σήμερα το αντράκι σου; Δεν πειράζει, θα δει τη μανούλα του το μεσημέρι και θα τα ξεχάσει όλα! Very Happy

Βιβήκο μπράβο σας που μαθαίνετε και την αλφαβήτα!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 6 328109 (να υποθέσω από παιχνιδάκι της fisher-price το ακούτεWink Εμείς αλφαβήτα δε λέμε, αλλά ξέρει και μετράει εντελώς μόνη της από το 1-11, την άκουσα χτες που καθόταν μόνη της και τα έλεγε! Επίσης έχει μάθει και τραγουδάει (ο Θεός να το κάνει τραγούδι, χαχαχα) το φεγγαράκι μου λαμπρό και τη βαρκούλα του ψαρά, χαχαχα! Αυτά είναι!!!

Χτες βάλαμε μελάνι στον πωπάκο της μικρής (τελικά είχαν γίνει κανονικές πληγές! Mad ), αλλά αυτό το μελάνι είναι έτοιμο σκεύασμα (αυτό που έπαιρνε η μαμά μου κάποτε το έφτιαχνε ο φαρμακοποιός και ήταν πολύ πιο πηχτό γιατί γέμιζαν μελάνι τα δάχτυλά της) φαίνεται κάπως αραιωμένο. Έκανε κάπως δουλειά, αλλά οι πληγές δεν πρόλαβαν να κλείσουν. Την άφησα πολλή ώρα χωρίς πάνα (και έτρεχε όλο στη λεκανίτσα του γιογιό της να κάνει τσίσα όπως έλεγε) αλλά σήμερα που την πήγα πάλι παιδικό τους έδωσα και sudocream να βάλουν, άντε να δούμε! Μου φαίνεται μία η λύση: να κόψουμε την πάνα τελείως! Βρε κορίτσια χτες όση ώρα την είχα γυμνούλα από κάτω όλο έτρεχε μόνη της και καθόταν στη λεκάνη της! Βέβαια τελικά δεν έκανε τίποτα, αλλά λέτε να τα καταφέρουμε σιγά-σιγά; Άντε γιατί αυτό το σύγκαμα πολύ μου την έδωσε!
Κόπηκε χτες βαθιά στο δάχτυλο και ο αντρούλης μου και τους έχω όλους τραυματισμένους να τους φροντίζω... Shocked

αααααα μπραβο τελεια .ετοιμη ειναι λογικα η μικρη σου.καλα εκανες και η σουντοκριμ θα κανει τη δουλεια της.α εχεις πολλους τραυματιες δηλαδη.καλο κουραγιο τοτε.

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Ωραίαααα! Φρόντισε λοιπόν να τη γεμίζεις "καθιστές" αγκαλίτσες γιατί του κακοφάνηκε του μωρού μας!!!

οχι μονο τις μερες που ειναι αρρωστη την παιρνω μαζι μου

Sot2010

Sot2010
Γεια σου Αλικάκι μου! Περαστικά στις αγάπες σου!!!
Ρε κορίτσια, είναι τυχαίο οτι τα κοριτσάκια υποφέρουν περισσότερο απο συγκάματα; Εγώ όσες περιπτώσεις έχω ακούσει με βαρύ σύγκαμα είναι πάντα σε κορίτσι.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Το αντράκι μου στεναχωρέθηκε λίγο το πρωί, ίσως επειδή δεν παίξαμε πολύ ώρα μέσα στο αυτοκίνητο....ξέρεις δεν πρόλαβε να βάλει 10 cd και να βγάλει 10 φορές την ταχύτητα απο το κιβώτιο... Laughing Laughing Laughing Laughing
Τώρα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι είναι πολύ κεφάτος!!! Laughing Laughing Laughing

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

οχι μονο τις μερες που ειναι αρρωστη την παιρνω μαζι μου

Καλά σου λέει η Σωτηρία μας, όσο μπορείς να την παίρνεις καθιστή για να μη νιώσει ότι το στερείται. Βέβαια, η δικιά μου δεν ήθελε, ήθελε να την παίρνω αγκαλιά και να είμαι και όρθια!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Γεια σου Αλικάκι μου! Περαστικά στις αγάπες σου!!!
Ρε κορίτσια, είναι τυχαίο οτι τα κοριτσάκια υποφέρουν περισσότερο απο συγκάματα; Εγώ όσες περιπτώσεις έχω ακούσει με βαρύ σύγκαμα είναι πάντα σε κορίτσι.... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Το αντράκι μου στεναχωρέθηκε λίγο το πρωί, ίσως επειδή δεν παίξαμε πολύ ώρα μέσα στο αυτοκίνητο....ξέρεις δεν πρόλαβε να βάλει 10 cd και να βγάλει 10 φορές την ταχύτητα απο το κιβώτιο... Laughing Laughing Laughing Laughing
Τώρα πήρα τηλέφωνο και μου είπαν οτι είναι πολύ κεφάτος!!! Laughing Laughing Laughing

μπροστα τον εχεις και καθεται;

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Χαχαχα, ρε συ σου κάνει πλάκα για να σε σέρνει ο πονηρός!!!!!!

Αυτό με το σύγκαμα δεν ξέρω, γενικά μέχρι τώρα δεν είχαμε ιδιαίτερο θέμα με σύγκαμα, μόνο όταν της είχαμε δοκιμάσει τις babylino θυμάμαι. Τώρα μαζεμένα μας τα βγάζει και μάλλον είναι τα τσισάκια της πιο όξινα λόγω του ότι σκάνε δοντάκια, τι να πω...! Rolling Eyes Αν είναι θέμα φύλου δεν ξέρω...

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:

Ναι, με παρκαρισμένο αυτοκίνητο όμως!!!
Όταν είναι να ξεκινήσουμε πηγαίνει με χαρά στο καθισματάκι του!!! Laughing

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:Τις καλημέρες μου!!! Τι μου κάνετε;

αααααα μπραβο τελεια .ετοιμη ειναι λογικα η μικρη σου.καλα εκανες και η σουντοκριμ θα κανει τη δουλεια της.α εχεις πολλους τραυματιες δηλαδη.καλο κουραγιο τοτε.

Σ' ευχαριστώ! Ο αντρούλης μου κόπηκε βαθιά και από χτες το βράδυ δεν έχει κλείσει καλά το κόψιμο και αν το μεσημέρι βγάλει τη γάζα και αρχίσει πάλι να τρέχει (μιλάμε για πολύ αίμα) θα πάει αναγκαστικά για ράμματα...

Η μικρή πιθανόν και να είναι έτοιμη. Πάντως σήμερα από τη στιγμή που θα γυρίσει θα την ξεβρακώσω και θα την αφήσω να δω τι θα γίνει -θα μας κατουρήσει και θα μας χέσει όλους, χαχαχα αυτό θα γίνει! Λες να καταφέρουμε να κόψουμε την πάνα τώρα στο τέλος της σεζόν; Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Ναι, με παρκαρισμένο αυτοκίνητο όμως!!!
Όταν είναι να ξεκινήσουμε πηγαίνει με χαρά στο καθισματάκι του!!! Laughing

Α, πάλι καλά!!!
Η Δανάη πάντως όταν ερχόταν μπροστά (τότε που την κυνηγούσαμε στις διακοπές να τη δέσουμε στο κάθισμα και δεν ήθελε...) πάταγε ο,τι κουμπί έβρισκε μπροστά της, έπιανε και το τιμόνι, χαμός λέμε! Ευτυχώς που ήταν παρκαρισμένο το αμάξι!!! Razz

Sot2010

Sot2010
crazymommy έγραψε:

Η μικρή πιθανόν και να είναι έτοιμη. Πάντως σήμερα από τη στιγμή που θα γυρίσει θα την ξεβρακώσω και θα την αφήσω να δω τι θα γίνει -θα μας κατουρήσει και θα μας χέσει όλους, χαχαχα αυτό θα γίνει! Λες να καταφέρουμε να κόψουμε την πάνα τώρα στο τέλος της σεζόν; Very Happy

Μακάρι να τα καταφέρετε!!! Αν και χωρίς να θέλω να σ' απογοητεύσω θα είναι μάλλον προσωρινό γιατί μόλις δει την αδερφούλα της που θ' αλλάζει pampers θα θέλει κι αυτή! Κάνε την προσπάθεια σου αλλά μην την πιέσεις!(Ξέρω οτι δεν θα το κάνεις βέβαια, αλλά Razz Razz Razz )

Ο δικός μου πάλι όποτε θέλει μου λέει " Μαμά βγάλε μου το pampers να κάνω τσίσα στο γιογιό..." ή στην τουαλέτα ανάλογα τα κέφια. Όποτε θέλει αυτός όμως! Ούτε συζήτηση για να μείνει γυμνός ή να βάλει βρακάκι.....

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
crazymommy έγραψε:

Μακάρι να τα καταφέρετε!!! Αν και χωρίς να θέλω να σ' απογοητεύσω θα είναι μάλλον προσωρινό γιατί μόλις δει την αδερφούλα της που θ' αλλάζει pampers θα θέλει κι αυτή! Κάνε την προσπάθεια σου αλλά μην την πιέσεις!(Ξέρω οτι δεν θα το κάνεις βέβαια, αλλά Razz Razz Razz )

Ο δικός μου πάλι όποτε θέλει μου λέει " Μαμά βγάλε μου το pampers να κάνω τσίσα στο γιογιό..." ή στην τουαλέτα ανάλογα τα κέφια. Όποτε θέλει αυτός όμως! Ούτε συζήτηση για να μείνει γυμνός ή να βάλει βρακάκι.....

Χαχαχα, μάλλον έχεις δίκιο, αλλά δε βαριέσαι...!!! Very Happy
Αλλά αν είναι να μου συγκαίεται τελευταία, τότε κι εγώ θα την αφήνω χωρίς πάνα και θα δούμε τι θα γίνει!!!

Κι όσο για το δικό σου, είπαμε, ο άντρας ο σωστός παίρνει μόνος του πρωτοβουλίες!!!! Razz

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα στις όμορφες!!!!!
Περαστικά στα αρρωστούλικα και στον αντρούλη σου,Αλικάκι μου!!!Υπάρχει και κάτι στο φαρμακείο που σταματάει το αίμα.Για κοιτάξτε το ,μπας και αποφύγετε τα ράμματα.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Καλημέρα στις όμορφες!!!!!
Περαστικά στα αρρωστούλικα και στον αντρούλη σου,Αλικάκι μου!!!Υπάρχει και κάτι στο φαρμακείο που σταματάει το αίμα.Για κοιτάξτε το ,μπας και αποφύγετε τα ράμματα.

Καλώς τη συμπεθερούλα μου!!!! Χιχιχι! Τι μου κάνεις; Ο γαμπρούλης;;;

Όσο για το κόψιμο, χτες έτρεχε ποτάμι (άσε και σε κάποια φάση μου λέει δεν αισθάνομαι καλά και τέτοια), αλλά το απολυμάναμε και το σφίξαμε με αποστειρωμένη γάζα. Το κράτησε ψηλά και μετά από κάποια ώρα φάνηκε να σταμάτησε. Σήμερα όμως βιάστηκε να ανοίξει τη γάζα να την αλλάξει (ήταν και πολύ λερωμένη από χτες) και φαίνεται πως το ξανάνοιξε! Επειδή βιαζόμασταν βάλαμε pulvo και πάλι γάζα. Τώρα δεν τρέχει, αλλά αν το απόγευμα έχουμε πάλι τα ίδια ίσως δεν τα γλιτώσει τελικά... Εσύ θυμάσαι για ποιο σκεύασμα λες;

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Συμπεθερούλα μου!!!!
Υπάρχει μια σκόνη και λέγεται περίπου θα στην πω,χαχα,σουρφαμολδόσκονη ή κάπως έτσι,δεν θυμάμαι ακριβώς.
Μια χαρά είναι ο γαμπρούλης σου!!
Η νυφούλα μου???Με κρυωματάκι ακόμη???

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Συμπεθερούλα μου!!!!
Υπάρχει μια σκόνη και λέγεται περίπου θα στην πω,χαχα,σουρφαμολδόσκονη ή κάπως έτσι,δεν θυμάμαι ακριβώς.
Μια χαρά είναι ο γαμπρούλης σου!!
Η νυφούλα μου???Με κρυωματάκι ακόμη???

Χαχαχα! Αυτό το όνομα αν δεν το σημειώσω κάπου (όχι στο μυαλό μου!!!) δεν πρόκειται να το θυμηθώ ποτέ!!! Razz

Μπράβο στο γαμπρούλη μου!!! Η νυφούλα σου είναι πολύ καλύτερα, ελάχιστες μυξούλες πλέον και γενικά είναι μέσα στην καλή χαρά... Αν εξαιρέσεις το θεματάκι που έχουμε με το σύγκαμα και εκεί υποφέρει η καημενούλα!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Επίσης για την πάνα δεν έχετε να χάσετε και τίποτα.Προσπάθησέ το βρε Αλικάκι.Φαίνετει έτοιμη η μικρούλα..
Πάντως εγώ για λόγους υγιεινής δεν τον άφησα ποτέ χωρίς βρακάκι.Του πήρα και σχέδιο με τον μπεν τεν και πάντα του έλεγα να μην τα κάνει πάνω του γιατί θα κλαίει!!!!Και έτσι ακόμη και τώρα τρέχει στην τουαλέτα και καμιά φορά λέει από μόνος του,
"να μην καίει ο μπεν τεν!!!χαχαχαχ!!!!
Δείτε το σαν παιχνίδι!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:

Χαχαχα! Αυτό το όνομα αν δεν το σημειώσω κάπου (όχι στο μυαλό μου!!!) δεν πρόκειται να το θυμηθώ ποτέ!!! Razz

Μπράβο στο γαμπρούλη μου!!! Η νυφούλα σου είναι πολύ καλύτερα, ελάχιστες μυξούλες πλέον και γενικά είναι μέσα στην καλή χαρά... Αν εξαιρέσεις το θεματάκι που έχουμε με το σύγκαμα και εκεί υποφέρει η καημενούλα![/quote]

χαχαχαχ!!!Μα κι εγώ γι αυτό ποτέ δεν το θυμάμαι!!!!
Ναι το διάβασα για το σύγκαμμα,περαστικούλια της!!!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

αχαχχαχα σωτηριααααααααααα
ο διονυσης θελει να οδηγαει κιολας λεει συνεχεια ατα ατα μπεβε μπεβε...αχαχαχχααχ

τιτικα καθιστη να την παιρνεις και να την γεμιζεις φιλια και πολλα σαλια αχαχχα να σιχαθει να σταματησει....
Και μεις καναμε κανα 2-3 γερα συγκαματα ....το μελανι ηταν καλο ,οπως και το λαδι με καφε ελληνικο,αν την αφηνεις γυμνουλα οσο μπορεις εστω και το απογευμα θα ηρεμησει .να της βαζεις και bepathol για αναπλαση μια φορα την ημερα.και 2 αν μπορεις

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Πού είσαι βρε Βιβικουλίνι???Χαθήκαμε...Όλα καλά???

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου αλικακι κερκυραιικο. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

σουλφαμιδοσκονη λεγετε .εχει το φαρμακειο.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Επίσης για την πάνα δεν έχετε να χάσετε και τίποτα.Προσπάθησέ το βρε Αλικάκι.Φαίνετει έτοιμη η μικρούλα..
Πάντως εγώ για λόγους υγιεινής δεν τον άφησα ποτέ χωρίς βρακάκι.Του πήρα και σχέδιο με τον μπεν τεν και πάντα του έλεγα να μην τα κάνει πάνω του γιατί θα κλαίει!!!!Και έτσι ακόμη και τώρα τρέχει στην τουαλέτα και καμιά φορά λέει από μόνος του,
"να μην καίει ο μπεν τεν!!!χαχαχαχ!!!!
Δείτε το σαν παιχνίδι!!!

αχαχχαχα πολυ καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο θα το κανω και εγω αυτο αν και δεν το βλεπωωωωω Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:γεια σου αλικακι κερκυραιικο. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

σουλφαμιδοσκονη λεγετε .εχει το φαρμακειο.

Αααα,γειά σου!!!Έτσι λέγεται!!!!!
Γειά σου Βιβήκα Ζακυνθινιά!!!!! Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις