Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
599 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 599 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Και γιατί δεν αφήνατε να τα πάρετε από εκεί τα παιχνίδια???Δεν έχει εκεί jumbo?????
Αλήθεια,για πες πόσα θα σας πάρει μεταφορική????

Α,ρε Τιτικάκι με τις ελίτσες σου!!!!!! Very Happy

χαχαχαχα.αστα να πανε .κιλα ολοκληρα μπορω να φαω ελιες καλαμων

Σαν τον γιο μου κι εσύ!!!χαχαχαχαχ!!!!

grammatiki έγραψε:αλικακι τα λακακια του γιου σου ποιος τα εχει;

Είναι του άντρα μου...και αυτά!!!!!!

Βιβήκα μου,μια χαρά οικονομικά θα σας πάρει για την μεταφορά.Τόσα ζητάνε για 2 στενά στην Αθήνα!!!!!

και συνηθως λενε οτι τα αγορια μοιαζουν στη μαμα ρε συ αλικη.πως την πατησες ετσι εσυ;φωτοτυπια δηλαδη του αντρα σου και εσενα το παιδι;ετσι και η μυρσινη και οχι μονο σε φατσα αλλα και σε χαρακτηρα

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έλα μωρέ Τιτικάκι και έχετε ακόμα κουνούπια;

Πάντως, περί ομοιότητας, όσο μεγαλώνει η Δανάη μου λένε ότι φέρνει προς εμένα περισσότερο. Τα μάτια της είναι από το μπαμπά, για όλα τ' άλλα... Rolling Eyes Αυτά αλλάζουν συνεχώς όσο μεγαλώνει το παιδί, οπότε μη βιάζεστε να κρίνετε! Razz

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου σας αφήνω, να ετοιμαστώ!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 27 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Έλα μωρέ Τιτικάκι και έχετε ακόμα κουνούπια;

Πάντως, περί ομοιότητας, όσο μεγαλώνει η Δανάη μου λένε ότι φέρνει προς εμένα περισσότερο. Τα μάτια της είναι από το μπαμπά, για όλα τ' άλλα... Rolling Eyes Αυτά αλλάζουν συνεχώς όσο μεγαλώνει το παιδί, οπότε μη βιάζεστε να κρίνετε! Razz

ξεχασα να βαλω ρε χτες για αυτο την εφαγαν.μπα εμενα απο την ωρ απου γεννηθηκε ηταν ιδια με τον πατερα της και εξακολουθιε και ειναι.και για την ακριβεια περισσοτερο μοιαζει της αγαπημενης μυο πεθερουλας .ειναι ιδιες

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

ξεχασα να βαλω ρε χτες για αυτο την εφαγαν.μπα εμενα απο την ωρ απου γεννηθηκε ηταν ιδια με τον πατερα της και εξακολουθιε και ειναι.και για την ακριβεια περισσοτερο μοιαζει της αγαπημενης μυο πεθερουλας .ειναι ιδιες

ΑΧΑΧΧΑΑΧΧ καμαρι Very Happy Very Happy Very Happy που θα εχεις Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

ΑΧΑΧΧΑΑΧΧ καμαρι Very Happy Very Happy Very Happy που θα εχεις Very Happy Very Happy Very Happy

πολυ τρελο καμαρι θα ελεγα.ειδικα οταν την πιανω την μικρη να λεει με την ιδια ευκολια ψεματα οπως και γιαγια της με παινει τρελα.το dna βλεπεις

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

πολυ τρελο καμαρι θα ελεγα.ειδικα οταν την πιανω την μικρη να λεει με την ιδια ευκολια ψεματα οπως και γιαγια της με παινει τρελα.το dna βλεπεις
καχαχαχαχ

και μενα ιδιος ο σπυρος ειναι,εντελως.ελπιζω να αλλαξει λιγουλακι μονο ,να εχει και κατι απο μενα (προς το παρον εχουμε ιδια μυτη,ευτυχωωωωωωωωωως) Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

καχαχαχαχ

και μενα ιδιος ο σπυρος ειναι,εντελως.ελπιζω να αλλαξει λιγουλακι μονο ,να εχει και κατι απο μενα (προς το παρον εχουμε ιδια μυτη,ευτυχωωωωωωωωωως) Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

εισαι σιγουρη ρε;εγω νομιζω οτι σε εσενα μοιαζει ο διονυσης

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

καχαχαχαχ

εισαι η 3η στους 100 που το λεει .κατι ειναι και αυτο Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

καχαχαχαχ

εισαι η 3η στους 100 που το λεει .κατι ειναι και αυτο Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ενταξει σιγουρα οι αλλοι που σας βλεπουν απο κοντα καταλαβαινουν καλυτερα.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια μου καλησπέρα!
Ηθελα να απαντησω χτες στην Βιβή για τα νεύρα του Διονυσάκη, σας διάβαζα αλλά δεν πρόλαβα, γύρισα στις 9 σπίτι πτώμα, έχω τρελή δουλεια!!!

Την περίοδο που πέρασε ο Διονυσάκης την περάσαμε και εμείς, και ακόμα και τώρα πολλές φορές όταν τον μαλώνω μου γελάει, βέβαια εξαρτάται και από την προσωπικότητα του παιδιού, γιατι ποτέ εμενα ο Γαβριηλ δεν κοπανούσε το κεφάλι του στο πάτωμα... έπεφτε κάτω αλλά χτυπούσε χέρια και πόδια, και χτυπούσε και δάγκωνε...
Η τιμωρία ήταν πολύ δύσκολη στην αρχή.... το άφηνα και κατέβαινε κατευθείαν πριν κάνω μισό βήμα, πάλι πισω και πάλι και παλι και πάλι....
Βέβαια εμας μας πήρε σχετικά λίγο χρονικό να προσαρμοστεί γιατι για την τιμωρία και γενικά για να πειθαρχήσεις ένα παιδί χρειάζεται ανοσία... ουτε ευαισθησίες ούτε πολλά νευρα... και εγω και ο άντρας μου στο πρώτο τουλάχιστον δεν έχουμε κανενα πρόβλημα να βλέπουμε τον Γαβριήλ να κλαίει, να οδήρεται και να χτυπιέται, χωρις λόγο!!! Ειχα διαβάσει κάπου ότι τα παιδιά είναι οι πιο μεγάλοι ηθοποιοι, και έχουν δίκιο... οταν δεν του δίνουμε σημασία αμέσως σταματαει, το έχω αφήσει και έχει γίνει μπλε, αλλά και το πείσμα και ο αέρας του κόπηκε!!!! Τωρα μια χαρα ακούει και ξέρει να κάνει και υπομονή! Απλά θέλει guts που λένε και οι ξένοι και αν δεν τα έχεις τότε μάλλον θα υπάρχουν εναλλακτηκες...αλλα δεν τις ξέρω!!! Αυτο που θέλω να πω είναι ότι όντως μπορεί να είναι ψυχολογικό λόγο του μπαμπά του και να έχει κάθε λόγο να έχει νεύρα, αλλά θα πρέπει να μάθει να τα εκφράζει και να έχει όρια!!! Ακούγεται σίγουρα σκληρό, αλλά έχω δώσει όρκο που μέχρι τώρα έχω κρατήσει να μην σηκώσω ποτέ χερι στο παιδί, και σε αυτο επίσης συμφωνούμε με τον Αλέξη. Αν θέλει να είναι στο πάτωμα και να χτυπιέται θα μείνει στο πάτωμααλλά χωρίς κοινό, αν θέλει να πετάει πράγματα, δεν θα έχει πράγματα, του μαζεύω όλα τα παιχνίδια με μιας, αν κάνει κάτι απαράδεκτο μπαινει τιμωρια.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεν μπόρεσα να δημοσιεύσω το μεσημέρι αλλά επανέρχομαι...και υποτίθεται ότι ήθελα να χαιρετήσω και το Αλικάκι!!!Ελπίζω να πήγατε για μπανάκι και να περάσατε σούπερ!!!

Τιτικάκι μου,αστα,άστα σου λεω,αχχαχααχ!!!!Την πάτησα δεν θα πει τίποτα!!!!!!!Αλλά θα πω και σε σένα ότι η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!!!!

Γεωργία μου,συμφωνώ σε όλα μαζί σου!!!!Μια χαρά τα λες!!!!
Κάποιες φορές πρέπει να είμαστε δυνατοί και καθόλου ευαίσθητοι.Συμφωνώ θα ξαναπώ σε όλα μαζί σου!!!!

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Συγμώμη που έκοψα απότομα το μνμ το μεσημέρι χωρίς να χαιρετήσω... αλλά είχα τον Γαβριήλ - σβούρα γυρω μου και λίγο ζοριζόμουν.

Βιβήκα μου και οι υπόλοιπες (εκτός από το Αλικάκι, που την κόβω ομοϊδεάτισα), ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε... δεν ήθελα να φανω απολυτη και σκύλα, απλά λέω την προσωπική μου εμπειρία και άποψη. ευτυχώς αν εξαιρέσεις κάποιες λεπτομέρειες... ανήκουμε στην κατηγορία των ζευγαριών με τον άντρα μου που έχουμε κοινή προσέγγιση στο Γαβριήλ, οι γιαγιάδες και οι παππουδες μας τα χαλάνε λίγο... Ξέρω πολλές φίλες μου που έχουν πρόβλημα με τους άντρες τους, είτε γιατι δεν είναι πολύ αυστηροί, είτε γιατι δεν αντέχουν να ακούνε το παιδί τους να γκρινιάζει (ούτε καν να κλαίει), και τις βλέπω να υποφέρουν.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ξέρω ότι ακούγεται κακό, και ίσως σαν μανούλα να μην πρέπει να το λέω, αλλά ρε κορίτσια όταν βλέπω κακομαθημένο μαμόθρευτο, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.... Αυτο δηλαδή που η μάνα δεν μπορεί όχι να φύγει αλλά ούτε να γυρίσει την πλάτη της και αρχίζει εκείνο το εντελώς ενοχλητικό ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑ!!! που συνήθως το συνοδεύει η τσιρίδα... και προσοχή δεν λέω για όταν τα αφηνουμε κάπου και φεύγουμε... εκεί στην ηλικία τους είναι λογικό και αναμενόμενο ανάλογα με το περιβάλλον και να κλάψουν και να μουτρώσουν...

Αλλά λέω για αυτές τις μάνες που όσο ήταν μωρα δεν αφήναν λεπτό από την αγκαλιά τους τα παιδιά τους και τώρα που μεγαλώσανε απορούν γιατι αυτά είναι γατζομένα πάνω τους!!! scratch scratch scratch

Δεν αναφέρομαι προς θεου σε καμιά από μας, γιατι από το τόσο που σας ξέρω καμιά δεν μου έχει δόσει τέτοια δείγματα, αλλά επειδη το θέμα της τιμωρίας μου θύμησε ένα άλλο θέμα που είχα πριν λίγο καιρό...

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Στον κύκλο μου γενικά με θεωρούν πολύ καλή μαμα (όχι ότι με νοιάζει), απλά επαινούν την δουλειά που έχουμε κάνει με τον Αλέξη στο Γαβριηλ... αλλά υπάρχουν 2 εξαιρέσεις που μας θεωρούν απαράδεκτους γονείς... (αυτο και αν δεν μας νοιάζει), γιατι λένε ότι από μωρό αφήναμε το παιδί μας να κλαίει και δεν το παίρναμε αγκαλιά ή τώρα να χτυπιέται και δεν του δίνουμε σημασία... πως αντέχουμε? μέχρι και αν το αγαπάνε μας ρώτησανε ή αν αντιδράμε έτσι στο μικρό επειδή ήταν ατύχημα και δεν τον "θέλαμε"... θα τραβούσα πολλά μαλλιά και θα έριχνα πολύ ξυλο όταν τα ακουσα αυτα, αν δεν είχε μιλήσει πρώτος ο άντρας μου... ο οποίος μεγαλωμένος χωρίς μπαμπά... όπως καταλαβαίνεται του χτύπησαν ευαίσθητη χορδή και τους πήρε ο διάολος, νομίζω ότι αν δεν φοβόντουσαν έτσι όπως γυρισε το μάτι του και το τραπέζι ανάποδα εκείνη την μέρα θα μας είχαν γράψει τα καναλια...
Μέχρι και ότι το παιδί μας δεν μιλάει μας είπαν ότι οφείλετε στο πρόβλημα επικοινωνίας που έχει μαζί μας γιατι αδιαφορούμε για τα αισθήματα του μας είπαν... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Γι αυτό χαλάσαμε και τις διακοπές μας άλλωστε...και σηκωθήκαμε και φύγαμε!!!

Αλλά ας πάμε σε ευχάριστα, ο Γαβριήλ τα πάει τέλεια πλεον στο παιδικό, παίρνουμε συνέχεια αυτοκόλλητα στο τετράδιο μας, και σήμερα μας ζήτησε η δασκάλα να πάμε και χρωματιστά χαρτόνια, μπλοκ γλασε, πλαστελίνες, και ένα βιβλίο της Ρούλα Παπανικολάου "ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ 1", μας βγήκε ένα 20αρι ευρω αλλά χαίρομαι απίστευτα που θα αρχίσουν να κάνουν τόσο δημηιουργικά πράγματα...

Αν και έχει ακόμα βήχα και συνάχι, δεν έχει πυρετό, και επειδή από χτες αρχισε να βήχει και κατα την διάρκεια της μέρας, μίλησα με το γιατρο και αρχίσαμε μασκούλες πάλι! Τον ηρεμούν πράγμα που είναι καλό σημάδι...

Λοιπόν τα έγραψα πάλι τα σεντονια μου...
να μην ξεχάσω...
Τιτίκα περαστικά πάλι στο Μυρσινάκι, η αλήθεια είναι ότι ο χειμώνας προμηνύεται δύσκολος για όλες μας... συμφωνω με τρελομάνα...πρόσεχε!!!

Βιβήκα πωπω παιχνίδια???Καλη τυχη με το νέο ενχείρημα...περιμένουμε εμπειρίες!!!

Τρελομάνα περαστικά για την ιωσούλα...αλλά το μπανάκι το πήγαμε?!!

Επίσης να αναφέρω ότι καιρό έχουμε να διαβάσουμε την Ανα αν γνωρίζεται νεα ενημερώστε μας...

Σε όλες πολλά φιλιά και καληνύχτα...τα λέμε αύριο!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 27 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 27 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 27 417472

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αρα ολο καλα πανε με τον γαβριηλ γεωργια μου.οσο για αν εισαι σκυλα και εγω καπως ετσι ειμαι και μου τη δινουν στα νευρα τα παιδια που τσιριζουν.εχω δωσει ευχη και καταρα στον εαυτο μου παναγια μου μη γινει ετσι το παιδι μου.βεβαια σε εμενα μου την χαλαει την κατασταση η γιαγια και ο παππους αλλα ακομη την παλευω την κατασταση

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Κοριτσάκια μου καλησπέρα!
Ηθελα να απαντησω χτες στην Βιβή για τα νεύρα του Διονυσάκη, σας διάβαζα αλλά δεν πρόλαβα, γύρισα στις 9 σπίτι πτώμα, έχω τρελή δουλεια!!!

Την περίοδο που πέρασε ο Διονυσάκης την περάσαμε και εμείς, και ακόμα και τώρα πολλές φορές όταν τον μαλώνω μου γελάει, βέβαια εξαρτάται και από την προσωπικότητα του παιδιού, γιατι ποτέ εμενα ο Γαβριηλ δεν κοπανούσε το κεφάλι του στο πάτωμα... έπεφτε κάτω αλλά χτυπούσε χέρια και πόδια, και χτυπούσε και δάγκωνε... EMENA TA KANEI OLA AYTA ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ
Η τιμωρία ήταν πολύ δύσκολη στην αρχή.... το άφηνα και κατέβαινε κατευθείαν πριν κάνω μισό βήμα, πάλι πισω και πάλι και παλι και πάλι....
Βέβαια εμας μας πήρε σχετικά λίγο χρονικό να προσαρμοστεί γιατι για την τιμωρία και γενικά για να πειθαρχήσεις ένα παιδί χρειάζεται ανοσία... ουτε ευαισθησίες ούτε πολλά νευρα... και εγω και ο άντρας μου στο πρώτο τουλάχιστον δεν έχουμε κανενα πρόβλημα να βλέπουμε τον Γαβριήλ να κλαίει, να οδήρεται και να χτυπιέται, χωρις λόγο!!! Ειχα διαβάσει κάπου ότι τα παιδιά είναι οι πιο μεγάλοι ηθοποιοι, και έχουν δίκιο... οταν δεν του δίνουμε σημασία αμέσως σταματαει, το έχω αφήσει και έχει γίνει μπλε, αλλά και το πείσμα και ο αέρας του κόπηκε!!!! Τωρα μια χαρα ακούει και ξέρει να κάνει και υπομονή! Απλά θέλει guts που λένε και οι ξένοι και αν δεν τα έχεις τότε μάλλον θα υπάρχουν εναλλακτηκες...αλλα δεν τις ξέρω!!! Αυτο που θέλω να πω είναι ότι όντως μπορεί να είναι ψυχολογικό λόγο του μπαμπά του και να έχει κάθε λόγο να έχει νεύρα, αλλά θα πρέπει να μάθει να τα εκφράζει και να έχει όρια!!! Ακούγεται σίγουρα σκληρό, αλλά έχω δώσει όρκο που μέχρι τώρα έχω κρατήσει να μην σηκώσω ποτέ χερι στο παιδί, και σε αυτο επίσης συμφωνούμε με τον Αλέξη. Αν θέλει να είναι στο πάτωμα και να χτυπιέται θα μείνει στο πάτωμααλλά χωρίς κοινό, αν θέλει να πετάει πράγματα, δεν θα έχει πράγματα, του μαζεύω όλα τα παιχνίδια με μιας, αν κάνει κάτι απαράδεκτο μπαινει τιμωρια.

ξερεις καμια φορα ειναι πολυ δυσκολο να κρατησεις την λεπτη αυτη ισσοροπια πριν πεταξεις τα μυαλα σου στον αερα.Σαν γνησιος ΛΕΩΝ νομιζω οτι ο Διονυσακης απλα μας ξεπερναει

γεωργία02/07/10 έγραψε:Συγμώμη που έκοψα απότομα το μνμ το μεσημέρι χωρίς να χαιρετήσω... αλλά είχα τον Γαβριήλ - σβούρα γυρω μου και λίγο ζοριζόμουν.

Βιβήκα μου και οι υπόλοιπες (εκτός από το Αλικάκι, που την κόβω ομοϊδεάτισα), ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε... δεν ήθελα να φανω απολυτη και σκύλα, απλά λέω την προσωπική μου εμπειρία και άποψη. ευτυχώς αν εξαιρέσεις κάποιες λεπτομέρειες... ανήκουμε στην κατηγορία των ζευγαριών με τον άντρα μου που έχουμε κοινή προσέγγιση στο Γαβριήλ, οι γιαγιάδες και οι παππουδες μας τα χαλάνε λίγο... Ξέρω πολλές φίλες μου που έχουν πρόβλημα με τους άντρες τους, είτε γιατι δεν είναι πολύ αυστηροί, είτε γιατι δεν αντέχουν να ακούνε το παιδί τους να γκρινιάζει (ούτε καν να κλαίει), και τις βλέπω να υποφέρουν.

και εμεις πλεον ειμαστε κοινη γραμμη ή μαλλον το εχει δεχτει πλεον ο σπυρος γιατι εχει αρχισει και αυτος και εκνευριζετε με την συμπεριφορα του .Δεν εισαι καθολου σκυλαααααα παντως Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

γεωργία02/07/10 έγραψε:Ξέρω ότι ακούγεται κακό, και ίσως σαν μανούλα να μην πρέπει να το λέω, αλλά ρε κορίτσια όταν βλέπω κακομαθημένο μαμόθρευτο, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι.... Αυτο δηλαδή που η μάνα δεν μπορεί όχι να φύγει αλλά ούτε να γυρίσει την πλάτη της και αρχίζει εκείνο το εντελώς ενοχλητικό ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ ΜΑΜΑ ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑ!!! που συνήθως το συνοδεύει η τσιρίδα... και προσοχή δεν λέω για όταν τα αφηνουμε κάπου και φεύγουμε... εκεί στην ηλικία τους είναι λογικό και αναμενόμενο ανάλογα με το περιβάλλον και να κλάψουν και να μουτρώσουν...

Αλλά λέω για αυτές τις μάνες που όσο ήταν μωρα δεν αφήναν λεπτό από την αγκαλιά τους τα παιδιά τους και τώρα που μεγαλώσανε απορούν γιατι αυτά είναι γατζομένα πάνω τους!!! scratch scratch scratch

Δεν αναφέρομαι προς θεου σε καμιά από μας, γιατι από το τόσο που σας ξέρω καμιά δεν μου έχει δόσει τέτοια δείγματα, αλλά επειδη το θέμα της τιμωρίας μου θύμησε ένα άλλο θέμα που είχα πριν λίγο καιρό...

κολλημενος δεν υπηρξε ευτυχως ποτε ,ειναι μαθημενος απο μικρος να ειναι τριγυρω ,να κοιμαται στις γιαγιαδες.Απλα τωρα που του λειπει ο μπαμπας θελει να ειμαστε πολυ μαζι ,αυτο εχω καταλαβει και δεν του το στερω Sad Sad Sad

γεωργία02/07/10 έγραψε:Στον κύκλο μου γενικά με θεωρούν πολύ καλή μαμα (όχι ότι με νοιάζει), απλά επαινούν την δουλειά που έχουμε κάνει με τον Αλέξη στο Γαβριηλ... αλλά υπάρχουν 2 εξαιρέσεις που μας θεωρούν απαράδεκτους γονείς... (αυτο και αν δεν μας νοιάζει), γιατι λένε ότι από μωρό αφήναμε το παιδί μας να κλαίει και δεν το παίρναμε αγκαλιά ή τώρα να χτυπιέται και δεν του δίνουμε σημασία... πως αντέχουμε? μέχρι και αν το αγαπάνε μας ρώτησανε ή αν αντιδράμε έτσι στο μικρό επειδή ήταν ατύχημα και δεν τον "θέλαμε"... θα τραβούσα πολλά μαλλιά και θα έριχνα πολύ ξυλο όταν τα ακουσα αυτα, αν δεν είχε μιλήσει πρώτος ο άντρας μου... ο οποίος μεγαλωμένος χωρίς μπαμπά... όπως καταλαβαίνεται του χτύπησαν ευαίσθητη χορδή και τους πήρε ο διάολος, νομίζω ότι αν δεν φοβόντουσαν έτσι όπως γυρισε το μάτι του και το τραπέζι ανάποδα εκείνη την μέρα θα μας είχαν γράψει τα καναλια...
Μέχρι και ότι το παιδί μας δεν μιλάει μας είπαν ότι οφείλετε στο πρόβλημα επικοινωνίας που έχει μαζί μας γιατι αδιαφορούμε για τα αισθήματα του μας είπαν... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Γι αυτό χαλάσαμε και τις διακοπές μας άλλωστε...και σηκωθήκαμε και φύγαμε!!!

Αλλά ας πάμε σε ευχάριστα, ο Γαβριήλ τα πάει τέλεια πλεον στο παιδικό, παίρνουμε συνέχεια αυτοκόλλητα στο τετράδιο μας, και σήμερα μας ζήτησε η δασκάλα να πάμε και χρωματιστά χαρτόνια, μπλοκ γλασε, πλαστελίνες, και ένα βιβλίο της Ρούλα Παπανικολάου "ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ 1", μας βγήκε ένα 20αρι ευρω αλλά χαίρομαι απίστευτα που θα αρχίσουν να κάνουν τόσο δημηιουργικά πράγματα...

Αν και έχει ακόμα βήχα και συνάχι, δεν έχει πυρετό, και επειδή από χτες αρχισε να βήχει και κατα την διάρκεια της μέρας, μίλησα με το γιατρο και αρχίσαμε μασκούλες πάλι! Τον ηρεμούν πράγμα που είναι καλό σημάδι...

Λοιπόν τα έγραψα πάλι τα σεντονια μου...
να μην ξεχάσω...
Τιτίκα περαστικά πάλι στο Μυρσινάκι, η αλήθεια είναι ότι ο χειμώνας προμηνύεται δύσκολος για όλες μας... συμφωνω με τρελομάνα...πρόσεχε!!!

Βιβήκα πωπω παιχνίδια???Καλη τυχη με το νέο ενχείρημα...περιμένουμε εμπειρίες!!!

Λοιπον ειμαστε δυο μερες με τα παιχνιδια.Σημερα βγαλαμε το πρωι τις πλαστελινες πριν φυγω οπου αμεσως ηθελε να τις μασησει .Του εδειξα οτι δεν τις τρωμε και τι κανουμε και πολυ του αρεσε. Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Ειναι πιο ησυχος 2 μερες και πιο συνεργασιμος.Επισης πηγαμε παιδοτοπο χτες και εκει ηταν καλο παιδι,δεν πολυκοπανησε τα αλλα παιδακια,ειχα και το νου μου συνεχεια ,ουτε λεπτο δεν σταθηκα Shocked Shocked Shocked Shocked Και οταν φυγαμε του πηρα ενα γλειφιτζουρι. Very Happy Very Happy Βεβαια σημερα και αυριο που δεν θα παμε no γλειφυτζουρι.
Μετα γυρισαμε σπιτι ,εκανε μπανιο εκατσε στο τραπεζι εφαγε κοτοπουλο με πατατες και μετα ξαπλωσαμε να διαβασουμε τον Κο Ελεφαντα και το μικρο Μωρο.
Βασικα απο σημερα το απογευμα και επισημα θα ειμαι με τον Διονυση σπιτι Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Θα βρουμε την ισσοροπια μας πιστευω σιγα σιγα .Και απο βδομαδα θα δουμε και τον μπαμπα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Τρελομάνα περαστικά για την ιωσούλα...αλλά το μπανάκι το πήγαμε?!!

Επίσης να αναφέρω ότι καιρό έχουμε να διαβάσουμε την Ανα αν γνωρίζεται νεα ενημερώστε μας...

Σε όλες πολλά φιλιά και καληνύχτα...τα λέμε αύριο!!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 27 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 27 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 27 417472

Καλημεραααααααααααααααααααααααααααα Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κοριτσάκια μου...

Βιβήκο μου, πολύ χαιρομαι που τα πραγματα πάνε τόσο καλα... για να μην παρεξηγηθω ποτε δεν εννόησα ότι το παιδι δεν πρεπει να περναει πολύ ώρα μαζί σου, μπορούμε να είμαστε όλη μερα με τα παιδια μασ και να κραταμε τις ισοροπίες. Εμείς περασαμε ενα Αυγουστο κυριολεκτικα οι 3 μας στο σπίτι, αν εξαιρεσεις 5 μέρες στο χωριο.

Και βεβαια τωρα που λειπει ο μπαμπας θα σε ζηταει, σκέψου αυτο να το κανει από πάντα και πάντα ακόμα και καπου που θα είστε όλο το σοι??? εγω για αυτες τισ περιπτωσει εννοω... είχα παει σε παιδικό πάρτυ με πολλά παιδακια, όπου όλο το απόγευμα... το 4χρονο αγορακι δεν εφυγε από την αγκαλια της μαμας του... οκ μου ειχε κανει και εμενα κατι παρόμοιο στο παρτυ γενεθλιων, ααλά πήγε και στις γιαγιαδες και στους παππούδες και στο καροτσι εκατσε, ασε που όπως αποδείχθηκε αργότερα ηταν αρρωστος! και εμενα ειδικα σε παιδοτοπο δεν το ειχε κανει ποτε ξανα! η συγκεκριμένη μαμα μας ειχε πει ότι ετσι ειναι παντα και δεν μπορει να κανει τίποτα... να σημειωσω ότι ακόμα κοιμόντουσαν μαζι και ο μπαμπας καναπε, και μας ελεγε αν τα προνήπια ειναι προαιρετικά να τον στείλει τον δικό της κατευθειαν νήπια... Shocked Shocked Shocked

κι ομως υπαρχουν τετοιες μάνες και κυκλοφορουν αναμεσα μας!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου...

Βιβήκο μου, πολύ χαιρομαι που τα πραγματα πάνε τόσο καλα... για να μην παρεξηγηθω ποτε δεν εννόησα ότι το παιδι δεν πρεπει να περναει πολύ ώρα μαζί σου, μπορούμε να είμαστε όλη μερα με τα παιδια μασ και να κραταμε τις ισοροπίες. Εμείς περασαμε ενα Αυγουστο κυριολεκτικα οι 3 μας στο σπίτι, αν εξαιρεσεις 5 μέρες στο χωριο.

Και βεβαια τωρα που λειπει ο μπαμπας θα σε ζηταει, σκέψου αυτο να το κανει από πάντα και πάντα ακόμα και καπου που θα είστε όλο το σοι??? εγω για αυτες τισ περιπτωσει εννοω... είχα παει σε παιδικό πάρτυ με πολλά παιδακια, όπου όλο το απόγευμα... το 4χρονο αγορακι δεν εφυγε από την αγκαλια της μαμας του... οκ μου ειχε κανει και εμενα κατι παρόμοιο στο παρτυ γενεθλιων, ααλά πήγε και στις γιαγιαδες και στους παππούδες και στο καροτσι εκατσε, ασε που όπως αποδείχθηκε αργότερα ηταν αρρωστος! και εμενα ειδικα σε παιδοτοπο δεν το ειχε κανει ποτε ξανα! η συγκεκριμένη μαμα μας ειχε πει ότι ετσι ειναι παντα και δεν μπορει να κανει τίποτα... να σημειωσω ότι ακόμα κοιμόντουσαν μαζι και ο μπαμπας καναπε, και μας ελεγε αν τα προνήπια ειναι προαιρετικά να τον στείλει τον δικό της κατευθειαν νήπια... Shocked Shocked Shocked

ενταξει το να κοιμαται ακομη με το παιδι της δε λεει τιποτα.το οτι ηταν την συγκεκριμενη φορα επανω της και παλι εμενα προσωπικα δεμου λεει τιποτα.μπορει να ντρεποταν ας πουμε.και η μυρσινη μεχρι να εξοικειωθει με τον χωρο επανω μου ειναι γραπωμενη και θεωρω οτι ειναι φυσιολογικο αυτο.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου...

ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΒΡΕ ΤΟ ΕΝΝΟΗΣΑ.τΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΜΑ με το παιδ της ειναι θεμα δικο της .και για μενα που γυρναω παντα 6 στο σπιτι και 10 κοιμαται ο μικρος .ειναι λιγες ωρες νομιζω .Αλλα δεν θελω να ειναι και πανω μου ,δεν μπορωωωωωω.

ααααααααα ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ,βασικα ξερω 2 τετοιες αλλα δεν δινω σημασια στα κολλημενα μυαλα.Ειμαι της λογικης κανε οτι θες αλλα μην το επιβαλλεις και να μην περνιεσε και για καλυτερος .Αυτα δεν μπορωωωωωωω Shocked Shocked Shocked
Δεν θελω να με υποτιμας σαν μανα και να λες οτι εσυ εισαι καλυτερη .

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μα 4 χρονων βρε Τιτίκα μου να κοιμάται ακόμα μαζί του???και ο μπαμπας εξορία??? και άντε πες αυτό ενταξει, αλλά άλλο ντροπαλό παιδί και άλλο εξαρτημένο, και μενα σε ένα καινουριο χωρο όπως η Μυρσίνη αντιδράει, αλλά εκείνο ήταν κυριολεκτικα 4 ωρες, και μεταξύ μας δεν είναι και φυσιολογικο ένα αγοράκι 4 χρονο να μείνει ακίνητο σε μια αγκαλια τοοοση ώρα ενω 10 μέτρα πιο εκεί έχει παιδάκια που παίζουν και διασκεδάζουν... αυτο δηλαδη δεν μας λέει κάτι??? Και τα δικά μας βρε Τιτικα μου είναι ακόμα πολύ μικρά, δεν νομίζω σε 2 χρόνια να είναι έτσι τα πράγματα?! Εγω προσωπικά ότι σε 2 χρόνια δεν θα με θέλει καν να πηγαίνω μαζι του...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Μα 4 χρονων βρε Τιτίκα μου να κοιμάται ακόμα μαζί του???και ο μπαμπας εξορία??? και άντε πες αυτό ενταξει, αλλά άλλο ντροπαλό παιδί και άλλο εξαρτημένο, και μενα σε ένα καινουριο χωρο όπως η Μυρσίνη αντιδράει, αλλά εκείνο ήταν κυριολεκτικα 4 ωρες, και μεταξύ μας δεν είναι και φυσιολογικο ένα αγοράκι 4 χρονο να μείνει ακίνητο σε μια αγκαλια τοοοση ώρα ενω 10 μέτρα πιο εκεί έχει παιδάκια που παίζουν και διασκεδάζουν... αυτο δηλαδη δεν μας λέει κάτι??? Και τα δικά μας βρε Τιτικα μου είναι ακόμα πολύ μικρά, δεν νομίζω σε 2 χρόνια να είναι έτσι τα πράγματα?! Εγω προσωπικά ότι σε 2 χρόνια δεν θα με θέλει καν να πηγαίνω μαζι του...

ενταξει για 4χρονων τοσες ωρες να μην πλησιασει κανενα παιδι ειναι καπως υπερβολη.αλλα δε ξερεις τα ενδοοικογενειακα του ζευγαριου.θελω να πω θυμαμαι και εγω ειχα γνωρισει ενα τετοιο παιδακι που δεν επαιζε με κανεναν και τελικα στη πορεια αποκαλφτηκε οτι στο σπιτι οι γονεις ειχαν πολλους καυγαδες κ.λ.π.τωρα για το πως θα ειναι η μυρσινη σε 2 χρονια δε ξερω.μπορει να παιξει ρολο και ο ερχομος ενος 2ου μωρου αλλα θελω να ελπιζω οτι θα ειναι πολυ κοινωνικη και καθολου κακομαθημενη.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
grammatiki έγραψε:
γεωργία02/07/10 έγραψε:Μα 4 χρονων βρε Τιτίκα μου να κοιμάται ακόμα μαζί του???και ο μπαμπας εξορία??? και άντε πες αυτό ενταξει, αλλά άλλο ντροπαλό παιδί και άλλο εξαρτημένο, και μενα σε ένα καινουριο χωρο όπως η Μυρσίνη αντιδράει, αλλά εκείνο ήταν κυριολεκτικα 4 ωρες, και μεταξύ μας δεν είναι και φυσιολογικο ένα αγοράκι 4 χρονο να μείνει ακίνητο σε μια αγκαλια τοοοση ώρα ενω 10 μέτρα πιο εκεί έχει παιδάκια που παίζουν και διασκεδάζουν... αυτο δηλαδη δεν μας λέει κάτι??? Και τα δικά μας βρε Τιτικα μου είναι ακόμα πολύ μικρά, δεν νομίζω σε 2 χρόνια να είναι έτσι τα πράγματα?! Εγω προσωπικά ότι σε 2 χρόνια δεν θα με θέλει καν να πηγαίνω μαζι του...

ενταξει για 4χρονων τοσες ωρες να μην πλησιασει κανενα παιδι ειναι καπως υπερβολη.αλλα δε ξερεις τα ενδοοικογενειακα του ζευγαριου.θελω να πω θυμαμαι και εγω ειχα γνωρισει ενα τετοιο παιδακι που δεν επαιζε με κανεναν και τελικα στη πορεια αποκαλφτηκε οτι στο σπιτι οι γονεις ειχαν πολλους καυγαδες κ.λ.π.τωρα για το πως θα ειναι η μυρσινη σε 2 χρονια δε ξερω.μπορει να παιξει ρολο και ο ερχομος ενος 2ου μωρου αλλα θελω να ελπιζω οτι θα ειναι πολυ κοινωνικη και καθολου κακομαθημενη.

Τιτίκα αν υποψιαστω ότι υπέθεσες ότι υπονόησα ότι η Μυρσίνη είναι αντικοινωνικό και κακομαθημένη, θα έρθω εκεί και θα τσουρομαδήσω και δεν καταλαβαίνω ούτε εγκυμοσυνες ούτε τίποτα... και μην νομίζεις το Περιστέρι τι είναι μια σταλιά!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Τιτίκα αν υποψιαστω ότι υπέθεσες ότι υπονόησα ότι η Μυρσίνη είναι αντικοινωνικό και κακομαθημένη, θα έρθω εκεί και θα τσουρομαδήσω και δεν καταλαβαίνω ούτε εγκυμοσυνες ούτε τίποτα... και μην νομίζεις το Περιστέρι τι είναι μια σταλιά!!!

χαχαχαχαχαχα οχι ρε.απλα θελω να πω (ειναι δυσκολος ο γραπτος λογος)οτι και εγω ετσι ειμαι σαν και εσενα ψιλοαπολυτη με καποια πραγματα που βλεπω και παντα ο αντρας μου μου λεει μη βιαζεσαι να βγαλεις συμπερασματα.εμενα το βασικο που θελω να κοψω στη μικρη ειναι τα πολλα νευρα και το οτι ερχεται και βαραει αν της την σπασει καποιος.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και τωρα που σου τα πα και ξελάφρωσα... να μιλήσω σοβαρά...
Σίγουρα στην παραπάνω περίπτωση, όπως και σε καμία περίπτωση δεν κατηγορούμε το παιδάκι ΠΟΤΕ! Εγω νομίζω ότι είναι μάλλον ο κομπλεξισμός της μάνας, αλλά και οι καβγάδες μου κάνουν κλικ... ότι και να είναι είχα ακούσει κάπου ότι τα παιδιά θέλουν μόνο αγαπη και τίποτα άλλο... ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ!

Εννοείτε ότι πρώτα και κύρια θέλουν αγάπη, αλλά θέλουν και όρια, και καθοδήγηση, και αρχές, και ανεξαρτησία και και και... α! θέλουν και λεφτα!

Αν νομίζεις ότι μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος το βράδυ επειδή αγαπάς το παιδί σου και όλα θα γίνουν σε γελάσανε...

Πάρε για παράδειγμα την Βιβή,... μαράζοσε το καημενο τόσες μέρες με το Διονυσάκη... τον λατρεύει!!! και οι συνθηκες το επηρεάσανε αρνητικά, τι να έκανε να τον άρχιζε στις αγκαλιες και στα φιλιά.... ΟΧΙΙΙΙ κινητοποιήθηκε, το έψαξε (ξοδεύτηκε, μια πολυ δύσκολη οικονομικά στιγμη), καιιιιι απέδωσε!!!

Την κυρήσωω επίσημα την Μαμα της εβδομάδας.... Καταφερε να αναγνωρίση το πρόβλημα, να το δεχτεί να το ψάξει και να το λύσει τουλάχιστον προσωρινά...

ΒΙΒΗ WE LOVE YOU!! Razz

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις