976 Απ: Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 Τρι Οκτ 02, 2012 3:09 am
αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ Η' ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΟΛΠΟΥ. ΝΑΙ ΧΡΥΣΑΦΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ! ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
αφρουλα έγραψε:ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ Η' ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΟΛΠΟΥ. ΝΑΙ ΧΡΥΣΑΦΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ! ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!!!!!!!
ΠΗΓΑ ΠΗΡΑ Τ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ.
ΦΕΡΙΤΙΝΗ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ
ΑΙΜΑΤΟΚΡΙΤΗΣ ΣΤΟ ΠΑΤΩΜΑ
TSH ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ ΠΑΛΙ
ΘΑ ΖΗΣΩ?????????
olga86 έγραψε:καλησπερα κοριτσακια τι κανετε??εγω ειμαι ακομα στην δουλεια!
να ρωτησω κατι...ποσο καιρο προσπαθειτε για παιδακι???εμεις ειμαστε στον τριτο μηνα!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Η TSH EINAI 3.49
H T 4 EINAI 1.18
AIMATOKRITHS 34.9
ΦΕΡΡΙΤΙΝΗ 17
ΣΙΔΗΡΟΣ 93
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΟΛΓΑ.ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ ΟΙ 3 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΑΓΧΩΝΟΥΝ.
ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΓΟΝΙΜΕΣ.
goldangel1990 έγραψε:συμβουλή μου όλγα που είπα και στην αδελφή μου,ειναι μετα την επαφή να βάζει τα ποδια της ψηλά για 45 λεπτά με 1 ώρα και οχι τουαλετα μετα απο αυτό έμεινε στον 3ο μήνα..εγω δυο μήνες που έβαλα τα πόδια μου ψηλά έμεινα,επινα και κατι βιταμίνες που βοηθούν στην σύλληψη!
maryz-iraklio kritis έγραψε:η φυσιολογική τιμή που μου δίνει το δικό μου εργαστήρι για φερριτίνη είναι από 8.3-114 σαφως κ οι χαμηλές τιμές θέλουν παρακολούθηση!
με μια σύγκριση που έκανα με το tsh της Γιάννας μήπως τελικά έχω κ εγώ κάνα θυροειδή κ δε το έχω πάρει χαμπάρι κ γ αυτό φούσκωσα ξαφνικά??
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:η φυσιολογική τιμή που μου δίνει το δικό μου εργαστήρι για φερριτίνη είναι από 8.3-114 σαφως κ οι χαμηλές τιμές θέλουν παρακολούθηση!
με μια σύγκριση που έκανα με το tsh της Γιάννας μήπως τελικά έχω κ εγώ κάνα θυροειδή κ δε το έχω πάρει χαμπάρι κ γ αυτό φούσκωσα ξαφνικά??
ΜΑΙΡΗ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΓΩ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΙΜΑΙ ΛΕΧΩΝΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΙΡΝΑ ΧΑΠΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ.
ΕΣΥ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙΣ?
ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΝΔΟΚΡΙΝ.ΠΗΓΑ ΟΛΟΙ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 2,5.ΤΟΤΕ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΑΣΧΕΤΑ ΠΟΥ Η ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 5.
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης