101 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 Τρι Σεπ 18, 2012 3:32 am
grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:mamavivo έγραψε:grammatiki έγραψε:crazymommy έγραψε:grammatiki έγραψε:crazymommy έγραψε:grammatiki έγραψε:crazymommy έγραψε:Βιβήκο μου την ξέρω την κηραλοιφή, απλά δεν έχουμε πολύ κοντά μας κατάστημα με βιολογικά, οπότε πιο εύκολο μου φαίνεται να βρω μελάνι! Ακόμα δεν βγάλαμε την πάνα, αλλά θα σας πω τι παίζει με αυτό: στον παιδικό μου λένε ότι είναι σχεδόν έτοιμη να τη βγάλει, διότι μένει πολλές ώρες στεγνή και όταν τα κάνει αμέσως πάει στη δασκάλα και της λέει "πάμε να αλλάξουμε;". Επίσης, την Παρασκευή της είπε "Πάμε να κάνουμε κακά;" και τη ρώτησε η δασκάλα αν τα έκανε και της είπε όχι. Πράγματι δεν τα είχε κάνει και την έβαλε στο γιογιό και έκανε μια μικρή σκατουλίτσα (χοχο σόρρυ!). Και μετά λέει στη δασκάλα "εντάξει, τελείωσα" και σηκώθηκε. Μετά από λίγο βέβαια έκανε και τα υπόλοιπα στην πάνα της αλλά και πάλι ενημέρωσε αμέσως τη δασκάλα... Ξέρω πως αν το κυνηγήσω τώρα μπορεί να έχω αποτελέσματα. Απλά στο σπίτι σε εμάς δεν τα λέει (γιατί για κάποιο λόγο δε θέλει καθόλου να την αλλάζει ο μπαμπάς της), αντίθετα έχουμε κυνηγητό μέχρι να αλλάξουμε την πάνα! Ναι, η παιδίατρος μας είπε να την αφήσουμε χωρίς πάνα για να ξεραθεί. Χτες όμως λόγω της βροχής είχε υγρασία και φοβήθηκα να την αφήσω μήπως και κρυώσει... Σήμερα θα βάλουμε μελάνι και θα δούμε!
Άλλες 3 εβδομάδες για να δείτε το μπαμπά σας, εεεεε Βιβήκο; Κουράγιο, τι να πω! Ελπίζω για καλό (τι να πω για αυτή την κ@λοχώρα...)
Τιτικάκι το έχω καταλάβει πλέον, η μικρή έχει ευαισθησία προφανώς στο λαιμάκο της... Από το νοσοκομείο 1000 φορές καλύτερα η κορτιζόνη!
και εμενα κατι τετοια κανει στο σπιτι η μικρη με τα κακα και τα τσισα αλλα δεν το βλεπω να την μαθαινω τωρα.μαλλον θα παει για το επομενο καλοκαιρι μαζι με τη πιπιλα φυσικα.βαλε μελανι λογικα θα της φυγει με τη μια
Πφφφ κι εγώ κουράζομαι μόνο που το σκέφτομαι! Και στη φάση αυτή δεν μπορώ να σκύβω και να κουράζομαι πολύ (ισχύει και για σένα πλέον!!!). Αλλά θα το αφήσω να γίνει φυσικά... Εμείς πιπίλα δεν έχουμε ευτυχώς ή... δυστυχώς, αυτό το δάχτυλο να καταφέρουμε να κόψουμε μονάχα! Τώρα θα βγω για μελάνι, θα κάνω και κάποια ψώνια + ένα δωράκι για την ανιψιά που γιορτάζει σήμερα (Αριάδνη) και μάλλον θα επισκεφτούμε το απόγευμα...
αααα να την χαιρεστε ωραια ονοματα και η δικια σου και η ανιψια σου.
Κουκλίτσα μου σ' ευχαριστούμε! Δεν είναι από γιαγιαδοπαπούδες, γι' αυτό! (και καλά των γονιών μου είναι νορμάλ, των πεθερικών όμως στο γυναικείο παραπέμπουν σε "ρούλα" και "σούλα" που δεν μου αρέσουν καθόλου) Και το Μυρσίνη είναι πολύ ωραίο και σπάνιο όνομα, να φανταστώ ότι το διαλέξατε εσείς; Τώρα να δείτε μάχη που θα γίνει για να δώσουμε όνομα και στο 2ο!
οχι μυρσινη λενε την πεθερα μου.βεβαια την φωναζουν σουλα αλλοιμονο.απο την σκυρο που ειναι οι γονεις του αντρα μου τις μυρσινες τις λενε αμερισσες.εγω για το δευτερο δε δεχομαι καμια κουβεντα ή ο πατερας μου ή η μητερα μου τελος.
ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
+1!!! Και καλά κάνεις!!!
Άντε ρε συ, είχατε τόσο ωραίο όνομα στην οικογένεια! Αν είχα κι εγώ τέτοιο ωραίο όνομα από πεθερά εννοείται θα το έβγαζα, δεν έχω τέτοια κολλήματα. Αλλά... από Μυρσίνη Σούλα; Κρίμα δεν είναι; Καλά δεν το συζητάμε ότι στο 2ο θα δώσεις από δικούς σου, για να δούμε και το φύλο, ε!
γαμησε τα λεμε το κατεστρεψαν το ονομα.για να δουμε για να δουμε τι θα ειναι αυτο