676 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 Παρ Σεπ 28, 2012 12:09 am
grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Και τωρα που σου τα πα και ξελάφρωσα... να μιλήσω σοβαρά...
Σίγουρα στην παραπάνω περίπτωση, όπως και σε καμία περίπτωση δεν κατηγορούμε το παιδάκι ΠΟΤΕ! Εγω νομίζω ότι είναι μάλλον ο κομπλεξισμός της μάνας, αλλά και οι καβγάδες μου κάνουν κλικ... ότι και να είναι είχα ακούσει κάπου ότι τα παιδιά θέλουν μόνο αγαπη και τίποτα άλλο... ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ!
Εννοείτε ότι πρώτα και κύρια θέλουν αγάπη, αλλά θέλουν και όρια, και καθοδήγηση, και αρχές, και ανεξαρτησία και και και... α! θέλουν και λεφτα!
Αν νομίζεις ότι μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος το βράδυ επειδή αγαπάς το παιδί σου και όλα θα γίνουν σε γελάσανε...
Πάρε για παράδειγμα την Βιβή,... μαράζοσε το καημενο τόσες μέρες με το Διονυσάκη... τον λατρεύει!!! και οι συνθηκες το επηρεάσανε αρνητικά, τι να έκανε να τον άρχιζε στις αγκαλιες και στα φιλιά.... ΟΧΙΙΙΙ κινητοποιήθηκε, το έψαξε (ξοδεύτηκε, μια πολυ δύσκολη οικονομικά στιγμη), καιιιιι απέδωσε!!!
Την κυρήσωω επίσημα την Μαμα της εβδομάδας.... Καταφερε να αναγνωρίση το πρόβλημα, να το δεχτεί να το ψάξει και να το λύσει τουλάχιστον προσωρινά...
ΒΙΒΗ WE LOVE YOU!!
ναι συμφωνω μαζι σου σιγουρα το να καθησουμε με τα χερια σταυρωμενα δεν ειναι λυση.αν και εμενα τις περισσοτερες φορες με πιανουν οι τυψεις που λειπω ωρες απο το σπιτι και καθομαι και παιζω μαζι της με τις ωρες με αποτελεσμα να μην εχει μαθει ν απαιζει και πολυ μονη της,