451 Απ: Εγκυούλες Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2013; Τρι Σεπ 25, 2012 1:39 pm
Sofki
Πρωταγωνιστής!!
Οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια...Εγω ξερω οτι το κομπλεξ ειναι κομπλεξ...Ο καθενας βγαζει τα αποθυμενα του
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
καλημέρα κορίτσια ....Μιραντζελα αυτα τα "μικρα μυαλα" με τρελαινουν!!! Καταλαβαινω, χωρις ομως να δικαιολογω, καποιοι να "ενοχληθηκαν" απο το οτι η μητερα σου σε απεκτησε, οπως σε απεκτησε, γιατι αλλα δεδομενα επικρατουσαν παλιοτερα. Δεν καταλαβαινω ομως, ουτε και δικαιολογω, ειτε προκειται για τωρα, ειτε προκειται για πρν 20 χρονια, ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!!! Ηρθα εγώ να σε κρινω για τις πραξεις σου? ε, απο που παιρνουν αυτο το δικαιωμα? στα 20 δεν ειναι καλα γιατι εισαι μικρος και δεν ξερεις. στα 25 δεν ειναι καλα γιατι κανεις καριερα τωρα και γινεσαι ανεξαρτητος, απο τα τριαντα και μετα πρεπει οπωσδηποτε γιατι τα χρονια περνανε κι εσυ ποτε θα βαλεις μυαλο να σοβαρευτεις να κανεις οικογενεια και στα 40 ακους και το κορυφαιο: "ε, φερε μας ενα εγγονι κι αν δε θες μην παντρευεσαι". (το ειπε θεια μου στην κορη της)
Δηλαδη πρεπει να "κινουμαστε" μονο μεσα στα πλαισια που ειναι αποδεκτα απο τους αλλους? τσατιζομαι η εγκυος!!
εγω παντα ημουν της αποψης οτι πρεπει να κανεις ο,τι θες, αρκει να το θες ΕΣΥ. σωστο, λαθος, δεν εχει σημασια. σημασια εχει να ειναι δικη σου αποφαση και να εισαι ετοιμος να δεχτεις τις συνεπειες, οποιες κι αν ειναι αυτες. όσο χρονων και να εισαι!το μυαλο εχει σημασια, οχι τα χρονια. Κι ασε τους αλλους να κουρευονται!
Συγνωμη για το μεγαλο ποστ! Φουντωσα!
σας τρώω όλες!!! το δικό μου στην β' επιπέδου΄(20+4) ήταν 367 γραμμ!!! το πιο μικρούλι!doritaki έγραψε:filitsaki έγραψε:μια χαρα το β επιπεδου!551 γραμμαρια ειναι το μικροιλι ολα καλα!doritaki έγραψε:Μια χαρουλα ειμαστε Φιλιτσακι!Εσυ?
Εμενα στο β επιπεδου ηταν 419.Ειναι το πιο μικρουλη απολα.Λετε να φαω λιγο ακομα για να μεγαλωσει?
ελα βρε κοριτσι μου .αφου σου ειπε να μην ανυσηχεις μη το πολυσκευτεσαι και στεναχωρεις και το μωρακι σου!κατσε να κανεις την εξεταση παλι.μη στεναχωριεσαι.lenaki1982 έγραψε:εγώ πάντως κορίτσια από χθες δεν είμαι και τόσο καλά....
πήγα για τον καθιερωμένο υπέρηχο και ενώ όλα τα υπόλοιπα ήταν φυσιολογικά, στην κορυφή της δεξιάς κοιλίας της καρδιάς της μικρής είδαμε ένα θρόμβο. αυτό μου είπε οφείλεται σε επέμβαση και μετάγγιση αίματος...κάτι που δεν έχει σχέση με μας...είναι σπάνιο είπε, αλλά να μην ανησυχώ γιατί μπορεί να μην είναι τελικά τίποτα...έχω επανεξέταση σε 3 εβδομάδες, αλλά μέχρι τότε??????
εκείνη την ώρα τα έχασα και δε σκέφτηκα να ρωτήσω πολλά. φαντάζομαι εννοούσε σε επέμβαση που έκανα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης...Sofki έγραψε:Οφειλεται σε επεμβαση που εχεις κανει εσυ?
ΣΥΜΦΩΝΩ!Sofki έγραψε:Για να στο ειπε αυτο μπορει πιθανον να ειναι κατι που ισως φευγει απο μονο του ή να θελει να δει την εξελιξη του..Μην στεναχωριεσαι και τοσο προσπαθησε να σκεφτεσαι οσο γινεται θετικα!!
filitsaki έγραψε:ΜΙΡΕΝΤΖΕΛΑΚΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΥΝΕΙς!
το ονομα σου ποιο ειναι?ελε εδω εχω μπαμπα με τσιπουραδικο!!!!mpompiras έγραψε:filitsaki έγραψε:ΜΙΡΕΝΤΖΕΛΑΚΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΥΝΕΙς!
και εγώ αυτό θα πρότεινα αλλά είναι αλλιώς όταν το λέει μια Βολιώτισσα....
αν και εγώ είμαι τρελαμένη με τους μεζέδες σας και όχι τόσο με το τσίπουρο ...
ωραια ειναι!απλα ηθελε λιγοτερο νερο!παντως τη κανουν μια χαρα τη δουλεια τους!συγνωμη κορες που χαθηκα επινα τσιπουρακι στο μπαμπα μου!!!ετρωγα δηλ!!!!!Sofki έγραψε:Και εγω τσιπουρο σκεφτηκα...
Τελικα τα μωρομαντηλα πως ηταν?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης