Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
655 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 655 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Τιτίκα να φέρεις την Μυρσίνη να ανοίξουνε με τον Γαβριήλ συνεργείο κατεδαφήσεων!!!Ο δικός μου πάντα μα πάντα κάνει τέστ αντοχής στα παιχνίδια του, και συνήθως χάνουν αυτα και κομματιάζονται, να φανταστεις, ότι στην αρχή μου ζητούσε να του κάνω πυργους με τα τουβλάκια του για να τους διαλύει, τωρα έμαθε να το κάνει μόνος του και έχει ενθουσιαστει, κάνει ένα πύργο και ανεβαίνει στο καναπέ και τον πετάει με δύναμη, δεν θα σου πω ότι σχεδον κανένα αυτοκινητάκι του δεν έχει 4 ρόδες, έχει ότι προσπαθεί να τις βγάλει, απλά δεν αντέχουν στα χέρια του... τώρα αυτο με τα τουβλάκια άρχισε να μου ο κάνει και με το παζλ, πριν τα εφτιαχνα εγω και μόλις το έβλεπε σελινιαζόταν και τα εκτόξευε και τωρα τα κάνει μόνος του και μόλις τελειώσει ή κανένα κομμάτι τον ζορίζει, γίνεται το παζλ σφεντόνα... Του αρέσει τρομερά ο πανικός στο χωρο που παίζει παντου πράγματα... αλλα παντου όμως... αφου ο άντρας μου με μαλωνει καθε βράδυ που τα μαζέυω... ΑΣΤΑ, μου λέει, αφου και αυριο χάλια θα τα κάνει... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

"Ναι ρε έξυπνε του λέω, αμα είναι να μην του πλένω ούτε τα ρούχα, ούτε τα παγούρια και τα μπολ του... αν δεν μάθει να τα βλέπει σε τάξη, και ας τα χαλάει προς το παρόν, πως θα μάθει?"

εχω άδικο ρε κορίτσια, και να φανταστεις ο αντρας μου είναι τόσο ψείρας με τα πράγματα του, που δεν μ'αφηνει να μπαίνω στο δωμάτιο του και να ακουμπάω τα πράγματα του και τα ρούχα του!εγω πάλι για τα δικά μου δεν με νοιάζει αλλά του παιδιού θελω να τα έχω όλα τέλεια!!

αστα να πανε ρε γεωργια και καλα εσενα ειναι αγορακι εμενα;που επρεπε να ειναι κοκετα;αρχιδια κοκετα ειναι.αγοροκοριτσο εντελως

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσάκια είμαι πολυ χαρούμενη... πληρωσανε τον άντρα μου... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy . Βέβαια μεσα σε μια βδομάδα Μαιο και Ιουνιο!!! Περάσαμε μαυρο καλοκαίρι για να τα φέρουμε βόλτα αλλα τωρα που δεν έχουμε και πολλές υποχρεώσεις μια χαρα έκατσε το 1,50ο χιλιάρικο... Ο άντρας μου θα πάει από την χαρά του να πάρει δώρα τον μικρό και μου υποσχέθηκε το Σάββατο ρομαντική έξοδο Wink μόλις με πήρε και μου το είπε...

Αχ ρε κοριτσάκια τι ανακούφηση είναι αυτη.. θα βγει και ο Οκτωβρης!!!!

Ηθελα να το μοιραστω μαζί σας...

και να σας ευχηθω να έχετε ακόμα καλύτερο Σ/Κ από μας, που αν είναι καλά ο μικρός... κώλο δεν θα βάλουμε κατω!!!

Σας φιλω όλες... παω να πάρω τον μικρό και να αρχίσουμε οικογενειακώς τα πηδήματα από την χαρά μας στο νεο φουσκωτο... Wink
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 29 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 29 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 29 417472

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Κοριτσάκια είμαι πολυ χαρούμενη... πληρωσανε τον άντρα μου... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy . Βέβαια μεσα σε μια βδομάδα Μαιο και Ιουνιο!!! Περάσαμε μαυρο καλοκαίρι για να τα φέρουμε βόλτα αλλα τωρα που δεν έχουμε και πολλές υποχρεώσεις μια χαρα έκατσε το 1,50ο χιλιάρικο... Ο άντρας μου θα πάει από την χαρά του να πάρει δώρα τον μικρό και μου υποσχέθηκε το Σάββατο ρομαντική έξοδο Wink μόλις με πήρε και μου το είπε...

και να σας ευχηθω να έχετε ακόμα καλύτερο Σ/Κ από μας, που αν είναι καλά ο μικρός... κώλο δεν θα βάλουμε κατω!!!

Σας φιλω όλες... παω να πάρω τον μικρό και να αρχίσουμε οικογενειακώς τα πηδήματα από την χαρά μας στο νεο φουσκωτο... Wink
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 29 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 29 417472 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 29 417472

μπραβο βρε γεωργια μου .

Να περασετε τελεια ,πολυ τελεια Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Φιλια στον γαβριηλ Very Happy Very Happy Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:Κοριτσάκια είμαι πολυ χαρούμενη... πληρωσανε τον άντρα μου... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy . Βέβαια μεσα σε μια βδομάδα Μαιο και Ιουνιο!!! Περάσαμε μαυρο καλοκαίρι για να τα φέρουμε βόλτα αλλα τωρα που δεν έχουμε και πολλές υποχρεώσεις μια χαρα έκατσε το 1,50ο χιλιάρικο... Ο άντρας μου θα πάει από την χαρά του να πάρει δώρα τον μικρό και μου υποσχέθηκε το Σάββατο ρομαντική έξοδο Wink μόλις με πήρε και μου το είπε...

αντε μπραβο σας πολυ καλο αυτο.καλο σκ καλα να περασετε

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπράβο,Γεωργία μου!!!!Να περάσετε τέλεια και σε καλή μεριά!!!!!!

Τιτικάκι μου,σεμνάαααααα,χαχαχαχαχ!!!!

Βιβήκα μου,τελευταία μέρα σήμερα???'Αντε καλή ξεκούραση!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!! Καλέεεεε... σήμερα που δεν μπήκα είχατε αυτή την ωραία συζήτηση;;;;; Λοιπόν, να αρχίσω ο,τι θυμάμαι γιατί δεν έχω και πολύ χρόνο!

1) Γεωργία μου δεν είσαι καθόλου σκύλα λέμε!!!! Αλλιώς είμαι κι εγώ σκύλα, χαχαχα! Εγώ να σου πω, είχα πετάξει τη Δανάη 4 μηνών στο κρεβάτι της γιατί δεν την άντεχα άλλο να κλαίει και είπα και στο Σταύρο ότι αν συνεχίσει να κλαίει να κλείσει και την πόρτα! Shocked Εντάξει, πέραν από αυτό, συνηθίζουμε να την αφήνουμε λίγο να κλαίει γιατί δε θέλω να μάθει ότι όλα τα πετυχαίνει με το κλάμα. Φυσικά αν αρχίσει τα κοπανήματα το πράγμα αλλάζει...

2) Η Δανάη έχει κοινωνικοποιηθεί τρομερά στον παιδικό. Είναι μόλις 2, παρόλα αυτά μπορεί να πάει μόνη της σε άλλο παιδάκι και να του πει να παίξουν μαζί με τα τουβλάκια. Και αντίστοιχα το ίδιο κάνουν και άλλα παιδάκια απέναντί της και είναι όλα κάτω των 3-4... Αυτό για την ηλικία. Από εκεί και πέρα, είναι και θέμα παιδιού (πχ εγώ μικρή ήμουν τρομερά ντροπαλή και μπροστά στον κόσμο όχι κουβέντα δεν έλεγα, αλλά κρυβόμουν μονίμως πίσω από τη φούστα της μαμάς μου!) το πόσο κοινωνικό είναι. Σίγουρα δε θα ήθελα το παιδί μου στα 4 να κοιμάται μαζί μου, εξαρχής θεωρώ ποιο σωστό να έχει το δικό του χώρο, αλλά δεν πιστεύω ότι αυτό είναι η αιτία που κολλάει το παιδί στη μαμά. Η αιτία, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, μπορεί να είναι ακόμα και η έλλειψη ερεθισμάτων, γι' αυτό και δε συμφωνώ καθόλου με εκείνη τη μαμά που δε θέλει να στείλει το παιδί της στο προνήπιο (βέβαια, μπορεί να το κάνει επειδή γνωρίζει ότι το παιδί της είναι τρομερά κλειστό, αλλά θα πρέπει να το αντιμετωπίσει και αυτό). Επίσης, εδώ θα ήταν πολύ χρήσιμη η άποψη της τουρτίτσας (τουρτίτσα ακούυυυυυυς; Μας λείπεις καλέεεεεε!!!!!)

3) Βιβήκο μου τελειώνεις σήμερα;;;; Άντε και με το καλό νοικοκυρούλα!!! Τι θα κάνει βρε χωρίς εσένα το αφεντικόοοοο; Εεεεεε;

4) Η Δανάη δεν είναι από τα παιδιά που χαλάνε πράγματα, αντιθέτως έχει μανία να προσπαθεί να τα φτιάξει. Θα μου πείτε καλό, αλλά τι γίνεται όταν δεν μπορεί; Απλώς μας κυνηγάει να τα φτιάξουμε εμείς όλη την ώρα. Και αυτό πιστέψτε με μερικές φορές είναι πολύ κουραστικό... (μου έκανε αίσθηση το παράδειγμά σου Γεωργία μου με το αυτοκινητάκι χωρίς ρόδες: η Δανάη έχει ένα τέτοιο που της δώσανε από τον παιδικό και μας έχει πρήξει κυριολεκτικά γιατί το αυτοκινητάκι δεν έχει ρόδες και να τις βρούμε να τις βάλουμε!!!)

5) Τιτικάκι τώρα με την εγκυμοσύνη μπορεί να γλυκάνεις απέναντι στο Μυρσινάκι ακριβώς γιατί μπορεί να νιώθεις ενοχές για το αδερφάκι που θα έρθει και μοιραία θα μοιραστεί οι προσοχή σας. Πάντως, προσπάθησε να μην αλλάξεις τη συμπεριφορά σου απέναντί της, για να μην κακομάθει...

6) Γεωργία μου πλερωθήκατε; Καλοξόδευτα!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 29 328109

7) Το μπανάκι χτες πήγε τέλεια (η θάλασσα ήταν υπέροχη, σαν καλοκαίρι ο καιρός!) αλλά μου βγήκε και πάλι κούραση... Και πρέπει επιτέλους να κάνω κάποιες δουλίτσες και ετοιμασίες για το μωρό που έρχεται!!!

8 ) Πείτε μου βρε κορίτσια, να βάζω τα άπλυτα του μωρού στο πλυντήριο μαζί με της Δανάης ή καλύτερα χωριστά (της Δανάης λογικά θα είναι τίγκα στα μικρόβια, χοχοχο);

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Καλησπέρα κοριτσάκια μου!!!! Καλέεεεε... σήμερα που δεν μπήκα είχατε αυτή την ωραία συζήτηση;;;;; Λοιπόν, να αρχίσω ο,τι θυμάμαι γιατί δεν έχω και πολύ χρόνο!

1) Γεωργία μου δεν είσαι καθόλου σκύλα λέμε!!!! Αλλιώς είμαι κι εγώ σκύλα, χαχαχα! Εγώ να σου πω, είχα πετάξει τη Δανάη 4 μηνών στο κρεβάτι της γιατί δεν την άντεχα άλλο να κλαίει και είπα και στο Σταύρο ότι αν συνεχίσει να κλαίει να κλείσει και την πόρτα! Shocked Εντάξει, πέραν από αυτό, συνηθίζουμε να την αφήνουμε λίγο να κλαίει γιατί δε θέλω να μάθει ότι όλα τα πετυχαίνει με το κλάμα. Φυσικά αν αρχίσει τα κοπανήματα το πράγμα αλλάζει...

2) Η Δανάη έχει κοινωνικοποιηθεί τρομερά στον παιδικό. Είναι μόλις 2, παρόλα αυτά μπορεί να πάει μόνη της σε άλλο παιδάκι και να του πει να παίξουν μαζί με τα τουβλάκια. Και αντίστοιχα το ίδιο κάνουν και άλλα παιδάκια απέναντί της και είναι όλα κάτω των 3-4... Αυτό για την ηλικία. Από εκεί και πέρα, είναι και θέμα παιδιού (πχ εγώ μικρή ήμουν τρομερά ντροπαλή και μπροστά στον κόσμο όχι κουβέντα δεν έλεγα, αλλά κρυβόμουν μονίμως πίσω από τη φούστα της μαμάς μου!) το πόσο κοινωνικό είναι. Σίγουρα δε θα ήθελα το παιδί μου στα 4 να κοιμάται μαζί μου, εξαρχής θεωρώ ποιο σωστό να έχει το δικό του χώρο, αλλά δεν πιστεύω ότι αυτό είναι η αιτία που κολλάει το παιδί στη μαμά. Η αιτία, αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, μπορεί να είναι ακόμα και η έλλειψη ερεθισμάτων, γι' αυτό και δε συμφωνώ καθόλου με εκείνη τη μαμά που δε θέλει να στείλει το παιδί της στο προνήπιο (βέβαια, μπορεί να το κάνει επειδή γνωρίζει ότι το παιδί της είναι τρομερά κλειστό, αλλά θα πρέπει να το αντιμετωπίσει και αυτό). Επίσης, εδώ θα ήταν πολύ χρήσιμη η άποψη της τουρτίτσας (τουρτίτσα ακούυυυυυυς; Μας λείπεις καλέεεεεε!!!!!)

3) Βιβήκο μου τελειώνεις σήμερα;;;; Άντε και με το καλό νοικοκυρούλα!!! Τι θα κάνει βρε χωρίς εσένα το αφεντικόοοοο; Εεεεεε;

4) Η Δανάη δεν είναι από τα παιδιά που χαλάνε πράγματα, αντιθέτως έχει μανία να προσπαθεί να τα φτιάξει. Θα μου πείτε καλό, αλλά τι γίνεται όταν δεν μπορεί; Απλώς μας κυνηγάει να τα φτιάξουμε εμείς όλη την ώρα. Και αυτό πιστέψτε με μερικές φορές είναι πολύ κουραστικό... (μου έκανε αίσθηση το παράδειγμά σου Γεωργία μου με το αυτοκινητάκι χωρίς ρόδες: η Δανάη έχει ένα τέτοιο που της δώσανε από τον παιδικό και μας έχει πρήξει κυριολεκτικά γιατί το αυτοκινητάκι δεν έχει ρόδες και να τις βρούμε να τις βάλουμε!!!)

5) Τιτικάκι τώρα με την εγκυμοσύνη μπορεί να γλυκάνεις απέναντι στο Μυρσινάκι ακριβώς γιατί μπορεί να νιώθεις ενοχές για το αδερφάκι που θα έρθει και μοιραία θα μοιραστεί οι προσοχή σας. Πάντως, προσπάθησε να μην αλλάξεις τη συμπεριφορά σου απέναντί της, για να μην κακομάθει...

6) Γεωργία μου πλερωθήκατε; Καλοξόδευτα!!!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 29 328109

7) Το μπανάκι χτες πήγε τέλεια (η θάλασσα ήταν υπέροχη, σαν καλοκαίρι ο καιρός!) αλλά μου βγήκε και πάλι κούραση... Και πρέπει επιτέλους να κάνω κάποιες δουλίτσες και ετοιμασίες για το μωρό που έρχεται!!!

8 ) Πείτε μου βρε κορίτσια, να βάζω τα άπλυτα του μωρού στο πλυντήριο μαζί με της Δανάης ή καλύτερα χωριστά (της Δανάης λογικά θα είναι τίγκα στα μικρόβια, χοχοχο);

αφου ολα πλενονται ρε συ κα εκτος αυτου τα μικροβια θα ειναι στο σπιτι στα ρουχα θα κολλησεις; Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αλικάκι,μου εγω θα σου έλεγα να τα βάζεις ξεχωριστα.Τώρα ξέρω κι εγω???Τα μωράκια είναι και ευαίσθητα.
Να ρωτήσεις τον παιδίατρο για πιο καλά.
Ε,ρε φωτιά που έχει να πάρει το πλυντήριο,χαχαχαχαχ!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εκτος αυτου στο σιδερο καιγονται ολα τα μικροβια.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τιτίκα μου,πλένονται ναι μεν αλλά από έτσι γιατί δεν τα βάζουμε και με τα δικά μας να πλένονται??? Very Happy
Εγώ λέω ότι μεταφέρονται τα μικροβιάκια...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Τιτίκα μου,πλένονται ναι μεν αλλά από έτσι γιατί δεν τα βάζουμε και με τα δικά μας να πλένονται??? Very Happy

δεν τα βαζουμε καθαρα για θεμα ψυχολογικο και εγκεφαλικο.το σιδερο πιανει πολυ υψηλες θερμοκρασιες οποτε δε μενει τιποτα.εκτος και αν μου πειτε οτι δεν τα σιδερωνετε τα ρουχα των παιδιων.τοτε αλλαζει το πραγμα Very Happy
αν και εγω καποια ρουχα της που ξεβαφουν τα βαζω μαζι με τη δικια μας πλυση για σκουρα απο τα να τα πλενω στο χερι.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την grammatiki στις Παρ Σεπ 28, 2012 6:10 am, 1 φορά

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
αλικακι έγραψε:Τιτίκα μου,πλένονται ναι μεν αλλά από έτσι γιατί δεν τα βάζουμε και με τα δικά μας να πλένονται??? Very Happy

δεν τα βαζουμε καθαρα για θεμα ψυχολογικο και εγκεφαλικο.το σιδερο πιανει πολυ υψηλες θερμοκρασιες οποτε δε μενει τιποτα.εκτος και αν μου πειτε οτι δεν τα σιδερωνετε τα ρουχα των παιδιων.τοτε αλλαζει το πραγμα Very Happy

Καλά,δεν νομίζω να υπάρχει καμιά που δεν τα σιδερώνει,αλλα νομίζω ότι μου το χε πει παιδίατρος,τα ρουχαλάκια ξεχωριστα.Και θα ρωτήσω και γιά σίγουρα τώρα που το θίξατε.
Αλικάκι,ρώτα εσύ καλύτερα και πες μας!!!!Εμείς έχουμε εμβόλιο τον Δεκέμβρη.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Βασικά δεν ξέρω τι θα κάνω... Rolling Eyes Θα δω πως θα μου βγαίνουν και τα πλυντήρια, αλλά η αλήθεια είναι πως πιο άνετα θα νιώθω να τα πλένω χωριστά. Ναι, τα μικρόβια θα υπάρχουν στο χώρο, αλλά στο πλυντήριο τα ρούχα εφάπτονται κιόλας, ξέρω γω; Και δεν μπορώ να πλένω όλα τα ρουχαλάκια τους σε πολύ ψηλή θερμοκρασία, προβλέπω πως τα μισά θα χαλάσουν! Τώρα, εννοείται πως μετά πέφτει είτε σίδερο, είτε στεγνωτήριο για του μωρού τουλάχιστον... Wink Έχετε δίκιο, θα ρωτήσω και τη γιατρό!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Καλά,δεν νομίζω να υπάρχει καμιά που δεν τα σιδερώνει,αλλα νομίζω ότι μου το χε πει παιδίατρος,τα ρουχαλάκια ξεχωριστα.Και θα ρωτήσω και γιά σίγουρα τώρα που το θίξατε.

εγω νομιζω οτι πλεον ειναι μεγαλα τα παιδια για να τα βαζουμε ξεχωριστα.τωρα για το βρεφος της αλικης δε ξερω.αλλα και παλι θεωρω οτι θα ειναι τοσα πολλα του βρεφους που θα κανουν απο μονα τους μια πλυση Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άσχετο...εσύ Τιτίκα πώς και δεν έχεις μπει σε καμιά ομαδούλα εγκυμοσύνης???
Τώρα που είδα το Αλικάκι το θυμήθηκα,χιχιχιχιχ!!!!!

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Εμείς λογικά θα κάνουμε εμβόλια τώρα στον Οκτώβρη (μας είπε για της ηπατίτιδας, εφόσον ενδέχεται να κόψει και την πάνα και θα βρίσκεται στον παιδικό), αλλά και για της γρίπης (καθαρά λόγω του μωρού)... Οπότε θα πρέπει να το σημειώσω, να μην ξεχάσω να τη ρωτήσω και αυτό...!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δηλαδή εσύ Τιτίκα τα πλένεις όλα μαζί???Με τα δικά σας????

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Άσχετο...εσύ Τιτίκα πώς και δεν έχεις μπει σε καμιά ομαδούλα εγκυμοσύνης???

Χμμ... μήπως δεν έχει σχηματιστεί η ομάδα της ακόμη;
Πάντως, δεν είναι απαραίτητο να θέλεις να μπεις, μπορεί το να το συζητάς συνεχώς να σε αγχώνει κάπως, είναι θέμα προσωπικό της καθεμίας μας το αν θα το θέλει...

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Άσχετο...εσύ Τιτίκα πώς και δεν έχεις μπει σε καμιά ομαδούλα εγκυμοσύνης???

μια φορα που κοιταζα δε νομιζω οτι εχει ομαδα για την δικια μου ημερομηνια.μεχρι απριλιο φτανουν καποιες απο οτι ειδα.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Δηλαδή εσύ Τιτίκα τα πλένεις όλα μαζί???Με τα δικά σας????

Εμείς πάντως εξακολουθούμε και τα πλένουμε ξεχωριστά. Εξάλλου η Δανάη λερώνει ένα τσουβάλι ρούχα εβδομαδιαίως, χαχαχα! Άσε που συνεχίζω να πλένω με το βρεφικό τα δικά της (ε, λέω αφού σύντομα θα έρθει και το 2ο να μην το σταματήσω τώρα...)!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι,Αλικάκι μου,να ρωτήσεις και να μας ενημερώσεις..

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:

Χμμ... μήπως δεν έχει σχηματιστεί η ομάδα της ακόμη;
Πάντως, δεν είναι απαραίτητο να θέλεις να μπεις, μπορεί το να το συζητάς συνεχώς να σε αγχώνει κάπως, είναι θέμα προσωπικό της καθεμίας μας το αν θα το θέλει...

το πιστευετε οτι με αγχωνει πολυ το θεμα της εγκυμοσυνης;μου βγηκαν λιγο στραβα τα πραγματα στη μυρσινη μεχρι τελευταια στιγμη και δε θελω να περασω παλι τα ιδια.οποτε οσο λιγοτερο το συζηταω τοσο καλυτερα μου φαινεται οτι ειναι.δε ξερω μπορει στη πορεια να αλλαξω κιολας γνωμη.αλικη εσυ που το εχεις πιο φρεσκο η αυχενικη στις ποσες βδομαδες γινεται;θυμασαι;

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

μια φορα που κοιταζα δε νομιζω οτι εχει ομαδα για την δικια μου ημερομηνια.μεχρι απριλιο φτανουν καποιες απο οτι ειδα.

Στάνταρ υπάρχουν και άλλες εγκυούλες Μαΐου (νομίζω υπάρχει θεματάκι για εγκυούλες που βρίσκονται στην 7-8η εβδομάδα, κάπου εκεί δεν είσαι κι εσύWink Αν σ' ενδιαφέρει, άνοιξε και... περίμενε! Razz

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Δηλαδή εσύ Τιτίκα τα πλένεις όλα μαζί???Με τα δικά σας????

οχι τα δικα της βγαινουν μια πλυση απο μονα τους απλα αν καποια βδομαδα εχει φορεσει και ρουχα που ξεβαφουν δε τα βαζω μαζι με την πλυση αυτη τα βαζω μαζι με πλυση δικια μας που ειναι τζιν και σκουρα μπλουζακια.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αχ κοριτσάκια μου ζεσταίνομαι ελεεινά!!! Πάω να ξαπλώσω λιγάκι! Σας φιλώ γλυκά και αν δε μπω, να έχετε ένα πολύ όμορφο σ/κ!!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 29 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις