476 Απ: Εγκυούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2012-Νο 8 Τετ Οκτ 03, 2012 8:58 am
maria1984
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εμένα με αγχώνει εδώ κ καιρό αυτή η στιγμή κ ειδικά όσο πλησιάζω στον μήνα μου...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Έχει επεξεργασθεί από τον/την evi86 στις Τετ Οκτ 03, 2012 8:10 pm, 1 φορά
marilou27 έγραψε:ευη μου υπομονη θα κανεις οπως ολες οι εγκυουλες που πρεπει να ξαπλωνουμε.μην ξεχνας οτι μπαινεις στον 8 μηνα και ειναι λιγο πιο ζορικος.ολα καλα θα πανε ομως.αντε να δροσισει και να φυγει αυτο το ατελειωτο καλοκαιρι φετος!
marilou27 έγραψε:καλα αν και νυσταγμενη αλλα δεν μπορω να κοιμηθω!εσυ!οι συσπασεις μειωθηκαν καθολου?περιμενω στις 8 τον αντρα μου να ερθει να φαμε πρωινο
marilou27 έγραψε:ευη προσπαθησε να μην σηκωνεσαι και να εισαι συνεχεια ξαπλα.δεν θελει αγχος μονο ηρεμια εμενα αυτο μου λεει ο γιατρος.μονο για τουαλετα να σηκωνεσαι.ειναι δυσκολο να εισαι συνεχεια ξαπλα αλλα δεν γινεται διαφορετικα
Καλημέρα κοριτσάκι!!! Άντε, καλό μαμ!!! Αααααααααααααααχχχχχ! Που μ' αφήνετε μόνη;χαχαχα!marilou27 έγραψε:δημητρα καλημερα και πολλα φιλια ολα καλα θα ειναι με την μπεμπουλα σου
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Αθανασία μου! Είναι πράγματι μινιόν!!! Και εγώ αυτή τη στιγμή βλέπω τη μαμά μου να σιδερώνει και μετά θα μου φτιάξει χταποδάκι (που έπιασε ο άντρας μου) με κοφτό μακαρονάκι!!! Μιαμ μιαμ!μαμακα μου έγραψε:τι κουκλιτσα εισαι καλε???? καλα δεν το συζητω η κορη εχει κλεψει την παρασταση ομως χιχιχι
πολυυυυυ ωραια μυτουλα καλε και καθολου μαγουλακια. κουκλα και η κορη!
αντε με το καλο κουκλακι.
καλη επιτυχια στον γιατρο σημερα!
παω για
ρε φουστη μου δεν τα προλαβαινω τα ρουχα μας. που να ερθει και ο μπεμπης....
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης