Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
599 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 599 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

odysseia

odysseia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
xaftounaki έγραψε:

Αρχησες πάλι τα χαζά; Τι μας πρηζεις βρε; Για αυτο είμαστε εδω! Για τι είμαστε; Για να απαντάμε στην κάθε κοπέλα που μπαίνει αν είναι έγκυος με βάση το κατεβατό που μας λέει για γόνιμες, μη και επαφές; Έγινα κακιά τώρα
Τωρα το διαβασα αυτο, ποσο δικιο εχεις!καποια επρεπε να το πει αυτο! Very Happy

odysseia

odysseia
eirini7 έγραψε:
xaftounaki έγραψε:Καλη αρχη Ειρηνάκι

να είσαι καλά!!!
δύσκολα τα πράγματα φέτος..το φροντιστήριο μου έριξε 'ακυρο και πλέον έχω μόνο τα ιδιαίτερα που μειώθηκαν δυστυχώς κι αυτά..
Οπως θα διαβασες και εγω φετος χαλια!ειναι γενικο το κακο!
σχετικα με το στεγνωτηριο απ΄ότι εχω ακουσει και διαβασει μαλλον ειναι οντως πιο ευαισθητα τα πλυντηρια στεγνωτηρια αλλα ετσι κι αλλιως μειονεκτουν στο οτι εχουν διαφορετικη χωρητικοτητα η πλυση με το στεγνωμα αποτε θα εχεις θεμα.

vorangela

vorangela
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
καλησπέρα κοπέλες! Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 27 417472

τι κάνετε? έχουμε κανένα καλό νέο? η deb γέννησε? ξέρει καμιά?

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα κορίτσια!Τι κάνετε;Εγώ βρήκα ευκαιρία να χαλαρώσω λίγο, μιας και σε λίγο με περιμένουν πάλι κάτι δουλίτσες!
Αντζελα δεν νομίζω να γέννησε η Δέσποινα!Βέβαια από ώρα σε ώρα αλλάζουν τα δεδομένα και μπορεί να είναι ήδη νοσοκομείο! Razz

goldangel1990

goldangel1990
καλησπέρα κοριτσάκια μου..τι κάνετε??ειστε καλά??!!!!πλησιάζει ολο και περισότερο η παρασκεύη που θα δω την μικρούλα μου!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα Εβελιν!Με το καλό να δεις τη μικρούλα σου!
Κοριτσάκια πάω να συνεχίσω τις δουλίτσες γιατί πέρασε η ώρα!Καλό βράδυ σε όλες! Sleep

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?
ΠΟΛΥ ΝΕΚΡΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ Κ ΑΛΛΕΣ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ...

ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΝ

Deb

Deb
Καλημέρα και από μένα!!!!Ναι ναι...είμαι ακόμα εδώ!!!! Mad Mad Mad

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
δεσποινακι καλημερα τι κανεις?εχεις ακομα πονακια??

Deb

Deb
toniach29 έγραψε:δεσποινακι καλημερα τι κανεις?εχεις ακομα πονακια??

Καλημέρα Τόνια!!!Στα ίδια είμαι!Ούτε περισσότερα πονάκια ούτε λιγότερα!!!Θα μας τρελάνει αυτή η μπέμπα!!!! Mad

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:

Καλημέρα Τόνια!!!Στα ίδια είμαι!Ούτε περισσότερα πονάκια ούτε λιγότερα!!!Θα μας τρελάνει αυτή η μπέμπα!!!! Mad

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ..ΕΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟ?ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΩ ΣΤΗΝ 38Η ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ Κ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ..ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΜΕ Κ ΣΤΑ 2 Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 27 215994

Deb

Deb
toniach29 έγραψε:
Deb έγραψε:

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΥΠΟΜΟΝΗ..ΕΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟ?ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΜΠΩ ΣΤΗΝ 38Η ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕΞ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΙΑΣ Κ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΕΧΕΙ ΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΑΧΗΛΟ Κ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΚΕΤΟ..ΕΤΣΙ ΚΑΝΑΜΕ Κ ΣΤΑ 2 Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ... Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 27 215994 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #67 - Σελίδα 27 215994

Από την αρχή της εγκυμοσύνης δεν κάναμε καθόλου γιατί είχα πόνους και μετά ανακάλυψα ότι έχω λεπτό τράχηλο!!Φοβάμαι ρε γαμώτο....Κι άμα κάνω καμία ζημιά!Άσε που μετά από τόσο καιρό θα έχω θέμα!!!Θα χωράει;;; Razz Razz Razz

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΑΧΑ ΕΔΩ ΚΑΛΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΩΡΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΑΕΙ???ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ...ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΕΙ??ΡΕ ΣΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ??ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ Ε?

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα στα κορίτσια

Δεσποινα ακόμα;;; Πω πω ζόρικη η μικρη!!! Χαχα! Ο γιατρός σου είπε για το σεξ; Όσον αφορα αν θα χωράει, γιατι μετα το μωρο θα χωράει να βγει; Χωράει δεν χωράει θα βγει!!

Τονια καλημέρα
Τι κάνεις; Πως παει το σχολείο του μεγάλου; Του αρέσει;

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΝΟΥΛΑ
ΚΑΛΑ ΕΙΣΑΙ?ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ..
Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ..ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΕ ΠΕΡΥΣΙ Κ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΑΣΚΗΣΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΤΛ

Deb

Deb
toniach29 έγραψε:ΧΑΧΑ ΕΔΩ ΚΑΛΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΩΡΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΑΕΙ???ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ...ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΔΕΙ??ΡΕ ΣΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΕΣ??ΜΕΡΙΚΕΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ Ε?

Κανονικά έχω την Δευτέρα ραντεβού για NST!Τώρα αν δεν έχω γεννήσει μέχρι τότε θα του πω να με βάλει με πρόκληση!Δεν αντέχω άλλο!Τα πόδια μου έχουν πρηστεί απίστευτα και δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι,να κοιμηθώ,να φάω!!Δεν αντέχω άλλο...Και ούτως η άλλως δεν έμεινε πολύ!Δεν πάει άλλο!!Είναι και 3374γρ. το μωρό,πόσο θα φτάσει;;;;

Έχεις δίκιο,από εκεί που γέμιζαν τα θέματα για πλάκα τώρα πλέον γεμίζουν 2 σελίδες την μέρα με το ζόρι και έχουν εξαφανιστεί πολλές!Ας ελπίσουμε πως θα ξανά μεγαλώσει το παρεάκι σύντομα!!!

Deb

Deb
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα στα κορίτσια

Δεσποινα ακόμα;;; Πω πω ζόρικη η μικρη!!! Χαχα! Ο γιατρός σου είπε για το σεξ; Όσον αφορα αν θα χωράει, γιατι μετα το μωρο θα χωράει να βγει; Χωράει δεν χωράει θα βγει!!

Τονια καλημέρα
Τι κάνεις; Πως παει το σχολείο του μεγάλου; Του αρέσει;

Καλημέρα Άννα!!!!! Very Happy Ζόρικη δεν λες τίποτα!!!Το λάδι μας έχει βγάλει!!!Για το σεξ όχι δεν μου είπε κανείς να κάνω για να βοηθήσει!!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλα είμαι Τονια μου
Πινω το καφεδάκι μου και σε λίγο θα κάνω το μεγάλο μπαλκόνι και θα αρχησω και σίδερο! Έχω βέβαια και αλλα πληντυρια να βάλω αλλα το σίδερο θα το ξεκινήσω

Θα είναι μες την τρελη χαρα με το σχολείο! Τι καλα! Τώρα που θα αρχίζει να μαθαίνει πράγματα θα είναι πολυ ωραία!!

Δεσποινακι μου αρέσει που ενω είσαι μικρούλα και είναι και το πρώτο σου παιδάκι είσαι τόσο κουλ! Μπραβο

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΟΥΥΥΥ Η ΜΠΕΜΠΑ ΠΑΧΥΝΕ..ΕΜΕΝΑ Κ ΤΑ 2 ΗΤΑΝ 3200 ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ..ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΕΝΝΑΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ

Deb

Deb
Άννα το έχω πάρει χαλαρά γιατί αν τα χάσω ξέρω ότι θα τα κάνω σκ@τά οπότε προσπαθώ να είμαι ήρεμη για το καλύτερο!!

Τόνια έχει μεγαλώσει πολύ!!!Αρνάκι θα βγει!!! Αν πάρει όλο τον μήνα θα φτάσει σίγουρα 3600 με 3800!!! Shocked Shocked Shocked

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ..ΞΕΡΩ ΚΟΤΙ ΕΑΝ ΦΑΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ...

ΑΝΝΟΥΛΑ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ!!! Very Happy

Deb

Deb
toniach29 έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ..ΞΕΡΩ ΚΟΤΙ ΕΑΝ ΦΑΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ...

Βοηθάνε τα πικάντικα;;;;;;;;Τρελαίνομαι για πικάντικα και τόσο καιρό δεν έτρωγα γιατί οι μαμάδες μου έλεγαν ότι δεν κάνει!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Deb έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΤΟΚΕΤΟΣ..ΞΕΡΩ ΚΟΤΙ ΕΑΝ ΦΑΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ...

Βοηθάνε τα πικάντικα;;;;;;;;Τρελαίνομαι για πικάντικα και τόσο καιρό δεν έτρωγα γιατί οι μαμάδες μου έλεγαν ότι δεν κάνει!!!!!!!!! Shocked Shocked Shocked

ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟΚΕΤΟΥΣ Κ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Κ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ...
ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ ΜΠΟΡΩ?

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!

Χαχα
Καλα μεχρι να γίνω εγω μανούλα!!! Ζήσε Μάη μου να ας τριφύλλι
Ευχαριστώ Τονια μου, είσαι πολυ γλυκια
Το μήνυμα μου που έγραψα για το mall το είδες;

Δεσποινακι εσυ θα γεννήσεις ολόκληρη γυναίκα!

Deb

Deb
toniach29 έγραψε:
Deb έγραψε:

ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΕ ΤΟΚΕΤΟΥΣ Κ ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Κ ΣΕ ΒΙΒΛΙΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ...
ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΦΕΤΑ ΜΠΟΡΩ?

Πωπωωωωωω!!!!Κόκκινες πιπεριές με φετούλα!!!!!Πςςςς....Όνειρο!!!!Εγώ σήμερα φτιάξω μπιφτεκάκια με πουρέ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 27 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις