Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
656 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 656 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

pepelitsa

pepelitsa
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Pali kala p paei pisw pali giati den mou fanhkan logika ayta p ths elegan.

Marianthi kathe pote to exei??

marianthi_m

marianthi_m
Καθε Παρασκευη το έχει... η αδερφη μου τα εχει κατεβασει απο το ιντερνετ ολα...

http://www.creativebeez.gr

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Πηνελοπακι μου αστα!! Την μετακόμιση θα την κάνουν άλλοι κ εγώ θα είμαι Αθήνα!! Ούτε οδηγίες δεν θα μπορώ να δίνω!! Αύριο θα πάει στην Εύβοια η μάνα μου και θα μου μαζέψουν αυτά που έχουν μείνει μαζί με την πεθερά μου! Αφού της λέω με το που πας θα μου μαζέψεις εσύ τα ρούχα μου.. Κοίτα μην μαζεύει τα βρακιά μου η πεθερά μου!! Χαχαχα να ήμουν απο μια μερια να τις έβλεπα!
Αννουλι μίλησες με την Τινη ε? Μα καλά τώρα κ αυτός ο γιατρός είναι λογικός με διαστολή 4 να το αντιμετωπίζει έτσι?

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ακουγόταν χάλια η καημενη.. Πονάει κ την στειλαν Σπιτι.. Αν είναι δυνατόν.. Μου είπε ότι θα κάτσει εκεί κ δεν φεύγει. Θέλουν ένα χεσιμο όλοι μου φαίνεται.. Άκου εκει επίσχεση εργασίας..Τι σκ@τ@ πληρώνουμε;;;

pepelitsa

pepelitsa
Pali kala p to exei paraskeyes dioti tis alles meres vlepoume Dexter ston Skai k den tha mporousa Smile

pepelitsa

pepelitsa
Nikol den peirazei as ta mazeyei k h pethera,siga mwre,afou einai h fash tetoia.Ade na teleiwsete k eseis na hremiseis,na mpeis se rythous gennas Smile

Padws re Anna emena pera apo tous eidikeyomenous k o giatros poly periergos m akousthke p den emfanisthke kan enw exei diastolh,syspaseis kai aima.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την pepelitsa στις Παρ Σεπ 21, 2012 1:31 pm, 1 φορά

marianthi_m

marianthi_m
Nικολ η πεθερα με τα βρακια! αχαχαχαχα.. πολυ γέλασα!

Ναι μωρε τη καημένη τη ΤΙνη τι έπαθε... να ναι καλα τωρα .. να βρει δύναμη να γεννήσει!!! απαισια συμπεριφορα πάντως...

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αν είναι να έρθει ο γιατρός αφού γέννησω, να το βρασω.. Κορίτσια δεν ξέρω, πολυ αγχωθηκα ΤΏΡΑ με την Τινη μας.. Εύχομαι να της πανε όλα καλα κ να γεννήσει το βράδυ, για να μην ταλαιπωρηθεί άλλο..
Μου είπε θα μου στείλει μην. Αν μάθω κάτι θα σας γράψω..

marianthi_m

marianthi_m
Nαι βρε Αννα και εγω αγχώθηκα.. και εσυ τα εχεις γνωρίσει και απο κοντά τα κορίτσια κιόλας! Αυτος ο γιατρος θα ήταν σε καμια ταβέρνα ξερω γω... αν μαθεις κατι να μας το γράψεις ... ευχομαι να πανε όλα καλα!

pepelitsa

pepelitsa
Re paidi mou padws toses kopeles eimaste edwmesa tosoi giatroi tosa peristatika,ayto ths Tinhs poly koulo.
Re to koritsaki ti travaei kai shmera htan h mera pou epanhlthe h diathesh ths..ths to xalasan twra kai einai k h prwth ths fora kai einai tragiko na symperiferontai etsi,tha paei se genna eksadlhmenh psyxo-swmatika k einai krima.

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλησπέρα κορίτσια μου
Φρικαρα με αυτά που διάβασα και να σας πω την αλήθειά στην περίπτωσή της τινης αποδυκνιεται ποσό μαλάκας ειναι ο γιατρός και οχι η ειδικευόμενη θαεπρεπε να μηλισει ο γιατρός μαζί της. .. να φανταστείτε έμενα ο γιατρός μου μόλις τέλειωσε απο το ιατρείο και ερχετε να με δει γιατι δεν με είδεολη μερα παρα μονο μήλουσαμε στο κινητο για το πως ειμαι. . . Γι αυτο καλύτερά γέλα λιγότερα στην τζεπη παρα να κυνδινευει και η μαμα και το παιδάκι. Τέλος πάντων θα μιλήσω στον γιατρό μου για την ρίνη τωρα που θα έρθει και θα σας πω και ιατρικά τη γίνετε. . . Αν και ειμαι συγουρη οτι θα τον πει μαλάκα στάνταρ....

marianthi_m

marianthi_m
Πηνελόπη όντως ήταν και είναι πολυ κουφό!

Νικολέτα ειναι κουκλακι ο γιος σου! πονας καθολου απο τα ράμματα? σηκώθηκες? περπατησες?

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Αχ ναι ρε Άννα αν μάθεις στείλε! Εγώ πάντως αγχωθηκα τώρα πολύ εύχομαι να πάνε όλα καλά!!
Πηνελόπη έχω ήδη μπει σε ρυθμούς γέννας μπορεί κ να σας φάω στην γωνία απ' ότι κατάλαβα απο τα λεγόμενα του γιατρού! Αυτό που το βάζεις?? Χαχα!
Μαριάνθη δεν έχω χειρότερο απο το να μου πειράζουν τα προσωπικά μου αντικείμενα! Βέβαια στην προκειμένη είναι με την άδεια μου.. Η ανάγκη βλέπεις!

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Νικολετιτσα τι μωρουλινι είναι αυτό στρογγυλό στρογγυλό?? Είναι κουκλι! Πως είσαι? Πονάς? Να σου πω.. Επισκληριδιο έκανες η ολική?

pepelitsa

pepelitsa
Nikol mou makari na gennhseis na kselafrwseis!!

Nikoleta em ton mpourmpulithra sou filai polla

Koritsakia arxise tainia sto Village kanali k leme na thn doume,on tha eimai alla pio poly tha vlepw tainia.
Tha koitazwmhpws exoume nea apo Tinh,
filia se oles k Kalo vrady se oses pane gia upno.

marianthi_m

marianthi_m
Kαλο βράδυ!! και εγώ παω για υπνο... θα ξανατσεκάρω όταν σηκωθώ για πιπι να δω αν εχουμε κανα νέο!

*** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 13 417472 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 13 417472 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 13 417472 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 13 417472

Nikol10

Nikol10
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλο βράδυ γλυκειες μου!! *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 13 417472 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 13 417472

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
σας ευχαριστουμε για τα ωραια σας λογια νια το παραδεχομαι οτι ειναι κουκλος και να σας πω την αληθεια δεν εχω δει και ποιο ομορφο.....χαχαχαχα καβαλησα το καλαμι..... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy με το καλο και τα δικα σας κουκλακια....
εγω εκανα επισκλιριδιο ναρκωση γιατι πρωτα απο ολα μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι καλυτερα και κατα λεξη οταν ρωτησα τη θα κανουμε μου ειπε δεν θα παμε τα χρονια πισω εμεις παμε μπροστα...... Very Happy Very Happy Very Happy και τελικα ητανε ολα καλα...ενταξει πονακια υπαρχουνε αλλα δεν τυρανιεσε ...... αμα πονας πολυ περνεις τηλ και σε ενα λεπτακι ερχετε η νοσοκομα και τσακ ενεσουλα χαχαχαχα *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 13 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 13 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 13 215994 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 13 215994

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσακια μου, πεφτω κ εγω ξέρω.. Ότι μαθω, θα σας ειδοποίηση.. Φυλάκια!!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εκανα ποση ωρα να σας διαβασω κλεινανε κ τα ματια μου απο την κουραση!!

αχ Τινακι μου σε ταλαιπωρουν κ θα ερθουμε κατω να τους ξεχ@σουμε!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
ευχομαι να τελειωσεις γρηγορα κ με εναν πονο!!φιλακια καλη μου!!

Δεσποινακι μου κ εσυ με το καλο κ με εναν πονο!!

εμεις πηγαμε με μια παρεουλα σε ενα ταβερνακι κ τωρα ειμαι κομματια!!
παω για νανι *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 13 850933 γιατι δεν την παλευω αλλο!!θα τα πουμε το πρωι!!
*** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 13 417472 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 13 417472 *** Εγκυούλες Σεπτεμβρίου-Οκτωβρίου 2012 Νο 23 *** - Σελίδα 13 417472

emilou

emilou
Καλημέρα! Περιμένω τον μπέμπη μου, δέν τα πάμε πολύ καλά με τον θηλασμό, δέν με βοηθούν πολύ κ εδώ, το πρωί ευτυχώς φεύγουμε να πάμε σπιτάκι μας! Δέν μπόρεσα να διαβάσω, αλλά κατάλαβα ότι έδιωξαν την Τινη με διαστολή 4 από το νοσοκομείο?
Δέν προλαβαίνω να γράψω όσα θέλω... Με το καλό εύχομαι κοριτσάκι μου, ελπίζω να κρατάς κ εσύ τώρα την μπέμπα σου, κ όλα θα ξεχαστούν!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημέρα κοριτσάρες μου !

ελπιζω να έχουν παει ολα καλά για την τινη μας ..αγχώθηκα το βραδυ με την ταλαιπωρία που πέρασε με τους ηλίθιους!!
θυμάστε που σας έλεγα για τα χτυπήματα που έκανε η μπέμπα χτες?? όταν ξάπλωσα ηρέμησε αρκετά καιτα χτυπήματα έγιναν πιο αραιά μέχρι που σταμάτησαν αλλά αρκετή ώρα μετά.όταν γύρισε ο άντρας μου στις 2 σηκώθηκα για τουαλέτα και είδα λίγο καφέ με βλέννη χωρίς πόνο όμως...ξαναξάπλωσα και είχα τον νου μου να την ακούω για να δω τι θα γίνει ...ααα και πέτρωνε η κοιλιά μου συχνά..δεν πήρα τον γιατρο αφου δεν έιχα πονους και αίμα και ξανα τσεκαρα αλλες 2 φορες και τίποτα.
τώρα που σηκώθηκα είδα πάλι λίγο έδιωξα τον άντρα μου για δουλεια και περιμένω την μανα μου να έρθει για να πιουμε καφεδάκι και να κάνω μπανακι ξυρισματάκι μαλλάκι να ετοιμαστω πλήρως και να πάρω τον γιατρό μου να τον ρωτήσω αν πρεπει να πάω ιασώ

emilou

emilou
Τώρα είδα ότι της είπανε να ξαναπάει στις 8! Έχω πάθει σοκ, τελικά η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ χειρότερη απ όσο φανταζόμαστε. Μα είναι δυνατόν πως παίζουν έτσι με την υγεία της εγκύου κ του μωρού.
Τινακι μου εύχομαι να πάνε όλα καλά κ να μην χρειαστεί να σε ξεγεννησει ο άντρας σου.
Σε λιγάκι θα έχεις την μπεμπουλα αγκαλιά κ τίποτα άλλο δέν θα έχει σημασία

emilou

emilou
Άντε φωτεινουλα ήρθε η σειρά σου... Με το καλό!

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι σπάσανε κ τα νερά της Δέσποινας?

Με ένα πονο εύχομαι κορίτσια, γρήγορα κ εύκολα!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
emilou έγραψε:Καλημέρα! Περιμένω τον μπέμπη μου, δέν τα πάμε πολύ καλά με τον θηλασμό, δέν με βοηθούν πολύ κ εδώ, το πρωί ευτυχώς φεύγουμε να πάμε σπιτάκι μας! Δέν μπόρεσα να διαβάσω, αλλά κατάλαβα ότι έδιωξαν την Τινη με διαστολή 4 από το νοσοκομείο?
Δέν προλαβαίνω να γράψω όσα θέλω... Με το καλό εύχομαι κοριτσάκι μου, ελπίζω να κρατάς κ εσύ τώρα την μπέμπα σου, κ όλα θα ξεχαστούν!

εμάκο μου καλημέρα!θα την βρειτε την σειρά σας με το αγοράκι σου κουκλα μου,είναι λίγο δύσκολο στην αρχη αλλά μετά θα συνηθίσετε και οι δύο...και στην τελική μην σκας δεν θηλάζουν όλα τα παιδάκια και σαφώς δεν παθαινουν τίποτα όσα δεν θηλάζουν.εσύ θα κάνεις την προσπάθεια και ότι γίνει..και μπραβο σου γιατι πολλές επιλέγουν να μην το κάνουν...δεν τις κατακρίνω φυσικά αλλά απο συναισθηματικής αποψεως το λεω δεν υπάρχει καλυτερο...απο ιατρικης τα λενε οι γιατροι κι εγω γιατρος δεν είμαι

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 13 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις