Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
491 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 491 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

mariel1985

mariel1985
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
emilou έγραψε:πεφτω κ εγω για υπνο... εχω μιση ωριτσα ακομα

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 19 417472  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 19 417472

ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΤΕΛΙΚΑ! Mad

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαριελ μου αχ κ εσυ βρε κοπελα μου 39η κ ακομα τπτ??σαν την Αννουλα μας!!

Στελλακι το δωματιο ειναι ολα τα λεφτα...ζωγραφια ειναι ή ταπετσαρια??

κοριτσια κολλησα νομιζω οτι ηθελα να σχολιασω κ αλλα κ δεν θυμαμαι τπτ  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 19 667478

εγω πηρα τηλ τη μαια ολα φυσιολογικα μου ειπε οτι ειναι Rolling Eyes δεν ξερω τι να πω!! confused confused

το πρωι πηγα Μουστακα να αλλαξω τη βαση της κουνουπιερας γιατι δεν ταιριαζε στην κουνια μου ,μετα πηγα να παρω μια νυχτικια που ειχα δει κ μετα σ/μ κ σερνομουνα με το ζορι εμπαινα κ εβγαινα απο το αμαξι γερανο ηθελα η pig

Aurora

Aurora
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!
Πράγματι έχει ξετρελαθεί ο Γ μου
Χαρουλίτα είναι ταπετσαρία που σχεδιάσαμε εγώ κι ο Στέλιος στο φότοσοπ Very Happy

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπραβο σας Στελλακι μου κ εγω νομιζα οτι ηταν αυτου του Ναθαν που ανεβασε χθες η Ινα αν δεν κανω λαθος!!

κ εγω περιμενω ακομα την δικια μου Mad Mad Mad Mad σημερα με πηρε ξανα κ μου ειπε οτι αυριο θα την εχουν αλλα θα με παρει τηλ να μου πει οπως κ την Παρασκευη που ταχα θα ερχοταν τοτε!!
4 Σεπτεμβρη μου ειχε πει σε 10 μερες κ τωρα κοντευουμε 4 Οκτωβρη Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

pepelitsa

pepelitsa
Kalo mhna !!!!Me elaxistosu ponous!!Mprrr..exei arxisei na me anxwnei h idea an k mexri twra eimai xalarh!!

Koritsia idrwsa fainetai poly to vrady k ksypnhsa se kapoia fash k hmoun mouskema k panikovlhthika!!Molis katalava einai idrwtas xamogelasa monh mou k ksanakoimhthika!!!

Perimenw tous kanapedes Razz Koimhthika san mosxaraki kai eimai k poly kala shmera..mallon o ypnos htan p m eixe riksei toso!!
Shmera den exw faei tpt,pinw mono xamomilaki kai tsagaki,kanena mhlo k kanena giaourtaki na fygei t priksimo,exw k mia genikh na kanw na teleiwnw epitelous!!

Kala Stella to dwmatio sas teleio!!!!!K emeis otan pame me to kalo spiti mas tha tou kanw ta pada ola!

Maraki exeis anxos e??Me to kalokoritsaki mou,tha deis grhgora to mwraki sou k tha ta ksexaseis ayta!

Ayta ta antikounoupika prizas kanoun douleia ontws ta eixame k emeis,twra an kanei me ta mwra den kserw padws douleia kanoun.Nomizw yparxoun kati vraxiolakia antikounoupika eidika gi amwra,kapou ta phre to mati mou,sta lhtw an den kanw lathos!

Nikh mou ti omorfo mwraki einai ayto..k allos mallias alla ths Emhs einai o arxhgos nomizw!!
H giota p einai re paidia??
Kai h Nikol re gmt xathike ksafnika ekei p mas elege gia thn metakomish k ta vrakia k thn pethera..elpizw na einai kala k na exei gennhsei.

Posa eipa???

Anna..tha thn ftasoume thn Tetarth..eisai kalytera shmera???

Filia se oles :******************

mariel1985

mariel1985
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ?ΠΩΣ ΒΑΖΩ ΕΙΚΟΝΕΣ?ΠΑΤΑΩ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τέρμα τα ψέμματα!!!

Σήμερα μπαίνω! Με πήρε τηλ μόλις ΤΏΡΑ κ μου είπε. Κ μόλις μου το είπε με έπιασε ένα άγχος, κοντευω να γέννησω ΤΏΡΑ.

Αχ θεουλη μου..

mariel1985

mariel1985
ANNAST έγραψε:Τέρμα τα ψέμματα!!!

Σήμερα μπαίνω! Με πήρε τηλ μόλις ΤΏΡΑ κ μου είπε. Κ μόλις μου το είπε με έπιασε ένα άγχος, κοντευω να γέννησω ΤΏΡΑ.

Αχ θεουλη μου..

ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΝΟΥΛΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!ΤΕΛΕΙΩΝΕΙΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ!!ΜΗ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΑΓΧΟΣ ΤΩΡΑ!ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!  ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! - Σελίδα 19 403793

Aurora

Aurora
Αννα δεν θα γίνει τελικά Τετάρτη με τα γενέθλια της Ειρήνης?

Χαρουλίτα κι εγώ 1μιση μήνα περίμενα να τα εκτυπώσει ο σαχλαμάρας...

Μαράκι με το καλό και σε εσένα!

pepelitsa

pepelitsa
Annoula mouuuu..den kratietai po giatros e???Anypomonei k aytos mazi sou!!!!
Ti wra mpaineis???
Eyxomai na pane ola kala,na mhn talaipwrhtheis katholou k na se trelanei o gios!!!!
Na mas enhmerwseis molis mporeseis!Ax..san an gennaw egw niwthw twra!!!

Mariel pas ekei p leei eisagwgh eikonas..exei ena link..imageshark kapws etsi..patas ekei k se paei sthn selida tou..vazeis to mail sou kai kaneis anevaseis tis foto..molis anevoun tha exoun dipla tous kapoies epiloges,ekei tha patas to panw-panw kai meta tha pas dipla p leei forums..kai se kathe mia tha sou vgazei ena link p to kaneis copy paste sthn apadhsh sou.

Aurora

Aurora
pepelitsa έγραψε:Annoula mouuuu..den kratietai po giatros e???Anypomonei k aytos mazi sou!!!!
Ti wra mpaineis???
Eyxomai na pane ola kala,na mhn talaipwrhtheis katholou k na se trelanei o gios!!!!
Na mas enhmerwseis molis mporeseis!Ax..san an gennaw egw niwthw twra!!!

Mariel pas ekei p leei eisagwgh eikonas..exei ena link..imageshark kapws etsi..patas ekei k se paei sthn selida tou..vazeis to mail sou kai kaneis anevaseis tis foto..molis anevoun tha exoun dipla tous kapoies epiloges,ekei tha patas to panw-panw kai meta tha pas dipla p leei forums..kai se kathe mia tha sou vgazei ena link p to kaneis copy paste sthn apadhsh sou.

Πηνελοπάκι μου γλυκό, τι κάνεις?
Κατάλαβες οτι εγώ σου έκανα αίτημα χθές ε?

pepelitsa

pepelitsa
Kala Stelitsa mou,nai fysika k se katalava!!!!Sou egrapsa k shmera gia to dwmatio sas sto fb.
S eyxaristw kai gi atis eyxes sou Smile
Edwmetaksy ti omorfos pou einai o gios sou???Den ton eixa ksanadei,alla na ksereis den tha ton mazeyeis me tpt otan megalwsei..tha ton kunhgane kai tha to parei panw tou to modelaki !!!xixixi

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννουλα μου ενταξει μια μερα διαφορα θα εχουν δεν πειραζει!!θα μας ενημερωσεις φυσικα τι ωρα θα μπεις κ τετοια εε??

Στελλακι μου τουλαχιστον εσεις τελειωσατε εγω θα την παρω αυριο αλλα να δουμε ποτε θα μου την περασουν!!

Πηνελοπακι χαιρομαι που κοιμηθηκες κ εισαι καλα μακαρι να αλλαξει κ η δικια μου ψυχολογια!!

maria 82

maria 82
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΣΤΕΛΛΑ, ΜΑΡΙΕΛ,ΠΗΝΕΛΟΠΗ, ΕΜΥ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ! ΜΑΡΙΕΛ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ;ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΣ ΣΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ..!
ΑΝΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ, ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ, ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ Smile

Aurora

Aurora
pepelitsa έγραψε:Kala Stelitsa mou,nai fysika k se katalava!!!!Sou egrapsa k shmera gia to dwmatio sas sto fb.
S eyxaristw kai gi atis eyxes sou Smile
Edwmetaksy ti omorfos pou einai o gios sou???Den ton eixa ksanadei,alla na ksereis den tha ton mazeyeis me tpt otan megalwsei..tha ton kunhgane kai tha to parei panw tou to modelaki !!!xixixi
Να σαι καλά ομορφιά μου, ανυπομονώ να δώ και τον μικρό, άραγε θα του μοιάζει??
xara64 έγραψε:Αννουλα μου ενταξει μια μερα διαφορα θα εχουν δεν πειραζει!!θα μας ενημερωσεις φυσικα τι ωρα θα μπεις κ τετοια εε??

Στελλακι μου τουλαχιστον εσεις τελειωσατε εγω θα την παρω αυριο αλλα να δουμε ποτε θα μου την περασουν!!

Πηνελοπακι χαιρομαι που κοιμηθηκες κ εισαι καλα μακαρι να αλλαξει κ η δικια μου ψυχολογια!!

Χαρουλίτα μου έχεις δίκιο!
Ξέρεις πόσες φορές είπα "γιατι μωρέ δεν πήρα έναν κουβά χρώμα να τελειώνω???"

Κρίση σου λένε μετά...
Μόνο εμεις τη ζούμε.. αυτοι πνίγονται φαίνεται στη δουλειά

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αννούλα μου με το καλό κούκλα μου!αντε να μας πειςκαι νεα με το μωράκι σου αγκαλιά!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι κριση!!! Mad Mad οταν εκανα την παραγγελια δεν μου ειπε οτι ειναι απο Ιταλια κ μπορει να αργησει μολις περασαν οι 10 μερες που μου ειπε στην αρχη κ πηρα τοτε φταιγαν οι Ιταλοι!!εγω απλα πιστευω οτι οι περισσοτεροι Ελληνες κοιτανε μονο την τσεπη τους κ ειναι ανευθυνοι!αντε τα πηρα παλι μονο εμεις που μιλαμε εδω κ η καθε μια ειχε κ ενα προβλημα με παραγγελια!!τεσπα ας μην συγχιζομαι κι αλλο Mad

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μου είπε να περάσω απο το ιατρείο μεχρτις 10 μαζι με τα πράγματα.. Κορίτσια πήγα να ξαπλωσω λίγο, αλλα πουυυυυυυ.... Είμαι σε τέτοια ένταση που δεν περιγράφεται. Ανάσα δεν μπορω να πάρω. Σαν κρίση πανικού..

pepelitsa

pepelitsa
Xara Ksekourash fagaki kai polla ygra,egw eiami allos antrwpos shmera.Mhn kaneis tpt 2 meres,mono ksekourasou.

Stella ama tou moiazei tha exete themata ,den tha kseroun poion na dialeksoun ta koritsia!!Ftou-ftou einai poly omorfo paidaki.

Paw na kanw ena skoupisma k ena sfougkarisma twra p einai akoma adeio to spiti,ma den krywnei k o kairos ligo na kleisoume epitelous ta mpalkonia na mhn mazeyete tosh skonh???..asxeto alla einai o ponos mou,kathe mera thelei skoupisma k sfougk. ayto to spiti,exei k skouro dapedo,,sk@.@!!
Griniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Oso gi ayto p lete etsi einai o Ellhnas epix/tias thn vlepei diaforetika..sto mualo tous exoun oloi oti ayto einai k an sas aresei k molis pesei peina lene ma ti ftaieei k den exw douleia..k molis ksana-exei douleia ta zwa mou arga ksana..eprepe k emeis na exoume thrasos..Mou eipes tote..den to exw geia sou..ta lefta mou..alliws kopse mou..alla eimaste k emeis xazoi.

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ωχ Αννουλα μου μη μου λες τετοια για κρισεις πανικου κ αυτες τις μερες φοβαμαι οτι θα με πιασει παλι!!ελα ολα καλα θα πανε παρε βαθιες αναπνοες!!

Πηνελοπακι μια απο τα ιδια με το σπιτι μια που σκουπιζω κ μια που θελει παλι Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

pepelitsa

pepelitsa
Annoula mou..mwre se katalavainw apolyta k oti k na sou poume na hremiseis den ginetai..alla molis pas ekei kai se piasoun sthn peripoihsh tha xalarwseis,tha to empedwseis Smile
Stis 10 to vrady pas apo kei me ola sou ta pragmatakia???
Exeis xrono na proetimasteis,kalo ayto!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαρουλη μου.. Έχω κ ένα άγχος παραπάνω με την μικρη που θα την αφήσω.. Πήγα ξαπλωσα κ με πιάσανε τα κλάματα. Για αυτο είπα καλύτερα όρθια..

Πηνελοπη μου γλυκιά,ΤΏΡΑ σκέφτομαι αν έκανα καλαβκ πάω με ραντεβού, μήπως να περίμενα να έρθει απο μόνο του.. Όχι ότι κάποιος μου εγγυάται ότι θα έρθει στην ώρα που πρέπει. Ξέρω λέω χαζομαρες ΤΏΡΑ, αλλα είναι όλα μαζί ΤΏΡΑ, κ υποσυνηδητα ήμουν προετοιμασμένη για αύριο κ όχι σήμερα..

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αννουλα μου μακαρι να ειμασταν κοντα κ να ερχομασταν για παρεουλα μεχρι τη στιγμη που θα πηγαινες,οσο για την μικρη να καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να την αφησεις η μαμα σου δεν μπορει??

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου σας αφηνω να ντυθω κ να παω μια βολτα μεχρι το τζαμπο κ αμα αντεξω κ στο πρακτικερ να δω για καπελακια για το φωτιστικο...αντε να το τελειωσω κ αυτο!!
φιλακια κ τα λεμε αργοτερα!!

pepelitsa

pepelitsa
Katarxhn pote den einai arga na to akurwseis an etsi aisthanesai,alla an katalava kala tha pas shemra vrady..mexri na s etoimasoun na se piasoun ponoi klp ayrio meshmeraki h prwi tha gennas logika,gi ayto sou eipe na pas apo vrady gia na kanonisei k aytos tis douleies tou.
Mhn anxwnesai me thn mikroula sou,tha milate sto thl. k molis gyrisete spiti tha sou kanei thn kalyterh agkalia.Tha parei k ta dwrakia tou Manwliou tha xarei to koritsaki sou Razz
Kai na sou pw k kati?Ti sou exei meinei 1 vdomada gia thn pit..apo to na tyraniesai allh mia vdomada k na exeis to anxos tou pote tha symvei den einai kalytera etsi???
An to anxos exei na kanei me thn genna..ekei katalavinw,edw ododiatro pame k anxonomaste..alla ta ksereis mhn sta lew..molis ton deis tha les gt dne to ekana nwritera Smile

Anakatevomai ap ta polla ygra p exw piei!Asxeto vevaia!!

Xara mou kala pswnia na exeis!!Exeis ton asymazeyto,me tpt den kathesai!
Egw akoma perimenw kanapedes...grrrr

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις