26 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2013 !!! Πεμ Σεπ 27, 2012 8:54 am
stalitsa1980
Πανταχού παρούσα!
Na ton herese ton pedaro!!! eimai periegi gia tin genna kai tetoia,alla den tha rotiso gt einai poliiiii makria akoma kai ehei pono opote san na min rotisa hahaha
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
stalitsa1980 έγραψε:Na ton herese ton pedaro!!! eimai periegi gia tin genna kai tetoia,alla den tha rotiso gt einai poliiiii makria akoma kai ehei pono opote san na min rotisa hahaha
stefy έγραψε:ariadnh έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΝΑ Σ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Σ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ Σ Κ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ Σ!!!
ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ ΣΤΙΣ 4/5...ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ
Αριαδνη μου με το καλό!!! Εσενα ειναι το πρωτο σου παιδακι?????? Εμεις τωρα πρεπει να εχουμε μεγαλη διαφορα... Ηδη η ΠΗΤ σπυ ειναι τοσες μερες νωριτερα... βαλε το οτι εγω ειμαι πισω και κατα μια εβδομαδα... ουουου ! Εσυ λογικα πρεπει να εχεις ακουσει καρδουλα ή θα ακουσεις οπου να ναι.. Ενω εγω εχω μέλλον ακομη...
Nancy82 έγραψε:Stefy χαίρομαι που απολαμβάνεις τις αναγούλες σου..χα,χα,χα!!!Εγώ να είμαι ειλικρινής γκρινιάζω απ' έξω αλλά από μέσα ψιλοχαίρομαι γιατί τουλάχιστον καταλαβαίνω ότι όλα προχωράνε μια χαρά!Ψυχοπαθής παιδάκι μου!Τι να πεις; Μη το δει το post ο άντρας μου γιατί θα με κρεμάσει!Χα,χα,χα!!!Του έχω τσακίσει το νευρικό σύστημα με τις αναγούλες μου και τη δυσπεψία μου!
ariadnh έγραψε:stefy έγραψε:ariadnh έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΝΑ Σ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ Σ Κ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ Σ Κ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ Σ!!!
ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΗΤ ΣΤΙΣ 4/5...ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ
Αριαδνη μου με το καλό!!! Εσενα ειναι το πρωτο σου παιδακι?????? Εμεις τωρα πρεπει να εχουμε μεγαλη διαφορα... Ηδη η ΠΗΤ σπυ ειναι τοσες μερες νωριτερα... βαλε το οτι εγω ειμαι πισω και κατα μια εβδομαδα... ουουου ! Εσυ λογικα πρεπει να εχεις ακουσει καρδουλα ή θα ακουσεις οπου να ναι.. Ενω εγω εχω μέλλον ακομη...
ΣΤΕΦΥ Μ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!ΝΑΙ...ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ Μ ΠΑΙΔΑΚΙ Κ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ..ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΑΚΟΥΣΑ ΕΝΩ ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΑ 5 ΕΒΔ Κ 4 ΗΜΕΡΩΝ!!!ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΥΠΕΡΗΧΟ...ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΕΙΧΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑ Κ ΗΜΟΥΝ ΜΙΑ ΒΔΜ ΞΑΠΛΑ...
manoula2011 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 19 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΣΑΚΟ..ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!ΠΗΤ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ 25/5! ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!
ariadnh έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ,ΟΠΩΣ Κ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ Κ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΑ ΥΓΙΗ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!
ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ...ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ Κ ΤΕΤΟΙΑ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ Κ ΝΑ ΘΕΛΑΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ!!!!
despoinaki bes kai se afto to topic afou eise 7 evdomadon kodaDespinaki_86 έγραψε:Κορίτσια μου γεια σας κι από μένα!
Την χαρά που έκανα όταν είδα το θέμα δεν περιγράφεται!! Είμαι στην 7 εβδομάδα και πρώτη φορά έγκυος με ΠΗΤ 18/5 απ ότι μου χει πει ο γιατρός. Έχουμε δει σάκο και κουκκίδα αλλά την καρδούλα πρώτα ο Θεός θα την ακούσουμε την Πέμπτη.
Είμαι η πρώτη της παρέας που θα γίνω μανούλα κι όταν διάβασα για όλες εσάς ανακουφίστηκα που θα χω ανθρώπους να με καταλαβαίνουν και να τα ζουν!
Εύχομαι να πάνε όλα τέλεια για όλες μας, να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας υγιέστατα μωράκια!
Μία ερώτηση, το χετε ανακοινώσει στο περιβάλλον ?
manitaraki έγραψε:ariadnh έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ,ΟΠΩΣ Κ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ,ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ Κ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΑ ΥΓΙΗ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!
ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ...ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ Κ ΤΕΤΟΙΑ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ Η ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ Κ ΝΑ ΘΕΛΑΜΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΜΕ!!!!
δεν είναι θέμα προκατάληψης βρε κορίτσι μου...αν κάτι δεν πάει καλά, που στο 1ο τρίμηνο οι πιθανότητες είναι 30%, ενώ μετά πέφτει στο 5% (καταλαβαίνεις τη διαφορά?), θα έχεις τον καθένα να σε ρωτάει πώς είσαι και να στο θυμίζει...
manitaraki έγραψε:manoula2011 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ 19 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!ΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟ ΣΑΚΟ..ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ!ΠΗΤ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ 25/5! ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ!
πλάκα κάνεις! έχουμε ίδια ΠΗΤ και η κόρη μου είναι 20 μηνών (29/1/12)....
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης