1 Απ: Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; Παρ Σεπ 21, 2012 10:40 am
filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
εχει 2-3 μερες που με πεθαινει το στηθος μου!εσεις πονατε?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
filitsaki έγραψε:εχει 2-3 μερες που με πεθαινει το στηθος μου!εσεις πονατε?
filitsaki έγραψε:εμεις παλι ουτε για καφε!
Sofki έγραψε:Αααα δεν εχω προβλημα..την πιο προηγουμενη βδομαδα γυρισαμε στις 5 στο σπιτι...βεβαια το κανουμε πολυ σπανια και αυτο οταν πηγαινουμε στο στεκι μας στην θεσσαλονικη...και φυσικα δεν πινω..το πολυ πολυ ενα κρασι
ναι ναι και εγω!τα παιδια μου τι να τα κανω?doritaki έγραψε:Χρειαζεται να βγαινεις που κ που.Εμεις το εχουμε περιορισει αρκετα τον τελευταιο καιρο.Θα ηθελα να φυγουμε αν γινεται ενα 3ημερο.Να παμε καπου να αλλαξω παραστασεις...Αλλα ουτε αυτο δε θα γινει...
filitsaki έγραψε:ναι ναι και εγω!τα παιδια μου τι να τα κανω?doritaki έγραψε:Χρειαζεται να βγαινεις που κ που.Εμεις το εχουμε περιορισει αρκετα τον τελευταιο καιρο.Θα ηθελα να φυγουμε αν γινεται ενα 3ημερο.Να παμε καπου να αλλαξω παραστασεις...Αλλα ουτε αυτο δε θα γινει...
ουτε μαμα βοηθαει ουτε πεθερα!η μαμα με το μπαμπα εχουν τσιπουραδικο οποτε ξενυχταν,η πεθερα...ασε ειναι μεγαλη η καημενη δε μπορει...και πολυ κουρασμενη...και αλλα πολλα....doritaki έγραψε:filitsaki έγραψε:ναι ναι και εγω!τα παιδια μου τι να τα κανω?doritaki έγραψε:Χρειαζεται να βγαινεις που κ που.Εμεις το εχουμε περιορισει αρκετα τον τελευταιο καιρο.Θα ηθελα να φυγουμε αν γινεται ενα 3ημερο.Να παμε καπου να αλλαξω παραστασεις...Αλλα ουτε αυτο δε θα γινει...
Το ενα υποχρεωτικα θα το παρεις μαζι σου.Τα αλλα 2 μαμα ή πεθερα.
οποτε θελετε!!!!!!!!!!!!οχι ομως τον ιανουριο εχουμε να τακτοποιησουμε κατι νομιζω χιχιχιχιχιχιSofki έγραψε:Τσιπουραδικο ε???Εεεε καποια στιγμη θα ερθουμε Βολο
οποτε μαρτιο η απριλιο που θα ανοιξει και ο καιρος!!!!!!!!!!!filitsaki έγραψε:ελα εσυ και θα αλλαξεις γνωμη!ουτε εγω επινα καποτε!και αν ειναι να δωσεις 500 δε πας εξω να σε λενε και κοσμογυρισμενη?
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 20 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης