701 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 Παρ Σεπ 28, 2012 4:00 am
grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Τιτίκα να φέρεις την Μυρσίνη να ανοίξουνε με τον Γαβριήλ συνεργείο κατεδαφήσεων!!!Ο δικός μου πάντα μα πάντα κάνει τέστ αντοχής στα παιχνίδια του, και συνήθως χάνουν αυτα και κομματιάζονται, να φανταστεις, ότι στην αρχή μου ζητούσε να του κάνω πυργους με τα τουβλάκια του για να τους διαλύει, τωρα έμαθε να το κάνει μόνος του και έχει ενθουσιαστει, κάνει ένα πύργο και ανεβαίνει στο καναπέ και τον πετάει με δύναμη, δεν θα σου πω ότι σχεδον κανένα αυτοκινητάκι του δεν έχει 4 ρόδες, έχει ότι προσπαθεί να τις βγάλει, απλά δεν αντέχουν στα χέρια του... τώρα αυτο με τα τουβλάκια άρχισε να μου ο κάνει και με το παζλ, πριν τα εφτιαχνα εγω και μόλις το έβλεπε σελινιαζόταν και τα εκτόξευε και τωρα τα κάνει μόνος του και μόλις τελειώσει ή κανένα κομμάτι τον ζορίζει, γίνεται το παζλ σφεντόνα... Του αρέσει τρομερά ο πανικός στο χωρο που παίζει παντου πράγματα... αλλα παντου όμως... αφου ο άντρας μου με μαλωνει καθε βράδυ που τα μαζέυω... ΑΣΤΑ, μου λέει, αφου και αυριο χάλια θα τα κάνει...
"Ναι ρε έξυπνε του λέω, αμα είναι να μην του πλένω ούτε τα ρούχα, ούτε τα παγούρια και τα μπολ του... αν δεν μάθει να τα βλέπει σε τάξη, και ας τα χαλάει προς το παρόν, πως θα μάθει?"
εχω άδικο ρε κορίτσια, και να φανταστεις ο αντρας μου είναι τόσο ψείρας με τα πράγματα του, που δεν μ'αφηνει να μπαίνω στο δωμάτιο του και να ακουμπάω τα πράγματα του και τα ρούχα του!εγω πάλι για τα δικά μου δεν με νοιάζει αλλά του παιδιού θελω να τα έχω όλα τέλεια!!
αστα να πανε ρε γεωργια και καλα εσενα ειναι αγορακι εμενα;που επρεπε να ειναι κοκετα;αρχιδια κοκετα ειναι.αγοροκοριτσο εντελως