426 Απ: ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ-ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 Νο 25!!!!! Δευ Οκτ 01, 2012 2:12 am
sofouli
Πρωταγωνιστής!!
επιστρεψαμε στο σπιτακι μας!!!!!τι κανετε?ειχαμε αλλα μωρακια?τι τελειο πραγμα ειναι να εισαι μανουλα!!!!!!!!!!!!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
ναι βρε κωνσταντινα μου ήθελα να το γραψω για την μαρια που μπαινει αυριο με καισαρικη και για σενα ήθελα να γραψω οτι φτάσατε κιολας ενος μηνα και τα έμπλεξα!γραφω παραλληλα με μαγειρεμα και τα εκανα χαλια συγγνωμηkonstantina έγραψε:foteini35 έγραψε:κωνσταντινα μου με το καλό αυριο να γεννήσεις κι εσύ να ελευθερωθεις!και με κανέναν πονο (για μετα την καισαρικη)!!!!!χιχιχιχιχχι!
Βρε Φωτεινή η κόρη μου έγινε ενος μηνός μήπως μπέρδεψες τα ονόματα;
foteini35 έγραψε:ναι βρε κωνσταντινα μου ήθελα να το γραψω για την μαρια που μπαινει αυριο με καισαρικη και για σενα ήθελα να γραψω οτι φτάσατε κιολας ενος μηνα και τα έμπλεξα!γραφω παραλληλα με μαγειρεμα και τα εκανα χαλια συγγνωμηkonstantina έγραψε:foteini35 έγραψε:κωνσταντινα μου με το καλό αυριο να γεννήσεις κι εσύ να ελευθερωθεις!και με κανέναν πονο (για μετα την καισαρικη)!!!!!χιχιχιχιχχι!
Βρε Φωτεινή η κόρη μου έγινε ενος μηνός μήπως μπέρδεψες τα ονόματα;
konstantina έγραψε:δςν νομίζω η μάλλον πρέπει να θελει το χαρτι που λεει ποιο επιθέτω θα πάρει το μωρό
εμάκο εγω που γεννησα τον γιο μου 15 ιουλιου και ειχε πολλα κουνουπια ειχα βάλει,δεν ξέρω αν κάνει ζημια αλλα το είχα βάλει και είχα και ανοιχτο το παραθυρο έτσι κι αλλιώς οποτε δεν νομιζω οτι θα πάθει κατι αν το βαλεις κι εσυ!γιατί δεν ρωτας τον γιατρο σου??emilou έγραψε:Στην κρεβατοκαμαρα μας εχει εγκλωβιστει ενα κουνουπι!! Εχω συνεχεια τον μπεμπη με την κουνουπιερα, το κυνηγαμε απο χτες το βραδυ δεν μπορουμε να το πιασουμε με τιποτα!! κανει να βαλουμε αντικουνουπικο στην πριζα??
Aurora έγραψε:
Κοριτσάκια μου δεν ξέρω τι έχω χάσει.
Φτιάχναμε το δωμάτιο των αγοριών όλο το Σ/Κ και δεν είχα δύναμη ούτε να ανοίξω το πισι
emilou έγραψε:Μαρακι γεννας αυριο κ εσυ ε?? Καπου το χασα το ποστ που το εγραφες... τα διαβαζω κ λιγο βιαστικα πλεον!! με το καλο ευχομαι... μ ενα πονο!!!!!!!!
Μαριελ καπως ετσι μου ειπε κ εμενα ο γιατρος την μερα που γεννησα... οτι εχω τουλαχιστον μια εβδομαδα κ μαλιστα με εβλεπε να ξεπερναω κ την ΠΗΤ μου!! μια ωρα μετα που εφυγα απο το ιατρειο του με επιασαν οι πονοι!! Ποτε δεν μπορουν να ξερουν ποτε θα θελησουν τα παιδακια μας να μας κανουν εκπληξη!! Ευχομαι οσο πιο συντομα να κρατας το μωρακι σου αγκαλια!!
Αννα τ εχω δει αυτα... τα εχεις χρησιμοποιησει?? Να κανουν δουλεια?? εμεις εδω εχουμε πολλα κουνουπια, εχει η πολυκατοικια γυρω γυρω κηπους και εχουν φωλιες !! ευτυχως εχουμε σιτες στα παραθυρα αλλιως δεν ξερω τι θα καναμε!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης