Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
646 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 646 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

maroulo

maroulo
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπερα!!
να ρωτησω κατι ρε κοριτσια της επεσε ο αφαλος στης 5 μερες αλλα ο γιατρος μου ειπε να την κανω τοπικα μπανιο να μην την βαλω στην μπανιερα αν δεν περασει μηνας εσεις τι κανατε?
ινακι λατρευω ροκο,
τινακι μηπος την πιασανε κολικοι?μαζευει και τα ποδια και σφιγγετε? αν ναι εχει πονακια.
καιρο εχει να μπει και η ελενα εχουμε κανενα νεο της?
εχει δικιο η βυκη εγω στην κορη μου που δεν θηλαζα ενα γαλα το εφτιαχνα με νερο και ενα με χαμομηλι βοηθαει ναι ολο χαμομηλι

Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 39 417472 σε οσες ειναι μεσα

letitsa

letitsa
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ?
ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΓΙΑΤΗ ΕΠΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΠΕΡΙΒΟΛΙ.....

ΤΙΝΗ ΕΓΩ ΔΙΝΩ ΜΑΡΑΘΟ ΤΗΣ ΜΙΛΟΥΠΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΔΙΝΩ 30 ΜΛ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...

ΕΓΩ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΒΑΨΑΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΑ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΑΨΑΜΕ ΜΟΙΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜ,Α ΔΕΝ ΞΕΜΥΡΙΣΕ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ.
ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΚΩΣ.  ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑINOYN ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΓΓΟΝAKIA ΚΑΤΩ KAI  ΚΑΤΕΒΑINOYN  ΤΗ ΝΑ ΠΩ....  ΑΠΟΦΑΣΗΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΛΑΡΙΣΑ.... ΕΤΣΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΤΗΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ SHOPPING THERAPY... ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ... ΒΛΕΠΕΤΕ Η ΜΑΜΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ.... ΕΧΕΙ ΤΟ cARREFOUR ΟΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΤΗΝ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΖΑΜΠΟ

ΠΑΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΩΡΑ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την letitsa στις Τετ Ιουν 19, 2013 5:39 am, 1 φορά

vgog65

vgog65
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τινάκο όλο χαμομήλι και τα 120 ml....!!!!
Μαράκικαλησπέρα εμένα μου είπε μια βδομάδα να τον κάνω τοπικά αφού είχε πέσει ο αφαλός...τον είδε κιόλας μετά βεβαία και μου είπε να τον βουτύξω μέσα κανονικά!!!

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα μητερούλες!

xara64 έγραψε:
και εμεις το βραδυ παλι κανα δυο ωριτσες στα χερια την βγαλαμε δεν εκλεινε το ματι με τιποτα!το πρωι ζυγιστηκαμε παλι και απο την προηγουμενη εβδομαδα πηρε αλλα 260 γρ καλα δεν ειναι βρε κοριτσακια μου??να συνεχισω τον αποκλειστηκο θηλασμο??τι λετε??

ξυπνησε παωωωωωω!!!!

Πάάάρα πολύ καλά Χαρά! Συνέχισε έτσι όπως ξέρεις. Τα πας μια χαρά.
Σκέψου ότι εμένα η δικιά μου έβαλε μόνο 470 γρ. όλο τον πρώτο μήνα.
Νομίζω ότι λένε τα μωρά πρέπει να βάζουν γύρω στα 20 γρ. την μέρα. Η δικιά μου έβαλε λιγότερα αλλά επειδή ήταν ο πρώτος μήνας η παιδίατρος δε μου είπε τίποτα. Μου είπε να συνεχίσω θηλασμό και ότι καλύτερα να είναι το μωρό λίγο κάτω στις καμπύλες παρά να τις ξεπερνάει. Τα μωρά που παχαίνουν πάρα πολύ κατά το πρώτο εξάμηνο της ζωής τους έχουν στατιστικά μεγαλύτερες πιθανότητες παχυσαρκίας στη μετέπειτα ζωή τους.

*anna* έγραψε:Κορίτσια καλημέρα γέννησα 2 Αυγούστου και εδώ και 3 μέρες η μικρή μου δεν τρώει. Ξέρει καμία να μου πει μήπως είναι απο τα δόντια? Γιατί αρχίσανε και τα πολλά σάλια και τα χέρια στο στόμα.

Γεια σου Άννα!
Το γιατρό σου τον ρώτησες; Μόνο αυτός μπορεί να σου πει αφού εξετάσει το μωρό.

Tini13 έγραψε:
Αυτό είναι, είχα καλομάθει που είναι ήσυχη και δεν ήμουν σε ετοιμότητα! Χαμομήλι από λουλουδάκι ή της milupa?

Ό,τι και να βάλεις, τη δουλειά του θα την κάνει. Τελευταία παρατηρώ ότι οι περισσότεροι παιδίατροι προτείνουν το φρέσκο το χαμομήλι διότι δεν έχει συντηρητικά και άλλες ουσίες.

Βγήκα στην αγορά σήμερα και απογοητεύτηκα. Να δω θα βρω εγκαίρως κάτι να φορέσω που να μ' αρέσει; Η κοιλιά ακόμα πετιέται. Όχι τόσο όσο πριν αλλά ακόμα δε μαζεύτηκε.

Tini13

Tini13
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Δεσποινάκο είναι πολύ όμορφο το μωρό σου! φτου σκόρδα!

Για την κοιλίτσα κανένα λαστεξάκι θα βοηθούσε; εμένα μου εξαφανίζει την κοιλίτσα τελείως! αυτό που είναι σαν βρακάκι!

emilou

emilou
εγω Τινακι της milupa το χαμομηλι βαζω... μεσα στην ταλαιπωρια των αποδτειρωσεων κτλ δεν μπορω να προσθεσω μια ακομα κ να βραζω λουλουδακια!!! οχι οτι ειναι τιποτα το σπουδαιο αλλα βαζεις μια κουταλια μεσα στο μπουκαλι κ ξεμπερδευεις!!

Ασχετο αλλα πριν ειχα αγκαλια τον μπεμπη κ τον πηγαινα βολτουλες για να κοιμηθει και σκεφτομουν το προγραμμα του... και τελικα διαπιστωσα οτι ειναι οντως παρομοιο με αυτο που ειχε στην κοιλια!!!!!

Tini13

Tini13
maroulo έγραψε:
να ρωτησω κατι ρε κοριτσια της επεσε ο αφαλος στης 5 μερες αλλα ο γιατρος μου ειπε να την κανω τοπικα μπανιο να μην την βαλω στην μπανιερα αν δεν περασει μηνας εσεις τι κανατε?

Mαράκι εγώ τον αφαλό τον έπλενα από την πρώτη μέρα, φυσικά χωρίς να τον τρίβω τοπικά αλλά άφηνα να πέφτει και νεράκι και σαπουνάδα. Δεν μας το απαγόρευσε ο γιατρός αλλά και οι μαίες έτσι μας έδειξαν την πρώτη φορά που την έκαναν μπανάκι. Χωρίς να τον καλύψουμε. Σε δέκα μέρες έπεσε κιόλας και δεν μας δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Απλά ακόμη και τώρα μετά το μπανάκι της βάζω λίγο οινόπνευμα με ένα βαμβακάκι. Μπάνιο εμάς μας βολεύει και την κάνουμε στην κουζίνα που έχει τεράστιο νεροχύτη και χωράκι το μπανάκι ίσα ίσα. Μια φορά δοκιμάσαμε στην μπανιέρα αλλά πολύ σκύψιμο!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Παρ Νοε 09, 2012 5:28 am, 1 φορά

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημερα κοριτσαρες μου! σας ομιλει μια ακομη ταλαιπωρημενη μανα!! λοιπον θελω να σας ρωτησω γιατι εχω σχεδον απελπιστει.
Τελευταια σηκωσε ενα συστημα και δεν τρωει το γαλα της μια φορα, αλλα τρωει λιγο 20-30 μλ μια φορα, κοιμαται , ξυπνα και θελει ακομα λιγο, ξανακοιμαται κ.ο.κ...
με αυτον τον τροπο την ταιζω οληηη νυκτα και τα υπολοιπα λεπτα που μενουν την αλλαζω!
Ειναι η δευτερη μερα που δεν εχω κοιμηθει τιποτες και νιωθω το απολυτο πτωμα!!
μηπως ετυχε σε καμια απο σας;; δεν της εχω αλλαξει γαλατακι για να πω οτι παιζει ρολο..
Τινακι μου ουτε μενα ρευεται καθε φορα, και οπως ειχα γραψει εκτες, τυγχαινει καμια φορα αμα δε ρουφηξει αερα το μωρο απο το μπιμπερο. δεν ειναι κατι να σε ανησυχει, αμα θελει θα ρεκτει.. και μενα 2 φορες..
Επισης και μενα κανει εμετουλι καποτε και την πιανει ο βηχας απο τη λαιμαργια και γινεται κατακοκκινη και μου τραβα το μπιμπερο με τα χερια, με αποτελεσμα να κανουμε μια παλη για να φαει!!
Ξυπνησε, ευτυχως προλαβα να σας γραψω!Φιλακια σε ολες σας!!

Tini13

Tini13
Χριστινάκι μου καλησπέρα! μήπως για σένα θα ήταν λύση κοριτσάρα μου να ανοίξεις μια ακόμη μικρή τρυπούλα στο μπιμπερό με μια καρφιτσούλα που θα την έχεις κάψει; ή με το ειδικό βελονάκι που ανοίγει τα μπιμπερό. Γιατί μου φαίνεται ότι τεμπελιάζει να ρουφάει η Αντριανούλα..γι΄αυτό και τρώει κάθε τρεις και λίγο προκειμένου να χορτάσει.και άντε να ζεσταίνεις και το γάλα που λογικά θα έχει κρυώσει..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Tini13 στις Παρ Νοε 09, 2012 5:33 am, 2 φορές συνολικά

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tini13 έγραψε:Δεσποινάκο είναι πολύ όμορφο το μωρό σου! φτου σκόρδα!

Για την κοιλίτσα κανένα λαστεξάκι θα βοηθούσε; εμένα μου εξαφανίζει την κοιλίτσα τελείως! αυτό που είναι σαν βρακάκι!

Μιλάς εσύ βρε Τίνη μου με την χαμογελαστή κουκλίτσα; Very Happy
Εδώ που τα λέμε, δεν υπάρχει κανένα άσχημο μωρό. Τουλάχιστον στο γκρουπ μας χεχεχε...
Λαστέξ θα βάλω στην έσχατη περίπτωση Τίνη. Με ενοχλεί πάρα πολύ. Π.χ. στα βαφτίσια... θα πέσει ο κορσές του κορσέ...

desT

desT
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kristinaki έγραψε:Καλημερα κοριτσαρες μου! σας ομιλει μια ακομη ταλαιπωρημενη μανα!! λοιπον θελω να σας ρωτησω γιατι εχω σχεδον απελπιστει.
Τελευταια σηκωσε ενα συστημα και δεν τρωει το γαλα της μια φορα, αλλα τρωει λιγο 20-30 μλ μια φορα, κοιμαται , ξυπνα και θελει ακομα λιγο, ξανακοιμαται κ.ο.κ...
με αυτον τον τροπο την ταιζω οληηη νυκτα και τα υπολοιπα λεπτα που μενουν την αλλαζω!
Ειναι η δευτερη μερα που δεν εχω κοιμηθει τιποτες και νιωθω το απολυτο πτωμα!!
μηπως ετυχε σε καμια απο σας;; δεν της εχω αλλαξει γαλατακι για να πω οτι παιζει ρολο..
Τινακι μου ουτε μενα ρευεται καθε φορα, και οπως ειχα γραψει εκτες, τυγχαινει καμια φορα αμα δε ρουφηξει αερα το μωρο απο το μπιμπερο. δεν ειναι κατι να σε ανησυχει, αμα θελει θα ρεκτει.. και μενα 2 φορες..
Επισης και μενα κανει εμετουλι καποτε και την πιανει ο βηχας απο τη λαιμαργια και γινεται κατακοκκινη και μου τραβα το μπιμπερο με τα χερια, με αποτελεσμα να κανουμε μια παλη για να φαει!!
Ξυπνησε, ευτυχως προλαβα να σας γραψω!Φιλακια σε ολες σας!!

Υπομονή Χριστινάκι!
Δεν ξέρω αν σε παρηγορώ αλλά αν σκέφτεσαι ότι (όσο περίεργο κι αν σου φαίνεται τώρα) ότι σε ένα μήνα από τώρα το πιο πιθανό είναι να κοιμάται η μικρή πολύ πολύ καλύτερα και περισσότερες ώρες. Είναι μικρή ακόμα και προφανώς δεν είναι λαίμαργη γι' αυτό σου κάνει τέτοια κόλπα.

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρακι εγω κ τα δυο παιδια απο την πρώτη μερα τους κάνω μπάνιο στο Μπανακι., κ δεν παθαν τίποτα.. Απλώς ήθελε πολυ καλο σκουπισμα ο αφαλος να μην μένει βρεγμενος..
Είπα να κοιμηθώ τουλάχιστον τώρα το μεσημέρι, αλλα που.. Ο μικρός έχει όρεξη σήμερα κ κοιμάται 5 λεπτά..γκρρρρ.. Φυσικά κ δεν έχω φάει ακόμα, κ κοιμάμαι όρθια..

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τινακι μ θα ρωτησω την παιδιατρο και θα κανω αυτο που λες δεν το εχω σκεφτει καλη ιδεα!~!

Δεσποινακι μ εχεις απολυτο δικαιο. κανω βεβαια υπομονη αλλα το βραδυ που χανω δυναμεις ειναι πολυ δυσκολο. βλεπω το προσωπακι της που ειναι μια γλυκα ομως και τα ξεχνω ολα!! τελεια η νεα σας φωτο!!

Αννουλα μ υπομονη παρομοια περναμε!!

Ηρθε ο θανος ασκητης στην κυπρο και εχει εκπομπη στη τβ για το σεξ και μου φαινεται οτι μιλανε τουρκικα!! αχαχαχα ξεχασα τι σημαινει!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπορω να τον ακουω 25 ωρες το 24ωρο αυτο τον ανθρωπο!!

Tini13

Tini13
Χριστινάκι πάρε τηλ και ρώτα τον για το σεξ μετά τον τοκετό! χαχαχαχα! Το ανέκδοτο με τον Ασκητή για του κ***υ τα 9μερα έχει φτάσει στην Κύπρο? χαχαχα
Πέρα από την πλάκα είναι πολύ καλός επιστήμονας και κατέριψε πολλά ταμπού για κουβέντες γύρω από το σεξ στην τηλεόραση.

Ρώτησε το γιατρό σας κι ελπίζω να χορταίνει πιο γρήγορα το κορίτσι σου. Εσύ είσαι καλά;

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
οχιιι δε ξερω το ανεκδοτο!! στειλε μ το φιλεναδα αχαχα!!!
ασεεεε σκεφτομαι να παρω τηλεφωνο στην εκπομπη να ρωτησω τι ειναι το σεξ να μου εξηγησουν απο την αρχη Very Happy Very Happy

Ειναι πολυ καλοσ επιστημονας ναι!! ο τροπος που μιλά σε κερδιζει!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Σεξ;;;; Τι είναι αυτο;;; Χαχαχα... Κ εμείς θα ξεκινήσουμε απο την αρχή.. Αφήστε που θα πρέπει να κλείνουμε ραντεβού με 2 παιδια...
Χριστινακο μου, συμφωνώ με την αγαπημένη μου Τινη.. Ίσως κουράζεται κ κοιμάται, αν την κανείς τριπουλα η της βάλεις θυλες το επόμενο νούμερο, να τρώει περισσότερο κ να χορταινει.. Εμένα πάλι θέλει να τρώει κάθε 1 ώρα.ευτυχώς τι βράδυ δεν μου το κάνει, ούτε στις βόλτες..
Τρίτη θα πάμε στο Μαγαζι οικογενειακως.. Έχει κλείσει ραντεβού ο άντρας μου, να βάλουμε τα li-la-lo κ με θέλει.. Άρα πάλι θα έχουμε έξοδο!!! Εκτός του σκ..

Tini13

Tini13
Θα προσπαθήσω να μην είμαι σόκιν! Αληθινή ιστορία στον αέρα. Παίρνει τηλ ένας γκέι τον Ασκητή για να τον ρωτήσει πόσο συχνά επιτρέπεται το πρωκτικό σεξ για να μην χαλαρώσουν οι μύες εκεί και υπάρχει πρόβλημα. Και του απαντάει ο Ασκητής ότι ο σφιγκτήρας μύς του πρωκτού επανέρχεται μετά από 9 μέρες και μπορείς να ξαναέχεις επαφή από πίσω. Και του απαντάει ο τύπος : "Από 'κει βγήκε κύριε Ασκητή μου η φράση του κ***υ τα εννιάμερα;;;;" χαχαχαχαχα

Tini13

Tini13
ANNAST έγραψε: Έχει κλείσει ραντεβού ο άντρας μου, να βάλουμε τα li-la-lo κ με θέλει.. Άρα πάλι θα έχουμε έξοδο!!! Εκτός του σκ..

Αννούλα κι εγώ ΑΚΟΜΗ!!!! Μέχρι να πάμε στο γιατρό ο Κόκκος δεν μου κάθεται. Και η περίοδος από 3 μέρες που είχα έχει αυξηθεί, είμαι στην 5η μέρα με λιγότερη σαφώς ροή. Οπότε ντόκτορ από βδομάδα..

Αχ Άννα μου τα λατρεύω τα li-la-lo! Έχουν απίθανα δαχτυλίδια και κυρίως σεβαλιέ!! Έχω πάρει ένα σεβαλιέ και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια μεγάλα, και έχουν πολύ καλές τιμές για την ποιότητατά τους! Πολύ έξυπνη κίνηση, εύχομαι να πάει πολύ καλά!

Πάω να Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 39 517142 τώρα που είμαι μόνη και η μπέμπα κοιμάται.

Καλό απόγευμα κορίτσια!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Tini13 έγραψε:Θα προσπαθήσω να μην είμαι σόκιν! Αληθινή ιστορία στον αέρα. Παίρνει τηλ ένας γκέι τον Ασκητή για να τον ρωτήσει πόσο συχνά επιτρέπεται το πρωκτικό σεξ για να μην χαλαρώσουν οι μύες εκεί και υπάρχει πρόβλημα. Και του απαντάει ο Ασκητής ότι ο σφιγκτήρας μύς του πρωκτού επανέρχεται μετά από 9 μέρες και μπορείς να ξαναέχεις επαφή από πίσω. Και του απαντάει ο τύπος : "Από 'κει βγήκε κύριε Ασκητή μου η φράση του κ***υ τα εννιάμερα;;;;" χαχαχαχαχα

αχαχαχαααα θεικο!!! παντως οτι βλακεια και να τον ρωτησουν αυτος ο ανθρωπος διατηρει τη σοβαροτητα του και σου ερχεται να γελασεις που απαντα σα να και προκειται για πολιτικο ζητημα!! εγω δε θα αντεχα θα πεθαινα στο γελιο!!!! να ζησουν του κ.... τα εννιαημερα λοιπον!!

Αννουλα μου θα το δοκιμασω... καλα να περασετε το σαββατοκυριακο σας!! ενδιαφερον η δουλεια σας στο μαγαζι!!

Kristinaki

Kristinaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ANNAST έγραψε:Σεξ;;;; Τι είναι αυτο;;; Χαχαχα... Κ εμείς θα ξεκινήσουμε απο την αρχή.. Αφήστε που θα πρέπει να κλείνουμε ραντεβού με 2 παιδια...
Χριστινακο μου, συμφωνώ με την αγαπημένη μου Τινη.. Ίσως κουράζεται κ κοιμάται, αν την κανείς τριπουλα η της βάλεις θυλες το επόμενο νούμερο, να τρώει περισσότερο κ να χορταινει.. Εμένα πάλι θέλει να τρώει κάθε 1 ώρα.ευτυχώς τι βράδυ δεν μου το κάνει, ούτε στις βόλτες..
Τρίτη θα πάμε στο Μαγαζι οικογενειακως.. Έχει κλείσει ραντεβού ο άντρας μου, να βάλουμε τα li-la-lo κ με θέλει.. Άρα πάλι θα έχουμε έξοδο!!! Εκτός του σκ..

Αννουλα μ να σου πω!! εχει εκθεση για κοσμηματοπωλες μεσα στο γεναρη στην αθηνα! ο αντρας μου θα παει σιγουρα και παιζει να ερθω και γω με το μωρο!!! θα εισαστε;;;

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλησπέρα κορίτσια μου!γύρισα απο της μανουλας!πήγα για καφεδάκι στο μαγαζι της θείας μου με την μικρή,τραπεζα ταχ/μειο,σχολείο να παρω τον μεγάλο και κομμωτήριο να τον κουρεψω...όλα τα έκανα σημερα και τελος!προς το παρον!θα κανονίσω την δευτερα να έρθει η γυναικα να καθαρίσει και να στρωσω γιατι εβαλε κρυακι!δεν μπορω μονη μου και δεν μπορει και η μανούλα να βοηθησει με την μεση της!άρα θα τα κάνω με την γυναικα!
χριστινάκι μου γλυκό καλως το!νυσταζω η γυναικα σημερα παλι!θα μου πειτε ..πρωτοτυπο δεν εχει ξανασυμβει σε καμία !χαχαχ ναι σωστα!η μικρή έχει απο το μεσημερι γκρινια!

xara64

xara64
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σας κοριτσακια μου εμεις ειχαμε γκρινια σημερα κ την ειχα την περισσοτερη ωρα στα χερια!!
μου κανει κατι τρελα εκει που νομιζω οτι πειναει κ την βαζω στο στηθος αυτη κουναει το κεφαλι της σαν τρελη κ αντι για την θηλη τρωει τα χερια της και κλαιει,εχω φρικαρει χτυπαει το κεφαλακι της σαν τρελη πανω στο στηθος!!

Ινακο μου ο παιδιατρος μου ειπε να την ζυγιζω μια φορα την εβδομαδα για να βλεπουμε πως παει με τον θηλασμο!!

Δεσποινακο μου εισαι πιο εμπειρη κ μας βοηθας σε ολες τις αποριες μας για πες μου μηπως ειναι παραπανω κ να φοβαμαι για παχυσαρκια αργοτερα?? Embarassed Embarassed Embarassed

Χριστινακι μου κουραγιο και εσυ κοριτσακι μου ευχομαι με αυτα που σου ειπαν τα κοριτσια να βοηθηθει η μικρουλα κ εσυ!!

Βικακι γελασα παλι φανταζομαι ομως τι θα επαθες εσυ οταν μεσα στην ησυχια ξεκινησε η μουσικη Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 39 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 39 534787 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 39 534787

Αννουλα ευχομαι να παει καλα η καινουργια σας συνεργασια,εχουν πολυ ωραια σχεδια παντως!!

Μαρακι δεν ξερω εγω παντως με το που της επεσε ο αφαλος την αλλη μερα την εβαλα στο μπανακι αλλα σε καθε αλλαγη πανας της βαζω ακομα οινοπνευμα μεχρι να καθαρισει τελειως!!

αχαχαχ Τινακι ωραιο το ανεκδοτο δεν το ειχα ξανακουσει!!

Αννουλα να σου ζησει κοριτσακι μου!!

Νικολετα μου αυτες οι πεθερες ειναι ωρες ωρες κουκουρουκου μιλαμε κ εμενα τα ιδια κανει ερχεται επισκεψη κ φερνει μαζι της κ την αλλη εγγονη της που παει σχολειο κ με πιανουν τα διαολια μου αλλα τι να πω ρε γμτ!!απλα προσευχομαι να μην παθει τπτ η μπεμπα γιατι αλλιως......!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

περιμενω παλι να ξυπνησει η μπεμπα να την ταισω μπας κ προλαβω να πεταχτω πρεναταλ και h&m αλλα δεν το βλεπω παλι!! Mad Mad

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kristinaki έγραψε:
ANNAST έγραψε:Σεξ;;;; Τι είναι αυτο;;; Χαχαχα... Κ εμείς θα ξεκινήσουμε απο την αρχή.. Αφήστε που θα πρέπει να κλείνουμε ραντεβού με 2 παιδια...

Αννουλα μ να σου πω!! εχει εκθεση για κοσμηματοπωλες μεσα στο γεναρη στην αθηνα! ο αντρας μου θα παει σιγουρα και παιζει να ερθω και γω με το μωρο!!! θα
εισαστε;;;

Ναι χριστινακι, κάθε χρόνο πηγαίνουμε!! Βασικά είναι η Μονή που πηγαίνουμε απ όσες γίνονται στην Αθηνα.. Κ αν έρθεις, φυσικά θα βρεθούμε!!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
αχαχαχ αννούλα κι εσείς με ραντεβού θα το δουλέψετε το θέμα???κι εμείς!δεν μας φτάνουν τα παιδια,εμείς εχουμε και την δουλειά του γιωργου που δεν έχει ωράριο!τωρα τελευταία ούτε σκ!εδω παει το τραγουδι.."το σαββατο μπορείς??οχι οχι,την κυριακή μπορείς??οχι οχι "χαχαχαχαχαχαχαχχααχχα

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις