Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
641 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 641 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σορρυ κορίτσακια ήρθε ο αγάς κ πιάσαμε τη κουβέντα για το ταξίδι φάγαμε κιόλας έγω είχα σκοπό να μη φάω αλλά έφαγα κ πιάσανε πάλι τα χαζά μου κ τα αγχη μου γ αυτό το θέμα φφφ ας με ακουμπήσει ένα ραβδάκι κ αύριο να μπω σ αυτά τα σκίνυ τζην δεν αντέχω φφφ

Έπλυνα κ την Αννούλα γιατί έγινε ένα με τη φασολάδα κ τους κοίμισα πατέρα κ κόρη! Θα χωνέψω κ θα αρχίσω δουλειές!!

Καλησπέρα στη Χρύσα που μπήκε τώρα!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αφρούλα μου κι εγω εδω είμαι αλλα λέω να μπω για ένα μπανακι και ισως ξαπλωσω λιγάκι
Τα λέμε το απόγευμα
Φιλακια

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΜΑΡΗ ΓΙΑΝΝΑ ΤΕΚΝΑΤΖΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ?!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Α!!! ΑΥΤΟ ΑΦΡΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ ΜΟΥ!!! ΑΓΑΠΗΣΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΨΑ!!

ΧΑΝΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΚΑΤΙ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ.

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙ?
ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 379767

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ε ΑΦΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΑΣ΄ΤΟ ΤΟΤΕ! ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ! Laughing Laughing Laughing

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:Ε ΑΦΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΑΣ΄ΤΟ ΤΟΤΕ! ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ! Laughing Laughing Laughing

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Respect Respect Respect Respect Respect

ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΤΑ ΜΑΘΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΙΡΟΥΛΑ?ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΑΞΙΔΑΚΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αφρουλα έγραψε:ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΤΑΞΙΔΑΚΙ?
ΑΝΝΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 379767  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 379767

ΑΑ δε τα έμαθες εσύ ε?? χμ ... Very Happy Very Happy Very Happy θα πάμε Μακεδονία! Ο αγάς τελειώνει 8 του μήνα κ θέλει επειγόντως διακοπές όπως λέει κ ο αγαπητικός της Γιάννας! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

Θέλαμε να πάμε Θεσσαλονική μια βδομάδα να είναι εκεί η βάση μας κ να γυρίζουμε γύρω γύρω! Αλλά 1ον η Γιάννα κάνει τα στραβά μάτι κ αν έρθω εκεί θα με χώσει στις δουελειές! ακους πως θα περιποιήθει την επίσημη μακρυνή προσκεκλημμένη της!!! Laughing Laughing Laughing πλάκα κάνωωωω εννοείται!! Απλά δε βρήκαμε εκεί δωμάτιο γιατί έχει κάτι συνέδρια κ κάτι φεστιβαλ κ είναι πλήρης!

Ετσι μετά από ιδέα της Γειτόνισσας Άννας θα πάμε Νάουσα κ συγκεκριμένα στο Αρκοχώρι Ημαθίας ώστε να μπορούμε να γυρίζουμε γύρω γύρω!! Βρήκαμε έναν οικονομικό ξενώνα κ είναι κ πολύ ωραίο μέρος είμαστε φυσιολάτρες συν τοις άλλοις! Laughing Laughing Laughing Laughing

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!! ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ! ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΝΙΝΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΑΣ! ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ( ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ! ) ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΦΕ Η΄ΦΑΓΗΤΟ?!!! Very Happy Very Happy Very Happy

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΠΑΩ ΓΙΑ ΜΑΜ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΑ ΕΙΧΑΜΕ ΟΡΕΞΕΙΣ ΓΙΑ  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 215994 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΙΝΑΩ ΣΑΝ ΛΥΚΟΣ!!! ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΟΜΩΣ! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλή όρεξη Αφρούλα!! Αντε σε περιμένουμε πάλι!!

Καλά έχω φτιάξει ένα πρόγραμμα με τόσα μέρη να δω πως θα τα χωρέσω στη μια βδομάδα εν τω μεταξύ βλέπω το χάρτη κ μου φαίνονται όλα δίπλα!! Την σκέφτηκα τη Καβάλα μου φαίνεται λίγο μακριά αλλά αν πάμε Καβάλα θα πρέπει να πάμε κ αγαπημένη Χαλκιδική!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΣΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΗ -ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ!!!
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΝΑΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΒΑΛΑ ΠΧ.ΓΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ?
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ.ΜΕΓΑΛΩΣΕ Κ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ.
ΓΙΑ ΠΕΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ?ΖΥΓΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ?
ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΡΟΖ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ Σ ΕΜΕΝΑ.ΕΙΧΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΘΕΣ ΡΟΖ!

ΑΦΡΟΥΛΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΗΣΤΕΙΑ ΑΠ ΤΟ ΣΕΞ,ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 215994 ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΕΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΚΑΒΑΛΑ.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΚΟΠΕΛΙΑ.

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
el88tse έγραψε:καλημερα γλυκα μου κοριτσακια καλο μηνα αν και εμενα φανηκε καλος εκανα χοριακη και οι μοναδες ειναι 1500 αρα ειμαιΕΓΚΥΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΤΙ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ το απογευματακι εχω ραντεβου με την γιατρο μου να μου πει αν πανε ολα καλα

Eλένη  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 654316 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κοπελάρα μου, ολα καλα να πάνε μέχρι τέλους!!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 50580  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 50580  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 50580  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 50580  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 50580  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 50580  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 50580

Αφρουλα γουελκαμ μπακ!!!! και γιατι επειδη θελετε να πατε Αθηνα να αφησετε το μπεμπε να περιμενει? να τα κανετε και τα 2 μαζι!!! τι στο καλο?μονο εγω ειμαι ανυπομονη? scratch scratch scratch scratch

Μαιρη τι τελειο μποτακι ειναι μωρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!

Τονια, Αννα, Γιαννα, Χρυσάκι  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 417472

φευγω πάλι.. σε λιγο εχω ραντεβου με τον γυναικολογο!!! αχ φοβαμαι μη που πει τπτ, ειναι λιγο αυστηρος αυτος και δν τα μπορω εγω αυτα!!!... αλλα αφου ειναι καλος λεω να κανω την υποχώρηση να τον γνωρισω πρωτα και να μην κρινω μονο απο τα λογια των αλλων!!ΕΧΩ ΚΑΤΑΑΓΧΩΘΕΙ!!! pale pale pale pale pale pale θα τα πουμε αργοτερα παλι!! φιλακιααααααααααααααααα

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΜΑΙΡΟΥΛΑ ΣΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΗ -ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ!!!
ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΝΑΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΒΑΛΑ ΠΧ.ΓΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΟΧΗ?
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ.ΜΕΓΑΛΩΣΕ Κ Η ΑΝΝΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ.
ΓΙΑ ΠΕΣ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ?ΖΥΓΙΣΤΗΚΕΣ ΚΑΘΟΛΟΥ?
ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΡΟΖ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ Σ ΕΜΕΝΑ.ΕΙΧΑ ΤΕΛΕΙΩΜΑΤΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΘΕΣ ΡΟΖ!

ΑΦΡΟΥΛΑ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΗΣΤΕΙΑ ΑΠ ΤΟ ΣΕΞ,ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 215994 ΜΟΛΙΣ ΠΑΤΗΣΕΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ΚΑΒΑΛΑ.
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ ΚΟΠΕΛΙΑ.

Η διατροφή πάει τη χάσαμε στο δρόμο εκεί που πήγαινα καλά να κάτι ρεπά του αγά κ ήθελε να πάμε για μπύρα! Τι να κάνω ...μετά για 5 μέρες λόγω κάποιων περιστατικών δεν έτρωγα τίποτα μόνο καφέ κ καρύδια φρεσκα! Τώρα είμαι στη φάση που τρώω όπως πρώτα αλλά προσέχω μη παρεκτρέπομαι ! Παράγγειλα κ μια συσφικτική μαζί με τις πάνες που σου έλεγα πάω κ πάνω κάτω! Χθες καθόμουν κ έλεγα του αγά πως να πάθω κ εγώ ανορεξία αλλά να τη σταματήσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα καλά μόνο που δε με χαστούκισε κ με το δίκιο του! φφφφφφ αστο καλό να πάμε εκέι πάνω στα βουνά κ μετά να πάω στη δουλειά που θα λείπω ώρες να χάσω πάλι τίποτα! Είναι αποδεδειγμένο όποιος κάθεται μέσα στο σπίτι τρώει δε κινείται κ παχαίνει ακόμα κ κανονικό φαί να φάς πάλι θα το πάρεις σε κιλά!

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:
el88tse έγραψε:καλημερα γλυκα μου κοριτσακια καλο μηνα αν και εμενα φανηκε καλος εκανα χοριακη και οι μοναδες ειναι 1500 αρα ειμαιΕΓΚΥΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΤΙ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ το απογευματακι εχω ραντεβου με την γιατρο μου να μου πει αν πανε ολα καλα

Eλένη  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 654316  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 654316 ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κοπελάρα μου, ολα καλα να πάνε μέχρι τέλους!!!!!  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 50580  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 50580  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 50580  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 50580  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 50580  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 50580  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 50580

Αφρουλα γουελκαμ μπακ!!!! και γιατι επειδη θελετε να πατε Αθηνα να αφησετε το μπεμπε να περιμενει? να τα κανετε και τα 2 μαζι!!! τι στο καλο?μονο εγω ειμαι ανυπομονη? scratch scratch scratch scratch

Μαιρη τι τελειο μποτακι ειναι μωρεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!

Τονια, Αννα, Γιαννα, Χρυσάκι  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 417472  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 417472

φευγω πάλι.. σε λιγο εχω ραντεβου με τον γυναικολογο!!! αχ φοβαμαι μη που πει τπτ, ειναι λιγο αυστηρος αυτος και δν τα μπορω εγω αυτα!!!... αλλα αφου ειναι καλος λεω να κανω την υποχώρηση να τον γνωρισω πρωτα και να μην κρινω μονο απο τα λογια των αλλων!!ΕΧΩ ΚΑΤΑΑΓΧΩΘΕΙ!!! pale pale pale pale pale pale θα τα πουμε αργοτερα παλι!! φιλακιααααααααααααααααα

ΕΛΛΗ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΛΕ!! ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ.ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΒΡΕ!
ΑΝΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ. Very Happy

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
yz-iraklio kritis

Η διατροφή πάει τη χάσαμε στο δρόμο εκεί που πήγαινα καλά να κάτι ρεπά του αγά κ ήθελε να πάμε για μπύρα! Τι να κάνω ...μετά για 5 μέρες λόγω κάποιων περιστατικών δεν έτρωγα τίποτα μόνο καφέ κ καρύδια φρεσκα! Τώρα είμαι στη φάση που τρώω όπως πρώτα αλλά προσέχω μη παρεκτρέπομαι ! Παράγγειλα κ μια συσφικτική μαζί με τις πάνες που σου έλεγα πάω κ πάνω κάτω! Χθες καθόμουν κ έλεγα του αγά [color=red]πως να πάθω κ εγώ ανορεξία
αλλά να τη σταματήσω στο επιθυμητό αποτέλεσμα καλά μόνο που δε με χαστούκισε κ με το δίκιο του! φφφφφφ αστο καλό να πάμε εκέι πάνω στα βουνά κ μετά να πάω στη δουλειά που θα λείπω ώρες να χάσω πάλι τίποτα! Είναι αποδεδειγμένο όποιος κάθεται μέσα στο σπίτι τρώει δε κινείται κ παχαίνει ακόμα κ κανονικό φαί να φάς πάλι θα το πάρεις σε κιλά! [/quote]

ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΜΑΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΝΑ 2 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΡΩΜΕ ΣΤΙΣ 6 ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ Ο ΑΓΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΝΑ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΑΝΤΠΥΙΤΣΑΚΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΒΡΑΔΥΝΟ Κ ΑΛΛΕΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΑΒΑΘΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ.
ΒΑΣΙΚΑ ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ 1-2 ΚΙΛΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΛΛΗΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΩ ΚΑΘΟΛΟΥ. Sad

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το θέμα είναι που θα μπω για να ταξιδέψω ένα σκίνυ μου κάνει μπαίνω αλλά πρέπει να βάλω κάτι από μεσα γιατί είναι χαμηλοκάβαλο άσε που λίγο με χτυπάει στη τομή είμαι κ φοβιτσιάρα! Θα πρέπει να αγοράσω κάτι κ δε θέλω γιατί είναι γεμάτη η ντουλάπα παντελόνια φφ (ο καθένας με το πόνο του) το ξέρω ότι θα βάλω εδω κ κάτι μέρες βλέπω βίντεο κάτι ξυνόμαυρα Ναούσης κάτι τυριά κάτι γλυκά! Ο "ναός " του Τερκενλή αχ αχ!!

Εγώ ευτυχώς δε σαβουριάζω πατατάκια κ τέτοια! Απλά το χω δει νοικοκυρά τώρα τελευταία κ θέλω να φτιάχνω πράματα ε κ θα τα δοκιμάζω!! Τι έπαθες μετά την εγκυμοσύνη?

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Με τα ροζ υγρά μάλλον ήταν υπολείμματα της περιόδου! Δε ξαναείδα ..δεν έκανα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 215994  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 215994 βέβαια για να δω! έχουμε επισκέψεις κάθε βράδυ στα μέσα του κρεβατιού Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΙΧΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΜΙΚΡΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!!

ΑΧ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ Η ΚΑΗΜΕΝΗ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΑΦΗΡΗ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 10 ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ Κ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΙΣ ΤΟ ΚΟΨΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

ΚΑΛΕ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΤΟΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ?ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΕΙΣΜΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΡΟΥΧΑ.
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΙΝΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ Η ΘΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ?

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ

ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΙΡΟΥΛΑ Σ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΤΡΩΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΑΝΝΙΩ.  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 315810

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
χάθηκα λίγο γιατί επιτέλους τέλειωσα το σιδέρωμα της μικρής ξέρεις κ από τις 2 μεριές!!

Εγώ το αντίθετο με το στήθος πάντα φορούσα 80-85 τώρα λόγω θηλασμού κ μάλλον κ κιλών 90!! φρίκηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Να της κάνεις μασαζάκι με το χέρι σου στα ούλα κ να της δίνεις δροσερικά κ αυτά τα παιχνιδάκια μασήματος!

Δε θα πάρω άντε καμιά φόρμα μαύρη κατα προτίμηση να είμαι πιο άνετη στη φύση χιχιχι (θα σου στειλω πμ να μου πεις κ τη να πάρω όσο αφορά το καιρό)

Πότε πότε πονάω όταν κουραστώ πολύ ή όταν κάποιο ρούχο όπως τζήν ακουμπήσει τη τομή αλλιώς είμαι μια χαρά!! Ούτε στο κρύο που λένε έχω θέμα όλα οκ!

Όταν έρθει αυτή η ώρα θα το συζητήσουμε με το γιατρό θα ήθελα αν γίνεται γιατί όχι κ φυσιολογικά μόνο να μην έχουμε πάλι καμια έκπληξη!

Εγώ κάθομαι κ ξενυχτώ για να κοιμήθει βαθιά κ πάω να τη βάλω στη κούνια κ έχουμε πανηγύρια 3 μέρες τώρα!

maryz-iraklio kritis

maryz-iraklio kritis
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΙΡΟΥΛΑ Σ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΣΤΡΩΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙ.ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ.ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΑΝΝΙΩ.  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 315810

καλή όρεξη !! φιλιά!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γύρισα!!

θα σας πω τα νέα μου γρήγορα και θα παω να ξεραθώ γιατι ειμαι πτώμα!!!!
Τελικά μια χαρά ειναι ο γιατρούλης!! Αχ τον συμπάθησα γιατι σκεφτόμαστε το ίδιο!! με "μάλωσε" γιατι δν έκανε πρώτα ο άντρας μου εξετάσεις και μου σημείωσε να κανουμε σπερμοδιάγραμμα και καλλιέργεια σπέρματος!θα παρω τηλ. στο μικροβιολογικο γιατι ισως χρειάζεται να κλείσουμε ραντεβού!κάτι τέτοιο μου ειπαν!! εμενα μου ειπε η εξετασεις μου είναι τέλειες, και ότι έκανα μια εξέταση που δν έπρεπε γιατι την κάνουν γυναίκες άνω των 40 ετων αλλα δν κατάλαβα για πια ορμόνη μου το έλεγε!!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
για την ώρα όλα καλά λοιπόν!!! θα κανονίσω τώρα τα του άντρα και με εκείνα τα αποτελέσματα μου είπε θα δουμε πως θα προχωρήσουμε!!
με ειπε και αυτος μικρό κορίτσι και χάρηκα  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 40746  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 40746

τα φιλιά μου σε όσες ειναι μέσα!!!!!

μιλησα και με την γκρινιάρα(Ελενη) και μου ειπε να σας δώσω χαιρετίσματα!!!!
 Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 315810  Ας μαζευτουμε εδω οσες προσπαθουμε για μωρακι #68 - Σελίδα 36 315810

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΕΝΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ! ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΛΛΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΞΕΡΟΛΑ! ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΕΝΩ ΤΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΠΛΟ.ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΑΚΙ ΜΟΝΟ! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ!!! ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ! Wink
ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΑΖΙ! ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ!!! Shocked

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη μου γλυκια όλα τέλεια μπραβο!!!!
Είδες που είχες και άγχος, όλα καλα θα είναι και με τις εξετάσεις του άντρα σου

Αφρούλα μην το λες έτσι, Άστο στην τύχη του και μπορει να έρθει εκει που δεν το περιμένεις! Υπάρχουν και άνθρωποι να σε βοηθήσουν αν χρειαστείς! Μην σταματήσετε τις προσπάθειες!

αφρουλα

αφρουλα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ! ΑΠΛΑ ΔΕ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΤΟΣΟ ΕΝΤΟΝΑ! ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΥΡΛΕΓΚΟ Laughing ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις