Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
585 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 585 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:πω ρε πουστη μου καλυτερα τις προηγουμες ημερες τελικα που ειχα αναγουλες.εδω και μια ωρα λιμοκτονω θα ορμησω σε κανα συναδελφο που εχουμε και κατι τροφαντους εδω να κοψω κανα κομματι Very Happy

αχαχαχαχχαχαχχαχχαχχαχαχχχαχχαχαχχαχχαχααχχαχαχαχα

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσιαααααα! Άργησα σήμερα γιατί έτρεχα πάλι για δουλίτσες το πρωί... Τελικά πήρα και το χαρτί για την άδεια του ΙΚΑ και πρέπει από βδομάδα να καταθέσω τα χαρτιά μου... που δεν ξέρω και ακριβώς ποια είναι αυτά! Ξέρει καμιά σας αν χρειάζεται πλέον εκτύπωση ενσήμων ή τα βλέπουν από μόνοι τους ηλεκτρονικά; Rolling Eyes Όλα τ' άλλα που χρειάζονται μάλλον τα έχω, χιχιχι! Αλλά και πώς βαριέμαι να τρέχω στο ΙΚΑ τώρα!!!

Βρε Βιβήκο, καλά σου λένε, αφού τελικά ήξερες ότι σε 2 εβδομάδες θα φύγετε, τι το πήγες το παιδί; (αλλά και να ξεχάσεις να το πας, χαχαχαχ! εγώ ποτέ δε θα το ξεχνούσα πάντως! Razz )

Τιτικάκι βλέπω σου άνοιξε η όρεξη, καλό αυτό!!! Τι κάνει το Μυρσινάκι; Συνηθίζει στον παιδικό;

Αλικάκι δε σε πρόλαβα σήμερα! Είπαμε ταιριάζουν τα παιδιά, χαχαχα!

Σωτηρία μου χτες εμφανίστηκες με το που έφυγα, ελπίζω να μην εξαφανιστείς τώρα!!! Razz

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Καλησπέρα κορίτσιαααααα! Άργησα σήμερα γιατί έτρεχα πάλι για δουλίτσες το πρωί... Τελικά πήρα και το χαρτί για την άδεια του ΙΚΑ και πρέπει από βδομάδα να καταθέσω τα χαρτιά μου... που δεν ξέρω και ακριβώς ποια είναι αυτά! Ξέρει καμιά σας αν χρειάζεται πλέον εκτύπωση ενσήμων ή τα βλέπουν από μόνοι τους ηλεκτρονικά; Rolling Eyes Όλα τ' άλλα που χρειάζονται μάλλον τα έχω, χιχιχι! Αλλά και πώς βαριέμαι να τρέχω στο ΙΚΑ τώρα!!!

Βρε Βιβήκο, καλά σου λένε, αφού τελικά ήξερες ότι σε 2 εβδομάδες θα φύγετε, τι το πήγες το παιδί; (αλλά και να ξεχάσεις να το πας, χαχαχαχ! εγώ ποτέ δε θα το ξεχνούσα πάντως! Razz )

Τιτικάκι βλέπω σου άνοιξε η όρεξη, καλό αυτό!!! Τι κάνει το Μυρσινάκι; Συνηθίζει στον παιδικό;

Σωτηρία μου χτες εμφανίστηκες με το που έφυγα, ελπίζω να μην εξαφανιστείς τώρα!!! Razz

τι χαρτια ετοιμαζεις για το ικα αλικη;μου ανοιξε σημερα αστα να πανε.η μυρσινη σημερα που ρωτησα την δασκαλα μου ειπε οτι σπανια παιζει με τα αλλα παιδακια μαζι της καθεται περισσοτερο και σπανια συμμετεχει σε παιχνιδια.το εχει δει πολυ στραβα το ολο θεμα σχολειου και θα περασουμε δυσκολο χειμωνα τελικα.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:Καλησπέρα κορίτσιαααααα! Άργησα σήμερα γιατί έτρεχα πάλι για δουλίτσες το πρωί... Τελικά πήρα και το χαρτί για την άδεια του ΙΚΑ και πρέπει από βδομάδα να καταθέσω τα χαρτιά μου... που δεν ξέρω και ακριβώς ποια είναι αυτά! Ξέρει καμιά σας αν χρειάζεται πλέον εκτύπωση ενσήμων ή τα βλέπουν από μόνοι τους ηλεκτρονικά; Rolling Eyes Όλα τ' άλλα που χρειάζονται μάλλον τα έχω, χιχιχι! Αλλά και πώς βαριέμαι να τρέχω στο ΙΚΑ τώρα!!!

τι χαρτια ετοιμαζεις για το ικα αλικη;μου ανοιξε σημερα αστα να πανε.η μυρσινη σημερα που ρωτησα την δασκαλα μου ειπε οτι σπανια παιζει με τα αλλα παιδακια μαζι της καθεται περισσοτερο και σπανια συμμετεχει σε παιχνιδια.το εχει δει πολυ στραβα το ολο θεμα σχολειου και θα περασουμε δυσκολο χειμωνα τελικα.

καλημερα εγκυμονουλα μου Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy βρε τιτικακι μηπως ντρεπετε το παιδι? Sad Sad Sad σου γκρινιαζει?? Sad Sad Γενικα ομως ειναι ησυχη ε ?που καθετε με την δασκαλα??θα παρει τον αερα της πιο μετα μαλλον και θα αλωνισει Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Α, ακούστε και το άλλο, χτες πάλι πήγαμε τη μικρή στην ξαδερφούλα της και ως συνήθως η κουνιάδα (δε λέω, το κάνει με καλή θέληση, αλλά...) τις πλάκωσε και τις 2 στα παγωτά και τα μπισκότα! Βρε κορίτσια, δεν είμαι υπερβολική, αλλά το καλοκαίρι πήγε μόνη της και τους πήρε από ένα πύραυλο στην καθεμιά, γιατί λέει δε βρήκε μικρότερο παγωτό! Και ενώ ήμουν παραδίπλα δεν μπήκε καν στον κόπο να με ρωτήσει αν το επιτρέπω... Η μικρή σας πληροφορώ ότι το κρατούσε τόσο σφιχτά που ήταν αδύνατο να της το πάρεις, πασαλείφτηκε μέχρι το βρακί (τα ρούχα δεν καθάρισαν ποτέ από τη σοκολάτα) και το έφαγε σχεδόν όλο! Mad Και χτες λοιπόν που την έφερε ο δικός μου πρέπει να είχε φάει πάρα πολλά γιατί μετά το μπανάκι της έφτιαξα γάλα και δεν ήπιε ούτε γουλιά!
Γκρίνιαξα που λέτε στο σύζυγο, αλλά φαίνεται πως δεν είμαι καθόλου υπερβολική: πήρα σήμερα τηλέφωνο για τις εξετάσεις αίματος της μικρής και μου είπαν ότι η χοληστερίνη της ήταν στο πάνω όριο... Τώρα να δούμε τι θα κάνουμε που η μικρή όλο ζητάει γλυκά... Γκρρρ αυτό το συγγενολόι δε με αφήνει να τηρήσω το σωστό διαιτολόγιο στο παιδί μου!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Α, ακούστε και το άλλο, χτες πάλι πήγαμε τη μικρή στην ξαδερφούλα της και ως συνήθως η κουνιάδα (δε λέω, το κάνει με καλή θέληση, αλλά...) τις πλάκωσε και τις 2 στα παγωτά και τα μπισκότα! Βρε κορίτσια, δεν είμαι υπερβολική, αλλά το καλοκαίρι πήγε μόνη της και τους πήρε από ένα πύραυλο στην καθεμιά, γιατί λέει δε βρήκε μικρότερο παγωτό! Και ενώ ήμουν παραδίπλα δεν μπήκε καν στον κόπο να με ρωτήσει αν το επιτρέπω... Η μικρή σας πληροφορώ ότι το κρατούσε τόσο σφιχτά που ήταν αδύνατο να της το πάρεις, πασαλείφτηκε μέχρι το βρακί (τα ρούχα δεν καθάρισαν ποτέ από τη σοκολάτα) και το έφαγε σχεδόν όλο! Mad Και χτες λοιπόν που την έφερε ο δικός μου πρέπει να είχε φάει πάρα πολλά γιατί μετά το μπανάκι της έφτιαξα γάλα και δεν ήπιε ούτε γουλιά!
Γκρίνιαξα που λέτε στο σύζυγο, αλλά φαίνεται πως δεν είμαι καθόλου υπερβολική: πήρα σήμερα τηλέφωνο για τις εξετάσεις αίματος της μικρής και μου είπαν ότι η χοληστερίνη της ήταν στο πάνω όριο... Τώρα να δούμε τι θα κάνουμε που η μικρή όλο ζητάει γλυκά... Γκρρρ αυτό το συγγενολόι δε με αφήνει να τηρήσω το σωστό διαιτολόγιο στο παιδί μου!!!

τι λες ρε ?σοβαρα?
δλδ τοσα γλυκα ετρωγε και ανεβηκε η χοληστερινη του παιδιου?Πως ανεβηκε τοσο πολυ δλδ?τι αλλο τρωει?

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

Τιτικάκι τα χαρτιά για την άδεια εγκυμοσύνης πρέπει να δώσω...

Για τη μικρούλα σου κάνε λίγο υπομονή. Στην αρχή είναι πιο επιφυλακτικά και θέλουν το χρόνο τους για να κοινωνικοποιηθούν, αυτά μου τα είχε πει και η δασκάλα της Δανάης. Στη Δανάη βοήθησε που το καλοκαίρι ήταν στο ίδιο τμήμα και η ξαδερφούλα της, οπότε έγινε πιο ομαλά η μετάβαση βέβαια... Εσείς είστε ακόμα στην προσαρμογή, μην το ξεχνάς αυτό!

Όσο για την όρεξη... εγώ να δεις πώς μου άνοιξε! Ακόμα και κατσικάκι με τρίχες θα έτρωγα τώρα, χαχαχα! Shocked

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
crazymommy έγραψε:Α, ακούστε και το άλλο, χτες πάλι πήγαμε τη μικρή στην ξαδερφούλα της και ως συνήθως η κουνιάδα (δε λέω, το κάνει με καλή θέληση, αλλά...) τις πλάκωσε και τις 2 στα παγωτά και τα μπισκότα! Βρε κορίτσια, δεν είμαι υπερβολική, αλλά το καλοκαίρι πήγε μόνη της και τους πήρε από ένα πύραυλο στην καθεμιά, γιατί λέει δε βρήκε μικρότερο παγωτό! Και ενώ ήμουν παραδίπλα δεν μπήκε καν στον κόπο να με ρωτήσει αν το επιτρέπω... Η μικρή σας πληροφορώ ότι το κρατούσε τόσο σφιχτά που ήταν αδύνατο να της το πάρεις, πασαλείφτηκε μέχρι το βρακί (τα ρούχα δεν καθάρισαν ποτέ από τη σοκολάτα) και το έφαγε σχεδόν όλο! Mad Και χτες λοιπόν που την έφερε ο δικός μου πρέπει να είχε φάει πάρα πολλά γιατί μετά το μπανάκι της έφτιαξα γάλα και δεν ήπιε ούτε γουλιά!

τι λες ρε ?σοβαρα?
δλδ τοσα γλυκα ετρωγε και ανεβηκε η χοληστερινη του παιδιου?Πως ανεβηκε τοσο πολυ δλδ?τι αλλο τρωει?

Δεν ξέρω ρε συ, μου είπαν από το τηλέφωνο (εγώ τους πήρα) ότι είναι μεν μέσα στα όρια, αλλά είναι σχεδόν στο πάνω όριο... Φαντάζομαι ότι θα θέλει κάποια προσοχή!
Ρε συ εμείς δεν της δίνουμε υπερβολικά γλυκά, οκ, στις διακοπές κάθε απόγευμα έτρωγε παγωτό βανίλια, αλλά όχι υπερβολική ποσότητα. Τρώει και πολλά σταφύλια αλλά δεν πιστεύω να είναι από τα φρούτα, εεε; Τελευταία η κουνιάδα την πλακώνει στα γλυκά, αλλά δεν είμαι εκεί τις περισσότερες φορές για να ξέρω λεπτομέρειες. Μάλλον η παιδίατρος θα μας πει περισσότερα, σήμερα θα πάρει και τα αποτελέσματα ανά χείρας ο δικός μου, να δω και τις τιμές... Αλλά και τι να φταίει, το κρέας από τον παιδικό ή το αβγό (που δεν τρώει καν ολόκληρο εκεί); Ξέρω γω; Rolling Eyes

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Της είχαμε δώσει γάλα (νουνού κιντ το τετραπακ) το βράδυ, λέτε να φταίει αυτό; Rolling Eyes Το πρωί ήταν νηστική φυσικά!

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
crazymommy έγραψε:Της είχαμε δώσει γάλα (νουνού κιντ το τετραπακ) το βράδυ, λέτε να φταίει αυτό; Rolling Eyes Το πρωί ήταν νηστική φυσικά!

Τι λες ρε παιδάκι μου;;;;Και δεν της έχεις πει τίποτα;;;;

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάρες μου I am back!! Cool

Τι μου κάνετε???? Ενα έχω να πω παλιά σας άφηνα μια βδομάδα και γράφατε μίση σελίδα τώρα 15!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Αλλά σας διάβασα τώρα άντε να σας θυμηθώ...

Λοιπόν πρώτα στα δικά σας γιατι θα τα ξεχάσω...

Τιτίκα άρχισαν τα όργανα???? Κουράγιο καλή μου και εγώ το πρώτο τρίμηνο να το ξεχάσω θέλω... ένας συνδυασμός απίστευτης πείνας και ανηγούλας συγχρόνως, μόνο που εγω δεν τον γλίτωσα τον εμετό... κάθε πρωι τα έντερα μου έβγαζα... και κλείνω γρήγορα το θέμα για να μην στο θυμίζω... Χαιρομαι τόσο που πάνε όλα καλά!!! Όσο για το μυρσινάκη μην στεναχωριέσαι μωρε κάθε παιδι θέλει το χρόνο του... εμένα πέρυσι μέχρι το τέλος έκλαιγε, γιατι ο συνδυασμός αρρώστιας και παιδικός ήταν συνεχόμενος, άρα δεν προσαρμόστηκε ουσιαστηκά ποτέ, τα ίδια περίμενα και φέτος , αλλά από την 4 μέρα, πέρνει την τσάντα του και μην το είδατε, ούτε να με φτύσει.... θα δούμε είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ευχαριστημένη από τον καινούριο σταθμό, φαίνεται στο παιδί συνέχεια χαρούμενο και χαμογελαστο.

Θα κάνω και μια συζήτηση σήμερα με την δασκάλα που κλείνουμε 2 βδομάδες, να μου πει πως πάει... και νομίζω (δεν ξέρω πάλι ίσως είναι η ιδέα), ότι είναι έτοιμος να πει λέξεις... θα δούμε!!! Με τον γιατρό κλείσαμε ραντεβού 24 οκτωβρίου... Μεχρι τότε ελπίζω να έχουμε κάνει πρόοδο.

Δεν μπήκα τόσες μέρες γιατι είχε μια μικρή υποτροπή η ασθένεια του άντρα μου και τρέχαμε για μαγνητική εγκεφάλου, και άλλες εξετάσεις... έβρισα τα δημόσια νοσοκομεία τελευταία γιατι δεν θυμάμαι????

συνέχεια.....

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Κοριτσάρες μου I am back!! Cool

Τι μου κάνετε???? Ενα έχω να πω παλιά σας άφηνα μια βδομάδα και γράφατε μίση σελίδα τώρα 15!!!!! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Αλλά σας διάβασα τώρα άντε να σας θυμηθώ...

Τιτίκα άρχισαν τα όργανα???? Κουράγιο καλή μου και εγώ το πρώτο τρίμηνο να το ξεχάσω θέλω... ένας συνδυασμός απίστευτης πείνας και ανηγούλας συγχρόνως, μόνο που εγω δεν τον γλίτωσα τον εμετό... κάθε πρωι τα έντερα μου έβγαζα... και κλείνω γρήγορα το θέμα για να μην στο θυμίζω... Χαιρομαι τόσο που πάνε όλα καλά!!! Όσο για το μυρσινάκη μην στεναχωριέσαι μωρε κάθε παιδι θέλει το χρόνο του... εμένα πέρυσι μέχρι το τέλος έκλαιγε, γιατι ο συνδυασμός αρρώστιας και παιδικός ήταν συνεχόμενος, άρα δεν προσαρμόστηκε ουσιαστηκά ποτέ, τα ίδια περίμενα και φέτος , αλλά από την 4 μέρα, πέρνει την τσάντα του και μην το είδατε, ούτε να με φτύσει.... θα δούμε είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ευχαριστημένη από τον καινούριο σταθμό, φαίνεται στο παιδί συνέχεια χαρούμενο και χαμογελαστο.

Θα κάνω και μια συζήτηση σήμερα με την δασκάλα που κλείνουμε 2 βδομάδες, να μου πει πως πάει... και νομίζω (δεν ξέρω πάλι ίσως είναι η ιδέα), ότι είναι έτοιμος να πει λέξεις... θα δούμε!!! Με τον γιατρό κλείσαμε ραντεβού 24 οκτωβρίου... Μεχρι τότε ελπίζω να έχουμε κάνει πρόοδο.

Δεν μπήκα τόσες μέρες γιατι είχε μια μικρή υποτροπή η ασθένεια του άντρα μου και τρέχαμε για μαγνητική εγκεφάλου, και άλλες εξετάσεις... έβρισα τα δημόσια νοσοκομεία τελευταία γιατι δεν θυμάμαι????

συνέχεια.....

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ειναι καλα ο αντρας σου τωρα??ατιμη νοσος Sad Sad Sad

μακαρι ο γαβριλακος να παρλαρει,λες με τον νεο σταθμο να δεις ανελπιστες αλλαγες???μακαρι στο ευχομαι

περιμενουμε την συνεχεια Very Happy Very Happy Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
crazymommy έγραψε:Της είχαμε δώσει γάλα (νουνού κιντ το τετραπακ) το βράδυ, λέτε να φταίει αυτό; Rolling Eyes Το πρωί ήταν νηστική φυσικά!

μπορει και να μην φταιει το γαλα ρε συ .

να την κραζεις την αλλη . Shocked

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:

Της κουνιάδας εννοείς προφανώς; Τα είχα ψιλοπάρει τότε με το παγωτό. Της είχα πει ότι κακώς το έδωσε και πρέπει να κατάλαβε ότι είχα στραβώσει. Δεν ήθελα να το κάνω θέμα τότε, είχα και το δικό μου που μου έλεγε συνεχώς "σιγά μωρέ" και τέτοια... Mad Αλλά τώρα που βλέπω ότι συνεχίζει να δίνει τόσα... (Απορώ δεν ανησυχεί για τη διατροφή της κόρης τηςWink Είπα στο Σταύρο να της το πει αυτός, αλλιώς θα της το πω εγώ και μπορεί να παρεξηγηθούμε. Τι να πω, εγώ πάντως δε θα έδινα γλυκά σε παιδάκι χωρίς να ρωτήσω τη μαμά του πρώτα, είμαι υπερβολική;

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

μπορει και να μην φταιει το γαλα ρε συ .

να την κραζεις την αλλη . Shocked

Ναι, μου φαίνεται αυτό θα κάνω (αν δεν το πάρει απόφαση να της το πει ο δικός μου, αν και τώρα που του είπα για τη χοληστερίνη πιστεύω τον ταρακούνησε λιγάκι...) Εξάλλου τώρα μου είναι εύκολο να της το πω, θα της πω για τις εξετάσεις σα δικαιολογία γιατί δε θέλω άλλους καυγάδες με το σόι του...! (θα λένε κιόλας ότι φταίνε οι ορμόνες μου!!!!!!)

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
και εμείς κάναμε εξετάσεις, βγήκαν όλα καλά το μόνο ανησυχητικό είναι ο αιματοκρίτης πάνω από το ανώτατο όριο 44%, και ενώ είχε καλό σίδηρο είχε χαμηλή φεριτίνη, μάλλον από το απότομο μποι... και τώρα τρώμε κάθε μέρα ένα φρέσκο αυγουλάκι για πρωινό!!!

Αλικάκι, επιτέλους γύρισες και εσύ!!! Τις είχα βάλει να σε φέρουν από το μαλλί!!! Wink Πάντως σε κάποιο σημείο που αναθέρθηκε η πάνα , να πω και εγω ότι προς το παρών αφου δεν μιλάμε δεν γίνετε να την κόψουμε... άρα πήγαμε πίσω, αν και το είχα γυμνό σχεδόν όλο το καλοκαίρι δεν μου έδειξε ποτέ αν θέλει ή όχι και δεν πήγε ποτέ στο γιο γιο του! Rolling Eyes Rolling Eyes Αλλά δεν το βάζω κάτω όταν είναι έτοιμος θα βάλω μπροστα ακόμα και χειμώνα!!

Τρελομάνα, αφου θα πας στο ΙΚΑ για να καταθέσεις τα χαρτιά μπορούν να στα εκτυπώσουν κιόλας εκεί, γίνετε και με εξουσιοδότηση!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
Sot2010 έγραψε:

Της κουνιάδας εννοείς προφανώς; Τα είχα ψιλοπάρει τότε με το παγωτό. Της είχα πει ότι κακώς το έδωσε και πρέπει να κατάλαβε ότι είχα στραβώσει. Δεν ήθελα να το κάνω θέμα τότε, είχα και το δικό μου που μου έλεγε συνεχώς "σιγά μωρέ" και τέτοια... Mad Αλλά τώρα που βλέπω ότι συνεχίζει να δίνει τόσα... (Απορώ δεν ανησυχεί για τη διατροφή της κόρης τηςWink Είπα στο Σταύρο να της το πει αυτός, αλλιώς θα της το πω εγώ και μπορεί να παρεξηγηθούμε. Τι να πω, εγώ πάντως δε θα έδινα γλυκά σε παιδάκι χωρίς να ρωτήσω τη μαμά του πρώτα, είμαι υπερβολική;

πλακα κανεις?καθολου ρε συ ...
εγω παντως που κραζω εχουν μαθει και με ρωτανε...ξεκινα και εσυ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:και εμείς κάναμε εξετάσεις, βγήκαν όλα καλά το μόνο ανησυχητικό είναι ο αιματοκρίτης πάνω από το ανώτατο όριο 44%, και ενώ είχε καλό σίδηρο είχε χαμηλή φεριτίνη, μάλλον από το απότομο μποι... και τώρα τρώμε κάθε μέρα ένα φρέσκο αυγουλάκι για πρωινό!!!

Αλικάκι, επιτέλους γύρισες και εσύ!!! Τις είχα βάλει να σε φέρουν από το μαλλί!!! Wink Πάντως σε κάποιο σημείο που αναθέρθηκε η πάνα , να πω και εγω ότι προς το παρών αφου δεν μιλάμε δεν γίνετε να την κόψουμε... άρα πήγαμε πίσω, αν και το είχα γυμνό σχεδόν όλο το καλοκαίρι δεν μου έδειξε ποτέ αν θέλει ή όχι και δεν πήγε ποτέ στο γιο γιο του! Rolling Eyes Rolling Eyes Αλλά δεν το βάζω κάτω όταν είναι έτοιμος θα βάλω μπροστα ακόμα και χειμώνα!!

Τρελομάνα, αφου θα πας στο ΙΚΑ για να καταθέσεις τα χαρτιά μπορούν να στα εκτυπώσουν κιόλας εκεί, γίνετε και με εξουσιοδότηση!!

μαλλον πρεπει να παμε και εμεις για εξετασεις τις 2ης χρονιας λογικα.
θα ρωτησω τον γιατρο.
και δεν θελω γαμωτο να τον τρυπησουν Sad Sad Sad Sad

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Κοριτσάρες μου I am back!! Cool

συνέχεια.....

Τι κάνεις Γεωργία μου;;; Αν και δε θυμάμαι τι έχει ο άντρας σου, εύχομαι περαστικά, όσο το δυνατόν!!!

Καλά, τα δημόσια νοσοκομεία δε χρειάζεται να τα βρίσεις, ξέρουμε!!!!!!
Τουλάχιστον ο μικρούλης σου περνάει καλά στον παιδικό (όπως και η δικιά μου φέτος) και αυτό όσο να ναι θα σου φτιάχνει την ψυχολογία!

Sot2010

Sot2010
crazymommy έγραψε:

Ναι, την κουνιάδα εννοώ!!!
Καθόλου υπερβολική δεν είσαι, απόλυτα φυσιολογικό είναι αυτό που λες και κοίτα να το επιβάλλεις!!!
Ακούς εκεί....

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:και εμείς κάναμε εξετάσεις, βγήκαν όλα καλά το μόνο ανησυχητικό είναι ο αιματοκρίτης πάνω από το ανώτατο όριο 44%, και ενώ είχε καλό σίδηρο είχε χαμηλή φεριτίνη, μάλλον από το απότομο μποι... και τώρα τρώμε κάθε μέρα ένα φρέσκο αυγουλάκι για πρωινό!!!

Έλα ρε συ, τόσο καλό αιματοκρίτη; Εμένα μου είπαν ότι έχει 35,5 αλλά είπαν ότι είναι μια χαρά φυσιολογικό για την ηλικία της. Η παιδίατρος θα αποφασίσει γι' αυτό... Ο σίδηρος όμως ήταν χαμηλός (29 με κάτω όριο το 45!) ενώ η φερριτίνη ήταν καλή μου είπαν. Τι να πω, περιμένω τις υποδείξεις της παιδιάτρου πλέον!
Μπράβο, σε λίγο θα αρχίσετε να μιλάτε κι εσείς!!! Και όταν αρχίσει θα δεις ότι δε θα σταματάει!!!
Για την πάνα να μην ανησυχείς! Δε βλέπεις εμένα που ούτε και βρακιά δεν της έχω αγοράσει; Χαχαχαχ, χωρίς πλάκα είπαμε το Σάββατο θα πάμε να της πάρουμε!!!

Και σχετικά με το ΙΚΑ, thanx για τις πληροφορίες, βέβαια αυτά τα θυμάμαι από την προηγούμενη φορά. Μόνο που τώρα έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. Πχ παίζει να μην χρειάζεται να τους πας τα ένσημα γιατί τα βλέπουν μέσα από το σύστημα. Κι επίσης πρέπει να τους πας και βιβλιάριο τραπέζης γιατί πλέον εκεί θα μπαίνουν τα λεφτά νομίζω... Rolling Eyes

Sot2010

Sot2010
Γεωργίτσα μου πόσο χαίρομαι που είναι όλα καλά με το Γαβρηλάκο!!!
Μακάρι να δεις την πρόοδο που περιμένεις και μέχρι τις 24 Οκτώβρη που θα πάτε εκεί ο Γαβρηλάκος να σου πει " Τι θα κάνουμε εκεί μαμά;;;"

Όλα καλά να πάνε και με τον αντρούλη σου και να ηρεμήσετε κάποια στιγμή γιατί πολλά σας έτυχαν μαζεμένα! Crying or Very sad

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου έχετε δίκιο σχετικά με την κουνιάδα. Απλώς αν θυμάστε έχουν γίνει πολλά στο παρελθόν με την πεθερά και δε θέλω να έχουμε πάλι τέτοια (γιατί αφορμή θα ψάχνει στάνταρ). Επίσης δε θέλω να ανεβάσω καμιά πίεση τώρα που κοντεύω στο τέλος της εγκυμοσύνης, μην έχουμε και κανα απρόοπτο! Γι' αυτό και προσπαθώ να κρατάω χαμηλά τους τόνους, αλλά αν δε δω άμεσα λύση πλέον θα πάρω την κατάσταση στα χέρια μου!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Γεωργίτσα μου πόσο χαίρομαι που είναι όλα καλά με το Γαβρηλάκο!!!
Μακάρι να δεις την πρόοδο που περιμένεις και μέχρι τις 24 Οκτώβρη που θα πάτε εκεί ο Γαβρηλάκος να σου πει " Τι θα κάνουμε εκεί μαμά;;;"

Όλα καλά να πάνε και με τον αντρούλη σου και να ηρεμήσετε κάποια στιγμή γιατί πολλά σας έτυχαν μαζεμένα! Crying or Very sad

Χαχα, πάντως αμα ο Γαβρηλάκος καταφέρει και το πει, προφανώς η απάντηση της Γεωργίας θα είναι "τίποτα αγόρι μου, πάμε πίσω στο σπίτι μας"!!! Σε αυτή την ηλικία και τη μισή πρόταση να πει θα είναι σούπερ, με βάση τα στάνταρ των παιδιάτρων...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμενα κοριτσια μη με πυροβολησετε δεν εχω κανει ποτε εξετασεις στην μικρη.πρεπει φετος να της κανω οπωσδηποτε ομως με τοσα που ακουω να λετε.αλικη το θεμα χοληστερινης ειναι σοβαρο για ενα τοσο μικρο παιδακι οποτε πρεπει να το συζητησεις σοβαρα με την τυπισα.μηπως εχετε κληρονομικη χοληστερινη;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις