201 Απ: *Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 21!!!* Πεμ Σεπ 13, 2012 5:37 am
maroulo
Η ψυχή της παρέας!
πω πω τι ζεστη ρε κοριτσια κανει δεν αντεχω. παω να ξαπλωσω να βαλω και ερ κοντισιον
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Euxoula στις Πεμ Σεπ 13, 2012 5:48 am, 1 φορά
Καλως ήρθες ευχούλα,με το καλότο μωράκι σου,εγώ έχω πητ 19-10,μπέμπαEuxoula έγραψε:καλως σε βρηκα Τινη εγω περιμενω τη μπεμπα μου μεχρι 30/10 καλη λευτερις σου ευχομε!!!!
Κι εγώ έτσι σκέφτομαι αλλά πρέπει να προσέχουμε λίγες εβδομάδες ακόμη,μην τρέχουμε τώρα στα τελιώματαxara64 έγραψε:Μαριανθακο μου καναμε τοσα πολλα εξοδα με τη μονωση,τα βαψηματα κ τα πραγματα της μικρης που δεν εχουμε κ πολλα περιθωρια κ ηθελα να κανω κ τον βιολογικο γμτ αλλα δυσκολο το βλεπω γ΄αυτο κ εγω προσπαθω να κανω οτι μπορω τουλαχιστον να γλυτωσω καποια λεφτα απο τη γυναικα που θα παρω!!
xara64 έγραψε:
οκ Εμη μου,εεεε που θα παει θα βρεθουμε καποια στιγμη!!αλλα μας βλεπω με τα καροτσια ή μαλλον με τα σλιγκακια μας!!
Το filicine ειναι φυλλικο οξυ και το δίνουν συβηθως στην αρχη της εγκυμοσυνης γιατι βοηθαει στην δημιουργια του νευρικου συστηματος του μωρου,σε πολλες περιπτωσεις οι γιατροι το δινουν στις γυναικες πριν μεινουν εγκυουλες γιατι βοηθαει.στην διατροφη το βρισκουμε συνηθως στα πρασινα φυλλωδη λαχανικαpepelitsa έγραψε:Phgame mia grhgorh sto s/m k epistrepsame...etoimazomai gia tis kariokes alla..ksexasa to koniak
Tha einai ageystes les Xara? Pfffff to mualo m p to eixa????????
Ayto to filicil p lete oles pernete ti einai???
Eyxoula kalws-orises k esy,me to kalo to ninaki sou!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης