Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
620 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 620 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπραβο Γιαννα να το χαίρεστε το δοντάκι σας

Κορίτσια βγαίνω για κάτι δουλιτσες
Τα λέμε μετα
Σας φιλώ

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου Άννα!! Τα λέμε αργότερα!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΧΑΧΑΧΑ ΑΝΤΕ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙΣΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΑ ΚΑΠ ΚΑΙΚΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΨΟΥΜΕ!!!
ΜΑΙΡΗ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΝΟΜΑΙ.ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Η ΜΙΚΡΗ.
ΑΝΝΑ ΒΥΕ!!!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΗ Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΟΣΟ!!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΞΕΦΟΥΡΝΙΖΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΛΥΚΑΘΕΙ ΑΠ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ!!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχα με ΦΠΑ θα ναι βρε σιγά!! Για την ώρα καλά πάμε απλά με το ξενοδοχείο δε ξέρω τι παίζει μην έχει μεγάλη διαφορά να πάρω τηλ γιατί πιστωτική δε παίζει για να κάνω κράτηση και δεν έχει να λέει κράτηση και χωρίς πιστωτική! Το καλοκαίρι έτσι τα έκλεινα!

nikoletta10

nikoletta10
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα κορίτσια!!!!!!Τι κάνετε;;;;;;
Καλέ μία μέρα έλειψα και γεμίσατε κιόλας 5 σελίδες;;;Μέχρι να διαβάσω τα νέα σας πέρασε η ώρα και πρέπει να ξεκινήσω τα μαγειρέματα, 2 διαφορετικά φαγητά ένα για μας και ένα για την μπουμπού...
Χρύσα εύχομαι καλά αποτελεσματα,Μαίρη καλά να περάσετε,Γιάννα γερό και δυνατό το πρώτο δοντάκι ,έμεις έχουμε 4 και δεν έκανα τίποτα όταν βγάλαμε το πρώτο.
Έλλη Άννα καλημέρα και σε σάς....
Σας αφήνω γιατί ο πασάς μου φωνάζει .....πεινάει...χαχαχαχα!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπρε ΚαρντασοΓιάννα!!! 10 ξενοδοχεία πήρα κ τα 10 είναι κλεισμένα!!! 1ος προορισμός είστε! Ηντανε μωρε εκιονα το χάλι!!! Ευτυχώς βρήκα ένα κ περιμένω ενημέρωση!!

Θα γίνει λέει ένα event Παγκόσμιο Φεστιβαλ μουσικής!! άντε πάλι σελεμπριτοπερίοδο ανεβαίνω!! Το πα αμοναχή μου!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα!!

μάθανε Μαιρη μου ότι ανεβαινεις και ετοιμάσανε event βρε!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 25 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 25 40746
κι εγω έξω θα σου πρότεινα να πας αν προλαβαίνεις με τα χαρτιά πάντως!!
σε βρίσκω πολύ οργανωμένη  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 25 403793  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 25 403793 πάντως!!

Γιαννα μου έτοιμο το σπίτι? ειχα διαβάσει πιο πίσω είχατε κάποιο προβληματάκι? τι ευχονται στο καινουριο δοντακι του παιδιου δν ξέρω? χαχαχα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 25 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 25 379767

Αννουλα πως πηγε το μποτε και οι βολτες χθες??

Νικολετα καλημερα και σε εσας!!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχ Ελλη δε βρίσκω!! έτσει μου έρχεται να ψάξω κάνα μέρος έξω από θεσσαλονίκη κ απλά να πάμε για βόλτες!! Κρίση κατα τ'άλλα!! Μέχρι τώρα μου έχει βγει ιδανική τιμή για έξω είναι πολλά! Εδώ οι τιμές είναι στα ύψη ακόμα!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
I am back
Γεια σας κορίτσια!
Νικολετα και Έλλη  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 25 417472

Έλλη μου ωραία ήταν! Ήπιαμε καφεδάκι με μια φίλη και μετα κάναμε βόλτα στην αγορα! Πολύς κόσμος όμως είχε και κάτι φεστιβάλ και η μουσική στο φούλ

Γειτόνισσα ήμουν με μια φίλη κάτω εχθές, αλλα δεν σε πέτυχα πουθενα
Γιατι δεν πάτε καμμια Νάουσα, βεροια;

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:I am back
Γεια σας κορίτσια!
Νικολετα και Έλλη  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 25 417472

Έλλη μου ωραία ήταν! Ήπιαμε καφεδάκι με μια φίλη και μετα κάναμε βόλτα στην αγορα! Πολύς κόσμος όμως είχε και κάτι φεστιβάλ και η μουσική στο φούλ

Γειτόνισσα ήμουν με μια φίλη κάτω εχθές, αλλα δεν σε πέτυχα πουθενα
Γιατι δεν πάτε καμμια Νάουσα, βεροια;

Είδες δε συναντηθήκαμε ήμουν στο mothercare μέχρι τις 8 και κ μετά στο Ζαρα μέχρι τις 9 ! χιχιχι

Τώρα ψάχνω για τίποτα Τρίκαλα-Καλαμπάκα-Ελάτη ! Θα δω κ για Νάουσα γιατί μ αρέσει πολύ!! φφ μακάρι να βρω κάτι με όλα αυτά νομίζω πως έχω ταξιδέψει!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δε μου λέτε αυτή η τοποθεσία με τα πηγάδια που είναι? Ημαθία νομίζω δεν είναι?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχα τωρα κάτι ειπες Μαιρη μου, δν εχω παει πουθενα!!δν ξερω να σε κατατοπισω!!!

παντως ειμαι σιγουρη πως οπου και να καταλληξεις να πας παλι σουπερ θα περασεις!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 25 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 25 328109  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 25 328109

vorangela

vorangela
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Καλημέρα Κορίτσια!

Τι κάνετε? Εγώ δεν ξέρω αν είμαι καλά.  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 25 534787

Έχω θέμα και θέλω να σας ρωτήσω κάτι αν μπορείτε να με βοηθήσετε. Respect

Έχω κύκλο σταθερό 26-28 ημέρες, τον προηγούμενο μήνα και χρησιμοποιώντας τεστ ωορρηξίας, έδειξε ότι η άνοδος της ορμόνης ξεκίνησε την 12η ημέρα του κύκλου. Αυτό το μήνα, δεδομένου του προηγούμενου, δεν ξεκίνησα τα τέστ αμέσως μετά την περίοδο αλλά τη 10η μέρα. Έχω φτάσει σήμερα στην 13η ημέρα και ενώ τις προηγούμενες μέρες φαινόταν η 2η γραμμή αχνά, σήμερα δε φαίνεται καθόλου, να σημειώσω εδώ ότι την προηγούμενη φορά την 12η ημέρα ήταν το ίδιο έντονη με την γραμμή επιβεβαίωσης ότι το τεστ πέτυχε.

Δώστε μου τα φώτα σας, έχασα κι αυτό το μήνα τις σωστές ημέρες?

Επίσης, αυτό το μήνα, αποφάσισα να τηρήσω διάγραμμα θερμοκρασιών για να το συγκρίνω με τα τέστ ωορρηξίας, και διαπιστώνω ότι από την πρώτη μέρα περιόδου που έκανα μετρήσεις, ενώ όλες τις ημέρες, κατά μέσο όρο είχα 36,3C τη 10η και την 11η ημέρα είχα 36,4C και 36,5C αντίστοιχα ενώ 12η και 13η είχα και πάλι 36,3C.

Πείτε μου ρε κορίτσια, έχασα τις ημέρες?

Έχουμε μαστόρους στο σπίτι κι είμαστε πολύ κουρασμένοι αυτές τις ημέρες για  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 25 215994 κα μόνο χθες  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 25 215994

Τι εκτίμηση κάνετε, το χάσαμε κι αυτό το μήνα το κορμί ρε πατριώτισσές? Crying or Very sad

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λοιπόν άκουσα τη Γειτόνισσα κ μάλλον πως θα πάμε εκεί στον Αγιο Νικολαο μέσα στα δάση κ στα νερά χιιχιχι!! Μίλησα κ με ένα ξενώνα κ έχουν! Νομίζω είναι κοντά όλα όσα θέλουμε να γυρίσουμε κ Σαλόνικα κ κάτι Έδεσσες!! Λες μπουμπου να σε βρούμε στη Λάρισα χιχιχιχι!! Αντε να κάνουμε συναντήσεις!! Laughing Laughing Laughing Laughing

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
KALHSPERA KORITSIA!!!
H TOPOTHESIA 3-5 PHGADIA EINAI STH NAOYSA KAI EINAI XIONODROMIKO KENTRO. KSERW ENA POLY WRAIO KSENODOXEIO (ME PERTINA SPITAKIA) LIGA XILIOMETRA PIO KATW THELEIS NA SOY STEILW DIEYTHYNSH?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vorangela το ενδεχομενο να μην εχεις κανει ακομη?να αργησε να γίνει το έχεις σκεφτεί? τυχαίνει να μην ειναι σταθερη παντα η ωορρηξια!!κι εγω ενω εχω κυκλο 26-28 μερες σταθερο μια φορα ειχα ωορρηξια την 17η μερα!! κουφα πραγματα το ξερω, αλλα συνεχισε τα τεστακια σου και βλεπεις !! και εννοειται οσο μπορεις πιο τακτικά  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 25 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 25 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 25 215994

Μαιρη πολυ σε ζηλευω που εισαι της αποδρασης!!!!!και που ακολουθει και ο αντρας σου βεβαιως!!!

κοριτσακια θα σας αφησω γιατι πρεπει να φυγω!! θα τα πουμε το απογευμα απο την δουλεια!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 25 186566  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 25 186566 σας φιλω!!!!!

καλη συνεχεια σε ολες!!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kakao_28 έγραψε:KALHSPERA KORITSIA!!!
H TOPOTHESIA 3-5 PHGADIA EINAI STH NAOYSA KAI EINAI XIONODROMIKO KENTRO. KSERW ENA POLY WRAIO KSENODOXEIO (ME PERTINA SPITAKIA) LIGA XILIOMETRA PIO KATW THELEIS NA SOY STEILW DIEYTHYNSH?

Γεια σου κακάο ! Μόλις το γκούγκλαρα και το βρήκα αλλά εκεί για να μείνεις λέει να έχει χιόνια!! Βρήκα στον δάσος του αγ.Νικολάου όπου κ μίλησα περιμένω τώρα τον άντρα μου για να δούμε αν το κλείσουμε!! Σε ευχαριστώ πάντως Smile

vorangela

vorangela
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
boubou έγραψε:vorangela το ενδεχομενο να μην εχεις κανει ακομη?να αργησε να γίνει το έχεις σκεφτεί? τυχαίνει να μην ειναι σταθερη παντα η ωορρηξια!!κι εγω ενω εχω κυκλο 26-28 μερες σταθερο μια φορα ειχα ωορρηξια την 17η μερα!! κουφα πραγματα το ξερω, αλλα συνεχισε τα τεστακια σου και βλεπεις !! και εννοειται οσο μπορεις πιο τακτικά  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 25 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 25 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 25 215994

Καλά τώρα ενώ έχετε άλλο θέμα... εγώ είμαι αυτό που λένε ο καθένας με τον καημό του Laughing Laughing Laughing

Ευχαρίστως boubou να το σκεφτώ και πολύ θα με βόλευε, όμως γιατί τις 2 προηγούμενες μέρες τα τεστ έδειξαν τη γραμμή της ορμόνης έστω και αχνά και σήμερα τίποτα απολύτως?

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γειτόνισσα έδωσα τη λύση πάλι!! Χαχα
Ωραία είναι εκει! Εχει και απλα να παίζει η μικρη, το ποταμάκι, είναι ρομαντικά!!! Χαχα
Το ξενοδοχείο το βερμιον είναι εκει! Δεν είναι απο τα σούπερ όσων αφορα την διακόσμηση, είναι παλιο και δεν είναι και φθηνό
Εκει είδες; Αλλα κοντα είναι και η βεργινα και η Παναγία η Σουμελά

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
vorangela έγραψε:
boubou έγραψε:vorangela το ενδεχομενο να μην εχεις κανει ακομη?να αργησε να γίνει το έχεις σκεφτεί? τυχαίνει να μην ειναι σταθερη παντα η ωορρηξια!!κι εγω ενω εχω κυκλο 26-28 μερες σταθερο μια φορα ειχα ωορρηξια την 17η μερα!! κουφα πραγματα το ξερω, αλλα συνεχισε τα τεστακια σου και βλεπεις !! και εννοειται οσο μπορεις πιο τακτικά  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 25 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 25 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 25 215994

Καλά τώρα ενώ έχετε άλλο θέμα... εγώ είμαι αυτό που λένε ο καθένας με τον καημό του Laughing Laughing Laughing

Ευχαρίστως boubou να το σκεφτώ και πολύ θα με βόλευε, όμως γιατί τις 2 προηγούμενες μέρες τα τεστ έδειξαν τη γραμμή της ορμόνης έστω και αχνά και σήμερα τίποτα απολύτως?

Καλησπέρα
Εγω δεν τα έχω χρησιμοποιήσει για να ξέρω σίγουρα αλλα συμφωνω με την Έλλη
Μπορει να μην έχεις κάνει ακόμη

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Γειτόνισσα έδωσα τη λύση πάλι!! Χαχα
Ωραία είναι εκει! Εχει και απλα να παίζει η μικρη, το ποταμάκι, είναι ρομαντικά!!! Χαχα
Το ξενοδοχείο το βερμιον είναι εκει! Δεν είναι απο τα σούπερ όσων αφορα την διακόσμηση, είναι παλιο και δεν είναι και φθηνό
Εκει είδες; Αλλα κοντα είναι και η βεργινα και η Παναγία η Σουμελά

Θα σου στείλω στο face γιατί το ζάλισα εδώ!

vorangela

vorangela
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Thanks Girls!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 25 417472

kakao_28

kakao_28
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
NAI EINAI DHMOTIKO KSENODOXEIO AP OSO KSERW GIA AYTO EINAI SE AYTH THN KATASTASH KAI TIMH... MAIRI MPOREIS NA PSAKSEIS KAI STO XWRIO ARKOXWRI EINAI LIGA XILIOMETRA EKSO APO TH NAOYSA ALLA EINAI POLY WRAIA. MOY EXOYN PEI PWS EXEI PARADOSIAKOYS KSENONES KAI EINAI POLY OIKONOMIKOI

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εγώ vorangela, καλησπέρα κιόλας δε ξέρω να σου απαντήσω! Είδα κ εγώ κατι ροζ υγρά κ δε ξέρω να βγάλω άκρη!! Ελα βρε κ να έχασες κάτι μέρες δε πειράζει next time δε θέλει άγχος το θέμα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 25 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις