51 Απ: Χαμηλη χοριακη... δοξα το Θεο πάμε καλυτερα... Κυρ Σεπ 23, 2012 1:24 am
stefy
Πρωταγωνιστής!!
Constantin@ έγραψε:Καλά ααποτελέσματα! Μακάρι να πάνε όλα καλά!
Ευχομαι αυριο να εχω να σας πω ευχαριστα νεακια
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Constantin@ έγραψε:Καλά ααποτελέσματα! Μακάρι να πάνε όλα καλά!
εγω το ηξερααα γτ εδω ετσι κανουν αλλα νομιζα οτι εκει που θα πηγαινες θα εβγαιναν την ιδια μερα..οποτε παει κ σημερα αυριο ελπιζω να παρεις πολυ καλα νεα κ ας υπαρχει αυτη η αναμονηstefy έγραψε:Οχι 7.30.... 08.30 μου ειπαν θα μου τα εχουν ετοιμα
μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι καλα αποτελεσματα να γελασει το προσωπακι σου ,θα περιμενουμε νεα σου!!stefy έγραψε:Οχι 7.30.... 08.30 μου ειπαν θα μου τα εχουν ετοιμα
μπραβο σου κουκλα μου!!!!!!!!αντε με το καλο!!!!!!!!!!!!!1stefy έγραψε:Μαρινακι μου γλυκο σ ευχαριστω πολυ που με σκεφτηκες!!! ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΡΑ ΤΗ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ!!! ΑΠΟ 305 ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΗΓΕ 1042!!!! ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΠΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ! ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΝΑ ΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!! ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!
ειδες ολα καλα θα ειναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι στεφυ μου αντε να ευχηθουμε με το καλο κ να εχεις τελειωμηνει εγκυμοσυνη μπραβω ................ πολυ χαρηκα αντε να σε δει να δουμε κ το σπορακηstefy έγραψε:
poly xarhka!!!!kalhmera koykla moy!!!AISIODOXSEIA K PISTH AYTO XREIAZETAIstefy έγραψε:
ΣΤΕΦΥ ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ....,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΡΟΜΑΖΩ ΓΡΑΨΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.....stefy έγραψε:Κοριτσακια μου γλυκα... Σας ευχαριστω πολυ πολυ για την συμπαρασταση σας ειλικρινα! Mammamia12 θα το ακουσω το τραγουδακι το απογευμα γιατι ειμαι στην δουλεια τωρα.. Σ ευχαριστω παρα πολυ ομως!!!
Οτι θέλετε κι εσεις σας το ευχομαι μεσα απο την καρδια μου! Ελπιζω και για μενα να πανε ολα καλα απο εδω και περα...
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Α' τρίμηνο εγκυμοσύνης » Χαμηλη χοριακη... δοξα το Θεο πάμε καλυτερα...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης