Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
548 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 548 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Τι σπιταρόνα είναι αυτή καλέεεε???Και κυρίως τι τιμή είναι αυτή????
Πάρε τηλέφωνο να το κλείσεις κοπελιάαααααααα!!!!!!!!!!!!

ρε δεν ειναι ολο το σπιτι,μονο ο 1ος οροφος ,το κατω το κραταει ο ιδιοκτητης για το οταν ερχετε διακοπες για κανα μηνα το καλοκαιρι ,Αθηνα μενει αυτος.
απλα ο κηπος θα ειναι δικος μας ολο το χρονο ,αυτο μου αρεσει.
θα δουμε.
θα παει ο σπυρος
ο οποιος θελει να μεινει πανω στο χωριο σωνει και ντε αλλα δεν βρισκει εκει σπιτι ,

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κι έτσι να ναι μια χαρά είναι Βιβήκο μου!!!!Μ αρέσει πολύ!!!
Καμία σχέση οι τιμές της επαρχίας...

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:http://www.xe.gr/property/poliseis|katoikies|kaisariani|15619900|%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%B5%CF%82.html

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

το εβαλες για πουλημα;

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:http://www.xe.gr/property/poliseis|katoikies|kaisariani|15619900|%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%B5%CF%82.html

το εβαλες για πουλημα;

ναι αν και χλωμο να πουληθει ,θα δειξει ,οτι γινει .

μονο το δωματιο του παιδιου δεν εβγαλα φωτο δεν ηθελα .

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

το εβαλες για πουλημα;

δεν το εχεις με δανειο το σπιτι;μπορεις να το πουλησεις με δανειο;

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντε εύχομαι να βρεθεί αγοραστής γρήγορα!!!Μια χαρά το σπιτακι σας!!Μεγάλη απόφαση το πούλημα ε???Εμείς με ενοικιο είμαστε στην Αθήνα.Θα γυρίσουμε κάποια στιγμή να το αδειάσουμε.

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντε εύχομαι να βρεθεί αγοραστής γρήγορα!!!Μια χαρά το σπιτακι σας!!Μεγάλη απόφαση το πούλημα ε???Εμείς με ενοικιο είμαστε στην Αθήνα.Θα γυρίσουμε κάποια στιγμή να το αδειάσουμε.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
mamavivo έγραψε:
grammatiki έγραψε:

το εβαλες για πουλημα;

δεν το εχεις με δανειο το σπιτι;μπορεις να το πουλησεις με δανειο;

εννοειετε οτι μπορεις ρε συ.

αλικακι έγραψε:Άντε εύχομαι να βρεθεί αγοραστής γρήγορα!!!Μια χαρά το σπιτακι σας!!Μεγάλη απόφαση το πούλημα ε???Εμείς με ενοικιο είμαστε στην Αθήνα.Θα γυρίσουμε κάποια στιγμή να το αδειάσουμε.

θα το πουλησουμε γιατι δεν μπορουμε να το ξεχρεωσουμε βασικα ..ειναι πολλα τα λεφτα ΑΡΗ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ΕΣΥ που μενεις αλικακι ?στο πατρικο τωρα? Very Happy Very Happy

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Τι μου κάνετε;;; Τώρα μπήκα και δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω ακόμα γιατί ήμουν στο ΙΚΑ το πρωί...

Τιτικάκι μας να χαίρεσαι το Μυρσινάκι σου!!!!!! Σήμερα δε γιορτάζει; Κουκλίτσα μου με το καλό και το 2ο!!!!!

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Τι μου κάνετε;;; Τώρα μπήκα και δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω ακόμα γιατί ήμουν στο ΙΚΑ το πρωί...

Τιτικάκι μας να χαίρεσαι το Μυρσινάκι σου!!!!!! Σήμερα δε γιορτάζει; Κουκλίτσα μου με το καλό και το 2ο!!!!!

ναι σημερα γιορταζει που το θυμασαι ρε θηριο;να΄σαι καλα σε ευχαριστω πολυ.και σε εσενα οτι καλυτερο και με το καλο και το δευτερο κοριτσακι σου.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:Καλημέρα κοριτσάκια μου!!! Τι μου κάνετε;;; Τώρα μπήκα και δεν έχω προλάβει να σας διαβάσω ακόμα γιατί ήμουν στο ΙΚΑ το πρωί...

ναι σημερα γιορταζει που το θυμασαι ρε θηριο;να΄σαι καλα σε ευχαριστω πολυ.και σε εσενα οτι καλυτερο και με το καλο και το δευτερο κοριτσακι σου.

Δεν το θυμόμουν... Embarassed Embarassed Embarassed Το είδα στο εορτολόγιο του κινητού το πρωί... Μαζί με τη Μυρτώ! (που επίσης μου αρέσει σαν όνομα και έψηνα το Σταύρο αλλά λέει ότι του θυμίζει την κολώνια, χιχιχι)

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:

Δεν το θυμόμουν... Embarassed Embarassed Embarassed Το είδα στο εορτολόγιο του κινητού το πρωί... Μαζί με τη Μυρτώ! (που επίσης μου αρέσει σαν όνομα και έψηνα το Σταύρο αλλά λέει ότι του θυμίζει την κολώνια, χιχιχι)

χαχαχαχαχα ωραιο ονομα μωρε ποια κολωνια και αυτος;χαχαχαχαχαχα

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:
crazymommy έγραψε:
grammatiki έγραψε:

χαχαχαχαχα ωραιο ονομα μωρε ποια κολωνια και αυτος;χαχαχαχαχαχα

Έλα μωρέ αυτή με το λεμόνι!!! (για το Μυρτώ λέω τώρα) Το Μυρσίνη είναι ακόμα πιο σπάνιο και ωραίο, μόνο μία κοπέλα ήξερα μικρή!

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τιτίκα μου να την χαίρεσαι ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 18 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 18 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 18 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 18 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 18 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 18 215994 ότι επιθυμεί κουκλα μου να είναι πάντα γερή και δυνατή! Και εσεις να την καμαρώσεται όπως θέλετε!!!

Βιβήκο τέλειο το σπίτι στο νησί, αλλά ελπίζω να μην ξεπατωθείς στο καθάρισμα μεγαλούτσικο φαίνεται!!Όσο για το δικό σου κουκλίστικο! Ελπίζω να πάνε όλα καλά με την πώληση!

Αλικάκι περαστικά στον μπαμπίνο για το το τσίμπημα, καλά από τις γρατζουνιές στα τσιμπίματα.. οι χαρές της εξοχής!!! Θα πρέπει να πονούσε πολύ το καλό μου!! Πρήστηκε κιόλας? που τον τσίμπησε?

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεωργία02/07/10 έγραψε:τιτίκα μου να την χαίρεσαι ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 18 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 18 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 18 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 18 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 18 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 - Σελίδα 18 215994 ότι επιθυμεί κουκλα μου να είναι πάντα γερή και δυνατή! Και εσεις να την καμαρώσεται όπως θέλετε!!!

Βιβήκο τέλειο το σπίτι στο νησί, αλλά ελπίζω να μην ξεπατωθείς στο καθάρισμα μεγαλούτσικο φαίνεται!!Όσο για το δικό σου κουκλίστικο! Ελπίζω να πάνε όλα καλά με την πώληση!

Αλικάκι περαστικά στον μπαμπίνο για το το τσίμπημα, καλά από τις γρατζουνιές στα τσιμπίματα.. οι χαρές της εξοχής!!! Θα πρέπει να πονούσε πολύ το καλό μου!! Πρήστηκε κιόλας? που τον τσίμπησε?

περαστικα αλικακι μου Sad Sad Sad Sad εγω αυτο που κρατησα ειναι οτι κανετε ακομα μπανια???γαμώώώ Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι,Βιβήκα μου,ακόμα κάνουμε μπανάκια!!!!!χαχαχαχαχ!!!!Αυτό κράτησες,μ αρεσε αυτό!!!!!!
Ναι,στο πατρικό,την προίκα μου,χαχχαχαχ!!!!!!

Γεωργία μου,πήγε να του μπει στο μάτι,αλλά την έδιωξε με το χεράκι του,και τον τσίμπησε τελικά στο χεράκι και στην κοιλίτσα.Αλλά δεν πρίστηκε,ευτυχώς!!!!

αλικακι

αλικακι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γειά σου Αλικάκι μου!!!!!! Very Happy

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αλικακι έγραψε:Ναι,Βιβήκα μου,ακόμα κάνουμε μπανάκια!!!!!χαχαχαχαχ!!!!Αυτό κράτησες,μ αρεσε αυτό!!!!!!
Ναι,στο πατρικό,την προίκα μου,χαχχαχαχ!!!!!!

Γεωργία μου,πήγε να του μπει στο μάτι,αλλά την έδιωξε με το χεράκι του,και τον τσίμπησε τελικά στο χεράκι και στην κοιλίτσα.Αλλά δεν πρίστηκε,ευτυχώς!!!!

εσυ δηλαδη εισαι απο κερκυρα;τρελοκερκυραια δηλαδη;εγω νομιζα οτι ειναι ο αντρας σου απο εκει.

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπόν, διάβασα ο,τι πρόλαβα! Very Happy
Βιβήκο τι σπιταρόνα είναι αυτή;;; Ελπίζω και από κοντά να είναι όπως φαίνεται! Τώρα, για το σπίτι σας εδώ δύσκολο όντως να το πουλήσεις σε τέτοιους καιρούς...!
Όσο για την απασχόληση, κρύβε παιχνίδια ώστε να του τα εμφανίζεις αργότερα.. Θα τα επεξεργάζεται πάλι σαν καινούρια! Αυτό κάνω όσο μπορώ και μπορώ να πω ότι πιάνει αρκετά!

Αλικάκι μου τέλεια που κάνατε το μπανάκι σας (κι εγώ έκανα ένα την Πέμπτη και αν επιτρέψει ο καιρός θα πάω πάλι μέσα στη βδομάδα), αλλά την πατήσατε με το τσιμπηματάκι, εεε; Ευτυχώς όλα καλά τώρα και πάλι καλά που δεν πανικοβλήθηκε το παιδί! Μια χαρά παλικαράκι το βρίσκω το Μπαμπινάκο σας!!!!

Γεωργία μου εγώ πάλι νομίζω ότι φάσεις είναι αυτές... Δεν ξέρω σίγουρα αν παίζει ρόλο ο παιδικός, και η Δανάη είναι πλέον από τα μεγαλύτερα αλλά δε μας έχει δείξει ποτέ κάτι τέτοιο... Κάθε παιδάκι έχει τις ιδιαιτερότητές του και περνάει τις φάσεις του.. Λογικό! Απλά ως συνήθως χρειάζεται υπομονή μέχρι να του περάσει και πάλι! Όσο για το παλικάρι με τον καρκίνο... το διάβασα... τι να πω...! Τώρα που έχω και τον πατέρα μου να ετοιμάζεται για τη μεταμόσχευση το θέμα τσούζει... Ξέρω, ο πατέρας μου έχει τα διπλά του χρόνια, αλλά δεν παύει να είναι πατέρας!!!

Στα δικά μου, η μικρή τελικά είχε αρκετά ανεβασμένη τη χοληστερίνη της... 202, και τελικά σύμφωνα με την παιδίατρό μας το πάνω όριο σε αυτή την ηλικία είναι το 170... Rolling Eyes Προς το παρόν, μας συνέστησε να κόψουμε τα περιττά λιπαρά (γλυκά, οποιαδήποτε κακή διατροφή) και σ' ένα τρίμηνο θα επαναλάβουμε την εξέταση... Για να δούμε!!! Μακάρι να ήταν λάθος η τιμή! Όλα τ' άλλα ήταν καλά ευτυχώς (και από τις αιματολογικές αποδείχτηκε ότι είχε και ιωσούλα - αυτές οι μυξούλες που λέγαμε).
Το Σάββατο ανακαλύψαμε ότι έχουμε αλλεργία στο ακτινίδιο... Μου ζήτησε να της δώσω λίγο και παρόλο που της άρεσε, μετά από λίγα λεπτά άρχισε να παραπονιέται ότι την πονούσε η γλώσσα της... Και μετά έβγαλε κάποια σπυράκια γύρω από τα μάτια... Στη συνέχεια πρήστηκαν τα βλέφαρά της και τέλος το κακό ολοκληρώθηκε με κάποια φτερνίσματα... Επειδή έτυχε η μάνα μου να βρίσκεται εκείνη την ώρα μαζί με τον αλλεργιολόγο μας, μίλησα μαζί του και μας είπε ότι αφού τα συμπτώματα δεν χειροτερεύουν να μην της δώσουμε τίποτα. Αλλιώς αταράξ και κάτι άλλες κορτιζονούχες σταγόνες για τα ματάκια αν χρειαστεί. Και φυσικά μην ξαναδώσουμε ακτινίδιο!!!! Αυτά..........

grammatiki

grammatiki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
crazymommy έγραψε:Λοιπόν, διάβασα ο,τι πρόλαβα! Very Happy
Βιβήκο τι σπιταρόνα είναι αυτή;;; Ελπίζω και από κοντά να είναι όπως φαίνεται! Τώρα, για το σπίτι σας εδώ δύσκολο όντως να το πουλήσεις σε τέτοιους καιρούς...!
Όσο για την απασχόληση, κρύβε παιχνίδια ώστε να του τα εμφανίζεις αργότερα.. Θα τα επεξεργάζεται πάλι σαν καινούρια! Αυτό κάνω όσο μπορώ και μπορώ να πω ότι πιάνει αρκετά!

Αλικάκι μου τέλεια που κάνατε το μπανάκι σας (κι εγώ έκανα ένα την Πέμπτη και αν επιτρέψει ο καιρός θα πάω πάλι μέσα στη βδομάδα), αλλά την πατήσατε με το τσιμπηματάκι, εεε; Ευτυχώς όλα καλά τώρα και πάλι καλά που δεν πανικοβλήθηκε το παιδί! Μια χαρά παλικαράκι το βρίσκω το Μπαμπινάκο σας!!!!

Γεωργία μου εγώ πάλι νομίζω ότι φάσεις είναι αυτές... Δεν ξέρω σίγουρα αν παίζει ρόλο ο παιδικός, και η Δανάη είναι πλέον από τα μεγαλύτερα αλλά δε μας έχει δείξει ποτέ κάτι τέτοιο... Κάθε παιδάκι έχει τις ιδιαιτερότητές του και περνάει τις φάσεις του.. Λογικό! Απλά ως συνήθως χρειάζεται υπομονή μέχρι να του περάσει και πάλι! Όσο για το παλικάρι με τον καρκίνο... το διάβασα... τι να πω...! Τώρα που έχω και τον πατέρα μου να ετοιμάζεται για τη μεταμόσχευση το θέμα τσούζει... Ξέρω, ο πατέρας μου έχει τα διπλά του χρόνια, αλλά δεν παύει να είναι πατέρας!!!

Στα δικά μου, η μικρή τελικά είχε αρκετά ανεβασμένη τη χοληστερίνη της... 202, και τελικά σύμφωνα με την παιδίατρό μας το πάνω όριο σε αυτή την ηλικία είναι το 170... Rolling Eyes Προς το παρόν, μας συνέστησε να κόψουμε τα περιττά λιπαρά (γλυκά, οποιαδήποτε κακή διατροφή) και σ' ένα τρίμηνο θα επαναλάβουμε την εξέταση... Για να δούμε!!! Μακάρι να ήταν λάθος η τιμή! Όλα τ' άλλα ήταν καλά ευτυχώς (και από τις αιματολογικές αποδείχτηκε ότι είχε και ιωσούλα - αυτές οι μυξούλες που λέγαμε).
Το Σάββατο ανακαλύψαμε ότι έχουμε αλλεργία στο ακτινίδιο... Μου ζήτησε να της δώσω λίγο και παρόλο που της άρεσε, μετά από λίγα λεπτά άρχισε να παραπονιέται ότι την πονούσε η γλώσσα της... Και μετά έβγαλε κάποια σπυράκια γύρω από τα μάτια... Στη συνέχεια πρήστηκαν τα βλέφαρά της και τέλος το κακό ολοκληρώθηκε με κάποια φτερνίσματα... Επειδή έτυχε η μάνα μου να βρίσκεται εκείνη την ώρα μαζί με τον αλλεργιολόγο μας, μίλησα μαζί του και μας είπε ότι αφού τα συμπτώματα δεν χειροτερεύουν να μην της δώσουμε τίποτα. Αλλιώς αταράξ και κάτι άλλες κορτιζονούχες σταγόνες για τα ματάκια αν χρειαστεί. Και φυσικά μην ξαναδώσουμε ακτινίδιο!!!! Αυτά..........

ελα ρε συ επαθε τετοιο πραγμα απο το ακτινιδιο;πωπω για φαντασου.εγω της δινω απο 6 μηνων χωρις σπορους τοτε με σπορους τωρα λογω δυσκοιλιοτητας.με φραουλα εμενα μου εκανε τον μαιο κατι κοκκινιλες.

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

τι λες ρε παιδακι μου Shocked Shocked Shocked Shocked πω πω σοκαρα και αυτο Shocked Shocked Shocked περαστικα σας Sad Sad Sad

mamavivo

mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:

ελα ρε συ επαθε τετοιο πραγμα απο το ακτινιδιο;πωπω για φαντασου.εγω της δινω απο 6 μηνων χωρις σπορους τοτε με σπορους τωρα λογω δυσκοιλιοτητας.με φραουλα εμενα μου εκανε τον μαιο κατι κοκκινιλες.
και μενα με φραουλες κοκκινιλες εβγαλε
το ιδιο ακριβως

crazymommy

crazymommy
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ακτινίδιο δεν της είχα δώσει ποτέ... Αφού ήταν μεγάλη χέστρα, χαχαχα! Τώρα όμως δεν πρόκειται να της ξαναδώσω, πάλι καλά που δεν είχαμε καμιά ιστορία με το αναπνευστικό της!!! Πφφφ, τη γλιτώσαμε! Φράουλες και όλα τα υπόλοιπα τα έχει φάει και ήταν μια χαρά... Τι να πω! Την παιδίατρο δεν την πήρα τηλ αφού ήταν Σάββατο βραδάκι και εφόσον μίλησα με τον αλλεργιολόγο δε χρειάστηκε... Αλλά θα την πάρω σήμερα πάλι για να της πω και την τιμή του σακχάρου (είχαν ξεχάσει να μας την τυπώσουν - ευτυχώς ήταν φυσιολογική αυτή) και θα της το αναφέρω κι αυτό...

Αλλά δες τι μπορείς να πάθεις από το πουθενά!!! Rolling Eyes

Σήμερα έχουμε και doppler για τη μικρή...! Wink

γεωργία02/07/10

γεωργία02/07/10
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αλικάκι τρελομάνα και εσεις επεισόδιο το σ/κ? Περαστικά στην μικρουλα! Και εγω έχω αλλεργία στην φράουλα, δεν είχα μέχρι τα 17 μετά απέκτησα, πρίζομαι και γίνομαι άστα!!! Αλλά ο μικρός τις λατρέυει κάθε άνοιξη ένα κουτι χειρουργικά γάντια ξοδεύω για το πλύσιμο και το καθάρισμα!!!
Όσο για το γνωστό θέμα, όταν είναι άρρωστος δικός μας άνθρωπος δεν τίθεται θέμα ηλικίας!
Για την χοληστερινη, επειδη το συζητούσα σήμερα με την αδερφή μου ο μικρός της 20 μηνών και έχει 214, της είπε η παιδίατρος ότι είναι πολύ και ότι δεν έχει να κάνει μόνο με τα γλυκά αλλά γενικά με την διατροφή, π.΄χ εγω στο σπίτι ακόμα και σήμερα αν δεν κάνω ξεχωριστό φαι για το μικρό σίγουρα θα του ξεχωρίσω από το δικό μας πριν βάλω την κανονική ποσότητα σε λάδι, αλάτι κα σάλτσες, η αδερφή μου δεν το κάνει αυτό. Ο Βασιλάκης τρωει ότι και αυτοί (είχαν ανθουσιαστει οι καημένοι που τρώει κανονικές μπουκιές ,χωρίς αλεσμένα από ενός έτους και τώρα που αρχίζει να πιάνει και πιρούνι), αλλά τα παιδιά δεν έχουν ίδιο μεταβολισμό με εμας όπως τους είπε η γιατρός και αν συνεχίσουν έτσι μπορεί να βγάλει πρόβλημα στην καρδούλα και στο συκώτι. Αλλά ο Βασιλάκης Αλικάκι μου είναι θηριάκι, φαίνεται γεματούλικο μωρό... εσας η Δανάη δν είναι από οτι θυμάμαι μηπως τελικά ήταν λάθος μέτρηση? Η αδερφη μου πρέπει να ξεκινήσουν διαιτα, αλλαντικά, γλυκά και λιπαρά κομμένα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις