326 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 Πεμ Σεπ 20, 2012 11:43 pm
Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
grammatiki έγραψε:
τι εγινε ρε βιβη θυμηθηκες σημερα να πας το παιδι παιδικο σταθμο;
Χαχχαχα...Τιτικάκι, με πρόλαβες!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
grammatiki έγραψε:
τι εγινε ρε βιβη θυμηθηκες σημερα να πας το παιδι παιδικο σταθμο;
mamavivo έγραψε:τι εγινε κοριτσια?παγωσε το ποντικι στα χερια σας??
ΟΧΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ αχαχαχαχα
εχω και μια σπαριλα σημερα με την κωλοδουλειαααααααααααα Μια βδομαδα πλακα πλακα εμεινε .
ΜΕΤΑ πακεταρισμα
Αλικακι δουλευετε εκει?
αλικακι έγραψε:mamavivo έγραψε:τι εγινε κοριτσια?παγωσε το ποντικι στα χερια σας??
ΟΧΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ αχαχαχαχα
εχω και μια σπαριλα σημερα με την κωλοδουλειαααααααααααα Μια βδομαδα πλακα πλακα εμεινε .
ΜΕΤΑ πακεταρισμα
Αλικακι δουλευετε εκει?
αχχαχαχαχα!!!!Καλόοοοοο!!!!
Βιβήκα μου,όχι βρε πού να προλάβουμε...εξάλλου ο σύζηγος πρέπει να αναρρώσει.
Την επόμενη σεζόν,τώρα.Άσε που είπανε κάτι για κόψιμο επιδομάτων στα τουριστικά επαγγέλματα...
mamavivo έγραψε:Λοιπον πηγαμε μιλησαμε με τις δασκαλες ...δεν μου ειπαν καν γιατι δεν πηγα χτες αλλα καταληξαμε οτι επειδη φευγουμε σε κανα 2 βδομαδες δεν ειναι και το πιο συνετο να τον παω και να τον παρω μετα.Μιλησα με μια νηπιαγωγο εκει δλδ και τα ειπαμε.Σημερα θα κατσει καμια ωριτσα αλλα μαλλον δεν θα τον παω .Μου ειπαν θα ξεσηκωθει και μετα παλι θα τον παρω .
Ο οποιος ενα εχω να σας πω .......δεν γυρισε να με κοιταξει καν οταν πηγε.....κατευθειαν μεσα στα παιδακια..
εκατσα και λιγο εξω αλλα ηταν οκ .θα παει η μαμα μου να τον παρει .
Sot2010 έγραψε:mamavivo έγραψε:Λοιπον πηγαμε μιλησαμε με τις δασκαλες ...δεν μου ειπαν καν γιατι δεν πηγα χτες αλλα καταληξαμε οτι επειδη φευγουμε σε κανα 2 βδομαδες δεν ειναι και το πιο συνετο να τον παω και να τον παρω μετα.Μιλησα με μια νηπιαγωγο εκει δλδ και τα ειπαμε.Σημερα θα κατσει καμια ωριτσα αλλα μαλλον δεν θα τον παω .Μου ειπαν θα ξεσηκωθει και μετα παλι θα τον παρω .
Ο οποιος ενα εχω να σας πω .......δεν γυρισε να με κοιταξει καν οταν πηγε.....κατευθειαν μεσα στα παιδακια..
Οπότεεε...γιατί τον πήγες;;;;;;
mamavivo έγραψε:Sot2010 έγραψε:mamavivo έγραψε:Λοιπον πηγαμε μιλησαμε με τις δασκαλες ...δεν μου ειπαν καν γιατι δεν πηγα χτες αλλα καταληξαμε οτι επειδη φευγουμε σε κανα 2 βδομαδες δεν ειναι και το πιο συνετο να τον παω και να τον παρω μετα.Μιλησα με μια νηπιαγωγο εκει δλδ και τα ειπαμε.Σημερα θα κατσει καμια ωριτσα αλλα μαλλον δεν θα τον παω .Μου ειπαν θα ξεσηκωθει και μετα παλι θα τον παρω .
Οπότεεε...γιατί τον πήγες;;;;;;
απο την αρχη βασικα ημουν αναποφασιστη (τι περιεργο )αλλα ηθελα να μιλησω και με την δασκαλα να μου πει την γνωμη της.Οταν εκανα τα χαρτια δεν ηταν σιγουρο οτι θα φυγω ,αν δεν εφευγα θα πηγαινε στανταρ ,αλλα ελεγα αν στραβωσει κατι και δεν φυγω?τι θα κανω??Και αργησανε και πολυ τα αποτελεσματα και να βγαλουν ακρη
Sot2010 έγραψε:Συμφωνώ με Τιτικάκι!
Γεια σου Αλικάκιιιι!!!Καλό Σ/Κ!!!
αλικακι έγραψε:Κοριτσάκια μου,πρέπει να φύγω!!Θα τα ξαναπούμε!!!Πολλά φιλάκια σε όλες!!!!
mamavivo έγραψε:Sot2010 έγραψε:Συμφωνώ με Τιτικάκι!
γεια σου αλικακι
και εγω συμφωνω με σωτ που συμφωνει με τιτικα
grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:Sot2010 έγραψε:Συμφωνώ με Τιτικάκι!
γεια σου αλικακι
χελι η βιβη χελι .
mamavivo έγραψε:grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:Sot2010 έγραψε:Συμφωνώ με Τιτικάκι!
γεια σου αλικακι
χελι η βιβη χελι .
ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ??????
mamavivo έγραψε:ελα πορτο κατσικακι στο φουρνο με πατατες
ωρεεεεεεεεε
που πηγατε παλι???
grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ελα πορτο κατσικακι στο φουρνο με πατατες
ωρεεεεεεεεε
που πηγατε παλι???
αρκει να ειναι ντοπιο να μην βρωμαει το πορτοκατσικακι αν και πορτο αρνακι να ειναι δε με χαλαει
mamavivo έγραψε:grammatiki έγραψε:mamavivo έγραψε:ελα πορτο κατσικακι στο φουρνο με πατατες
ωρεεεεεεεεε
που πηγατε παλι???
αρκει να ειναι ντοπιο να μην βρωμαει το πορτοκατσικακι αν και πορτο αρνακι να ειναι δε με χαλαει
ολο αναποδη εισαι...
το αρνακι βρωαμει ,οχι το κατσικακι
και θα ηθελα και ενα κοκορετσακι τωρα που τα λεμεεεεεεεεεεεεε
να πω κατι πρωτοτυπο???
μωρε και τα 2 αμα δεν ειναι του χωριου που λεω εγω δεν πλησιαζονται.εγω να δεις ποσο πειναω
ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
mamavivo έγραψε:ΠΑΡΕ ΝΑ ΦΑς ΚΑΤΙ ,ΜΗΝ ΜΕΝΕΙς ΝΗΣΤΙΚΗ ,ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΦΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΟ κυριολεκτικα εσυ
Απο το σαββατο αρχιζω σιγα σιγα κανα μαζεμα τι βαρετο πραγμα ε2 χρονια 3 μετακομισεις θα εχω
Sot2010 έγραψε:Πωπω...τι μου θυμήσατε τώρα.....
Μια φορά στη ζωή μου πήγα να δοκιμάσω κατσίκι σ' ένα φιλικό σπίτι που μας είχαν τραπέζι και ήταν μέσα στην τρίχα ρε π......Αηδίασα απο τότε και ούτε να το δω δε θέλω!!! Πωπω....Τιτίκα sorry αλλά εσείς το ξεκινήσατε!!!
grammatiki έγραψε:πω ρε πουστη μου καλυτερα τις προηγουμες ημερες τελικα που ειχα αναγουλες.εδω και μια ωρα λιμοκτονω θα ορμησω σε κανα συναδελφο που εχουμε και κατι τροφαντους εδω να κοψω κανα κομματι
Sot2010 έγραψε:grammatiki έγραψε:πω ρε πουστη μου καλυτερα τις προηγουμες ημερες τελικα που ειχα αναγουλες.εδω και μια ωρα λιμοκτονω θα ορμησω σε κανα συναδελφο που εχουμε και κατι τροφαντους εδω να κοψω κανα κομματι
Ωχ...ξύπνησε ο Χάνιμπαλ μέσα σου;;;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης