Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
542 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 542 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 15 417472 ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΜΑΡΙΑ! ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΟ! ΟΠΟΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑΙ ΝΙΩΘΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΛΙΘΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΛΥΑ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΑΣ ΕΠΡΗΖΑ! ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ! Very Happy Very Happy Very Happy

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ Κ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΝΤΩΣ...ΝΑ ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΛΙΘΙΑ Κ ΜΗΝ ΛΕΣ ΧΑΖΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΛΕΕΕΕ...ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ????ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΙΖΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΟΧΕΣ ΟΛΕΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑ

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα γλυκά μου κοριτσάκια

Τι κάνετε?
Αφρούλα μου γλυκιά δεν είσαι χαζή, ούτε μας έπριζες!!!Εχεις την αγωνία και τη θέληση να γίνεις μανούλα γι αυτο!!

Γιάννα μου τι κάνεις?
΅Εγώ κορίτσια έκανα το λάθος και πήγα το σάββατο mall και έπαθα κατάθληψη με τόσα μωρά, καρότσια και εγκύους!Μπηκα και στο gap για ενα παιδικό δωρο ε και με αποτελείωσε! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 15 534787 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 15 534787 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 15 534787

ΠΩΠΩ ΠΙΚΡΑ ΒΡΕ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ..ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ...ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΥΤΟ!!!!!! Razz Razz Razz

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:Καλημέρα κορίτσια!!Μόλις γύρισα από τον γιατρό!!!όλα σούπερ!Έφτασε η ώρα επιτέλους!Σήμερα,αύριο γεννάω από ότι μου είπε η μαία!Ξεκίνησε η διαστολή και έκανα γερούς πόνους!!!Πλησιάζει η στιγμή!!!Γιούπιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!

Α!Μου έκανε κολπική εξέταση και μου κατέβασε τον τράχηλο!!Για να δούμε...Οι πόνοι έχουν δυναμώσει για τα καλά!!! Very Happy Very Happy Very Happy

ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟ ΡΕ ΚΟΥΚΛΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ ΓΕΡΗ Κ ΔΥΝΑΤΗ!!!!!!!!!!!!!! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 15 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 15 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 15 215994

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιαννα μου δεν διαβασα το αρθρο διοτι εχω τον μικρο με γκρινια αλλα ειμαι της γνωμης οτι η κριση καμια φορα μας βοηθαει να εκτιμουμε οσα εχουμε κ πανω απο ολα την υγεια μας..καλα ειναι πλεον τα παιδια να μαθαινουν να ζουν με οτι μπορουν να προσφερουν οι γονεις...εγω οτι μπορω το δινω βεβαια για εμενα οτι εχει σχεση με θεματα μορφωσης/παιδειας δεν κανω τσιγκουνιες!!!!
τα παιδια θελουν αγαπη κ τιποτε αλλο..εαν οι γονεις ειναι δυνατοι κ εκπεμππουν θετικη ενεργεια τα παιδια μεγαλωνουννορμαλ....

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ..ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ..ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ ΤΟ ΕΧΩ ΒΙΩΣΕΙ
!!

ΧΡΥΣΑ ΑΦΡΟΥΛΑ ΕΙΡΗΝΗ Κ ΓΙΑΝΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 15 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 15 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 15 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 15 215994

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα οδυσσεια..
τι κανεις?καλη αρχη αυριο..
εγω βρηκα ενα ιδιαιτερο με 2 παιδακια αλλα ειναι μακρια..ακομα το σκεφτομαι...επισης κανω μεταφρασεςι οποτε μου βρισκεται η ευκαιρια..αντε να δουμε φετος με τα σχολεια

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:Διαστολή είχα 1 που πήγαινε να γίνει 2 οπότε με έδιωξαν!Αν μου σπάσουν τα νερά ή αν έχω πάάάάάάάάάρα πολύ έντονους πόνους έφυγα τρέχοντας!!! Very Happy Very Happy

ΓΙΙΟΟΟΥΥΥΠΠΠΠΙΙΙΙ ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΟΥΚΛΑΑΑΑΑ!!!!ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΣΕΙΡΑ Κ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑΑΑΑ..ΝΑ ΑΔΙΑΖΟΥΜΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ Cool Cool Cool Cool

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΙΛΑΩ ΣΤΟ ΤΗΛ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ! ΣΟΡΡΥ..

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
αφρουλα έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΝΝΟΥΛΑ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΜΕ ΖΩΑΚΙΑ...

ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ!!!ΑΑΑΑ!!!ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΝΙΩΘΩ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΚΙΡΗΤΜΑΤΑ.....ΣΑΝ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΜΑΤΑ Κ ΓΑΡΓΑΛΗΤΑΑΑΑ

ΑΧΧΧΧΧ! ΔΕ ΜΠΟΡΩ!!! ΛΙΩΝΩΩΩΩΩ!!!! ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ "ΑΣΕ Μ@Λ@ΚΙ@ ΘΑ ΠΕΙΣ ΠΑΛΙ!" ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ! ΜΟΥ ΕΛΥΣΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ-ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑ ΜΟΥ! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 15 215994

ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΝΙΩΘΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ ΑΠΑΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ...Ο ΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΗΝ ΚΟΡΗ...ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ...ΠΩΠΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΧΕΝΙΚΗ ΑΜΗΝ

ΑΧΑΧΑΧΑ ΛΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΣ??Κ ΕΓΩ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ Κ ΜΕ ΜΙΑ ΚΟΡΗ...ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!!ΓΕΡΟ Κ ΔΥΝΑΤΟ Κ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!!Κ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 15 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 15 215994

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirini7 έγραψε:
xaftounaki έγραψε:Αφρούλα δεν την αντέχεις καθόλου την Καβάλα ε?
Τι έγινε με τη δουλεια?

Ειρήνη μου καλημέρα
Ασε!!!Οχι πω κάτω είναι καλυτερα, συνήθως έβλεπα καρότσι και γυρνούσα απο την άλλη

υπομονή θα έρθει και η σειρά μας.. Very Happy Very Happy

ΕΤΣΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΘΕΛΩ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΜΟΥ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 15 417472

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
παω να φαω με τον μικρο πριν ερθει ο αλεξανδρος κ δεν προλαβαω να τον παραλαβωωω

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:γιαννα μου δεν διαβασα το αρθρο διοτι εχω τον μικρο με γκρινια αλλα ειμαι της γνωμης οτι η κριση καμια φορα μας βοηθαει να εκτιμουμε οσα εχουμε κ πανω απο ολα την υγεια μας..καλα ειναι πλεον τα παιδια να μαθαινουν να ζουν με οτι μπορουν να προσφερουν οι γονεις...εγω οτι μπορω το δινω βεβαια για εμενα οτι εχει σχεση με θεματα μορφωσης/παιδειας δεν κανω τσιγκουνιες!!!!
τα παιδια θελουν αγαπη κ τιποτε αλλο..εαν οι γονεις ειναι δυνατοι κ εκπεμππουν θετικη ενεργεια τα παιδια μεγαλωνουννορμαλ....

ΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΔΙΛΗΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΟΝΟ ΜΑΡΚΕΣ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ,ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ Κ ΔΕΥΤΕΡΟ..ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.Η ΠΑΙΔΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΣΤΗΘΟΣ!!! ΝΙΩΘΩ ΓΥΝΑΙΚΑ!!! Laughing Laughing Laughing ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΝΑΕΙ! Twisted Evil

ΧΑΧΑΧΑ ΑΦΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙΣ!!!!Κ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΕΧΘΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ!!!!!ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ 10-15 ΜΕΡΕΣ...ΝΤΡΟΠΗΗΗΗΗ...ΑΛΛΑ ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ...ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΟΙ ΘΗΛΕΣ ΜΟΥ,ΑΚΟΜΑ Κ ΣΤΟ ΣΟΥΤΙΕΝ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΝΕ ΥΠΟΦΕΡΩΩΩΩΩΩ Mad Mad Mad

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟΝΙΑ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.
ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΑΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ.
ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ?

odysseia

odysseia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
toniach29 έγραψε:καλημερα οδυσσεια..
τι κανεις?καλη αρχη αυριο..
εγω βρηκα ενα ιδιαιτερο με 2 παιδακια αλλα ειναι μακρια..ακομα το σκεφτομαι...επισης κανω μεταφρασεςι οποτε μου βρισκεται η ευκαιρια..αντε να δουμε φετος με τα σχολεια
ευχαριστω,δε μπορω να πω οτι θα ηθελα να εχω παρα πολλες ωρες αλλα ας ειχα 2 παιδακια ετσι για ενα καλυτερο χαρτζηλικι. αλλα τι να κανουμε,μας εφαγε η κριση!
Εσας αν ειναι ποτε σας ειδοποιουν? το μικρο ποιος θα τον κραταει αν σε παρουν?

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:παω να φαω με τον μικρο πριν ερθει ο αλεξανδρος κ δεν προλαβαω να τον παραλαβωωω

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗΗΗΗ!!!!!!!ΚΡΑΤΑ Κ ΓΙΑ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΕΕΕΕ Razz Razz Razz Razz

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΤΟΝΙΑ ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ.
ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΚΑΛΑ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΣΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ.

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΣΥ???ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ Very Happy Very Happy Very Happy

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirinaki έγραψε:

ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΝΝΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΣΥ???ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ Very Happy Very Happy Very Happy

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΔΗΛΑΔΗ?ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΥΡΑ?
ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ?ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΗΡΘΕ.

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
eirinaki έγραψε:

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΔΗΛΑΔΗ?ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΝΕΥΡΑ?
ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ?ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΟΥ ΗΡΘΕ.

ΧΑΧΑΧΑ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!ΟΧΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΜΩΡΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΩΤΑ...
ΝΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΝΑΙ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ Κ ΑΠΟΡΩ ΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ Κ ΠΟΤΕ...ΑΛΛΑ ΕΓΓΥΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ..

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
eirinaki έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
eirinaki έγραψε:

ΧΑΧΑΧΑ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ!!!!ΟΧΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΧΑΧΑΧΧΑ!!!ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΜΩΡΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΡΩΤΑ...
ΝΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΝΑΙ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΑΘΕΡΟ ΚΥΚΛΟ Κ ΑΠΟΡΩ ΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ Κ ΠΟΤΕ...ΑΛΛΑ ΕΓΓΥΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΤ..

Ε ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΩΡΑΙΑ ΒΡΑΔΙΑ!!!!
ΤΡΕΛΟΚΟΡΙΤΣΟ Σ ΑΦΗΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 15 417472

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
eirinaki έγραψε:
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
eirinaki έγραψε:

Ε ΤΟΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΩΡΑΙΑ ΒΡΑΔΙΑ!!!!
ΤΡΕΛΟΚΟΡΙΤΣΟ Σ ΑΦΗΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΩ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 15 417472

ΧΑΧΑΧΑ ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ...ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΕΨΑΜΕ ΝΑ ΜΑΛΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑ ΑΣΤΟ ΝΑ ΠΑΕΙ.......ΕΓΙΝΕΕΕ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΤΑΝ ΜΠΕΙΣ ΞΑΝΑ!!!!!!!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 15 417472 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 15 417472

odysseia

odysseia
Χαθηκα γιατι εμπλεξα με το μαγειρεμα.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσακια, δν εχω διαβασει τιποτα γιατι ειμαι στη δουλεια...για να μην αγωνιατε για μενα η χοριακη ηταν αρνητικοτατη!! 0,1 βεβαια επειδη ακομη εχω σουβλιες αλλα η αλεκα δν λεει να ερθει πηγα να κλεισω ραντεβου στον γυναικολογο και μου λεει η γραμματεας διαθεσιμο πρωτο ραντεβου τελος Οκτωβρη!! Συγχύστηκα,εφαγε Χ γιατι δν μπορω να τον ψαχνω και να μην το βρισκω κι ας ειναι καλος τι να το κανω? και εκλεισα για σημερα στις 5 ραντεβου στον γυναικολογο της κουνιαδας μου και βλεπουμε τι θα μου πει αυτος... κουραστηκα πολυ με τον καθαρισμο και ισως ερθει η σιχαμενη σημερα να τελειωνουμε!! παντως ακομη δν νιωθω οτι θα αδιαθετισω..κοιτα να δεις που θα εχω καμια κυστη και θα τρεχω!!! πφφφφ ας μη σκεφτομαι αρνητικα!!Τα τεστ μου μιας και λεμε αρνητικα , δουλευουν σωστα που δν εβγαζαν θετικο ακομη και με καθυστερηση και τσαμπα τα εβριζα χαχαχαχαχα

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
odysseia έγραψε:Χαθηκα γιατι εμπλεξα με το μαγειρεμα.

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑ ΤΙ ΚΑΛΟ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ????

eirinaki

eirinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:καλησπερα κοριτσακια, δν εχω διαβασει τιποτα γιατι ειμαι στη δουλεια...για να μην αγωνιατε για μενα η χοριακη ηταν αρνητικοτατη!! 0,1 βεβαια επειδη ακομη εχω σουβλιες αλλα η αλεκα δν λεει να ερθει πηγα να κλεισω ραντεβου στον γυναικολογο και μου λεει η γραμματεας διαθεσιμο πρωτο ραντεβου τελος Οκτωβρη!! Συγχύστηκα,εφαγε Χ γιατι δν μπορω να τον ψαχνω και να μην το βρισκω κι ας ειναι καλος τι να το κανω? και εκλεισα για σημερα στις 5 ραντεβου στον γυναικολογο της κουνιαδας μου και βλεπουμε τι θα μου πει αυτος... κουραστηκα πολυ με τον καθαρισμο και ισως ερθει η σιχαμενη σημερα να τελειωνουμε!! παντως ακομη δν νιωθω οτι θα αδιαθετισω..κοιτα να δεις που θα εχω καμια κυστη και θα τρεχω!!! πφφφφ ας μη σκεφτομαι αρνητικα!!Τα τεστ μου μιας και λεμε αρνητικα , δουλευουν σωστα που δν εβγαζαν θετικο ακομη και με καθυστερηση και τσαμπα τα εβριζα χαχαχαχαχα

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ ΛΕΜΕΕΕΕ ΧΑΧΑΧΑΧ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙΙΙ ΧΧΙΙΧΙΧΙ...ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!!!!Κ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΝΕΑ Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 15 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 15 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 15 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις