226 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 Κυρ Σεπ 16, 2012 1:13 am
katia32
Πανταχού παρούσα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
boubou έγραψε:βγαινω κι εγω τωρα!Τα λεμε αργοτερα!!
katia32 έγραψε:ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ...ΑΠ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΣΤ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ 7Η ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ....
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Deb στις Κυρ Σεπ 16, 2012 4:10 am, 1 φορά
POPIKALYMN έγραψε:κορίτσια βοήθεια,περιμένω περίοδο κανονικά την τρίτη.έχω δέκατα και πονάω χαμηλα δεξια σαν σουβλιες όπως στην οωρηξία.λέτε να ειμαι εγκυος?να κανω τεστ?εχω αγωνία
POPIKALYMN έγραψε:είχα ελευθερες επαφές.έκανα και ένεση plegnyl για πρόκλειση ωορηξίας.ειχα 26 ωαρια αυτη τη φορά απο οτι φάνηκε από τον υπέρηχο.λές?
POPIKALYMN έγραψε:
ΜΑΚΑΡΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ...ΜΙΛΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ???ΕΧΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ???
toniach29 έγραψε:ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ....
toniach29 έγραψε:ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?
ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΙΑΣ Κ ΕΧΩ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΗΣΩ...
ΜΟΝΑΧΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ?
toniach29 έγραψε:ΤΕΛΟΣ Η ΠΑΡΛΑ..ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ...ΟΥΦ!!!
ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ Κ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΟΝΑΧΟΥΛΙΑ
eirinaki έγραψε:toniach29 έγραψε:ΤΕΛΟΣ Η ΠΑΡΛΑ..ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ...ΟΥΦ!!!
ΑΝΤΕ ΡΕ ΘΗΡΙΟ ΜΙΛΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ???ΤΑ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΜΟΝΟ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΥΜΑΜΑΙ..ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ!!!!!
toniach29 έγραψε:eirinaki έγραψε:toniach29 έγραψε:ΤΕΛΟΣ Η ΠΑΡΛΑ..ΖΑΛΙΣΤΗΚΑ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ...ΟΥΦ!!!
ΑΝΤΕ ΡΕ ΘΗΡΙΟ ΜΙΛΑΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ???ΤΑ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΜΟΝΟ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΘΥΜΑΜΑΙ..ΛΑΤΡΕΥΩ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ!!!!!
ΖΟΥΖΟΥΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ!!!
toniach29 έγραψε:ΝΑΙ ΝΑΙ ΠΕΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ..ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΑΘΗΝΩΝ Κ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ....ΞΕΡΩ ΚΕΡΩ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΗ!!ΑΛΛΑ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ...
ΚΑΛΕ ΕΧΕΙΣ ΦΕΙΣ?
ΕΑΝ ΘΕΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ
nikostonia lemoni
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης