Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
601 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 601 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Και τωρα που σου τα πα και ξελάφρωσα... να μιλήσω σοβαρά...
Σίγουρα στην παραπάνω περίπτωση, όπως και σε καμία περίπτωση δεν κατηγορούμε το παιδάκι ΠΟΤΕ! Εγω νομίζω ότι είναι μάλλον ο κομπλεξισμός της μάνας, αλλά και οι καβγάδες μου κάνουν κλικ... ότι και να είναι είχα ακούσει κάπου ότι τα παιδιά θέλουν μόνο αγαπη και τίποτα άλλο... ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ!

Εννοείτε ότι πρώτα και κύρια θέλουν αγάπη, αλλά θέλουν και όρια, και καθοδήγηση, και αρχές, και ανεξαρτησία και και και... α! θέλουν και λεφτα!

Αν νομίζεις ότι μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος το βράδυ επειδή αγαπάς το παιδί σου και όλα θα γίνουν σε γελάσανε...

Πάρε για παράδειγμα την Βιβή,... μαράζοσε το καημενο τόσες μέρες με το Διονυσάκη... τον λατρεύει!!! και οι συνθηκες το επηρεάσανε αρνητικά, τι να έκανε να τον άρχιζε στις αγκαλιες και στα φιλιά.... ΟΧΙΙΙΙ κινητοποιήθηκε, το έψαξε (ξοδεύτηκε, μια πολυ δύσκολη οικονομικά στιγμη), καιιιιι απέδωσε!!!

Την κυρήσωω επίσημα την Μαμα της εβδομάδας.... Καταφερε να αναγνωρίση το πρόβλημα, να το δεχτεί να το ψάξει και να το λύσει τουλάχιστον προσωρινά...

ΒΙΒΗ WE LOVE YOU!! Razz

ναι συμφωνω μαζι σου σιγουρα το να καθησουμε με τα χερια σταυρωμενα δεν ειναι λυση.αν και εμενα τις περισσοτερες φορες με πιανουν οι τυψεις που λειπω ωρες απο το σπιτι και καθομαι και παιζω μαζι της με τις ωρες με αποτελεσμα να μην εχει μαθει ν απαιζει και πολυ μονη της,

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
grammatiki έγραψε:
γεωργία02/07/10 έγραψε:Και τωρα που σου τα πα και ξελάφρωσα... να μιλήσω σοβαρά...
Σίγουρα στην παραπάνω περίπτωση, όπως και σε καμία περίπτωση δεν κατηγορούμε το παιδάκι ΠΟΤΕ! Εγω νομίζω ότι είναι μάλλον ο κομπλεξισμός της μάνας, αλλά και οι καβγάδες μου κάνουν κλικ... ότι και να είναι είχα ακούσει κάπου ότι τα παιδιά θέλουν μόνο αγαπη και τίποτα άλλο... ΛΑΘΟΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ!

Εννοείτε ότι πρώτα και κύρια θέλουν αγάπη, αλλά θέλουν και όρια, και καθοδήγηση, και αρχές, και ανεξαρτησία και και και... α! θέλουν και λεφτα!

Αν νομίζεις ότι μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος το βράδυ επειδή αγαπάς το παιδί σου και όλα θα γίνουν σε γελάσανε...

Πάρε για παράδειγμα την Βιβή,... μαράζοσε το καημενο τόσες μέρες με το Διονυσάκη... τον λατρεύει!!! και οι συνθηκες το επηρεάσανε αρνητικά, τι να έκανε να τον άρχιζε στις αγκαλιες και στα φιλιά.... ΟΧΙΙΙΙ κινητοποιήθηκε, το έψαξε (ξοδεύτηκε, μια πολυ δύσκολη οικονομικά στιγμη), καιιιιι απέδωσε!!!

Την κυρήσωω επίσημα την Μαμα της εβδομάδας.... Καταφερε να αναγνωρίση το πρόβλημα, να το δεχτεί να το ψάξει και να το λύσει τουλάχιστον προσωρινά...

ΒΙΒΗ WE LOVE YOU!! Razz

ναι συμφωνω μαζι σου σιγουρα το να καθησουμε με τα χερια σταυρωμενα δεν ειναι λυση.αν και εμενα τις περισσοτερες φορες με πιανουν οι τυψεις που λειπω ωρες απο το σπιτι και καθομαι και παιζω μαζι της με τις ωρες με αποτελεσμα να μην εχει μαθει ν απαιζει και πολυ μονη της,

Θα αποδώσω στις ορμόνες της εγκυμοσύνες την ευαισθησία σου, και θα σου πω ότι είσαι πολυ καλή μαμα... αυτη η μαμα που είπα παραπάνω ήταν όλη μέρα με το παιδί της και του έκανε τελικά κακό... δεν λέω προς θεού ότι όσες μαμαδες δεν δουλεύουν και μένουν με τα παιδιά τους τους κάνουν κακό... πάρε για παράδειγμα το Αλικάκι μας... μαμά-στρατιωτικός! Δεν έχει τελικά σημασία ο χρόνος, εγω αυτό κατάλαβα Τιτικα μου, σίγουρα τα παιδια μας είναι οι πιο σκληροι κριτές μας, αλλά μεγαλώντας θα μας καταλάβουν... Αν είσαι ΕΚΕΙ! το παιδί σου δεν θα το θυμάται από την ποσοτητα των ωρών αλλά από την ποιότητα! Σκέψου και εγω που τον είχα σχεδον 2 χρόνια μαζι μου στην δουλειά... να είμαι δίπλα του και να μην μπορώ να ασχοληθώ... Παίξε μαζί της χωρίς φόβο και πάθος, ξεσάλωσε, χτυπήσου, γελα και κάντην να γελασει και αυτη!!! Αργότερα θα έχει και το αδερφάκι της και πολλούς φίλους για να παίξει και με τον παιδικό θα λυθεί και σου είπα δεν θα μας θέλουν... μην νιωθεις τυψεις Η Μυρσίνη ειναι φυσιολογικότατο κοριτσάκι με τα νευράκια της...
ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΥΡΣΙΝΗ!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

ΒΙΒΗ WE LOVE YOU!! Razz

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Ενα παιδακι μονο του συνεχεια να παιζει ποσο πια??και εγω θελω και το παλευω να παιζει λιγο μονος του αλλα δυσκολο.Ελπιζω σιγα σιγα να ανεξαρτοποιηθει λιγο και να καθετε.Σιγα σιγα .Ουτως ή αλλος τι να κανει και μονο του??Ποσο πια??Εμεις ποσο μπορουμε μονοι μας??εγω παω συνεχεια στην μαμα μου και ειμαι και ολοκληρη γαιδουρα .Τι να κανει και το νηπιο?? Very Happy Very Happy Very Happy Αυτα ειναι πταισματα.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

ΒΙΒΗ WE LOVE YOU!! Razz

Θα αποδώσω στις ορμόνες της εγκυμοσύνες την ευαισθησία σου, και θα σου πω ότι είσαι πολυ καλή μαμα... αυτη η μαμα που είπα παραπάνω ήταν όλη μέρα με το παιδί της και του έκανε τελικά κακό... δεν λέω προς θεού ότι όσες μαμαδες δεν δουλεύουν και μένουν με τα παιδιά τους τους κάνουν κακό... πάρε για παράδειγμα το Αλικάκι μας... μαμά-στρατιωτικός! Δεν έχει τελικά σημασία ο χρόνος, εγω αυτό κατάλαβα Τιτικα μου, σίγουρα τα παιδια μας είναι οι πιο σκληροι κριτές μας, αλλά μεγαλώντας θα μας καταλάβουν... Αν είσαι ΕΚΕΙ! το παιδί σου δεν θα το θυμάται από την ποσοτητα των ωρών αλλά από την ποιότητα! Σκέψου και εγω που τον είχα σχεδον 2 χρόνια μαζι μου στην δουλειά... να είμαι δίπλα του και να μην μπορώ να ασχοληθώ... Παίξε μαζί της χωρίς φόβο και πάθος, ξεσάλωσε, χτυπήσου, γελα και κάντην να γελασει και αυτη!!! Αργότερα θα έχει και το αδερφάκι της και πολλούς φίλους για να παίξει και με τον παιδικό θα λυθεί και σου είπα δεν θα μας θέλουν... μην νιωθεις τυψεις Η Μυρσίνη ειναι φυσιολογικότατο κοριτσάκι με τα νευράκια της...
ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΥΡΣΙΝΗ!!
μα ποσο συμφωνωωωωωωωωω Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

ΒΙΒΗ WE LOVE YOU!! Razz

ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΥΡΣΙΝΗ!!

μπορει και να ειναι ορμονες ναι αν και απο τοτε που γυρισα στη δουλεια ενιωθα και νιωθω τυψεις.σιγουρα οσο περναει ο καιρος και με τον παιδικο και μετα που θα μεγαλωσει και το αλλο το σκατουλακι θα παιζουν μονα τους και η μανουλα χωρια σαν τον ψωριαρη . Very Happy δε ξερω αν ειναι φυσιολογικο να χτυπιεται ετσι για πραγματα ανουσια.εχει γινει υστερικα νευρικη και δε ξερω πως να της το βελτιωσω αυτο.τεσπα η ουσια ειναι οτι πρεπει σιγα σιγα και εγω να την βγαλω απο το δωματιο μας την μυρσινη γιατι θα εχω προβλημα εν καιρω

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
να ρωτησω ρε κορίτσια κάτι... θα με πείτε και ξανθιά... αλλά αν εξαιρέσεις τα δίχρονα που έχουν αδερφάκια, τα υπολοιπα παίζουν με άλλα παιδάκια?? γιατι εγω νομίζω ότι τα ομαδικά παιχνιδια αρχίζουν μετα τα 3-4 κάνω λάθος? Rolling Eyes

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:να ρωτησω ρε κορίτσια κάτι... θα με πείτε και ξανθιά... αλλά αν εξαιρέσεις τα δίχρονα που έχουν αδερφάκια, τα υπολοιπα παίζουν με άλλα παιδάκια?? γιατι εγω νομίζω ότι τα ομαδικά παιχνιδια αρχίζουν μετα τα 3-4 κάνω λάθος? Rolling Eyes

εμενα η δικια μου παιζει με την θεια της που ειανι 4χρονων.βασικα μετα απο λιγο μαλωνουν αλλα παιζουν δε μπορω να πω

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοιτά το παίζουν από το παίζουν έχει διαφορά... δηλαδή ,και μένα ο δικός μου παίζει στον ίδιο χώρο με το ξαδερφάκι του (21 μηνων), ή θέλει να πάρει ο ένας το παιχνίδι που κρατάει ο άλλος, ή κάνει ο ένα βόλτα πάνω στο ελικοπτεράκι του και ο άλλος από πισω τον σπρώχνει... αλλά μέχρι εκεί... αν μπει και ένας μεγαλύτερος στην παρέα που τους καθοδηγεί κάνουν και άλλα πράγματα.. αλλα μέχρι εκεί... γι αυτό ρωτησα...δεν ξέρω τι εννοεί ο ποιητης όταν λέει να παίζει με άλλα παιδάκια και κατα πόσο είναι της ηλικίας?

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα σε όλες!!!Βλέπω σήμερα έχουμε εποικοδομητική συζητηση με περιέχομενο και πολύ μ αρέσει!!!!
Γεωργία μου,κάποιες φορές με έκανε ςκαι γέλασα και κάποιες φορές πραγματικά τσαντίστηκα.Όπως με αυτό το περιστατικό που είπες στις διακοπές σας.
Πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να κοιτάς να ευχαριστείς τους γύρω σου,όσον αφορά το μεγάλωμα του παιδιού σου.Αν είναι δυνατόν!!!!!
Τα παιδιά του ο καθένας τα μεγαλώνει με όποιον τρόπο νομίζει αυτός σωστό.
Τελεία και παυλα!!!Κανένας δεν έχει αυτό το δικαίωμα της κριτικής,το οποίο πολύ με νευριάζει!!!!

Κατα τα άλλα σας αφήνω νωρίς ΄σημερα γιατί ο μικρός έχει λυσσάξει για βολτίτσα!!!!

Και πραγματικά είμαι της ίδιας άποψης με σένα Γεωργία μου!!Το μεγαλωμα δεν περιλαμβάνει μόνο της έννοιας της αγαπης,αλλά όπως ειπες χρειαζονται κανονες και ορια!

Πολλά φιλάκια!!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Κοιτά το παίζουν από το παίζουν έχει διαφορά... δηλαδή ,και μένα ο δικός μου παίζει στον ίδιο χώρο με το ξαδερφάκι του (21 μηνων), ή θέλει να πάρει ο ένας το παιχνίδι που κρατάει ο άλλος, ή κάνει ο ένα βόλτα πάνω στο ελικοπτεράκι του και ο άλλος από πισω τον σπρώχνει... αλλά μέχρι εκεί... αν μπει και ένας μεγαλύτερος στην παρέα που τους καθοδηγεί κάνουν και άλλα πράγματα.. αλλα μέχρι εκεί... γι αυτό ρωτησα...δεν ξέρω τι εννοεί ο ποιητης όταν λέει να παίζει με άλλα παιδάκια και κατα πόσο είναι της ηλικίας?

εγω το παιχνιδι ετσι το βλεπω καπως να μαλωνουν να μαγειρευουν που κανουν οι δικες μου να τρεχουν με τα αυτοκινητακια.καποιες φορες μπορει και να ζωγραφιζουν.

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
grammatiki έγραψε:
γεωργία02/07/10 έγραψε:Κοιτά το παίζουν από το παίζουν έχει διαφορά... δηλαδή ,και μένα ο δικός μου παίζει στον ίδιο χώρο με το ξαδερφάκι του (21 μηνων), ή θέλει να πάρει ο ένας το παιχνίδι που κρατάει ο άλλος, ή κάνει ο ένα βόλτα πάνω στο ελικοπτεράκι του και ο άλλος από πισω τον σπρώχνει... αλλά μέχρι εκεί... αν μπει και ένας μεγαλύτερος στην παρέα που τους καθοδηγεί κάνουν και άλλα πράγματα.. αλλα μέχρι εκεί... γι αυτό ρωτησα...δεν ξέρω τι εννοεί ο ποιητης όταν λέει να παίζει με άλλα παιδάκια και κατα πόσο είναι της ηλικίας?

εγω το παιχνιδι ετσι το βλεπω καπως να μαλωνουν να μαγειρευουν που κανουν οι δικες μου να τρεχουν με τα αυτοκινητακια.καποιες φορες μπορει και να ζωγραφιζουν.

Α! ε εντάξει τότε πάσο Τιτίκα μου, τότε ναι, ουσιαστικά σε αυτη την ηλικια η "απαίτηση", που έχουμε από αυτα στο παιχνίδι είναι το να μοιράζονται και να συνυπάρχουν αρμονικά, όσο γίνετε, και βασικά αυτό πρέπει να τους μάθουμε.

Καλά ευκολο να το λέω, αν το δικό μας είναι το μικρό παιδάκι, όπως στην περίπτωση σου και το μεγάλο είναι σχετικά εξικιομένο και συνεργάσιμο είναι ευκολα τα πράγματα... αλλά είναι το δικό μας το μεγάλο, όπως είναι στην περιπτωση μου, που "πρέπει", σε αυτη την ηλικία να δινει και το "παράδειγμα", είναι δυσκολα... αλλά τα σκατούλια μικρά μικρά μια χαρα τα βρίσκουν μόνα τους! Και ας μιλάνε σουαχίλι... λες πάλι τα σουαχίλι των μωρων να είναι μια γλώσσα που όταν γίνεσαι 5 χρονων πια δεν καταλαβαίνεις? Λέω εγω τώρα?!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Α! ε εντάξει τότε πάσο Τιτίκα μου, τότε ναι, ουσιαστικά σε αυτη την ηλικια η "απαίτηση", που έχουμε από αυτα στο παιχνίδι είναι το να μοιράζονται και να συνυπάρχουν αρμονικά, όσο γίνετε, και βασικά αυτό πρέπει να τους μάθουμε.

Καλά ευκολο να το λέω, αν το δικό μας είναι το μικρό παιδάκι, όπως στην περίπτωση σου και το μεγάλο είναι σχετικά εξικιομένο και συνεργάσιμο είναι ευκολα τα πράγματα... αλλά είναι το δικό μας το μεγάλο, όπως είναι στην περιπτωση μου, που "πρέπει", σε αυτη την ηλικία να δινει και το "παράδειγμα", είναι δυσκολα... αλλά τα σκατούλια μικρά μικρά μια χαρα τα βρίσκουν μόνα τους! Και ας μιλάνε σουαχίλι... λες πάλι τα σουαχίλι των μωρων να είναι μια γλώσσα που όταν γίνεσαι 5 χρονων πια δεν καταλαβαίνεις? Λέω εγω τώρα?!!!

λογικα ναι ετσι εινια μετα απο καποια ηλικια δε καταλαβαινουν τα σουαχιλι

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Η Βιβή που βόσκει? Λογικά τραγουδάει το απολύομαι και τρελενομαι σήμερα!!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχχαχχαχχχαχαχχχαχ,

ας πουμε στο παιδοτοπο που παμε και παρατηρω τον Διονυσακη ,ειτε θα παει σε καποιο παιδακι πολυ κοντινο σε ηλικια και θα κατσει διπλα του ή θα μαλλιοτραβηχτουν για λιγο και μετα αγκαλιες φιλια ή ειναι μονος και παει περα δωθε ή κοιταει τα πιο μεγαλα ,παει κοντα για λιγο και στα καπακια απομακρυνετε.

Στο νησι η γειτονια εχει παιδακια στην ηλικια του και πιο μεγαλα.Με τα όμοια μαζι κανουν και χωρια δεν μπορουν συνεχεια και με τα μεγαλα τα παρατηρει του πετανε καμια μπαλα και καλα να βαλει γκολ,τον κανουν ποδηλατο ,τετοια πραγματα.

Τα οποια τα θεωρω και φυσιολογικα .
Θελουν και μονα και παρεα απλα ειναι πιο ευτυχισμενα να το πω?πιο ενθουσιασμενα μαλλον καλυετρα οταν υπαρχει και αλλο παιδακι στον ιδιο χωρο,εγω αυτο εχω καταλαβει .

Sot2010

Sot2010
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα ομορφιές!!!Τι κάνετε;;;

Γεια σου Βιβίκο με τα χαρούμενα φατσάκια!!!Χαχχαχχαχαχα!!!!
Άντε, απο αύριο νοικοκυρούλα!!! Δεν θα είσαι πλέον η Μαίρη Παναγιωταρά!!!

Πήρα προχθές στο Χρηστάκο τα εργαλεία του γιατρούλη για να εξοικειώνεται λίγο και να μην έχουμε κλάματα όποτε βλέπει γιατρό! (Τελευταίο παράδειγμα η επίσκεψη του ωριλά). Βασικά, έκλαιγε με το που τον είδε, στην εξέταση ήταν άψογος!!!

Anyway, ένα θα σας πω....μου έχει ταράξει τ' αυτιά μου και μ' έχει πλακώσει στις βιταμίνες! Υπερβιταμίνωση θα πάθω!!! Α! Και πολύ γέλιο με το στηθοσκόπιο, που το βάζει στα δικά μου αυτιά και αυτός κρατάει μόνο το στρογγυλάκι και μου λέει " Βήξε"...βήχω εγώ, βήχει κι αυτός!!! Laughing Laughing Laughing

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:Καλημέρα ομορφιές!!!Τι κάνετε;;;

Πήρα προχθές στο Χρηστάκο τα εργαλεία του γιατρούλη για να εξοικειώνεται λίγο και να μην έχουμε κλάματα όποτε βλέπει γιατρό! (Τελευταίο παράδειγμα η επίσκεψη του ωριλά). Βασικά, έκλαιγε με το που τον είδε, στην εξέταση ήταν άψογος!!!

Anyway, ένα θα σας πω....μου έχει ταράξει τ' αυτιά μου και μ' έχει πλακώσει στις βιταμίνες! Υπερβιταμίνωση θα πάθω!!! Α! Και πολύ γέλιο με το στηθοσκόπιο, που το βάζει στα δικά μου αυτιά και αυτός κρατάει μόνο το στρογγυλάκι και μου λέει " Βήξε"...βήχω εγώ, βήχει κι αυτός!!! Laughing Laughing Laughing

καλημερα σωτο μου.εμενα αυτα τα παιχνιδια η δικια μου τα κρατησε ουτε 24ωρο μετα τα διελυσε σε μικρα κομματια.εχει μονο αυτο που κοιτας τα αυτια που δεν ειναι σ επολλα κομματια.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

αχαχαχχαχχαχαχαχχαχχαχαχαχαχχα πολυ πλακα εχει ο χρηστοςςςςςς Very Happy Very Happy Very Happy

καλημερα σωτο μου.εμενα αυτα τα παιχνιδια η δικια μου τα κρατησε ουτε 24ωρο μετα τα διελυσε σε μικρα κομματια.εχει μονο αυτο που κοιτας τα αυτια που δεν ειναι σ επολλα κομματια.
και μενα το ιδιο θα εκανε οποτε δεν το πηρα.Του ειχα παρει του μαστορα που εχει και παθος και παλι τα ξετιναξε Shocked Shocked Shocked

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:

Τιτικάκι μουυυυυ!!!! Ο δικός μου δεν είναι καταστροφέας παιχνιδιών!!! Απλά οταν τα βαρεθεί δεν τα δίνει καμία σημασία, αλλά για να σπάσει κάτι, μπα!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Τιτικάκι μουυυυυ!!!! Ο δικός μου δεν είναι καταστροφέας παιχνιδιών!!! Απλά οταν τα βαρεθεί δεν τα δίνει καμία σημασία, αλλά για να σπάσει κάτι, μπα!

μπραβο του μα τι καλο παιδι.οχι η μυρσινη αμα δει κατι οτι ειναι συναρμολογουμενο το ξεσυναρμολογει και ποτε δεν το ξαναθελει οπως ηταν.οποτε της εχει μεινει μονο αυτο για τα αυτια.

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
μπραβο του μα τι καλο παιδι.οχι η μυρσινη αμα δει κατι οτι ειναι συναρμολογουμενο το ξεσυναρμολογει και ποτε δεν το ξαναθελει οπως ηταν.οποτε της εχει μεινει μονο αυτο για τα αυτια.

χαχαχχαχχχαχα....οπότε να υποθέσω οτι όλες οι κούκλες της είναι ακέφαλες;;;; Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Sot2010 έγραψε:
grammatiki έγραψε:

χαχαχχαχχχαχα....οπότε να υποθέσω οτι όλες οι κούκλες της είναι ακέφαλες;;;; Very Happy Very Happy Very Happy

ακεφαλες οχι δε μπορει ακομη να κανει κατι τετοιο αλλα ειναι ολες γυμνες.τσιτσιδι

Sot2010

Sot2010
grammatiki έγραψε:
ακεφαλες οχι δε μπορει ακομη να κανει κατι τετοιο αλλα ειναι ολες γυμνες.τσιτσιδι

Χαχαχαχχαχχα...γι' αυτό ήμουν σίγουρη!!! Very Happy Very Happy Very Happy

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τιτίκα να φέρεις την Μυρσίνη να ανοίξουνε με τον Γαβριήλ συνεργείο κατεδαφήσεων!!!Ο δικός μου πάντα μα πάντα κάνει τέστ αντοχής στα παιχνίδια του, και συνήθως χάνουν αυτα και κομματιάζονται, να φανταστεις, ότι στην αρχή μου ζητούσε να του κάνω πυργους με τα τουβλάκια του για να τους διαλύει, τωρα έμαθε να το κάνει μόνος του και έχει ενθουσιαστει, κάνει ένα πύργο και ανεβαίνει στο καναπέ και τον πετάει με δύναμη, δεν θα σου πω ότι σχεδον κανένα αυτοκινητάκι του δεν έχει 4 ρόδες, έχει ότι προσπαθεί να τις βγάλει, απλά δεν αντέχουν στα χέρια του... τώρα αυτο με τα τουβλάκια άρχισε να μου ο κάνει και με το παζλ, πριν τα εφτιαχνα εγω και μόλις το έβλεπε σελινιαζόταν και τα εκτόξευε και τωρα τα κάνει μόνος του και μόλις τελειώσει ή κανένα κομμάτι τον ζορίζει, γίνεται το παζλ σφεντόνα... Του αρέσει τρομερά ο πανικός στο χωρο που παίζει παντου πράγματα... αλλα παντου όμως... αφου ο άντρας μου με μαλωνει καθε βράδυ που τα μαζέυω... ΑΣΤΑ, μου λέει, αφου και αυριο χάλια θα τα κάνει... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

"Ναι ρε έξυπνε του λέω, αμα είναι να μην του πλένω ούτε τα ρούχα, ούτε τα παγούρια και τα μπολ του... αν δεν μάθει να τα βλέπει σε τάξη, και ας τα χαλάει προς το παρόν, πως θα μάθει?"

εχω άδικο ρε κορίτσια, και να φανταστεις ο αντρας μου είναι τόσο ψείρας με τα πράγματα του, που δεν μ'αφηνει να μπαίνω στο δωμάτιο του και να ακουμπάω τα πράγματα του και τα ρούχα του!εγω πάλι για τα δικά μου δεν με νοιάζει αλλά του παιδιού θελω να τα έχω όλα τέλεια!!

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Τιτίκα να φέρεις την Μυρσίνη να ανοίξουνε με τον Γαβριήλ συνεργείο κατεδαφήσεων!!!Ο δικός μου πάντα μα πάντα κάνει τέστ αντοχής στα παιχνίδια του, και συνήθως χάνουν αυτα και κομματιάζονται, να φανταστεις, ότι στην αρχή μου ζητούσε να του κάνω πυργους με τα τουβλάκια του για να τους διαλύει, τωρα έμαθε να το κάνει μόνος του και έχει ενθουσιαστει, κάνει ένα πύργο και ανεβαίνει στο καναπέ και τον πετάει με δύναμη, δεν θα σου πω ότι σχεδον κανένα αυτοκινητάκι του δεν έχει 4 ρόδες, έχει ότι προσπαθεί να τις βγάλει, απλά δεν αντέχουν στα χέρια του... τώρα αυτο με τα τουβλάκια άρχισε να μου ο κάνει και με το παζλ, πριν τα εφτιαχνα εγω και μόλις το έβλεπε σελινιαζόταν και τα εκτόξευε και τωρα τα κάνει μόνος του και μόλις τελειώσει ή κανένα κομμάτι τον ζορίζει, γίνεται το παζλ σφεντόνα... Του αρέσει τρομερά ο πανικός στο χωρο που παίζει παντου πράγματα... αλλα παντου όμως... αφου ο άντρας μου με μαλωνει καθε βράδυ που τα μαζέυω... ΑΣΤΑ, μου λέει, αφου και αυριο χάλια θα τα κάνει... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

"Ναι ρε έξυπνε του λέω, αμα είναι να μην του πλένω ούτε τα ρούχα, ούτε τα παγούρια και τα μπολ του... αν δεν μάθει να τα βλέπει σε τάξη, και ας τα χαλάει προς το παρόν, πως θα μάθει?"

εχω άδικο ρε κορίτσια, και να φανταστεις ο αντρας μου είναι τόσο ψείρας με τα πράγματα του, που δεν μ'αφηνει να μπαίνω στο δωμάτιο του και να ακουμπάω τα πράγματα του και τα ρούχα του!εγω πάλι για τα δικά μου δεν με νοιάζει αλλά του παιδιού θελω να τα έχω όλα τέλεια!!
πω πω ρε γεωργια ιδιοι ειναι ο Γαβριηλ και ο Διονυσακης.Ακριβως αυτο κανει.Εμενα με πιανουν τα διολια μου οταν το κανει αλλα οκ .επισης δεν καθετε να το κανει μονος του .
ο αντρας απο την αλλη δεν τον νοιαζει τιποτις,ειτε μαζεψω ειτε οχι ποσος τον νοιαζει..ειναι αλλο φρουτοοοοοοοοο

Τωρα κοιμαται το καμαρι μου. Very Happy

Sot2010

Sot2010
Α, εντάξει! Αν αυτό εννοούσατε, έτσι κάνει κι ο Χρηστάκος!
Περιμένει πως και πως τη στιγμή που θα διαλύσει τους πύργους ή τα συμπληρωμένα παζλ! Ακόμα και στην παραλία μ' έβαζε να κάνω πύργους για να τους πατάει!!! Αυτή ήταν η χαρά του!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 28 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις