551 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 Πεμ Σεπ 27, 2012 7:11 am
odysseia
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Η πρωτη μερα ειναι, μετα το ξεχναω!δε μου πες τελικα απο Χαλκιδα δεν εισαι?ή κανω λαθος?boubou έγραψε:θα κοιτας, θα ζουλας, θα φιλάς και ολα τα συναφή τον Θανασακη σου, μεχρι να χασει τον δρομο η αλεκα και να μην ξαναρθει!!!
δεν πεφτουμε!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Δευ Ιουλ 21, 2014 5:58 am, 1 φορά
eirini7 έγραψε:Χρύσα δεν είχες πάρει ένα τεστάκι και το είχες στο μπάνιο
pigkoulinaki έγραψε:eirini7 έγραψε:Χρύσα δεν είχες πάρει ένα τεστάκι και το είχες στο μπάνιο
ναι αλλα αυτο ειναι το clear blue!!!!το self clear δεν ειναι πιο ευαισθητο????
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Δευ Ιουλ 21, 2014 6:00 am, 1 φορά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την eirini7 στις Δευ Ιουλ 21, 2014 6:00 am, 1 φορά
eirini7 έγραψε:pigkoulinaki έγραψε:και ο γυναικολογος μου αναψε φωτιες με το ενδομητριο..........!
''ειναι πολυ καλο το ενδομητριο σου!10,3!ωορηξια δεν βλεπω.οποτε τωρα περιμενεις''
τι ηθελα και πηγαινα????????
και 3 του μηνα φευγει ξανα ταξιδι ο χρηστος....κοντα στον 1 μηνα...παει και ο οκτωμβριος!!!
σταμάτα να αγχώνεσαι!!!!!!!!!!5 μέρες είναι..θα περάσουν!
γειά σου Ελλη!!!!!!
boubou έγραψε:Οδυσσεια δν το ειδα!! εγω τελος Οκτωβρη θα κατεβω αν δν αλλαξει κατι!!!
για δουλειες η για βολτα θα εισαι?
Ειρηνακι
Χρυσα ΟΧΙ να μην κανεις ειναι πολυ νωρις και οι πιθανοτητες ειναι εναντιον σου!!! ασε να ερθει τουλαχιστον η μερα που περιμενεις η μια μερα πριν το πολυ αν θες να κανεις γιατι ειναι τοσο νωρις που το αρνητικο αν βγει ετσι δν θα ειναι σιγουρο και παλι τσαμπα θα μπερδευτεις και την ιδια αγωνια θα εχεις!!! αυτη ειναι η γνωμη μου!!
boubou έγραψε:Βρε τι αγχωνεσαι και σκας??? αφου οτι ειναι να γινει εχει γινει γι αυτο το μηνα!!! ειτε τωρα κανεις το τεστ ειτε κανονικα!! .. απλα περιμενε οπως σου ειπε ο γιατρος σου!!!
και σου ευχομαι να τα εχεις καταφερει!!!!!αλλα και να μην εχει γινει αφου ειναι ολα καλα, θα γινει!!!!! εσυ πρεπει να χαλαρωσεις ομως να διευκολύνεις την διαδικασια!!!!! και στο μεταξυ να απολαυσεις τον αντρουλη σου μιας και φευγει παλι!!
boubou έγραψε:δν θελω να σε στεναχωρησω αλλα κι εγω την τελευταια φορα που ειχα 4 μερες καθυστερηση μεχρι και 10λεπτα πριν αδιαθετησω δν ενιωθα τιποτα!!!απολυτως τιποτα και γι αυτο ξεμυαλίστηκα οτι τελικα οντως τα ειχα καταφερει ....αλλα οπως ειδες τελικα τζιφος!!!
μη σκεφτεσαι τιποτα!!κανε αλλα πραγματα να απασχολεις τον εαυτο σου!!!
xaftounaki έγραψε:Καλησπέρα στα κορίτσια μου
Χρύσα να καθησεις στα αυγά σου και άσε τα τεστ απο τώρα! Λίγο υπομονη ακόμα βρε! Καλα σου λέει η Έλλη ότι είναι να γίνει θα εχει γίνει
Ειρήνη λέω να τα πάρω, είχε μια διαφοροποίηση ως προς 10 η 20 κάτι ανά ml! Υποθέτω το 10 είναι πιο έγκυρο ε; Καλύτερη ανάλυση
Αυτα θα πάρω μάλλον
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης