1 ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Σαβ Σεπ 29, 2012 4:31 am
nikos-danah
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ (ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΚΥΛΙ)?
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
nikos-danah έγραψε:ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΩ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΚΥΛΙΟΥ ΑΚΡΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ....
dinaki88 έγραψε:από ότι κατάλαβα ρωτάς από άλλη πλευρά. μένεις στην πολυκατοικία και κάποιος άλλος έχει ζωάκια και τίθεται θέμα υγιεινής κτλ.
έχω υπάρξει στην αντίθετη θέση από εσένα.
Θα σου έλεγα υπομονή.
Ήμουν μόνη μητέρα σε διαμέρισμα, με ένα σκυλί και νεογέννητο, αναγκαστικά ο σκύλος έμενε μόνο στο μπαλκόνι, έκανε φασαρία μόνο όταν τον πείραζε κάποιος, αλλά δε ρίσκαρα να βγω να καθαρίζω και το άφηνα στον άντρα που ερχόταν που και που να δει το παιδί.
Η στάση των άλλων ενοίκων ήταν επικριτική, με απειλούσαν και ο ψυχολογικός πόλεμος ήταν τόσο μεγάλος που με ανάγκασε να αλλάξω σπίτι.
Θέλω να πω ότι καταλαβαίνω το όποιο θέμα σου, αλλά λίγη ευαισθησία σε κάποια ανάγκη του γείτονα για μένα είναι απαραίτητη.
Πλέον μένω με ένα σκύλο, μια γάτα και ένα ψάρι στο ίδιο σπίτι, είμαστε όλοι ευτυχισμένοι,προφανώς δεν υπάρχουν προβλήματα τώρα πια, το παιδί τα αγαπάει πολύ, έχω χρόνο να αφιερώνω σε όλα,και όλα καλά. Φρόντισα να μένω σε μονοκατοικία βέβαια γιατί μετά τη διαβίωση μου σε εκείνο το σπίτι απέκτησα ψυχοσωματικά συμπτώματα στην πίεση από άλλους ενοίκους.
Τώρα η διπλανή μεζονέτα έχει σκυλί μόνιμα στο μπαλκόνι, δεν είναι καθημερινός ο καθαρισμός του, τις μέρες με ζέστη ναι μυρίζει πολύ, αλλά δε με νοιάζει, οι άνθρωποι συμβιώνουν καλά με εμάς, δεν μένει και μήνα ακαθάριστο να μαζεύονται ζουζούνια πχ, οπότε δε δημιουργώ εντάσεις χωρίς λόγο.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Κυρ Σεπ 30, 2012 2:01 am, 1 φορά
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης