Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
443 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 443 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

pepelitsa

pepelitsa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Eleytheria Egw den phra mono sygkamatos phra,as erthei me to kalo h wra kai tha mou pei o paidiatros an xreiazetai kai pairnw ekeinh thn wra an einai.

Maraki to leyko egine roz e...aouts! Kalh epityxia eyxomai!!

Annako k egw poly xarhka me ta xrwmata,exw dei k kati wraia mwv vaza sto Ikea k tha paw na ta xtyphsw!Kalytera telika p espase o kanapes xaxaxax!!!

marianthi_m

marianthi_m
Xαρα ευχαριστουμε για τις απαντήσεις! εμενα με εχεις καλύψει! φιλια! καλο διάβασμα!

http://www.creativebeez.gr

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
εχω και σουντοκρεμ ειναι καταπληκτικη αλλα θα την βαζω αν υπαρχη συγκαμα γιατι ειναι λιγο πιο βαρια, και την αλλη καθε μερα.

marianthi_m

marianthi_m
Αννα περαστικά στη μικρούλα! Chicco ειχα πάρει και εγω πριν απο χρόνια.. θυμαμαι ωραια μύριζαν! Τωρα δεν εχω παρει ακομα... σφουγγαράκι χρειάζεται ε?

marianthi_m

marianthi_m
maroulo έγραψε:εχω και σουντοκρεμ ειναι καταπληκτικη αλλα θα την βαζω αν υπαρχη συγκαμα γιατι ειναι λιγο πιο βαρια, και την αλλη καθε μερα.

Ναι ενοείτε μόνο όταν υπάρχει συγκαμα όχι συνεχεια για να αναπνέει... χρειαζεται και μια πιο light για κάθε μέρα... εχω ακούσει για τα φρεζυντερμ οτι τα προτιμά πολυς κόσμος... επίσης κοιταγα στο φαρμακειο και άλλες μάρκες όπως avene, klorane, weleda... κατι απο όοοοολα αυτα θα πάω να το πάρω!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αννα και της κικο ειχα παρει εκανε πολυ αφρο το αφρολουτρο καλο ηταν αλλα η κρεμα δεν απορροφουνταν γρηγορα και η κρεμα συγκαματος ηταν σαν την πενατεν σκληρη. εχω δοκιμασει ολες της μαρκες

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
marianthi_m έγραψε:Αννα περαστικά στη μικρούλα! Chicco ειχα πάρει και εγω πριν απο χρόνια.. θυμαμαι ωραια μύριζαν! Τωρα δεν εχω παρει ακομα... σφουγγαράκι χρειάζεται ε?

Το φυσικό σφουγγάρι πήρα εγω.
Κορίτσια εγω μόνο σουντοκριμ έβαζα γιατί ότι άλλο της είχα βάλει, κοκκινιζε το δερματακι της.ξέρω ότι είναι πιο βαριά, αλλα κ πάλι δεν την άλλαξαν ποτέ. Έχω μια φίλη που δουλεύει στο μητέρα στα πρόωρα κ μου είπε ότι ενώ πρέπει να την χρησιμοποιούν κ εκείνοι μέρα παρά μέρα, τελικά μόνο αυτήν βάζουν..

marianthi_m

marianthi_m
παω λιγο να αραξω καναπέ... πιάστηκα στη καρέκλα!

emilou

emilou
εγω πηρα της aveeno... δεν ξερω πως θα ειναι στο μωρο παντως μυριζουν υπεροχα...

Πηνελοπη τελος καλο ολα καλα με τους καναπεδες!!! ειχε λιγο ταλαιπωρια, αλλα ανανεωθηκατε!!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
μαριανθη ακομη και κεραλοιφη ειναι καλη και κανει και για το στηθος μας δυο σε ενα. τα παπουτσια πανε για πεταμα τωρα τελιωσε το πληντηριο τιποτα ακομη βαμενα ειναι. πηνελοπη αυτο που νιωθεις χαμηλα το μωρο το εχω και γω νιωθω χερια στα κοκαλα της λεκανης και βαρος χαμηλα

pepelitsa

pepelitsa
K egw aythn exw parei k na sas pw k kati?Thn exei voleytei k o Mpamphs k thn vazei meta to ksyrisma sta gennia!! :)Vlepw mesanyxta,ma ti wraia p tis ntynan aytes tis 2 ksanthies.

emilou

emilou
οι πονοι καλα κρατουν!! αν συνεχισουν ετσι και την επομενη ωρα, μου ειπε ο γιατρος να παω στο μαιευτηριο για nst!!!!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχ μραβο εμυ εκανε δουλεια το χερακι τελικα

pepelitsa

pepelitsa
E eisai o monadikos anthrwpos sthn zwh mou pou xairomai toso pou ponas!!!!
Ponaaaaaaaa Emh Ponaaaaaaa Razz

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
emilou έγραψε:εγω πηρα της aveeno... δεν ξερω πως θα ειναι στο μωρο παντως μυριζουν υπεροχα...

Πηνελοπη τελος καλο ολα καλα με τους καναπεδες!!! ειχε λιγο ταλαιπωρια, αλλα ανανεωθηκατε!!

Κ εγω χρησιμοποιούσα τα aveeno για μένα παλιά., παιδικά δεν έχω δοκιμάσει. Εγω πηρα ΤΏΡΑ chicco 2 σε 1 αφρολουτρο κ σαμπουαν μαζί.. Κ βλέπουμε.

Α δεν σας είπα.. Φυσικά κ δεν με πήραν τηλ για την κούνια.κ αύριο θα τσακωθουμε. Θα βάλω τον σταύρο να πάρει γιατί εγω δεν είμαι κ πολυ ψύχραιμη..

emilou

emilou
μαλλον Μαρια απ οτι φαινεται εκανε!!!!! τωρα θα δουμε... ο γιατρος δεν πιστευει οτι ειναι τοκετου!! κ οτι ειναι απλα προετοιμασιας!! αλλα η αληθεια ειναι οτι ειναι δυνατουτσικοι, πιο δυνατοι απ οταν ποναγα στην περιοδο δηλαδη... και μου τσακιζουν και την μεση!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ποναααααααα κ γενναααααα!!!!

Koutsounaki2810

Koutsounaki2810
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΛΑ ΕΜΑΚΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ?

emilou

emilou
ANNAST έγραψε:
emilou έγραψε:εγω πηρα της aveeno... δεν ξερω πως θα ειναι στο μωρο παντως μυριζουν υπεροχα...

Κ εγω χρησιμοποιούσα τα aveeno για μένα παλιά., παιδικά δεν έχω δοκιμάσει. Εγω πηρα ΤΏΡΑ chicco 2 σε 1 αφρολουτρο κ σαμπουαν μαζί.. Κ βλέπουμε.

Α δεν σας είπα.. Φυσικά κ δεν με πήραν τηλ για την κούνια.κ αύριο θα τσακωθουμε. Θα βάλω τον σταύρο να πάρει γιατί εγω δεν είμαι κ πολυ ψύχραιμη..

εγω της aveeno εκτος απο αυτα που χρησιμοποιω οταν εμφανιζω αλεργια, χρησιμοποιησα φετος και το αντιηλιακο που ειναι για τα μωρα... και ειναι τελειο!!

σχετικα με την κουνια μηπως θα επρεπε να παρεις εσυ? κ θα βγαλεις το αχτι σου και τους χρειαζεται να τ ακουσουν για τα καλα!!

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
emilou έγραψε:μαλλον Μαρια απ οτι φαινεται εκανε!!!!! τωρα θα δουμε... ο γιατρος δεν πιστευει οτι ειναι τοκετου!! κ οτι ειναι απλα προετοιμασιας!! αλλα η αληθεια ειναι οτι ειναι δυνατουτσικοι, πιο δυνατοι απ οταν ποναγα στην περιοδο δηλαδη... και μου τσακιζουν και την μεση!!

εμυ ειναι σταθερη? ειναι πονος σαν να σε εχουν πιασει απο κατω και σε σφιγγουν?

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δεσποινακι να σου ζησει κ εσενα κουκλιτσα μου *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 22 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 22 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 22 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 22 50580 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 22 *** - Σελίδα 22 50580 καλη λοχεια να εχεις κ εσυ!!

Τινακι να δωσεις τα φιλια μου στο Ινακι μας!!

Νικολεττα μου με το καλο κοριτσακι μου κ με εναν πονο,περιμενουμε νεα σου μολις μπορεσεις!!

Πηνελοπη με γεια τα επιπλακια ωραια επιλογη χρωματος!!

Αννουλα κ εμενα δεν μου αρεσει καθολου η μυρωδια της φρεζυντερμ κ πηρα ενα αφρολουτρο chicco τα αλλα μαλλον προδερμ θα τα παρω γιατι μου μυριζουν πιο πολυ μωρουδιλα!!μπειτε να δειτε τι τιμες εχει το www.tofarmakeiomoy.gr μου το ειπαν σημερα κ ειδα οτι ειναι πολυ οικονομικα ολα περνει μια φιλη μου στη Θεσσαλονικη κ παραλαμβανει σε μια μερα!!

Ελευθερια μου Κερατσινι εισαι???ειμαστε πολυ κοντα κ εγω Ταμπουρια-Κερατσινι μενω

κοριτσακια μου περπατουσα απο τις 5 μεχρι τις 9 βεβαια στις βιτρινες αλλα ψωφησα δεν μπορουσα να παρω τα ποδια μου αφου σταματουσα κ κρατουσα την κοιλια μου κ εφαγα πολυ κλωτσηδι απο τη μπουμπου πρωτη φορα περπατουσα κ καταλαβαινα χτυπηματα!! confused confused

αααχχχ θα μεινουμε μονες εμεις του Οκτωβρη ειμαστε κ τελος γμτ!!

emilou

emilou
Koutsounaki2810 έγραψε:ΕΛΑ ΕΜΑΚΗ ΥΠΟΜΟΝΗ!ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΣΟΥ ΣΗΜΕΡΑ?

για να δουμε... μακαρι!!!!!! ειναι ομως τελικα λιγο αστατες... οι περισσοτερες ερχονται στο 5λεπτο, αλλα μπορει να ερθουν και στο 3λεπτο και μετα ξανα στο 5λεπτο.. θα δουμε!!

emilou

emilou
maroulo έγραψε:
εμυ ειναι σταθερη? ειναι πονος σαν να σε εχουν πιασει απο κατω και σε σφιγγουν?

Δεν ξερω αν νιωθω ετσι οπως λες... ξεκινα σαν πολυ εντονος πονος περιοδου και καταληγει εντονος πονος στην μεση!! και νιωθω πολυ βαρος χαμηλα.. σα;ν να εχω πολυ βαρια περιοδο με πολυ αιμα!!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμακο μου ελπιζω να ειναι πονοι γεννας κοριτσακι μου κ να μην ταλαιπωρηθεις πολυ!!

βρε κοριτσια αφου ποναει τοσο το χερι τοτε πως λενε να κανουμε σεξ??δεν ποναει περισσοτερο?? Rolling Eyes Rolling Eyes

παω να κανω ενα μπανακι κ ερχομαι να δω απαντησεις!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμη μου ήταν να την παραλάβουν το σάββατο. Πήγαμε το σάββατο κ μας λένε δεν ήρθε ακόμα.. Δευτέρα η το αργότερο Τρίτη. Κ όπως είχα ξαναπεί, σαν να είδα την πωλητρια να αργεί να βρει την παραγγελία.. Αν την βρήκε. Καλα αν δεν είναι έτοιμη θα γίνει χαμός.. Μόνο αυτο σας λέω. Την κλείσαμε 20 Ιουλίου. Έλεος πια!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις