76 Απ: Χαμηλη χοριακη... δοξα το Θεο πάμε καλυτερα... Δευ Σεπ 24, 2012 7:31 am
mamamia12
Η ψυχή της παρέας!
etsi...!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
αφρουλα έγραψε:ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ! ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ! ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ? ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΚΡΙΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ? ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ? ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!
stefy έγραψε:αφρουλα έγραψε:ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΗΜΟΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΠΩ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ. ΣΕ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ! ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ! ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ? ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΚΡΙΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ? ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ? ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ!
Αφρουλίτσα μου ομορφη και γλυκεια! Τα νεα μου ειναι οτι ολα δειχνουν να πηγαινουν καλά! Τωρα ανυπομονω για το ραντεβου που εχω την Δευτερα που μας ερχεται για να δουμε εμβρυακι και να ακουσουμε καρδουλα... ! Εχω ανοιξει και το θεματακι Μανουλες Μαιου 2013 που εκει πλεον γραφω τα νεακια μου! Ειχα ανοιξει και το Μανουλες Μαιου 2011 οταν ημουν εγκυος στην Στελλίτσα μου και ελπιζω να μου φερει γουρι και να πανε παλι ολα καλα... Σ ευχαριστω παααααααααααρα πολυ που με σκεφτηκες!!! Να ευχηθω και σε εσενα μεσα απο ητν καρδια μου ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΠΟΘΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΧΕΙΣ!!!
crazymommy έγραψε:Στέφυ μου (με θυμάσαι; Νομίζω έχουμε βρεθεί κιόλας στο mall, αν δεν κάνω λάθος... ) ήθελα να σου ευχηθώ μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!! Και με το καλό να αντικρύσεις το 2ο αγγελούδι σου!!!
stefy έγραψε:crazymommy έγραψε:Στέφυ μου (με θυμάσαι; Νομίζω έχουμε βρεθεί κιόλας στο mall, αν δεν κάνω λάθος... ) ήθελα να σου ευχηθώ μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!! Και με το καλό να αντικρύσεις το 2ο αγγελούδι σου!!!
Σ ευχαριστω πααααααααααρα πολυ κοπελα μου να σαι καλα!!!!!!! Η αληθεια ειναι οτι φατσες δεν ξεχναω ποτε... Αν σε ξαναδω σιγουρα θα σε θυμηθω το προβλημα μου ειναι να συνδιασω ονοματα με προσωπα και το μελαυτερα μου μπερδεμα ειναι και τα ψευδώνυμα!!!! Εισαι κι εσυ εγκυουλα? Σε πηρε το ματι μου σε μια ομαδα εγκυμοσινης... Ή απλα εγραψες?
crazymommy έγραψε:stefy έγραψε:crazymommy έγραψε:Στέφυ μου (με θυμάσαι; Νομίζω έχουμε βρεθεί κιόλας στο mall, αν δεν κάνω λάθος... ) ήθελα να σου ευχηθώ μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!! Και με το καλό να αντικρύσεις το 2ο αγγελούδι σου!!!
Σ ευχαριστω πααααααααααρα πολυ κοπελα μου να σαι καλα!!!!!!! Η αληθεια ειναι οτι φατσες δεν ξεχναω ποτε... Αν σε ξαναδω σιγουρα θα σε θυμηθω το προβλημα μου ειναι να συνδιασω ονοματα με προσωπα και το μελαυτερα μου μπερδεμα ειναι και τα ψευδώνυμα!!!! Εισαι κι εσυ εγκυουλα? Σε πηρε το ματι μου σε μια ομαδα εγκυμοσινης... Ή απλα εγραψες?
Είχαμε κάτσει στα Palmie του mall, βέβαια καθόμασταν κάπως μακριά (εγώ ήμουν δίπλα στις κόρες της Αθηνάς)... Νομίζω όμως ότι δεν είχες φέρει τη μικρή σου!
Αχαχα, μην ανησυχείς, κι εγώ έχω γενικά θεματάκι με τα ονόματα!!!
Ναι, κι εγώ εγκυούλα, αλλά... πιο προχωρημένη! Σε 2 βδομάδες περίπου μπαίνω στο μήνα μου και περιμένουμε πάλι κοριτσάκι!!! Με το καλό και το δικό σου ζουζουνάκι!!!
stefy έγραψε:crazymommy έγραψε:stefy έγραψε:crazymommy έγραψε:Στέφυ μου (με θυμάσαι; Νομίζω έχουμε βρεθεί κιόλας στο mall, αν δεν κάνω λάθος... ) ήθελα να σου ευχηθώ μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!! Και με το καλό να αντικρύσεις το 2ο αγγελούδι σου!!!
Είχαμε κάτσει στα Palmie του mall, βέβαια καθόμασταν κάπως μακριά (εγώ ήμουν δίπλα στις κόρες της Αθηνάς)... Νομίζω όμως ότι δεν είχες φέρει τη μικρή σου!
Αχαχα, μην ανησυχείς, κι εγώ έχω γενικά θεματάκι με τα ονόματα!!!
Ναι, κι εγώ εγκυούλα, αλλά... πιο προχωρημένη! Σε 2 βδομάδες περίπου μπαίνω στο μήνα μου και περιμένουμε πάλι κοριτσάκι!!! Με το καλό και το δικό σου ζουζουνάκι!!!
Ναι το ειχα παιξει ανετη εκεινη την ημερα !!! Με το καλό λοιπον!!!!!!!!!! Περιμενω συντομα ευχαριστα νεακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Α' τρίμηνο εγκυμοσύνης » Χαμηλη χοριακη... δοξα το Θεο πάμε καλυτερα...
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης