451 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 Δευ Σεπ 24, 2012 2:47 am
mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
και εμας τρωει οτι και εμεις αλλα δεν τρωμεγλυκα,αλλαντικα(γαλοπουλα ναι)και λιπαρα.γεωργία02/07/10 έγραψε:Αλικάκι τρελομάνα και εσεις επεισόδιο το σ/κ? Περαστικά στην μικρουλα! Και εγω έχω αλλεργία στην φράουλα, δεν είχα μέχρι τα 17 μετά απέκτησα, πρίζομαι και γίνομαι άστα!!! Αλλά ο μικρός τις λατρέυει κάθε άνοιξη ένα κουτι χειρουργικά γάντια ξοδεύω για το πλύσιμο και το καθάρισμα!!!
Όσο για το γνωστό θέμα, όταν είναι άρρωστος δικός μας άνθρωπος δεν τίθεται θέμα ηλικίας!
Για την χοληστερινη, επειδη το συζητούσα σήμερα με την αδερφή μου ο μικρός της 20 μηνών και έχει 214, της είπε η παιδίατρος ότι είναι πολύ και ότι δεν έχει να κάνει μόνο με τα γλυκά αλλά γενικά με την διατροφή, π.΄χ εγω στο σπίτι ακόμα και σήμερα αν δεν κάνω ξεχωριστό φαι για το μικρό σίγουρα θα του ξεχωρίσω από το δικό μας πριν βάλω την κανονική ποσότητα σε λάδι, αλάτι κα σάλτσες, η αδερφή μου δεν το κάνει αυτό. Ο Βασιλάκης τρωει ότι και αυτοί (είχαν ανθουσιαστει οι καημένοι που τρώει κανονικές μπουκιές ,χωρίς αλεσμένα από ενός έτους και τώρα που αρχίζει να πιάνει και πιρούνι), αλλά τα παιδιά δεν έχουν ίδιο μεταβολισμό με εμας όπως τους είπε η γιατρός και αν συνεχίσουν έτσι μπορεί να βγάλει πρόβλημα στην καρδούλα και στο συκώτι. Αλλά ο Βασιλάκης Αλικάκι μου είναι θηριάκι, φαίνεται γεματούλικο μωρό... εσας η Δανάη δν είναι από οτι θυμάμαι μηπως τελικά ήταν λάθος μέτρηση? Η αδερφη μου πρέπει να ξεκινήσουν διαιτα, αλλαντικά, γλυκά και λιπαρά κομμένα!
τρωμε τηγανιτες πατατες μια στις 15 σχεδον ,αυγο μερα παρα μερα
και τρωμε και πολλες σουπες και φρουτα
Επισης ο Διονυσακης τωρα τελευταια εχει λυσσα με την φετα και εχω φρικαρει Δεν θελω να τρωει αλλα παει και ανοιγει το ψυγειο μονος του .
επισης τρωμε φαρι λακτε σαν τρελη.....του αρεσει παρα πολυ και ειναι ευκαιρια να πινει και γαλα ετσι .
λετε να εχουμε χοληστερινη ρε?