Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
680 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 680 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 40]

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστώ τινακι μου.. Καθε αλλαγη για Καλο ειναι νομιζω!!!Ωραίο το ανέκδοτο!!!
Χαρα εγω θα σου έλεγα να μην μπαίνεις στο τριπακι της ζυγαριάς, γιατί θα αγχωνεσαι τσάμπα.. Εμένα μου είπε ο παιδιατρος με αποκλειστικό, όσο πειναει κ οπότε πειναει δίνεις.. Μην σε πιάνει το άγχος γιατί. Μια εβδ θα πάρει 100γρ, την άλλη μπορει να χάσει 100..εξάλλου δεν παίρνουν όλα τα μωρά το ίδιο βάρος..

Φωτεινη μου, ΕΣΥ κ αν είσαι σούπερ Μαμα!!!! Ποτε τα προλαβαινεις όλα αυτα;;;

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
foteini35 έγραψε:αχαχαχ αννούλα κι εσείς με ραντεβού θα το δουλέψετε το θέμα???κι εμείς!δεν μας φτάνουν τα παιδια,εμείς εχουμε και την δουλειά του γιωργου που δεν έχει ωράριο!τωρα τελευταία ούτε σκ!εδω παει το τραγουδι.."το σαββατο μπορείς??οχι οχι,την κυριακή μπορείς??οχι οχι "χαχαχαχαχαχαχαχχααχχα

Χαχαχα!! Φωτεινη είσαι απίστευτη!!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ANNAST έγραψε:
foteini35 έγραψε:αχαχαχ αννούλα κι εσείς με ραντεβού θα το δουλέψετε το θέμα???κι εμείς!δεν μας φτάνουν τα παιδια,εμείς εχουμε και την δουλειά του γιωργου που δεν έχει ωράριο!τωρα τελευταία ούτε σκ!εδω παει το τραγουδι.."το σαββατο μπορείς??οχι οχι,την κυριακή μπορείς??οχι οχι "χαχαχαχαχαχαχαχχααχχα

Χαχαχα!! Φωτεινη είσαι απίστευτη!!!
τι να κάνω βρε αννούλα μου!!!!προσπαθω να διασκεδάσω τον πόνο όλων μας!!!

Panik11

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Χαρουλιτα μου εγω που πηγα εχθες στον παιδιατρο φοβισμενη οτι το παιδι ειναι πολυ χοντρο μου ειπε οτι με το θηλασμο παντα το βαρος του παιδιου ειναι φυσιολογικο οσο και να ειναι...Εξαλου δεν μπορεις να του κανεις διαιτα χαχαχα.μηπως αυτο που λεει η Δεσποινα ειναι για ξενο γαλα???Λεω μηπως.Μπορει να λεω και μπουρδες.

Αννουλα αν θυμαμαι εσυ ειχες θεμα με το στηθος...Απο τοτε που ο μικρος μειωσε τα γευμματα το βραδυπριζεται πολυ το δεξι στηθος ειδικα και με ποναει σε συγκεκριμενο σημειο...Λες να ειναι μαστιτιδα????Εσυ τι εκανες???Πριν απο λιγο εβαλα λιγες ζεστες κομπρεσες και εβγαλα λιγο γαλα με το χερι...Τωρα μουρμουραει ο μικρος κα ι θελει μαμ!!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Νίκη μου μασάζ στο μπάνιο απο μασχαλη προς τα κάτω, κ κομπρεσες.. Πολλές κομπρεσες!! Είναι μέχρι να προσαρμοστεί το στήθος σε νέες ανάγκες.. Γιατί κ εμένα που μου μείωσε τώρα έστρωσε το στηθος, δεν πρηζεται τόσο πολυ πια..

marianthi_m

marianthi_m
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Γεια σας! Σήμερα σαραντίσαμε και ξεπορτίσαμε! Λειπαμε απο το πρωι.. όλο κοιμάται αυτος! Σημερα τον επιασε υπνηλίασ τι να πω.. θελω να τον κανω μπανιο και δε ξυπνάει με τιποτα.. τρωει και ξανακοιμαται! Ελπιζω να μη μεινει ξυπνιος όλη νύχτα!

Δε προλαβα να σας διαβασω.. εγινε τιποτα συνταρακτικο?

φιλακια! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 40 417472

http://www.creativebeez.gr

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βέβαια,βέβαια μόλις σαραντήσαμε το ρίξαμε στις βόλτες!!!και τις φιλενάδες σου τις άφησες μόνες...κλαψ κλαψ!που γύρναγες όλη μερα θα ήθελα να ήξερα γυριστρούλα???

Tini13

Tini13
Μαριανθάκο και Φωτεινούλα μου!!! Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 40 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 40 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 40 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 40 417472

Διάβασα τα νέα σας! Πήρατε τους δρόμους και οι δυο σήμερα! Καλά εσύ Φωτεινούλα μου τρέχεις για όλους και για όλα! Άντε να κανονίσεις να κάνεις και τα νυχάκια για σένα να ανενεωθείς!

Μαριανθάκο καλή ανατροφή τώρα κοριτσάρα μου, να είσαι γερή και ευλογημένη μανούλα.

Εγώ σήμερα ήμουν πολλές ώρες μόνη σπίτι με την μπέμπα και σιδέρωνα. Ρε κορίτσια είχα να κάτσω πολλά χρόνια χωρίς να δουλεύω, τί είναι αυτό το πράγμα με τις δουλειές του σπιτιού! Άντε λες όταν είσαι στη δουλειά δεν τα βλέπεις, σπίτι όλη μέρα ούτε τη σκόνη μπορείς να αγνοήσεις, ούτε τη στοίβα με τα ρούχα, ούτε τίποτα..πολύ κούραση! Αύριο θα πάμε στης Στέλλας ΟΛΟΙΙΙ ΜΑΖΙΙΙ οικογενειακώς με της Ίνας τη φαμίλια και ανυπομονώ! Άντε μια μέρα κλείστηκα και μου κακοφάνηκε..Πώς θα ξεχειμωνιάσουμε;;;

Tini13

Tini13
Καλέ όλες γεμίσαμε φώτος με μωράκια! Το ένα πιο όμορφο από το άλλο είναι τα παιδάκια μας!!

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άντε τινη τυχερουλα!! Καλα να περάσετε αύριο!!!!

Μαριανθη μου άντε καλη ανατροφή να έχετε τώρα!!!

Φωτεινη, τα φιλία μου!!

Ακούστε να δείτε: είχαμε μια ασφάλεια υγείας στην μεγάλη. Κ πληρωναμε 600€το χρόνο, τώρα που ηρθε ο μικρός, είπαμε στη ασφαλιστρια ότι θα ψάξουμε μια πιο οικονομική, επειδή είναι 2 τώρα τα παιδια.. Φοβήθηκε ότι θα φύγουμε κ μας βρήκε "απο θαύμα" 2 Ασφαλειες με 540€ με ίδιες κ περισσότερες καλύψεις.. Τελικά παντού θέλει ψάξιμο..

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
βρε τινακο μου τι νσ κανω?μονη μου ειμαι η μαμα μου δουλεύει!σημερα η μικρή δεν έχει κάνει κακα και πάνω που το έλεγα την ώρα που την ταιζα εγινε ο χαμος!τι σκατοθυελλα ηταν αυτη!χαλια εγινα και της αλλαξα εσωρυχο και φορμακι πανω που μολις την ειχα κανει μπανιο...

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλα εεεε επαθα μεγαλη ζημια!!εχω εναν φουρνο κοντα στο σπιτι που φτιαχνει ζυμωτο ψωμι φανταστικο και διαφορα άλλα φανταστικα!παω το μεσημερι να παρω ψωμι και βλεπω ντονατς με γλασο σοκολατα,φραουλα και κατι α΄λλο...παιρνω 6...μου λεει η κοπελα που με ξερει.."τωρα τα βγάλαμε μολις πρωτη φορα να μου πεις αν σου αρεσουν"
παιδια επαθα πλακα!στις 8.30 που πηγα σ/μ περασα απο κει και της ειπα οτι ειναι τελεια και πηρα αλλα4 χαχχααχβρηκα τον μπελα μου γιατι μου ειπε να δοκιμασω και κατι α΄λλα που εφτιαξαν

Tini13

Tini13
Μια από τα ίδια Φωτεινούλα! Χαμός!! Της έκανα όμως το απογευματινό της γαλατάκι με χαμομήλι, τυχαίο;; Να'σαι καλά Βικάκο! Έπιασε σε 3 ώρες! Δεν πειράζει καλή μου, ας κάνουν κακάκια να μην πονάνε και ας είναι καλά το πλυντήριο!

Αννούλα τι παροχές σου δίνουν; Με τι πλαφόν για διαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις στους γιατρούς; Ασθενοφόρο και νοσήλεια καλύπτουν; Λογική τιμή μου φαίνεται για 2 παιδάκια. Σίγουρα θέλει ψάξιμο με τέτοια κρισάρα.
Αν είχαμε την επιλογή πάντως να μην μας κάνουν κρατήσεις και πληρώναμε ένα ιδιωτικό πρόγραμμα υγείας, με τα λεφτά που μας κρατάνε θα είχαμε και &%$#%$^ τις παροχές!!

Χαρουλίτα και Εμάκο που είστε καλέ απόψε;;

Καλό βράδυ από μένα κορίτσια, όσο μένω ξύπνια απόψε τρώω! Και δεν με παίρνει καθόλου τώρα που πλησιάζω στο στόχο!

Tini13

Tini13
foteini35 έγραψε:καλα εεεε επαθα μεγαλη ζημια!!εχω εναν φουρνο κοντα στο σπιτι που φτιαχνει ζυμωτο ψωμι φανταστικο και διαφορα άλλα φανταστικα!παω το μεσημερι να παρω ψωμι και βλεπω ντονατς με γλασο σοκολατα,φραουλα και κατι α΄λλο...παιρνω 6...μου λεει η κοπελα που με ξερει.."τωρα τα βγάλαμε μολις πρωτη φορα να μου πεις αν σου αρεσουν"
παιδια επαθα πλακα!στις 8.30 που πηγα σ/μ περασα απο κει και της ειπα οτι ειναι τελεια και πηρα αλλα4 χαχχααχβρηκα τον μπελα μου γιατι μου ειπε να δοκιμασω και κατι α΄λλα που εφτιαξαν

ΩΧ !! ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ!!

foteini35

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΩΧ δεν λες τιποτα τινάκο μου!παω να την πεσω γιατι εχω σηκωθει απο τις 5.45!μολις κοιμήθηκαν και οι υπόλοιποι της οικογενειας!το γελοιο ειναι οτι πρωτος κοιμαται ο γιωργος χαχαχπριν τα παιδια!καλά εγω πρωτη ξυπναω τελευταια κοιμαμαι!παωωω καληνυχτα σε όλες φιλια πολλα!

emilou

emilou
να μαι κ εγω!!!!!!

Μπηκα να πω μια καληνυχτα!!! ολο το απογευμα ημουν μονη μου με τον μπεμπουλη κ καναμε αγκαλιες (ειχε πολλα αερια κ μονο αγκαλια κοιμοταν!!!)

πηρε το ματι μου κατι για ντονατς!!!! πω πω... τι πραγματα ειναι αυτα βραδιατικα!!!

αυριο λεμε να παμε επιτελους σ αυτο το μολ!!! αντε γιατι σηριαλ το καναμε!!!....

καληνυχτα
Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 40 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 40 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 40 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 40 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 40 417472

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καληνύχτα κ απο μένα!! Τινη μου δεν ξέρω ακόμα για παροχές, δεν πήρα ακόμα στα χέρια μου το συμβόλαιο.. Αλλα έχει όλες τις καλύψεις.. Τώρα με τι ποσοστό, θα σε γελασω..όταν τα δω, θα σου πω..

Φωτεινη ντονατς;;; Χάλια.. Χαχαχα..

Εμη μου καιρός ήταν... !! Άντε κ εγω περιμένω πως κ πως να πάμε κάπου αύριο.. Κ Κυριακη σαραντιζουμε!!!!
Φιλακια! Πάω να κάνω Μπανακι κ να κοιμηθώ.. Γμτ, πάλι 1 η ώρα πήγε..

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημέρα και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε. Σήμερα το Αγρίνιο είναι ηλιόλουστο να δούμε αν θα κάνει και ζεστουλα, δυστυχώς ο μπαμπάς μας δουλεύει απόγευμα και νύχτα μαζί θα φύγει στις 13:30 και θα γυρίσει στις 7:30 αύριο 16ωρο αλλά μετά κάθεται δυο ημέρες. Αν είναι καλός ο καιρός και η πεθερουλα μου μπορει να κρατήσει την μινιατούρα θα πάμε στο Καρπενήσι και στον προυσο. Στο Καρπενήσι ειναι ο πνευματικός μου στην Αγία τριάδα και κατεβαίνοντας παμε στην Παναγία την προυσιωτισσα, μετ α σταματάμε και σε κανα ταβερνάκι και τρώμε. Αντε να δούμε θα τα καταφέρουμε;
Αννα πολυ καλά έκανες πρέπει να το ψάξουμε όλες γιατί σε λίγο δεν θα υπάρχει καμία κάλυψη για τα παιδιά μας.
Τινη εγω δεν δουλεύω απο τότε που παντρεύτηκα δεν είναι τόσο πολύ η κούραση. Απλά πρέπει να προγραμματίζεις τις δουλειές σου έτσι θα σου μένει πολύς χρόνος για σενα. Εχω ενα σπίτι 95 τμ και δυο παιδιά και έρχονται ώρες που βαριέμαι και δεν εχω τι να κανω. Χαμομήλι βάζω στην μικρή απο την πρώτη εβδομάδα και κάθε μέρα τα κάνει αν εξαιρέσεις τις ημέρες που είχε διάρροια.
Α τώρα που είπα για διάρροια της έδωσα παλι γάλα χωρις λακτόζη κι έκανε δουλειά μια χαρά απο κακά .
Εμυ είναι τέλια στο μολ πάω πάντα οταν έρχομαι Αθηνα.
Φωτεινή μαζί σου κι εγω θα τα έτρωγα άντε βρε δεν χρειάζεται να τρελαθούμε και στην δίαιτα, έχουμε χρόνο μέχρι το καλοκαίρι που θα βάλουμε τα μπικινάκια μας.

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μαριανθη αντε καλές βολτουλες απο εδω και πέρα. Σου είπα ποσο γλυκουλια είναι τα παιδάκια σου εεεε στο λεω τώρα να σου ζήσουν.

konstantina

konstantina
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ξυπνησε η οικογένεια πάω να τους ετοιμάσω φιλακια

ANNAST

ANNAST
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημεραααα!!! Τι κάνετε;;πως κοιμηθηκατε σήμερα;;; Εμείς τελικά κοιμηθηκαμε στις 2,ξύπνησε 5.30,στις 8 κ τώρα κοιμάται..περιμένω να έρθει η μάνα μου σε λίγο, μήπως πάω κ ξεραθω έστω κανα δίωρο.κ ας τον ταιζω στο ενδιάμεσα..

kkkk

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Εμείς καλά πριν λίγο γυρίσαμε Θεσ/κη, είχαμε πάει μια εβδομάδα στους δικούς μου στο χωριό! Περάσαμε πολύ ωραία και απόλαυσα φροντίδα από τη μανούλα μου! Ο μικρός μεγαλώνει και είναι όλο και πιο χαδιάρης και γελαστός! Φιλιά σε όλες!!!
Υ.Γ. Καλά δεν υπάρχει περίπτωση να τα διαβάσω όλα όσα είπατε όσο έλειπα....είχαμε κανένα συνταρακτικό νέο;;;

emilou

emilou
καλημερα κ απο μενα!!!

ησυχο βραδυ περασαμε... ο μπεμπης κοιμηθηκε απο τις 10 μεχρι στις 4 κ μετα ξυπνησε στις 7!!

σε λιγο θα παμε βολτουλα οποτε τα λεμε το απογευμα

Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 40 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 40 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 40 417472 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 40 417472

inakriti

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 40 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 40 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 40 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 40 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 40 215994 Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 40 215994

ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 2 ?

http://forum.eimaimama.gr/t15555-topic#569392

lizaG

lizaG
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΣΚ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΕΜΕΙΣ ΣΑΡΑΝΤΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΒΕΒΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΚΟΙΜΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΘΥΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. Μανούλες Αυγούστου-Σεπτεμβρίου (-και προσεχώς Οκτωβρίου) 2012  - Σελίδα 40 215994

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις