476 Απ: Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; Τετ Σεπ 26, 2012 10:22 am
filitsaki
Πρωταγωνιστής!!
παρε το μπαμπα και ελατε!κερναω!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αφου μαρη δε πινεις τσιπουρο!λιγη μπυρα η κρασι κανει!!!ελα εμεις θα τρωμε....Sofki έγραψε:Εμ εγω δεν κανει να πιω..κριμα ειναι να ζηλευω :Ρ
τα μπερδεψα ποια δε πινει?παω να δω!Sofki έγραψε:Καλε δεν πινω εγω τσιπουρο?ψεματα σου ειπανε!!!!!
ποσο μου ερεσει να ακουω τετοια!θυμαμαι τη 1η εγκυμοσυνη μου!απολαυσε τη οσο μπορεις!στη δευτερη δεν εχει τετοια!!!!Sofki έγραψε:Χαχαχαχα μου εστειλε ο αντρουλης μου τωρα μηνυμα και με ρωτησε αν κλοτσησε η κορη του και επειδη του ειπα οτι κοιμομουν και με κλοτσησε δυνατα και ξυπνησα νιωθει τρελη περηφανια!!!μου λεει μπραβο την κορακλα μου ιδια ο μπαμπας της ειναι..χαχχα
να μην αχγωνεσαι να εισαι σιγουρη!!!!Sofki έγραψε:Χχαχαχα λες?Ασε που αγχωνομια μην με εχει μετα στο φτυσιμο και ασχολειται μονο με την "γυναικα της ζωης του"
filitsaki έγραψε:το ονομα σου ποιο ειναι?ελε εδω εχω μπαμπα με τσιπουραδικο!!!!mpompiras έγραψε:filitsaki έγραψε:ΜΙΡΕΝΤΖΕΛΑΚΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΥΝΕΙς!
και εγώ αυτό θα πρότεινα αλλά είναι αλλιώς όταν το λέει μια Βολιώτισσα....
αν και εγώ είμαι τρελαμένη με τους μεζέδες σας και όχι τόσο με το τσίπουρο ...
ποιος δυσανασχετει καλη μου ελενη?οσον εφοραεμενα εδω θα ειμαι ερχεσαι μετα το νινι!!!!!mpompiras έγραψε:filitsaki έγραψε:το ονομα σου ποιο ειναι?ελε εδω εχω μπαμπα με τσιπουραδικο!!!!mpompiras έγραψε:filitsaki έγραψε:ΜΙΡΕΝΤΖΕΛΑΚΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΥΝΕΙς!
και εγώ αυτό θα πρότεινα αλλά είναι αλλιώς όταν το λέει μια Βολιώτισσα....
αν και εγώ είμαι τρελαμένη με τους μεζέδες σας και όχι τόσο με το τσίπουρο ...
καλησπέρα σας..
ελένη με λένε .....δυστυχώς μου πέφτει λίγο μακριά ο Βόλος , αλλιώς δε θα έχανα ευκαιρία ....
να πω την αλήθεια από τώρα και στο εξής φοβάμαι να κάνω ταξιδάκια , αλλιώς θα ανέβαινα να δω και τους δικούς μου στην Κομοτηνή ...
έχω πάρει άδεια και από τη δουλειά και τη βγάζω όλη μέρα στο σπίτι ...γι' αυτο μόλις πρωτομπήκα στο φορουμ χαρηκα που επιτελους θα μπορω να πω μια λεξη για την εγκυμοσυνη και να με καταλαβαινουν και να μην δυσανασχετουν
filitsaki έγραψε
ποιος δυσανασχετει καλη μου ελενη?οσον εφοραεμενα εδω θα ειμαι ερχεσαι μετα το νινι!!!!!
φιλιτσα η φιλη οπως θελεις!εχεις δικιο δε τους πολυενδιαφερει τους αλλους!για την αμνιοπαρακεντηση ειχε κανει μια γνωστη μου και εκατσα 2 η3 εβδομαδες ξαπλα αλλα ολα πηγαν μια χαρα!εσυ γιατι εκανες?mpompiras έγραψε:filitsaki έγραψε
ποιος δυσανασχετει καλη μου ελενη?οσον εφοραεμενα εδω θα ειμαι ερχεσαι μετα το νινι!!!!!
ευχαριστώ φιλιτσακι (ποιο ειναι το δικο σου ονομα ?)
θελω να πω οτι εμενα αυτη την περιοδο τα ενδιαφεροντα μου ειναι γυρω απο το μωρο ,την εγκυμοσυνη, τις εξετασεις , τα κρεβατακια , τα καροτσια κλπ κλπ κλπ ... οταν εισαι εκτος χορου τα βαριεσαι λιγο πολυ , και το βρισκω και φυσικο ...οποτε γιαυτο λεω οτι χαρηκα με σας εδω , γιατι νιωθουμε η μια την αλλη ..
αληθεια κοριτσια , εχει κανει και καπουα αλλη αμνιο ??? ποσο καιρο μετα εξαλειφεται το ποσοστο αποβολης απο την εξεταση ?? εγω την εκανα την προηγουμενη τεταρτη
filitsaki έγραψε φιλιτσα η φιλη οπως θελεις!εχεις δικιο δε τους πολυενδιαφερει τους αλλους!για την αμνιοπαρακεντηση ειχε κανει μια γνωστη μου και εκατσα 2 η3 εβδομαδες ξαπλα αλλα ολα πηγαν μια χαρα!εσυ γιατι εκανες?
filitsaki έγραψε:δε ξερω κοριτσακι μου μπορει να μη θυμαμαι και καλα!κατσε αλλη 1 εβδομαδα μιλα μαζι μας και θα περασει ο καιρος!!!!
εμενα αυτος με τρελανε.20 εβδομαδα το ακουσα.τωρα ομως ναι ειναι τελειο!!!!!!!!!mpompiras έγραψε:filitsaki έγραψε:δε ξερω κοριτσακι μου μπορει να μη θυμαμαι και καλα!κατσε αλλη 1 εβδομαδα μιλα μαζι μας και θα περασει ο καιρος!!!!
δίκιο έχεις φιλιτσα ....αληθεια εσεις νιωθετε το ζουζουνακι σας συχνα ?? εμενα υπαρχουν ωρες που δε σταματαει να γυρναει ... ...εχει πολυ πλακα
filitsaki έγραψε:εμενα αυτος με τρελανε.20 εβδομαδα το ακουσα.τωρα ομως ναι ειναι τελειο!!!!!!!!!mpompiras έγραψε:filitsaki έγραψε:δε ξερω κοριτσακι μου μπορει να μη θυμαμαι και καλα!κατσε αλλη 1 εβδομαδα μιλα μαζι μας και θα περασει ο καιρος!!!!
δίκιο έχεις φιλιτσα ....αληθεια εσεις νιωθετε το ζουζουνακι σας συχνα ?? εμενα υπαρχουν ωρες που δε σταματαει να γυρναει ... ...εχει πολυ πλακα
καλα να ειναι τα σκατουλακια μας!!!!!mpompiras έγραψε:filitsaki έγραψε:εμενα αυτος με τρελανε.20 εβδομαδα το ακουσα.τωρα ομως ναι ειναι τελειο!!!!!!!!!mpompiras έγραψε:filitsaki έγραψε:δε ξερω κοριτσακι μου μπορει να μη θυμαμαι και καλα!κατσε αλλη 1 εβδομαδα μιλα μαζι μας και θα περασει ο καιρος!!!!
εγώ τον καταλαβα περιπου στις 15-16 εμδομαδες, αυτο το "φτερουγισμα" που λενε ...αλλα μετα ενα διαστημα ειχε ηρεμησει ...τωρα τον νιωθω καθε μερα , αλλες φορες απλα γυρναει και αλλες με κλωτσαει για τα καλα ...χαχααα...
οντως ομως ειναι τελεια αισθηση ....
αυτο ειναι!ελληναρας απο μητρα!σε 3 μιση μηνες περιπου θα τα εχουμε αγκαλιτσα!υπομονη λοιπον!!!!1τι μαγειρευουμε αυριο?mpompiras έγραψε:παντως αν μπορουσα να ειχα και εναν υπερηχο στο σπιτι για να τον βλεπω συνεχεια πως καθεται , πως γυρναει κλπ θα το εκανα .... χαζομαμα εντελως εε???
στην β΄επιπεδου οταν μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι σιγουρα αγορι και μετα κατεβηκε προς τα ποδαρακια του μου ειπε οτι καθεται σταυροποδι , ετοιμος για φραπεδια ειναι ....χααχαχαχ....σαν τον αντρα μου , ακομα και στο κρεβατι οταν ξαπλωνει , σταυροποδι βαζει τα ποδια του ...μου ερχεται να του πω , ο γιος σου ειναι ιδιος με σενα , αλλα αφου δε θελει να ξερει δεν του λεω και εγω τιποτα ....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης