Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
642 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 642 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ίνα μου,χαθηκες καλη μου!!! Τι κάνουν οι άντρες σου;;;

Φωτεινη μου, η πεθερά μου είναι στο Μαγαζι τώρα στο πόστο μου... Άρα δεν μπορει, τώρα έστειλα την μικρη στο Μαγαζι με τον παππού, μόλις ταισα τον μπεμπη, μήπως μου κάνει χάρη να κοιμηθεί καμία ώρα, να κοιμηθώ κ εγω.. Για να δούμε..

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ό,τι και να σου λένε μην αλλάξεις αν εσένα σου α΄ρεσουν!αννούλα μου ευχομαι να κοιμηθει ο μικρος για να ξεκουραστεις κι εσυ λίγο!σας αφήνω να παω για τις δουλίτσες μου φιλιά πολλά τα λεμε αργοτερα

emilou

emilou
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα ξανα!!

Ινακι καλως την... που ησουν χαμενη? τι κανουν τα αντρακια σου??

εμεις κοιμηθηκαμε χτες αρκετες ωρες... ωραια ηταν!!!
Εχει πεσει αρκετα η θερμοκρασια κ μεσα στο σπιτι...απο χτες βαζω κλιματιστικο κ θερμοπομπο!!! αρχισαμε!!!! κ πρεπει να δουμε ποτε μπορουμε να αναψουμε κ το καλοριφερ

inakriti

ANNA MOY ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΤΟΟΥΝ ΕΜΑΣ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΩΡΙΑΣΤΟΥΜΕ Very Happy

ΑΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΕΜΕΙΣ ΛΙΓΟ ΑΠ ΟΛΑ ΑΠ ΟΣΑ ΛΕΤΕ ΕΔΩ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ

inakriti

EMMAKO MOY Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 38 417472 ... ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ...ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Βγαίνω πάλι να δώσω του μικρού λίγο το κομπιούτερ να περάσει η ώρα του.

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα μανουλιτσες...κοντευει να παει μεσημερι για να μπορεσω να μπω και να σας καλημερισω!!

Ινα μου τι κανεις καιρο εχουμε να τα πουμε δεν προλαβαινουμε πια!!
παντως μας διασκεδαζεις με τραγουδαρες!πολλα φιλια στα αντρακια σου!!

Κωνσταντινακι μου περαστικουλια μωρε στη μικρουλα!!χαιρομαι που βγηκες τελικα και ξεσκασες και περασες καλα να το κανεις κοριτσακι μου οποτε μπορεις να μην κλεινεσαι μεσα!!

Αννουλα μου αυπνη παλι κ εσυ εε??ελπιζω να αναπληρωσεις καποιες ωριτσες και να ξεκουραστεις!!

Φωτεινακο μισα νυχια εκανες χθες εε??τουλαχιστον τα εφτιαξες μονη σου,εγω ειμαι εντελως απεριποιητη,θελω να φτιαξω μαλλακι αλλα δυσκολο το βλεπω,πως να την παρω μαζι μου στο κομμωτηριο και να μυριζουν οι βαφες ρε γμτ!!

Εμακο μακαρι να κοιμηθεις και εσυ κουκλιτσα μου λιγακι να ξεκουραστεις!!

και εμεις το βραδυ παλι κανα δυο ωριτσες στα χερια την βγαλαμε δεν εκλεινε το ματι με τιποτα!το πρωι ζυγιστηκαμε παλι και απο την προηγουμενη εβδομαδα πηρε αλλα 260 γρ καλα δεν ειναι βρε κοριτσακια μου??να συνεχισω τον αποκλειστηκο θηλασμο??τι λετε??

ξυπνησε παωωωωωω!!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι σιγά μην με άφηνε.. Ήθελε να φάει πάλι ο χοντρουλης... Ωχ...

Ίνα μου,ποτε θα περάσουν αυτά τα ξενύχτια.. Ποτε;;;;

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα μανούλια!!!!!!
Έφτιαξα και ίσιωσα μαλλί(κλασικά ανταύγιες 2 χρώματα σκούρα προσ το φυσικό μου και ξανθίες)άλλος άνθρωπος....πολύ μου αρέσουνε!!!!
Κοιμήθηκάμε και εμείς καλά χθές τα γνωστά ωράρια μας αλλά έγινε το εξής κουλό και μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο αλλά το μάζεψα και το θεώρησα τυχαίο γεγονός δεν με παίρνει και αλλιώς...κατά τις δώδεκα ξαφνικά χωρίς να πατήσω κάτι άρχισε να λειτουργεί μ΄νο του mobile (το παιχνιδάκι πάνω από το κρεβάτι)και να παίζει μουσική!!!Ξύπνησα Μάκη ...με έβρισε...και γύρισε πλευρό!!!Είμαι δουλειά τώρα φαί έει φτιάξει η μανούλα χοιρινό με πράσα...πεινάω σαν τρελή....!!!!

emilou

emilou
vgog65 έγραψε:κατά τις δώδεκα ξαφνικά χωρίς να πατήσω κάτι άρχισε να λειτουργεί μ΄νο του mobile (το παιχνιδάκι πάνω από το κρεβάτι)και να παίζει μουσική!!!Ξύπνησα Μάκη ...με έβρισε...και γύρισε πλευρό!!!Είμαι δουλειά τώρα φαί έει φτιάξει η μανούλα χοιρινό με πράσα...πεινάω σαν τρελή....!!!!

καλημερα Βικακι...

βρε συ σαν ταινια τρομου το περιγραφεις!!! Razz Razz μηπως ειναι αυτα με το τηλεχειριστηριο κ κατι μπλοκαρε ή πατηθηκε καταλαθος?
Ωραιο φαγητο εχετε σημερα... ωραια ιδεα, εχω κ εγω λιγο χοιρινο κ θα το φτιαξω αυριο ετσι γιατι σημερα θα κανω φασολακια λαδερα κ φακες...

inakriti

ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΡΗ...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΗ Σ...ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΖΥΓΙΖΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΑΓΧΩΝΕΣΕ ... ?

ΒΙΚΑΚΥ ΜΕΡΕΕΕΕΕΣΣΣΣ....ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΙΑ ΤΟ ΜΑΛΛΙ

ΑΝΝΑ ΜΟΥ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΡΗΤΟΡΙΚΗ...

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έμυ έχει τηλεχιριστήριο το οποίο ήτααν ακουμπισμένο σε ράφι σε άλλο δωμάτιο!!!(το κοίταξα)..το γέλιο είναι οτι αγριεύτηκα και άρχισα να έχω βλοσήρό ύφος και να σκέφτομαι...οποιος και οτι και αν είναι να φύγει τώρα....να λέω φύγε τώρα....θα μου ξυπνήσεις το παιδί.....μετά γέλααγα σα τη χαζή μόνη!!!Τι να πώ...!!!Ινάκο καλημέραααααααααααα σε έχω χάσει....όλα καλά διαβάζω όμως!!!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Χαχαχαχα, φυσικά ίνα μου!εμείς έχουμε ψαρακι σήμερα..
Βίκυ, θρίλερ!!!μήπως ο γιος σου πάτησε;;;;
Με γεια το μαλλακι!!!

939Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 38 Empty δόντια? Παρ Νοε 09, 2012 2:58 am

*anna*

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια καλημέρα γέννησα 2 Αυγούστου και εδώ και 3 μέρες η μικρή μου δεν τρώει. Ξέρει καμία να μου πει μήπως είναι απο τα δόντια? Γιατί αρχίσανε και τα πολλά σάλια και τα χέρια στο στόμα.

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άννα καλημέραααααααααααα!!!!Δεν ξέρω τι έγινε εντέλει με βλέπω να το ξυλώνω.....!!!! Very Happy

emilou

emilou
vgog65 έγραψε:Άννα καλημέραααααααααααα!!!!Δεν ξέρω τι έγινε εντέλει με βλέπω να το ξυλώνω.....!!!! Very Happy

ωωχ με βλεπω κ μενα να με αγριευει το δικο μας!!!!
μαλλον πολλες ταινιες εχουμε δει!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

emilou

emilou
Βρε κοριτσια την ημερα μου κοιμαται πολυ λιγες ωρες... εσεις την ημερα τα βαζετε να κοιμουνται σε σκοταδι? γιατι εγω εχω κανονικα ανοιχτα κ εχει φως το σπιτι και σκρφτομαι μηπως τον ενοχλει αυτο... βεβαια δεν γκρινιαζει! κ πλεον μετα το φαγητο θελει να κατσει καμια ωρα ξυπνιος, μετα την μια ωρα τον πιανει λιγο γκρινια τον παω καμια βολτα κοιμαται αλλα με το που θα τον βαλω στο κρεβατακι του ξυπναει κ χαζευει!!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Έμυ εμένα κοιμάται το βράδυ διότι όλο το πρωί κάνει τον ποκοπίκο.....ένα τέταρτο κοιμάται 1 ώρα ξύπνιος...και μας πάει έτσι μέχρι τις οχτω το βράδυ αν του έρθει ρίχνει ένα τρίωρο με το ζόρι...και σαφώς ανοιχτά όλα παράθυρα και όσο πιο πολύ φώς γίνετααι να ξεχωρίζει τη μέρα με τη νύχτα..κάτι που αρχίζω να πιστεύω πως το κάνει ο δικός μου διότι με το που βραδιάσει και πάει οχτώ αρχίζει η γκρίνια και πέφτει και κοιμάται συνεχόμενα μέχρι τις τέσσερις άλλωτε μέχρι τις πέντε...και λέω το σκαασμένο ααγνωρίζει νύχτα μέρα!!!!

Tini13

Tini13
Kαλησπέρα κορίτσια!

Μετά το δύσκολο απόγευμα που περάσαμε, γύρισε ο Μάνος, κάναμε μπανάκι την μπέμπα και ηρέμησε. Αλλά εγώ όλο το βράδυ έβλεπα εφιάλτες με το μωρό, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι.. Πάντως η φοβία μου έμεινε μην την ξαναπιάσει τέτοια κρίση γκρίνιας και είμαι μόνη μου..Κι εγώ φασολάκια σήμερα θα κάνω γιατί έπεσε πολύ κρέας τελευταία και πρέπει να ρίξουμε τη χοληστερίνη του Μάνου..

Σας φιλώ όλες!

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τίνη μου καλημέρα και εμένα έτσι τον έπιασε μια φορά....και μάλλον ήταν το εντεράκι του λόγω δισκιλιότητας από τότε δεν μου το έχει ξανακάνει αλλά δεν τον έχω αφήσει και άχεστο σαφώς!!!!

Tini13

Tini13
vgog65 έγραψε:Τίνη μου καλημέρα και εμένα έτσι τον έπιασε μια φορά....και μάλλον ήταν το εντεράκι του λόγω δισκιλιότητας από τότε δεν μου το έχει ξανακάνει αλλά δεν τον έχω αφήσει και άχεστο σαφώς!!!!

Λογικά θα ήταν κρίση δυσκοιλιότητας λέω τώρα εγώ αν κρίνω από το σκατουλάκι πλαστελίνης που έκανε σήμερα το πρωί. Έχω βάλει και θερμόμετρο και είχε κάνει δουλειά..θα ξαναδοκιμάσω, ευχαριστώ Βικάκο! (με γειά και το μαλλί!)

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ρε συ ρώτα και παιδίατρο και βάλτης μέσα χαμομήλι αντί για νερό στο γάλα ...για μια βδομάδα μετά από 2-3 μέρες θα δείς αποτέλεσμα και βοηθάει....και ηρεμεί πολύαν και σένα είναι ήρεμη απο γενισιμιού της!!!!

Tini13

Tini13
vgog65 έγραψε:Ρε συ ρώτα και παιδίατρο και βάλτης μέσα χαμομήλι αντί για νερό στο γάλα ...για μια βδομάδα μετά από 2-3 μέρες θα δείς αποτέλεσμα και βοηθάει....και ηρεμεί πολύαν και σένα είναι ήρεμη απο γενισιμιού της!!!!

Αυτό είναι, είχα καλομάθει που είναι ήσυχη και δεν ήμουν σε ετοιμότητα! Χαμομήλι από λουλουδάκι ή της milupa?

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Από λουλουδάκι

Tini13

Tini13
vgog65 έγραψε:Από λουλουδάκι

Κι άλλη ερώτηση, όλο χαμομήλι ή σταγόνες μέσα στο νερό; δηλ 120Ml χαμομηλάκι;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις