176 Απ: Stardustwork ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΣΑΠΟΎΝΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΟΥΦΕΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ) Πεμ Απρ 04, 2013 6:03 am
antonia32
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
antonia32 έγραψε:ο διαγωνισμος τρεχει!! 12 πλεκτα ζευγαρια παπουτσακια θα κληρωθουν τη βδομαδα του Πασχα για μια τυχερη μαμα η εγκυουλα για κερασμα στην γεννας η μπομπονιερα!!!
καντε κοινοποιηση τη σελιδα μας κ παρτε μερος στο διαγωνισμο!!!
https://www.facebook.com/stardustwork?ref=tn_tnmn
gia sas,,thelw na sas rwthsw kalokairina baptistika pouxalakia kai papoutsia gia agoria 5 kai 4 eton? exete?antonia32 έγραψε:και μη ξεχνατε!!
Πλήρες σετ βάπτισης από 250-300 ευρω!!
Στο σετ περιλαμβάνονται
-κουτι, σκαμπό, παγκάκι ή βαλίτσα
-εσώρουχα,λαδόπανα, πετσέτες
-100 μαρτυρικά, λαδομπούκαλο, σαπούνι,
-λαμπάδα και κεράκια
-ρούχα (Newlife η Νικος-Τάκις)
-Ανατομικά παπούτσια Babywalker
Το θέμα φυσικά το επιλέγετε εσεις!!
stavro-oresti έγραψε:gia sas,,thelw na sas rwthsw kalokairina baptistika pouxalakia kai papoutsia gia agoria 5 kai 4 eton? exete?antonia32 έγραψε:και μη ξεχνατε!!
Πλήρες σετ βάπτισης από 250-300 ευρω!!
Στο σετ περιλαμβάνονται
-κουτι, σκαμπό, παγκάκι ή βαλίτσα
-εσώρουχα,λαδόπανα, πετσέτες
-100 μαρτυρικά, λαδομπούκαλο, σαπούνι,
-λαμπάδα και κεράκια
-ρούχα (Newlife η Νικος-Τάκις)
-Ανατομικά παπούτσια Babywalker
Το θέμα φυσικά το επιλέγετε εσεις!!
antonia32 έγραψε:νεα ολοκαινουρια κουτια στο blog μας! ολα χειροποιητα !! νεα σειρα με vintage αερα... αξιζει μια ματια!
http://stardustwork.blogspot.gr/search/label/%CE%9A%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%AC%20%CE%92%CE%AC%CF%80%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82
lne έγραψε:πολυ ωραια πραγματα θα πω στον νονο για τα πακετα μου αρεσαν ta vintage θελω με χρωμα μεντας κ κιτρινο εχετε η μπορειτε να φτιαξετε?επισης κανω γαμοβαπτιση προσκλητηριο μπομπονιερα μαζι εχετε κατι να μου προτεινετε?η αλλιως θα δωσω καποιο προσκλητηριο οικονομικο,μπομπονιερα γαμου εκκλησια μια απλη κ φτηνη κ παιχνιδακια για τα παιδακια και γλυκο φυσικα!!αγορι εχω!!θα ενημερωσω κ κουμπαρο και για στεφανα!
Είμαι μαμά! » Events » Βάφτιση » Stardustwork ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΑΜΟΥ-ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ ΣΑΠΟΎΝΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΟΥΦΕΤΟΜΗΧΑΝΕΣ (ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΒΑΠΤΙΣΗΣ)
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης