Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
541 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 541 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 16]

251ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Παρ Οκτ 19, 2012 6:26 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΣΧΑΡΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΔΩΣΑΤΕ?Α!ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ?ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΤΕ?ΠΟΣΕ ΜΕΡΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΣΕΣ ΜΟΣΧΑΡΙ?

252ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Παρ Οκτ 19, 2012 6:30 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:Δαναη μου περαστικα στον μικρουλη, μην αγχωνεσε θα περασει!δυστηχως ο θηλασμος δεν προστατευει παντα, ειναι και αυτο που λεει η Χρυσα!

Γεωργια μηπως λογω δοντιων??κουραγιο μανα!!

εμεις σημερα δεν εχουμε πολυυ γκρινια αλλα μου κανει νουμερα με τον υπνο..δεν κοιμαται καθολου μονη της ουτε την μερα ουφ!
Σημερα εφαγε γεμιστες πιπεριες φλωρινης χιχι
Τωρα που εχουμε την ομαδουλα θα προσπαθησω να βγαλω βιντεο πως τρωει..δηλ πως με παιδευει για να το δειτε και live χαχαχα
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΑΤΙΑΝΑ?ΓΕΜΙΣΤΕΣΜΕ ΤΙ??ΒΡΕ Η ΝΑΤΑΛΙΑ!ΤΙ ΑΛΛΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΛΕΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΤΗΣ ΧΑΪΔΙΑΡΑΣ ΜΟΥ?ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΠΑΤΑΤΑ ΚΑΡΟΤΟ ΚΟΛΟΚΥΘΙ.

253ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Παρ Οκτ 19, 2012 6:45 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
XRYSA M έγραψε:ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΣΧΑΡΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΔΩΣΑΤΕ?Α!ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ?ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΤΕ?ΠΟΣΕ ΜΕΡΕΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΣΕΣ ΜΟΣΧΑΡΙ?

να σου πω δεν θυμαμαι ποτε της εδωσα κρεας νομιζω 6,5 μηνων.
Ο γιατρος μου ειπε δεν εχει στανταρ οπως θελω, οποτε δεν το παω καθε βδομαδα το ιδιο δεδομενου οτι δεν τρωει κ παντα αλλα περιπου 2-3 φορες μοσχαρι 2 κοτοπουλο 1 οσπρια και μια φορα εφαγε και 2 μπουκιες ψαρακι.
ποσοτητες στο βιβλιο του παπαβεντση λεει εως 2 χρονων ημερισια 1/2-1 κουταλια σουπας κρεας,ψαρι,αυγο ή οσπρια φρουτα το ιδιο (λαχανικα 1κουτ σουπας)

Δινε καθε 3-4 μερες και ενα καινουργιο λαχανικο, κολοκυθα, παντζαρι, μελιτζανες κτλ εγω δινω οτι ειναι εποχης και βρισκω στην λαικη στους παγκους μετα βιολογικα.
(στο βιβλιο και παλι λεει 6-7 μηνων ριζαλευρο, φρουτα, λαχανικα, δεν διευκρινηζη πια και τι ουτε αποκλειει καποια)

Γεμιστα με ρυζι,δυοσμο ντοματουλα,κρεμυδι, τα εφτιαξε χθες ο μπαμπας μας και της αρεσε πολυ!
Γενικα οπως τα περισσοτερα μωρα της αρεσει το ρυζι τα μακαρονια..οποτε της βαζω στην μπουκια με το ρυζι κ την πιπερια ή οτι αλλο λαχανικο!
τωρα θα προσπαθησω να της δωσω κανα φρουτακι κ χυμο ροδι γιατι το πρωι δεν ηθελε!

254ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Παρ Οκτ 19, 2012 8:12 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Γεια σας μανουλες!
Το ματι οκ σαπουνακι επεσε και να δειτεπως τουμπανιασε!
Θα το πω στον αντρα μου να το φτιαξει το fb?
Θελω πληροφοριες ομως πως μπορω να σας βρω;;;;;
Μπορειτε να μου στειλετε pm? Please?????
Πως λεγεται η ομαδα; Πως θα σας βρωωω;

Χρυσα εγω εδωσα καροτο, πατατα κολοκ. Μια εβδομαδα μετα εβαλα μοσχαρι- ποντικι. Μετα απο δυο μερες εβαλα κοτοπουλο. Μια φορα κρεμμυδακι( μονο στο βρασιμο, δεν το λιωνω, μια σελινο το ιδιο!
Αυριο θα του δωσω αβοκαντο!
Μια γευση τη φορα ειτε απο φρουτα ειτε απο λαχανικα!

Δαναη περαστικα!
Γιωργια υπομονη! Μηπως να αλλαξεις κουταλακι; Εμενα επιασε!

255ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Παρ Οκτ 19, 2012 8:44 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΜΟΣΧΑΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΕΛΙΝΟ ΜΕΣΑ?ΤΟ ΛΕΩ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.ΘΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΒΟΚΑΝΤΟ!
ΕΛΕΝΑ ΟΣΟ ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΛΛΑΞΑ.ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΣΙΛΙΚΟΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΖΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕΤ ΜΕ ΚΑΤΙ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΑ ΜΠΟΛΑΚΙΑ Very Happy Α!ΤΗΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ.

256ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Παρ Οκτ 19, 2012 8:51 am

τατιανα

τατιανα
Χρυσα βαλε και σελινο ετσι και αλλιως για αρωμα ειναι πιο πολυ δεν θα το αλεσεις!

πολυ μ'αρεσει η ομαδουλα που βαζουμε φωτο κτλ μπραβο Μαρια για την ιδεα!

257ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Παρ Οκτ 19, 2012 9:58 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τελεια η ομαδα μας!!! λοιπον ολη την εβδομαδα ο αντρας μου ειχε αδεια κ την ειχε αυτος, μια χαρα τα πηγαν ετρωγαν τα φρουτακια τους, ολα καλα. κ εγω αβοκαντο εχω στο προγραμμα για αυριο.... Δαναη περαστικα σας καλη μου, ελενα να χαιρεσε το συζηγο!!! ρε κοριτσια πολυ χαιρομαι που εχουμε γνωριστει εστω κ ετσι, μακαρι να σας γνωριζα κ απο κοντα!!! ΦΙΛΑΚΙΑ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

258ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Παρ Οκτ 19, 2012 10:03 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΑΠΟΨΕ ΜΟΝΟ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ!!! Razz

259ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Παρ Οκτ 19, 2012 10:16 am

sissympempis

sissympempis
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elpidamamy έγραψε:τελεια η ομαδα μας!!! λοιπον ολη την εβδομαδα ο αντρας μου ειχε αδεια κ την ειχε αυτος, μια χαρα τα πηγαν ετρωγαν τα φρουτακια τους, ολα καλα. κ εγω αβοκαντο εχω στο προγραμμα για αυριο.... Δαναη περαστικα σας καλη μου, ελενα να χαιρεσε το συζηγο!!! ρε κοριτσια πολυ χαιρομαι που εχουμε γνωριστει εστω κ ετσι, μακαρι να σας γνωριζα κ απο κοντα!!! ΦΙΛΑΚΙΑ [Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

ti omada vre koritsia??peite kai se emena??

260ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Παρ Οκτ 19, 2012 10:43 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μολις ανακαλυψα οτι ξεχασα τον φορτιστη μου στα τζακουζια......παειιιιιιιιιιιι
!!!!!!!!!γκρρρρρρρρρρρρ

261ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Παρ Οκτ 19, 2012 10:47 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια ειμαι ενα πτωμα!! Κ ρακις ψυχολογικα!! Αυτες τις μερες που ειναι αρρωστουλης ο μικρος ειχε ερθει κ εμεινε η μανα μου μαζι μου γιατι οπως σας εχω πει ο αντρας μου ταξιδευει κ ειμαι μονη!! Κ σημερα ηρθε η πεθερα μου να μεινει μαζι μου! Δεν ηθελα καθολου αλλα επεμενε! Κ ο μικρος δεν την ξερει κ καθε φορα που τον παιρνει αγκαλια κλαιει κ εγω δεν μπορω καθολου να ξεκουραστω!! Αρα τσαμπα ηρθε! Ο μικρος εχει απιστευτη γκρινια! Λογικο ειναι αφου εχει σχεδον συνεχεια 38 πυρετο! Σημερα μου εβγαλε με εμετο ολο το φαγητο του κ την φρουτοκρεμα! Μονο λιγο ρυζονερο ηπιε κ ελαχιστο στηθος! Αυριο μαλλον θα ειναι καλυτερα! Ηρθε κ η παιδιατρος κ τον ειδε κ μου ειπε μαλλον ιωση! Αν ομως συνεχισει ο πυρετος αυριο θα παμε για γενικη ουρων μηπως κ εχει ουρολοιμωξη! Αλλα εγω πιστευω οτι εχει ιωση γιατι σημερα κ εμετο εκανε κ διαρροια! Ολα τα καλα!!
Τωρα που ειναι αρρωστουλης ολο αγκαλια θελει κ τον βαζω στην κουνια να κοιμηθει κ ξυπναει καθε μιση ωρα! Αχ μακαρι αυριο να ειναι καλυτερα!!
Κοριτσια πως ειναι το γκρουπ στο fb? δεν εχω μπει καθολου!! Αφηστε που εχω κ τρελη δουλεια στο γραφειο κ εχω τρελαθει!! Ειμαι να κλαταρω!!! Κ απο ψυχολογια αφηστε! Εχω πιασει πατο!!! Ειμαι να σκασω!! Εχω κ την πεθερα μεσα στα ποδια μου ε ε δεν νομιζω οτι θελω τιποτα αλλο!!
Καληνυχτα κοριτσια!!

262ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Παρ Οκτ 19, 2012 10:58 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nakos έγραψε:Κοριτσια ειμαι ενα πτωμα!! Κ ρακις ψυχολογικα!! Αυτες τις μερες που ειναι αρρωστουλης ο μικρος ειχε ερθει κ εμεινε η μανα μου μαζι μου γιατι οπως σας εχω πει ο αντρας μου ταξιδευει κ ειμαι μονη!! Κ σημερα ηρθε η πεθερα μου να μεινει μαζι μου! Δεν ηθελα καθολου αλλα επεμενε! Κ ο μικρος δεν την ξερει κ καθε φορα που τον παιρνει αγκαλια κλαιει κ εγω δεν μπορω καθολου να ξεκουραστω!! Αρα τσαμπα ηρθε! Ο μικρος εχει απιστευτη γκρινια! Λογικο ειναι αφου εχει σχεδον συνεχεια 38 πυρετο! Σημερα μου εβγαλε με εμετο ολο το φαγητο του κ την φρουτοκρεμα! Μονο λιγο ρυζονερο ηπιε κ ελαχιστο στηθος! Αυριο μαλλον θα ειναι καλυτερα! Ηρθε κ η παιδιατρος κ τον ειδε κ μου ειπε μαλλον ιωση! Αν ομως συνεχισει ο πυρετος αυριο θα παμε για γενικη ουρων μηπως κ εχει ουρολοιμωξη! Αλλα εγω πιστευω οτι εχει ιωση γιατι σημερα κ εμετο εκανε κ διαρροια! Ολα τα καλα!!
Τωρα που ειναι αρρωστουλης ολο αγκαλια θελει κ τον βαζω στην κουνια να κοιμηθει κ ξυπναει καθε μιση ωρα! Αχ μακαρι αυριο να ειναι καλυτερα!!
Κοριτσια πως ειναι το γκρουπ στο fb? δεν εχω μπει καθολου!! Αφηστε που εχω κ τρελη δουλεια στο γραφειο κ εχω τρελαθει!! Ειμαι να κλαταρω!!! Κ απο ψυχολογια αφηστε! Εχω πιασει πατο!!! Ειμαι να σκασω!! Εχω κ την πεθερα μεσα στα ποδια μου ε ε δεν νομιζω οτι θελω τιποτα αλλο!!
Καληνυχτα κοριτσια!!
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!!!!

263ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Παρ Οκτ 19, 2012 11:02 am

τατιανα

τατιανα
nakos έγραψε:Κοριτσια ειμαι ενα πτωμα!! Κ ρακις ψυχολογικα!! Αυτες τις μερες που ειναι αρρωστουλης ο μικρος ειχε ερθει κ εμεινε η μανα μου μαζι μου γιατι οπως σας εχω πει ο αντρας μου ταξιδευει κ ειμαι μονη!! Κ σημερα ηρθε η πεθερα μου να μεινει μαζι μου! Δεν ηθελα καθολου αλλα επεμενε! Κ ο μικρος δεν την ξερει κ καθε φορα που τον παιρνει αγκαλια κλαιει κ εγω δεν μπορω καθολου να ξεκουραστω!! Αρα τσαμπα ηρθε! Ο μικρος εχει απιστευτη γκρινια! Λογικο ειναι αφου εχει σχεδον συνεχεια 38 πυρετο! Σημερα μου εβγαλε με εμετο ολο το φαγητο του κ την φρουτοκρεμα! Μονο λιγο ρυζονερο ηπιε κ ελαχιστο στηθος! Αυριο μαλλον θα ειναι καλυτερα! Ηρθε κ η παιδιατρος κ τον ειδε κ μου ειπε μαλλον ιωση! Αν ομως συνεχισει ο πυρετος αυριο θα παμε για γενικη ουρων μηπως κ εχει ουρολοιμωξη! Αλλα εγω πιστευω οτι εχει ιωση γιατι σημερα κ εμετο εκανε κ διαρροια! Ολα τα καλα!!
Καληνυχτα κοριτσια!!

Πω πω δυσκολα!τι τραβας και εσυ βρε κοπελα μου..αντε λιγο υπομονη θα περασει που θα παει, κριμα να ταλαιπωρειται ετσι ο γλυκουλης!
Σε προσθεσα στην ομαδουλα!

264ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Παρ Οκτ 19, 2012 11:03 am

τατιανα

τατιανα
Ντινααα που το ειχες το μυαλο σου???στα τζακουζιααα??χχαααχα

265ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Παρ Οκτ 19, 2012 11:12 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΛΑ ΔΑΝΑΗ ΜΠΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!ΠΩ ΠΩ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ?ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΥΖΙ ΕΞΩ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΕΤΑΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΛΗΣ!

266ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Παρ Οκτ 19, 2012 11:12 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:Ντινααα που το ειχες το μυαλο σου???στα τζακουζιααα??χχαααχα
Embarassed Embarassed Embarassed

267ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Παρ Οκτ 19, 2012 11:21 am

τατιανα

τατιανα
dinaki78 έγραψε:

ζηλευωω..εμεις στα κρυφα και που κ που... Sad

268ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Παρ Οκτ 19, 2012 11:27 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:ΕΛΑ ΔΑΝΑΗ ΜΠΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!ΠΩ ΠΩ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΣΟΥ!ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ?ΝΑ ΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΖΥΖΙ ΕΞΩ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΗΓΟΡΙΕΤΑΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΥΛΗΣ!
Μολις πριν απο λιγο ξυπνησε κ του εδωσα ponstan γιατι ανεβασε 38 παλι! Κ του εδωσα κ στηθος κ δεν ηθελε!! Με στεναχωρει που δεν παιρνει ουτε στηθος!! Αν ξυπνησει παλι θα τον παρω διπλα μου! Το αποφευγω γιατι ηδη συνηθισε να κοιμαται στην αγκαλια μου αμα συνηθισει κ στο κρεβατι μου τι θα κανω;; Αλλα τον λυπαται η ψυχη μου!! Θα τον παρω μαλλον!!
Η πεθερα απλα ηρθε για να παρει τον υπνο της στον καναπε!! Τι να πω;

269ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Παρ Οκτ 19, 2012 11:30 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
dinaki78 έγραψε:

μη φανταστεις...καλυψαμε εναν απραγο μηνα εκει.... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 11 966307

270ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Παρ Οκτ 19, 2012 11:33 am

τατιανα

τατιανα
dinaki78 έγραψε:
τατιανα έγραψε:
dinaki78 έγραψε:

μη φανταστεις...καλυψαμε εναν απραγο μηνα εκει.... ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 11 966307

Laughing Laughing

271ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Παρ Οκτ 19, 2012 12:12 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
dinaki78 έγραψε:
τατιανα έγραψε:
dinaki78 έγραψε:

Laughing Laughing
και εγω ζηλευω Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

272ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Παρ Οκτ 19, 2012 12:23 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ουφ ευτυχως κοιμαται!τον εδωσα φαριν λακτε το απογευμα και την εφαγε ολη Smile μαλλον τα δοντια ειναι ολη μερα με δαγκωνει στα μαγουλα στα χερια οπου βρει!υποφερουν τα καημενουλια αλλα και εμεις ποσο να αντεξουμε?ευτυχως καταλαβε και ο αντρας μου τι γινετε και τον πηρε βολτα με το καροτσι και ετσι εκανα το σιδερο μου Twisted Evil
χρυσα εγω εδωσα 3 μερες χορτοσουπα και μετα 50γρ μοσχαρι ποντικι με λαχανικα καροτο πατατα κολοκυθι και σελινο εγω το αλεθω κανονικα το σελινο!μετα απο μια εβδομαδα φιλετο μπουτι ειναι καλυτερο με λαχανικα και τωρα κανω αλχημειες.μια μοσχαρι μια κοτα και μια χορτοσουπα που τον αρεσει τελικα περισσοτερο!αλλα θελει πολυ λεμονι χωρις λςμονι δεν τρωει μιλαμε στο ενα χερι το κουταλι και στο αλλο το λεμονι και το ρουφαει λετε να παθει τιποτα?μισο λεμονι τη φορα αλλιως δεν τρωει!μηπως δεν κανει?τι ιδιοτροπιες ειναι αυτες?
οι κορες μου εβγαλαν δοντια αλλα πολυ ησυχα η μεγαλη 4,5 μηνων ητσν κσι ξαφνικα μια μερα ειδα ενα δοντι καλο ε?ουτε κλματα ουτε τιποτα!

273ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Παρ Οκτ 19, 2012 12:35 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΟΣΧΑΡΙ ΠΑΤΑΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΚΑΙ ΣΕΛΙΝΟ?ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ?ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΩΣ ΜΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.....ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ!ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΠΟΣΑ ΜΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΑ?ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΘΑ ΞΙΝΗΣΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΚΙΟΛΑΣ!ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΞΙΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ Very Happy ΑΛΑΤΙ ΒΑΖΕΤΕ?
ΟΛΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!

274ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Παρ Οκτ 19, 2012 12:59 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:ΔΗΛΑΔΗ ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΟΣΧΑΡΙ ΠΑΤΑΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙ ΚΑΙ ΣΕΛΙΝΟ?ΘΑ ΤΗΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΤΡΩΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΜΑ?ΕΜΕΝΑ ΚΑΠΩΣ ΜΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.....ΠΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΡΟ!ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΙ ΠΟΣΑ ΜΛ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΗ ΜΕΡΑ?ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΘΑ ΞΙΝΗΣΤΕΙ ΑΥΤΗ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ ΚΙΟΛΑΣ!ΜΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΞΙΝΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΛΕΜΟΝΙ Very Happy ΑΛΑΤΙ ΒΑΖΕΤΕ?
ΟΛΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!
νερο δεν πινει το φτυνει γι αυτο θηλαζει πολυ μετα το φαι!εχει μειωσει απλα οταν τρωει το γευμα γλιτωνω αλλα τους υπολοιπους κανονικα σημερα που γκρινιαζε θηλασε 5 φορες Shocked
μοσχαρι,πατατα,κολοκυθι,καροτο,σελινο εγω τωρα πλεον του βαζω μπροκολο,κρεμμυδι η πρασσο ντοματα και φασολακια οχι ολα μαζι το βασικο παντα ειναι πατατα καροτο με τα υπολοιπα παιζεις αναλογως τα γουστα.ενας τελειος συνδυασμος ειναι κοτοπουλο μπουτι με πατατα καροτο φασολακι ντοματα μιαμ μιαμ Smile εσυ για αρχη βαλε μονο πατατα καροτο και κρεας και βλεπεις.σου λεω τετοια τρελα με το λεμονι αλλο πραγμα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 11 534787

275ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 #3 Σαβ Οκτ 20, 2012 1:03 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια μου!
Ερωτηση κρισεως!
Τωρα που βγαζουν τα πρωτα δοντακια χρειαζονται βουρτσισμα με παιδικη οδοντοβουρτσα; Χωρις οδοντοκρεμα εννοειται!
Μην γελασετε αλλα καπου ειχε παρει εδω στο φορουμ αυτη τη συζητηση, και ολες ελεγαν οτι τα βουρτσιζουν!
???????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 16]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 16  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις