476 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 #10 Δευ Σεπ 24, 2012 11:35 pm
mamavivo
Πρωταγωνιστής!!
grammatiki έγραψε:γεωργία02/07/10 έγραψε:Καλημέρα κορίτσάκια μου, που είσθε όλες σήμερα? Εμείς είμαστε κομμάτια, μέχρι να καταλάβει ότι δεν περνάμε πάνω από το τραμπολίνο αλλά μόνο από τα πλάγια, γιατι του έρχεται καπάκι, επίσης είναι ελαφρυ και έρχεται έυκολα τούμπα! Δεν γίνεται τουλάχιστον στην αρχή χωρίς επιτήρηση, αλλά με τον άνρτα μου το κατακάχηκαν, 9.30 με το ζόρι τον πήγα για ύπνο, και να έχω και τον άλλον να μου λέει άστο λίγο ακόμα το παιδί, ζηλεύεις επειδη περνάμε ωραία... Μέχρι να τον λούσω γιατι έγινε παπί, και να τον αλλάξω πήγε 10.30! Ασε που το βράδυ εβηχε στον ύπνο του!! Απο σήμερα τέρμα θα μπούνε όρια και ειδικά στον άντρα μου, που ξεσάλωσε, δεν μπαίνει μέσα, αλλά σήκωνε τον μικρό και τον πέταγε μέσα!!χτες από την μία έβηχε ο Γαβριηλ από την ενδοεπικοινωνία από την άλλη βόγκαγε ο άντρας μου για την μέση του... Καλά να πάθεις του έλεγα!!! Τελικά ο μικρός ανέβαινε στον καναπέ και πηδούσε από το μπράτσο του στο τραμπολίνο...
Ζούμε μεγάλες στιγμές λέμε...!!!
Βιβή
άσε που δεν σηκωνόταν το πρωι, πλακωθήκαμε μέχρι να φύγουμε από το σπίτι!! Τού πάτησα και μια φωνή ακόμα τύψεις έχω, βέβαια μετα του ζήτησα συγνωμη και με πήρε ρε κορίτσια μια αγκαλιά!!!!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=413641855349813&set=a.383717055008960.81103.100001120069854&type=1&theater¬if_t=photo_comment
καλημερα κοριτσακι μου ελα ρε συ περασατε τελεια δηλαδη ε;αυτο τι ειναι ρε παιδια;κανει τουμπες εκει μεσα δηλαδη;ή απλα μπαινουν μεσα και χοροπηδανε;
κανουν τα παντα ολα εκει μεσα και μαλιστα καθοντε και παιζουν μετα μονοι τους ...καποια στιγμη ειναι πολυ αφασια η κατασταση ...ΝΑ ΠΑΡΕΙς ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
αλικακι μου τι καιρο εχετε?θα πατε για μπανακι?